headerfoto headerfoto
 

Word Vriend en kom naar de thema-avond op 1 juni

Sponsoring

24 mei | De Vrienden van HV Abcoude bepalen in overleg met het bestuur welke projecten ondersteund worden. Minstens eens per jaar komt de vriendenclub bij elkaar om mogelijke projecten aan te dragen en te bespreken. 
Je bent Vriend van HV Abcoude voor een bedrag van minimaal € 100,- per jaar

 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Svp aandacht voor de gele ballen

Materiaalcommissie

22 mei | De gele ballen zijn voor de trainingen van de DEF teams. Helaas verdwijnen deze ballen als sneeuw voor de zon uit de bakken bestemd voor DEF. De materiaalcommissie heeft 130 gele ballen teruggevonden in de trainingstassen en keeperstassen in de lockers. Fijn dat jullie de ballen niet laten liggen, maar graag zien we dat de gele ballen weer teruggaan naar de DEF-trainers. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Trainers gezocht!

Technische Commissie

14 mei | Zit jij volgend jaar in een A-, B-, C- of seniorenteam en vind je het leuk om training te geven? Of ben je een 'ouder van' en doordeweeks beschikbaar na 17.00 uur? Ook komend seizoen zoeken we weer nieuwe trainers die wat kunnen en willen bijbrengen aan onze jeugdteams.
Lees verder

Nieuws afbeelding

The dansant komende zondag voor HVA senioren

Evenementen

25 mei | Zondag 27 mei organiseert Dames 1 een TD op de hockeyclub. Alle senioren van HV Abcoude zijn welkom. Kom vooral eerst kijken naar de wedstrijden van D1 (12.45 uur) & H1 (14.45 uur). De drankjes en hapjes staan klaar. Ook is er een dj aanwezig zijn die de lekkerste hitjes draait. Dames 1 kijkt er naar uit om samen met jullie er een onvergetelijke dag van te maken!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Loenen H1 – Abcoude H1 2-6

Verslag

23 mei | Na een flinke tijd zonder wedstrijden mocht de trotse Abcoudse koploper het op een regenachtige zondagmiddag opnemen tegen de hekkensluiter in de 3e klasse E. Hoewel Loenen de laatste plek bezet, is het team niet zwak te noemen. Enkele oudere spelers hebben op hoog niveau gehockeyd. Aan ervaring en technische vaardigheden was er bij de tegenstander geen gebrek. Onze helden zullen moeten
Lees verder

Nieuws afbeelding

Gevonden voorwerpen in mei

gevonden voorwerpen

22 mei |  
Marlies van Ham, [email protected] , beheert de gevonden voorwerpen. Stuur een mail als je eigendommen kwijt bent of iets herkent in de lijst. Zij neemt dan contact met je op. De kleding wordt nog een maand bewaard, daarna gaat het naar een goed doel.

 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Fiets en verdien geld voor de club

Evenementen

14 mei | De Lions Abcoude-Baambrugge organiseert in samenwerking met de Rabobank Amstel en Vecht op 24 juni alweer de derde recreatieve fietsdag voor groot en klein waarmee geld verdiend kan worden voor HVA. De Rabobank stelt in totaal 5.000 euro beschikbaar voor de deelnemende clubs & verenigingen.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Uitslag shoot out clubkampioenschappen

Evenementen

26 april | 24 kinderen, 2 keepers, 2 scheidsrechters, een vol balkon, droog en zonnig weer. 
Zondag 22 april hadden we op de club de shoot out kampioenschappen, georganiseerd door Mathilda Pepping (veel dank!). De opkomst was iets minder dan vorig jaar, maar het fanatisme was er niet minder om! 
De uitslag: 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Een bedrag voor elk doelpunt van heren 1: steun Vincent en KiKa

Leden

23 maart | Vincent Mulder, manager van heren 1, gaat dit jaar op 4 november de marathon van New York lopen. Het lopen van een marathon is altijd een droom van hem geweest. Hoeveel mooier is het dan om de marathon der marathons te doen. Nog mooier is om dit te combineren met een goed doel als KiKa. Nu rent hij de marathon namelijk niet alleen voor zijn droom, maar ook voor KiKa. Voor alle kinderen
Lees verder

Nieuws afbeelding

Sportways hockeykamp op Abcoude

Evenementen

20 maart | Wil jij tijdens de zomervakantie blijven hockeyen, jezelf verbeteren en vooral plezier maken? Geef je dan nu op! Van 27-8  t/m 29-8  wordt onze club omgetoverd tot de ultieme SportWays hockey ervaring en wordt een te gek kamp georganiseerd! Het kamp is speciaal ontwikkeld voor hockeyfans die hun technieken een echte boost willen geven. Wil jij hockeyen in kleine groepen op je
Lees verder

Nieuws afbeelding

Speel- en inhaaldagen (Jongste) Jeugd

Technische Commissie

14 maart | De lentecompetitie voor de Jongste Jeugd en Jeugd bestaat uit 10 speelrondes met als startdatum afgelopen zaterdag 10 maart 2018. Houd a.u.b. rekening met de inhaaldagen die gepland staan op paaszaterdag, in de meivakantie en op Hemelvaartsdag. Pinksterzaterdag is een competitiedag voor de Jeugd. 
 
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Berichten voor website, Facebook, etc. mail je naar [email protected]

Redactie

24 mei | Als je een bericht of een wedstrijdverslag hebt voor de pers, de website of de app stuur dan je informatie met foto naar  [email protected] .


Berichtjes voor de wekelijkse nieuwsbrief moeten uiterlijk de DONDERDAG voor de vrijdag dat de nieuwsbrief uit gaat binnen zijn.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849