headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

De Blauwe Kaart

Sportiviteit en respect

11 september | Dit seizoen doet HVA weer mee met het KNHB-initiatief de Blauwe Kaart, een kaart om wél trots op te zijn. De Blauwe Kaart is een compliment voor de tegenstander, speciaal voor de Jongste Jeugd! Zo laat je je tegenstanders na de wedstrijd weten waarom je ze zo sportief vond. En ook dit jaar maakt één team aan het einde van het jaar kans op een speciale prijs!

Lees verder

Nieuws afbeelding

Positief langs de lijn

Sportiviteit en respect

11 februari | Plezier op het veld komt voor een groot deel vanuit positiviteit langs de lijn. Het geeft spelers, coaches én scheidsrechters een enorme boost als zij op een positieve manier worden aangemoedigd door de toeschouwers. Moedig aan en geef complimenten, ook aan de tegenstander of de scheidsrechter, en focus op de dingen die goed gaan.
Lees verder

We zijn begonnen!

Sportiviteit en respect

13 september | Het seizoen is van start gegaan, de eerste oefen- en competitiewedstrijden zijn gespeeld en we hopen dat jullie allemaal lekker aan het hockeyen zijn. De komende tijd kunnen we op en langs het veld nog genieten van fijn nazomerweer.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Blauwe kaart groot succes!

Sportiviteit en respect

28 maart | Het is mooi om te zien dat de kaart zo enthousiast ontvangen is en dat teams er mee aan de slag gaan. Het is zelfs zo goed gegaan dat we alweer kaarten moeten bijbestellen. Dus dit weekend grijp je misschien mis, maar volgende week zijn ze er weer. En stuur dan vooral de foto naar [email protected] We willen een grote, bonte verzameling aanleggen. Dank allen!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Introductie blauwe kaart

Sportiviteit en respect

11 maart | Beste hockeyfans,

Dat er af en toe een gele of rode kaart wordt uitgedeeld tijdens een hockeywedstrijd maken we allemaal wel eens mee; en daar zijn we dan niet trots op. Daarom introduceert HVA voor de DEF-jeugd vanaf 16 maart de BLAUWE KAART, een kaart om wél trots op te zijn.

Wat is de blauwe kaart?

Lees verder

Nieuws afbeelding

Blauwe Kaart

Sportiviteit en respect

13 september | Bij HVA hebben we sportiviteit en respect hoog in het vaandel dus na het succes van vorig seizoen hopen we ook dit jaar weer op veel enthousiasme voor de Blauwe Kaart: een compliment aan de tegenstander. Ze zijn er weer, dus speel je als D-, E- of F-team thuis, pak er eentje in het clubhuis en vul samen met het team de kaart in voor je tegenstander! En stuur dan vooral de foto naar
Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849