headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Teamindelingen (Jongste) Jeugd 2018-2019

Technische Commissie

16 juni |
Beste jeugdleden (en ouders) van HV Abcoude,
Hier zijn ze dan, de teams voor het volgende seizoen!
Op basis van input van coaches en trainers via TIPS, tafeltjesavonden en selectietrainingen en in overeenstemming met de selectieprocedure , komen we tot een teamindeling die zoveel mogelijk recht doet aan jouw talenten en vaardigheden.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Abcoude H1 – Soest H1 4-1

Verslag

16 juni | Na de gewonnen topper afgelopen zondag op Castricum kon onze Abcoude Heren 1 voor het eerst in de geschiedenis van HV Abcoude promoveren naar de 2 e klasse. Deze mijlpaal kon zondag behaald worden tegen de nummer 11 van de competitie: Soest. Tevens werd afscheid genomen van de legende, de nummer 8, Floris Stigter.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

HV Abcoude levert districtskampioenen shoot out

Leden

16 juni | Afgelopen zondag 10 juni werden de districtskampioenschappen shoot out bij hockeyclub Alliance gehouden.
Via de clubkampioenschappen hadden Philip, Joep, Julien, Carlijn en Plinke zich als spelers en Mats als keeper geplaatst.
Helaas was Philip door een gebroken arm verhinderd en mocht Julien Filius meedoen. En Plinke kon helaas ook niet meedoen.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Let's roll 30 juni

Evenementen

14 juni | Voor wie nog niet bekend is met Let's Roll: op deze dag maken de nieuwe jeugd competitieteams kennis met elkaar op het veld en worden in het clubhuis afspraken gemaakt over de taken en rollen rondom de teams en de vereniging. Ook worden de teamfoto's gemaakt.Lees verder

Nieuws afbeelding

Algemene ledenvergadering 28 juni 2018

Bestuur

13 juni | Graag nodigt het bestuur je van uit voor de ALV op donderdag 28 juni aanstaande, om 20:30 uur in het clubhuis. De vergadering staat in het teken van een bestuurswisseling, de begroting en benoeming Leden van Verdienste. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Kampioenen 2017-2018

Technische Commissie

9 juni | Het zijn en waren spannende weken, de punten worden op het laatste moment verdeeld. Dames I en jongens C (Casper, Gip en Espen zijn geselecteerd voor het district Noord Holland!) kunnen ontspannen en feestvieren, want zij zijn kampioen! Gefeliciteerd! 
Lees verder

Nieuws afbeelding

SportWays hockeykamp op HVA

Evenementen

4 juni | De allerbeste voorbereiding voor het nieuwe seizoen: SportWays hockeykamp op Abcoude!
In de zomervakantie wordt van 27 t/m 29 augustus 2018 voor alle hockeyfans een tof én leerzaam hockeykamp op onze club georganiseerd ( bekijk de kalender ). Het kamp is speciaal ontwikkeld voor hockeyers die niet genoeg kunnen krijgen van hockey en hun technieken een extra boost willen geven
Lees verder

Nieuws afbeelding

Inschrijving Volvo Bangarage familietoernooi geopend!

Evenementen

1 juni | Traditioneel organiseert het jeugdbestuur ism de activiteitencommissie aan het eind van het seizoen het familietoernooi! Dit jaar zien we jullie graag allemaal op 7 juli. Het thema is dit jaar 'beroepen', lekker ruim in te vullen, dus maak er iets moois van!
Kosten per persoon bedragen €10,50 voor kinderen t/m 12 jaar en €17,50 voor volwassenen, inclusief bbq.
Lees verder

Nieuws afbeelding

‘Ach, laat ik dat ook eens gaan doen!’

Vrijwilligerscommissie

1 juni | HVA-Interview Mathilda Pepping
‘Ach, laat ik dat ook eens gaan doen!’
Dat zijn de woorden die kenmerkend zijn voor de wijze waarop Mathilda Pepping zaken oppakt; opmerkelijk open voor nieuwe dingen en vooral ook bereid om een belangrijke steen bij te dragen. Waar anderen misschien denken: ’dat komt me nu niet zo goed uit, een andere keer misschien’ of ‘daar weet ik
Lees verder

Nieuws afbeelding

Spellenavond met bewoners Merenhof 29 juni

Evenementen

1 juni | Op vrijdag 29 juni organiseren we al weer voor de derde keer een spellenavond met en voor de bewoners van de Merenhof. Na de vorige zeer succesvolle edities willen we er dit jaar wederom een mooie avond van maken. Het is voor de bewoners van de Merenhof nu al een van de hoogtepunten van het jaar geworden en velen van hen willen meedoen.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Bitje laten maken tijdens Let's Roll

Evenementen

1 juni | Tijdens Let's Roll op zaterdag 30 juni is kan je happen voor een professionele gebitsbeschermer tegen gereduceerd tarief. Je bitje is dan klaar voor het nieuwe seizoen! 
SPTL is aanwezig van 9.00-14.00 uur. Als je je van te voren aanmeld ben je sneller aan de beurt.

Meer info en aanmelden via: 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Svp aandacht voor de gele ballen

Materiaalcommissie

22 mei | De gele ballen zijn voor de trainingen van de DEF teams. Helaas verdwijnen deze ballen als sneeuw voor de zon uit de bakken bestemd voor DEF. De materiaalcommissie heeft 130 gele ballen teruggevonden in de trainingstassen en keeperstassen in de lockers. Fijn dat jullie de ballen niet laten liggen, maar graag zien we dat de gele ballen weer teruggaan naar de DEF-trainers. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Trainers gezocht!

Technische Commissie

14 mei | Zit jij volgend jaar in een A-, B-, C- of seniorenteam en vind je het leuk om training te geven? Of ben je een 'ouder van' en doordeweeks beschikbaar na 17.00 uur? Ook komend seizoen zoeken we weer nieuwe trainers die wat kunnen en willen bijbrengen aan onze jeugdteams.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Fiets en verdien geld voor de club

Evenementen

14 mei | De Lions Abcoude-Baambrugge organiseert in samenwerking met de Rabobank Amstel en Vecht op 24 juni alweer de derde recreatieve fietsdag voor groot en klein waarmee geld verdiend kan worden voor HVA. De Rabobank stelt in totaal 5.000 euro beschikbaar voor de deelnemende clubs & verenigingen.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Een bedrag voor elk doelpunt van heren 1: steun Vincent en KiKa

Leden

23 maart | Vincent Mulder, manager van heren 1, gaat dit jaar op 4 november de marathon van New York lopen. Het lopen van een marathon is altijd een droom van hem geweest. Hoeveel mooier is het dan om de marathon der marathons te doen. Nog mooier is om dit te combineren met een goed doel als KiKa. Nu rent hij de marathon namelijk niet alleen voor zijn droom, maar ook voor KiKa. Voor alle kinderen
Lees verder

Nieuws afbeelding

Berichten voor website, Facebook, etc. mail je naar [email protected]

Redactie

24 mei | Als je een bericht of een wedstrijdverslag hebt voor de pers, de website of de app stuur dan je informatie met foto naar  [email protected] .


Berichtjes voor de wekelijkse nieuwsbrief moeten uiterlijk de DONDERDAG voor de vrijdag dat de nieuwsbrief uit gaat binnen zijn.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849