headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Update vertraging bij oplevering nieuw veld 2

Bestuur

25 februari | Helaas is bij het werk aan veld 2 de nodige vertraging opgetreden. Het zal sterk van het weer afhangen wanneer we het nieuwe veld in gebruik kunnen nemen. Maar wij hebben er vertrouwen in op korte termijn een kwalitatief hoogwaardig zandveld te hebben. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Positief langs de lijn

Sportiviteit en respect

11 februari | Plezier op het veld komt voor een groot deel vanuit positiviteit langs de lijn. Het geeft spelers, coaches én scheidsrechters een enorme boost als zij op een positieve manier worden aangemoedigd door de toeschouwers. Moedig aan en geef complimenten, ook aan de tegenstander of de scheidsrechter, en focus op de dingen die goed gaan.
Lees verder

Nieuw systeem van contributie-inning

Ledenadministratie

11 februari | Met ingang van dit jaar is de club overgestapt naar een nieuw systeem van contributie-inning. Als gevolg hiervan zien jullie bij de afschrijving van de contributie op jullie bankafschrift naast de naam van de club ook Mollie Payments vermeld. Mochten er hierover vragen zijn mail deze dan naar [email protected]Lees verder

Nieuws afbeelding

HV Abcoude ZJB1: Ongeslagen zaalkampioen!

zaalhockeycommissie

7 februari | Afgelopen zaterdag kon Abcoude ZJB1 kampioen worden in de Sub-topklasse A in de zaal. Ze hadden alle acht gespeelde wedstrijden tot dan toe gewonnen. Wanneer er drie punten gepakt zouden worden, zou het gat naar de nummer twee groot genoeg zijn om drie wedstrijden voor het eind van de competitie het kampioenschap al veilig te stellen. Maar eerst stonden de wedstrijden tegen de nummer 2 en 3
Lees verder

Nieuws afbeelding

Schrijf je nu in voor het E-toernooi op 11 april

Evenementen

4 februari | Na de geslaagde editie van vorig jaar is er ook dit jaar weer een E-toernooi op HV Abcoude. En al sneller dan je denkt: op zaterdag 11 april. Het thema is landen! Schrijf je nu in!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Bericht van de HVA-vertrouwenspersonen

Redactie

27 januari | Beste leden,
Wij zijn Jan van Overeem en Liesbeth Lycklama à Nijeholt en wij zijn de Vertrouwens Contact Personen (VCP) van de hockeyclub.
Waarom zijn wij er?

Lees verder

Nieuws afbeelding

Mirco Pruyser & Billy Bakker op HV Abcoude tijdens BP Legends Hockeykamp

Evenementen

21 januari | Tijdens het BP Legends Hockeykamp  op 30 april en 1 mei op HVA, krijg je training van Billy Bakker en Mirco Pruyser. In hun voorbereiding op de Olympische Spelen hebben zij een moment gevonden om samen met jou te  komen  trainen! Wil jij leren scoren of dribbelen zoals Mirco Pruyser en Billy Bakker? Dan is dit kamp echt wat voor jou.
Wat houdt het in?
Lees verder

Nieuws afbeelding

SportWays hockeykampen op HV Abcoude

Evenementen

13 januari | SportWays hockeykampen: nergens leer je zoveel tijdens één kamp!


Lees verder

Nieuws afbeelding

Boris Burkhardt bij zaalclinic C jeugd

Evenementen

23 december | Afgelopen week kwamen jongens en meisjes C samen in Sporthal Gaasperdam voor een zaalclinic van BP college, aangeboden door ABN AMRO. Oranje zaal international Boris Burkhardt was ook aanwezig en leerde iedereen de coolste tips & tricks. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Een donatie van het Schipholfonds

Bestuur

23 december | Goed nieuws. Onze vereniging heeft een donatie van het Schipholfonds ontvangen van 7.500,- voor aanschaf van beschermende (keeper)materialen. Dat is een fijn bericht zo voor de feestdagen!

Lees verder

Nieuws afbeelding

Kijken naar hockey samen met een buddy van de Merenhof

Evenementen

4 december | Een bericht met een tip en een vraag 'projectgroep Buddyproject van de Merenhof':
"Bent u in voor gezelligheid, houdt u van nieuwe mensen leren kennen en een praatje te maken? Dan zijn wij op zoek naar u! Wij zijn bezig met een buddyproject voor de bewoners van de Merenhof en hierin zijn wij op zoek naar vrijwilligers, waarmee de bewoners regelmatig
Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849