headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Gevonden voorwerpen November 2019

gevonden voorwerpen

9 december | Zie hieronder weer de gevonden voorwerpen! Onderstaande items worden bewaard tot half Januari. Ben je iets kwijt? Stuur dan een mailtje naar Marlies: [email protected]


Grijs vest/ grijze hoodie met rits en capuchon We mt 146-152 jongen
Zwart Nike windjack/ regenjack met capuchon mt m
Zwarte Agu regenbroek maat XXL
Lees verder

Nieuws afbeelding

Videos spelregels zaalhockey nu online

zaalhockeycommissie

6 december | Vandaag is er door de KNHB een  YouTube afspeellijst met handige video’s  gepubliceerd waarin verschillende spelsituaties en spelregels van het zaalhockey worden uitgelicht en uitgelegd. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Kijken naar hockey samen met een buddy van de Merenhof

Evenementen

4 december | Een bericht met een tip en een vraag 'projectgroep Buddyproject van de Merenhof':
"Bent u in voor gezelligheid, houdt u van nieuwe mensen leren kennen en een praatje te maken? Dan zijn wij op zoek naar u! Wij zijn bezig met een buddyproject voor de bewoners van de Merenhof en hierin zijn wij op zoek naar vrijwilligers, waarmee de bewoners regelmatig
Lees verder

Nieuws afbeelding

Werk aan veld 2: pas op voor gladde rijplaten!

Accommodatie commissie

2 december | Vanaf maandag 2 december beginnen de werkzaamheden aan veld 2. Het clubhuis en de watervelden blijven bereikbaar. Maar pas op tijdens deze werkzaamheden! Er worden bijvoorbeeld rijplaten neergelegd voor de machines en wagens die erbij moeten kunnen. Deze platen kunnen glad zijn, blijf daarom over de klinkers lopen. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

HVA ledenenquête 2017-2018 – de highlights

Bestuur

21 november | Voor de zomer hebben we een enquête uitgezet onder de leden om te peilen hoe zij denken over onze vereniging – wat gaat goed, wat kan er beter. Van de 765 leden heeft 31% de enquête ingevuld. Dat zijn in totaal 237 respondenten. De verdeling man-vrouw was nagenoeg gelijk. Dank voor jullie inbreng!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Update van de voorzitter

Bestuur

21 november | Dinsdagavond tijdens de ALV heeft de voorzitter toelichting gegeven op de ontwikkelingen van het huidige seizoen. In dit verslag is ook de samenvatting van de ledenenquête opgenomen, die gemaakt is door de communicatiecommissie en apart gepubliceerd is op deze site. Lees hieronder het verslag en een reactie van het bestuur op een aantal highlights.   
Lees verder

Nieuws afbeelding

Verslag van de ALV van 19 november 2019

Bestuur

21 november | Dinsdagavond tijdens de ALV heeft de voorzitter toelichting gegeven op de ontwikkelingen van het huidige seizoen. In zijn verslag is ook de samenvatting van de ledenenquête doorgenomen, die gemaakt is door de communicatiecommissie. Deze enquête is vorig seizoen uitgezet onder alle leden van HVA en door 237 leden ingevuld. Het bestuur geeft meteen een reactie op een aantal
Lees verder

Nieuws afbeelding

Update van de Technische Commissie

Bestuur

21 november | Dinsdagavond heeft tijdens de ALV de Technische Commissie toegezegd een update op de website te plaatsen van de technische ontwikkelingen in het seizoen 2019-2020 tot nu toe.  

Lees verder

Nieuws afbeelding

Informatieavonden zaalhockey jeugd voor teammanagers, coaches en scheidsrechters

zaalhockeycommissie

11 november | Om de teammanagers, coaches en scheidsrechters van alle teams die de zaal in gaan (8E t/m A) goed voorbereid te laten beginnen aan de zaalcompetitie, zijn er voor hen informatieavonden georganiseerd. De planning hiervoor is als volgt:

 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Koop een nieuwe Volvo en scoor € 1.000 bonus voor HV Abcoude

Sponsoring

11 november | Hockeyvereniging Abcoude heeft al jaren een partnership met Volvo-dealer Bangarage. Graag brengen wij de Volvo Clubbonus nog een keer onder de aandacht. Want onze club ontvangt een bonus van € 1.000 bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid van onze club. Daarnaast krijgen we ook € 500 bonus bij aankoop van een
Lees verder

Nieuws afbeelding

Zaalhockey op HV Abcoude 2019/2020

zaalhockeycommissie

11 november | Hoewel we nog maar net de herfstvakantie uit komen en iedereen nog lekker buiten aan het hockeyen is, zijn we achter de schermen al druk bezig met de voorbereidingen voor het zaalhockeyseizoen. We gaan ook dit jaar weer in groten getale de zaal in. In totaal zullen we met 36 teams actief zijn in de zaal: 4 8E teams, 29 jeugdteams, 2 seniorenteams en 1 veteranenteam.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849