headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Advertentie: Sportways hockeykamp herfstvakantie

Redactie

16 september | Al hockeyend de herfstvakantie door?
Was jij ook zo toe aan het nieuwe hockeyseizoen? Ein-de-lijk weer het veld op en ein-de-lijk weer wedstrijden spelen. Wat waren we daar aan toe! Helaas ligt de eerste kleine break alweer op de loer: de herfstvakantie. Zit jij ook niet te wachten op een hele week lang geen hockey? Schrijf je dan snel in voor het SportWays Dagkamp bij ons
Lees verder

Nieuws afbeelding

Spelregelcursus en opfrissen regels start in september

Scheidsrechters

13 september | Word scheidsrechter of fris je geheugen op! Het fluiten van wedstrijden is leuk! En hoe beter je de regels kent, hoe leuker het wordt om naar hockey te kijken! Dus geef je nu op voor de cursus. Begin september krijg je een inlogcode via de KNHB en kun je thuis aan de slag. Op 6 oktober doe je al examen. Voor de B-jeugd is dit verplicht. Wist je dat elke startende scheidsrechter begeleiding
Lees verder

Nieuws afbeelding

Bericht van de voorzitter; klaar voor een topseizoen

Bestuur

13 september | De kop is eraf! Afgelopen weekend speelden we allemaal weer de eerste competitiewedstrijd sinds lange tijd. En het was genieten! Blije, fanatieke kinderen op de velden, ouders langs de kant en de buitenbar open. Ook senioren en veteranen mochten eindelijk weer het veld op. De sfeer is goed en iedereen is klaar voor een topseizoen.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Voorbereidingen zaalhockey

Technische Commissie

13 september | Hoewel iedereen nog maar net weer lekker buiten aan het hockeyen is, zijn we achter de schermen alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het zaalhockeyseizoen. En wat kijkt iedereen er naar uit, want vorig jaar moesten we dit leuke spel missen. Zaalhockey is heel leuk én leerzaam én we spelen dit jaar naast de zaal in Gaasperdam ook in de nieuwe zaal in Sporthuis Abcoude. Wat
Lees verder

Nieuws afbeelding

Dames C start Sevens competitie

Redactie

13 september | Er werd al maanden getraind en na een opwarmertje bij het Slot Abcoude toernooi was het afgelopen vrijdag eindelijk zover. Voor het eerst gingen de trimmers en ons nieuwe dames C meedoen aan de Sevens competitie.
Lees verder

Nieuws afbeelding

HVA corona richtlijnen

Bestuur

7 september | We hebben allemaal weer super veel zin om te gaan hockeyen en kijken ernaar uit iedereen weer te ontmoeten op de club. Publiek is weer welkom. Hierbij de HVA richtlijnen voor dit moment. Kunnen we op jullie rekenen? Bezoekers graag registreren via onderstaande QR code.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Keepersmaterialen: verantwoordelijkheid team

Materiaalcommissie

31 augustus | Het nieuwe seizoen is van start gegaan en sinds vorige week maken jullie weer gebruik van de door de club beschikbaar gestelde keepers- en trainingsmaterialen. Graag willen wij jullie op het volgende attenderen:
Lees verder

Nieuws afbeelding

Trainingsschema + keeperschema 2021-2022

Technische Commissie

30 augustus | De trainingstijden staan op de website en in de LISA-app. De keeperstrainingen staan hieronder in het schema.


De trainingen starten alsvolgt:
- vanaf 23 augustus: ABCDE 
- 29 augustus: Funkey
- 1 september: Benjamins en F-tallen 


Lees verder

Nieuws afbeelding

Vind alles over jouw team/club in de HVA LISA-app

Website

23 augustus | Als je net lid bent geworden van HV Abcoude kan je niet zonder de HV Abcoude LISA app! In de app vind je alle informatie die je nodig hebt over de club, jouw eigen team of het team van je kinderen. De app kun je downloaden in de App Store. Na het updaten/downloaden moet je inloggen, daar heb je je lidnummer voor nodig. 


Je lidnummer kwijt? 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Veilig sportklimaat Hockeyvereniging Abcoude

Bestuur

11 juli | Hockeyvereniging Abcoude wil een breed preventief beleid voeren, zodat de vereniging een sociale, vertrouwde en veilige sportomgeving en een goede begeleiding kan bieden, waarin leden en vrijwilligers zich lichamelijk en geestelijk goed voelen.
Lees in de bijlage het uitgebreide protocol. Het beleid bevat de volgende protocollen voor vrijwilligers en betaalde krachten.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849