headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

MB1 in nieuwe Volvo's naar Amstelveen

Sponsoring

16 oktober | De Volvo Carpool Actie was afgelopen weekend een succes. Dit bericht ontvingen we van Meisjes B1. - Zaterdag 12 oktober mochten we met het gehele team – MB1 – in een Volvo naar de uitwedstrijd rijden. Helaas was het maar een korte rit naar Amstelveen. Maar dat kon de pret niet drukken. De meiden hebben de Volvo als comfortabel ervaren en genoten ook van de stoelverwarming achterin. Vol energie
Lees verder

Nieuws afbeelding

Sportways kamp in de herfstvakantie: Het veld op met Noor Omrani!

Evenementen

5 oktober | Deze herfst organiseert SportWays van 21-23 oktober, weer een hockeykamp bij ons op de club! Alle hockeyfans van 5 tot en met 13 jaar oud zijn van harte welkom. 
Het veld op met Noor Omrani!

Lees verder

Nieuws afbeelding

Clinic Dames 1 en Heren 1 in de herfstvakantie

Evenementen

2 oktober | Op zaterdag 26 oktober, in de herfstvakantie, organiseren Dames en Heren 1 een clinic voor de jeugd. Alle spelers uit de C, D, E en F kunnen zich hiervoor inschrijven.
Tijden en kosten: F: van 9.30 - 12.45 uur. Zonder lunch. Kosten 10,- p.p. E, C, D: 9.30 - 16.45 uur. Met lunch. Kosten 25,- p.p.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Mis je iets? Marlies heeft het misschien gevonden!

gevonden voorwerpen

24 september | Hieronder een lijst van de gevonden voorwerpen die zijn verzameld in juli, augustus en september 2019 op onze club. De kleding wordt tot  4 weken na plaatsing op de site bewaard. Informatie of ophalen kan bij Marlies van Ham:  [email protected]  
Lees verder

Nieuws afbeelding

SAVE THE DATE: veteranenfeest 29 November

Evenementen

20 september | SAVE THE DATE, want op vrijdag 29 november organiseert Dames B een hockeyfeest op de club voor alle veteranen. Thema: FOREVER YOUNG. Meer info volgt.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Bericht van Leo Westenberg - Technisch Manager HV Abcoude

Technische Commissie

12 september | Beste Leden van HV Abcoude, Op de Let’s Roll heb ik al gezien wat een energie en activiteit er leeft op HV Abcoude. Na 1,5 week met trainingen bezig te zijn, zie ik ook het enthousiasme van de spelers. Ik wil mijzelf even kort voorstellen en toelichten waar ik -samen met iedereen- de focus op wil leggen.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Clubhuis open op woensdagen

Barcommissie

4 september | Clubhuis open op woensdagmiddag! Op verzoek van velen is vanaf deze week het clubhuis voortaan op woensdag vanaf 15:00 uur open. Neem je computer mee, want we hebben goede WIFI of kom gewoon gezellig een kop koffie of thee* halen. Melanie staat voor jullie klaar. Veel plezier!
Lees verder

Nieuws afbeelding

F-jes en Funkey’ers, neem een vriendje mee!

Trainingen

26 augustus | Wist je dat je komend seizoen altijd een vriendje of vriendinnetje mee mag nemen naar de training? Hij of zij mag 2x (gratis) proberen of hockey iets voor hem of haar is. Een bitje kan je op de club krijgen en scheenbeschermers en een stick kan je daar lenen. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Keepersmaterialen: verantwoordelijkheid team

Materiaalcommissie

25 augustus | Bericht van de materialencommissie.
Het nieuwe seizoen is van start gegaan en sinds vorige week maken jullie weer gebruik van de door de club beschikbaar gestelde keepers- en trainingsmaterialen. Graag willen wij jullie op het volgende attenderen:
Lees verder

Nieuws afbeelding

Zet vast in je agenda

Evenementen

26 augustus | Wist je dat er al een heleboel club activiteiten in de agenda staan? Coachavonden, de Sinterklaastraining, feestjes en wanneer het oud papier opgehaald wordt! Let op de tijden kunnen nog aangepast worden.  Bekijk de agenda hier.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849