headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Help mee: Schuur AUB de krul van je zaalhockeystick

zaalhockeycommissie

19 januari | Sinds de start van het zaalhockeyseizoen, zijn wij in gesprek met de locatiebeheerders van Sporthuis Abcoude en Sporthal Gaasperdam, die zeer ongelukkig zijn over de strepen die de zaalhockeysticks na het trainen achterlaten op de vloeren in de zalen. Beide zalen hebben een nieuwe vloer. In de jaren hiervoor hebben wij hier nooit last van gehad, dus hebben we ‘onderzoek’ gedaan naar of
Lees verder

Nieuws afbeelding

Onderlinge instuif zaalwedstrijden: 'NET ALS OP HET SCHOOLPLEIN'

Technische Commissie

18 januari | Wat gaan we doen?
Een weekend samen zaalhockeyen! Maar omdat er weinig teams compleet zijn, proberen we de invulling zo flexibel mogelijk te houden en kan het altijd doorgaan.


Hoe?

Lees verder

Nieuws afbeelding

25 januari go / no go zaalcompetitie

Redactie

18 januari | BERICHT KNHB: Afgelopen vrijdag heeft de overheid versoepelingen voor de sport aangekondigd. Deze versoepelingen zijn op zaterdag 15 januari jl. ingegaan. Hoewel er wel door iedereen binnen en buiten gesport mag worden, is het helaas nog niet toegestaan om onze zaalhockey- en midwintercompetities te hervatten. Dit betekent dat deze competities in elk geval tot en met 25 januari 2022
Lees verder

Nieuws afbeelding

Zaaltrainingen week 3 - 4 - 5

Technische Commissie

16 januari | We mogen nog 3 weken trainen in de zaal en daar gaan we gebruik van maken! De trainers staan klaar volgende week en hebben er zin in.
Het trainingsschema is zo ingedeeld dat alle zaalcompetitie spelende teams in totaal dit seizoen ongeveer 6  of 7 keer getraind hebben in de zaal.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Info n.a.v. persconferentie 14 januari

Technische Commissie

15 januari | De persconferentie van 14 januari geeft enkele versoepelingen voor de sport. Het is weer toegestaan om binnen- en buiten te sporten, maar competitiewedstrijden tegen andere clubs zijn nog niet toegestaan.


Korte update:
Lees verder

Nieuws afbeelding

AFGELAST: BP clinic Jonger Oranje Hockey 23 feb op HV Abcoude

Evenementen

22 december | Afgelast. De organisatie neemt contact op met degene die zich ingeschreven hebben.
ADVERTENTIE: Jonger Oranje Hockey komt naar HV Abcoude! 23 februari 2022 trapt Jonger Oranje Hockey het nieuwe jaar af bij HV Abcoude. Jonger Oranje Hockey is hét nieuwe platform waarin jij inzicht krijgt in jouw vaardigheden en waar je snel je verbeterpunten kan zien! De dag bestaat uit
Lees verder

Nieuws afbeelding

Goede voornemen 2022: word vrijwilliger bij HVA

Vrijwilligerscommissie

17 december | Een club als die van ons is gebouwd op vrijwilligers. Wij vragen iedere ouder en ieder lid om een steentje bij te dragen. Want zonder vrijwilligers kan er niet gehockeyd worden. Als vrijwilliger leer je iedereen snel kennen en maak je de club beter en leuker voor jezelf en de kinderen. Het is ook jouw club. Jij helpt toch ook mee? 
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Veilig sportklimaat Hockeyvereniging Abcoude

Bestuur

11 juli | Hockeyvereniging Abcoude wil een breed preventief beleid voeren, zodat de vereniging een sociale, vertrouwde en veilige sportomgeving en een goede begeleiding kan bieden, waarin leden en vrijwilligers zich lichamelijk en geestelijk goed voelen.
Lees in de bijlage het uitgebreide protocol. Het beleid bevat de volgende protocollen voor vrijwilligers en betaalde krachten.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849