headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

10 maart a.s.: KAASFONDUE en DJ voor álle vrijwilligers

Evenementen

5 maart | Voor iedereen, die coacht, een keer koffie of bier tapt, oud papier ophaalt, wedstrijden fluit, de boel managet, aanspreekpunt is, activiteiten organiseert, club financiën bijhoudt, timmert aan het clubhuis, de velden netjes houdt….kortom net dat beetje enorm waardevolle extra doet voor de HV Abcoude: de vrijwilligerscommissie heet je van harte welkom en zet je graag in het ☀️ En wie weet word
Lees verder

Nieuws afbeelding

20 maart: Masterclass “DO’S & DONT’S RONDOM SCHEIDSRECHTERS” door Coen van Bunge

Evenementen

5 maart | Schrijf je nu in voor de masterclass "Do’s & Dont’s rondom scheidsrechters”. Deze wordt gegeven door Coen van Bunge, Nederlandse internationale hockeyscheidsrechter.
Met de masterclass hopen we het draagvlak voor besluiten van de scheidsrechters te vergroten, want …
Lees verder

Nieuws afbeelding

Schrijf je snel in! 10 maart 2023 vrijwilligersavond: Fondue Dansant

Evenementen

25 januari | Voor iedereen, die coacht, een keer koffie of bier tapt, oud papier ophaalt, wedstrijden fluit, de boel managet, aanspreekpunt is, activiteiten organiseert, club financiën bijhoudt, timmert aan het clubhuis, de velden netjes houdt….kortom net dat beetje enorm waardevolle extra doet voor de HV Abcoude: de vrijwilligerscie heet je van harte welkom en zet je graag in het ☀️ En wie weet word jij wel
Lees verder

Nieuws afbeelding

D1 organiseert clinic en filmavond voor de jeugd

Evenementen

24 november | Bericht van Dames 1: Ouders zin in een vrije vrijdag avond?🥂Goed nieuws, dames 1 vermaakt de kids op 9 december! Voor jongens en meisjes uit de categorie: o8, o9, o10 en o12. We starten om 16:00 uur met een clinic en gaan vervolgens eten en een film kijken. Meld snel je kind(eren) aan via [email protected] ! Ook niet leden zijn welkom, wij zorgen voor een stick en bitje (graag
Lees verder

Nieuws afbeelding

Bezoek Sint

Evenementen

31 oktober | Hij komt, die lieve goede Sint… op woensdag 23 november naar onze club. Er worden dan twee Sinterklaas trainingen georganiseerd. Voor alle kinderen uit de 08 (F) en Benjamins van 15.00-16.00 uur. Voor alle kinderen uit de 09 (E6) van 16.00-17.00 uur. Deze training is in plaats van de ‘gewone’ training die dag.
Lees verder

Nieuws afbeelding

HVA 18+ toernooi zondag 4 sept

Evenementen

22 augustus | Op zondag 4 september barst het Senioren 18+ onderlinge toernooi weer los. De succesvolle formule van vorig jaar, met verrassende extra’s die we nog niet kunnen weggeven…
Maar zeker is: 14.00 start toernooi 15.00 formule 1  17.00 DJ in de steiger 18.30 rijsttafel en doordansen 21.00 einde
Lees verder

Nieuws afbeelding

Eindelijk weer een Merenhof-avond op 15 juli, geef je snel op!

Evenementen

4 juli | Op vrijdag 15 juli is het eindelijk weer zover en kunnen we als club, na twee jaar pauze, eindelijk weer een HVA-Merenhof-avond organiseren! Aan het concept hebben we niets veranderd, waarom zouden we, we houden allemaal van een gezellige borrel met snacks en daarna leuke spelletjes doen op het veld met de bewoners van de Merenhof samen die wij dan begeleiden. We mogen eindelijk weer met
Lees verder

Nieuws afbeelding

Aanmelden voor bitje happen tijdens Lets Roll 25 juni

Evenementen

16 mei | Op zaterdag 25 juni is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een op maat gemaakte gebitsbeschermer tegen actie tarief. SPTL is aanwezig van 9:30-14:00 uur op de club, aanmelden verplicht (dit om u snel van dienst te zijn). Gelijk na de vakantie een passende beschermer, geef je dan op.
  
Lees verder

Nieuws afbeelding

Elke vrijdag in April: HockeySpelen & VRIJMIBO

Evenementen

12 april | We gaan elkaar weer zien na lange tijd! Vier vrijdagen in April hoef je niet na te denken wat te gaan doen, want vanaf 17.00 is er HockeySpelen voor de kinderen en een vrijdagmiddagborrel op de club.


Lees verder

Nieuws afbeelding

Afgelast: HVA Straten-Buurten-Toernooi 18 april

Evenementen

11 april | I.v.m. te weinig aanmeldingen gaan het HVA Straten-Buurten toernooi niet door. We kijken nog naar een eventuele nieuwe datum.


In plaats van het jaarlijkse familietoernooi is 2e paasdag op 18 april dit jaar het HVA Straten-Buurten Toernooi! Schrijf je nu in via onderstaande link en stuur deze meteen door als uitnodiging naar al je buurtgenoten.


Lees verder

Nieuws afbeelding

Inschrijven: meetrainen April Open Club Maand

Evenementen

15 maart | Denk je erover om te gaan hockeyen, of om je kind op te geven voor hockey? 


Doe dan in april 3x gratis mee met een training om te kijken of hockey bij je past. 
De club regelt (indien nodig) een hockeybitje (van te voren ophalen en zelf opmaat maken) scheenbeschermers en een leenstick. 


Lees verder

Nieuws afbeelding

Uitnodiging en aanmelden: VRIJWILLIGERSFEEST

Evenementen

10 maart | Uitnodiging voor alle vrijwilligers van onze club. Eindelijk mag het weer, een feest op de club! Graag nodigen wij alle teamvrijwilligers en clubvrijwilligers uit voor het Vrijwilligersfeest 'UIT JE PLAAT' op vrijdag 1 april.. (geen grap!) 
Meld je aan (voor 26 maart) door een mail te sturen met je naam en je lievelings plaat naar [email protected]
Lees verder

Nieuws afbeelding

Inschrijven: Schoolhockeytoernooi

Evenementen

8 maart | Graag nodigen wij alle kinderen uit Abcoude en omgeving uit voor het Schoolhockeytoernooi op zondag 3 april van 9.30 - 11.15 uur. 
Zit je in groep 2, 3, 4 of 5?  Schrijf dan een team in van 3 klasgenoten en doe mee!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Een maand vol activiteiten voor de clubhelden

Evenementen

3 maart | Voor onze clubhelden staan er deze maand allemaal activiteiten op de planning. 


Op 4 maart komen de categorieleiders bij elkaar om te bespreken hoe we de 2e helft van het veldseizoen gaan oppakken, en komen ook punten als behoud en aanwas van (jeugd)leden en zaken rondom technisch hockeybeleid aanbod.


Lees verder

Nieuws afbeelding

AFGELAST: BP clinic Jonger Oranje Hockey 23 feb op HV Abcoude

Evenementen

22 december | Afgelast. De organisatie neemt contact op met degene die zich ingeschreven hebben.
ADVERTENTIE: Jonger Oranje Hockey komt naar HV Abcoude! 23 februari 2022 trapt Jonger Oranje Hockey het nieuwe jaar af bij HV Abcoude. Jonger Oranje Hockey is hét nieuwe platform waarin jij inzicht krijgt in jouw vaardigheden en waar je snel je verbeterpunten kan zien! De dag bestaat uit
Lees verder

Nieuws afbeelding

6 november clinic AB teams en McDonald's-diner

Evenementen

28 oktober | Op zaterdag 6 november krijgen de A en B teams een clinic van KNHB bondsscheidsrechter Marc van Tuijl. Deze dag sluiten we af met McDonald’s.


-> De clinic van meisjes AB is van 10.00 tot 13.00 uur.
-> De clinic van jongens AB is van 14.00 tot 17.00 uur.


Lees verder

Nieuws afbeelding

Zondag 5 sept: Slot Abcoude toernooi senioren en veteranen (onder voorbehoud)

Evenementen

6 juli | Het was een bijzonder jaar, waarin we veel hebben moeten missen…dus we hebben wat in te halen! Daarom willen we het nieuwe hockeyseizoen met een knaller beginnen! Onder voorbehoud van vergunning gemeente en dan geldende coronamaatregelen.


Lees verder

Nieuws afbeelding

Teamuitje? Haal geld op voor onze club op 27 juni

Evenementen

3 juni | De Lionsclub Abcoude-Baambrugge organiseert ook dit jaar weer op zondag 27 juni een recreatieve fietsdag. Met deze tocht kunnen deelnemers geld verdienen voor hun lokale vereniging. 
 
Met en voor je club
Lees verder

Nieuws afbeelding

Advertentie: Sportways hockeykampen zomervakantie

Evenementen

30 april | Ben jij al plannen aan het maken voor de zomervakantie? Vergeet dan niet het SportWays hockeykamp bij ons op de club! Tijdens het hockeykamp kun jij naar hartelust hockeyen. Samen met de enthousiaste hockeytrainers van SportWays ga je aan de slag met nieuwe hockeyskills en het perfectioneren van jouw basistechnieken. De uitdagende clinics en afwisselende oefeningen zorgen ervoor dat je heel
Lees verder

Nieuws afbeelding

Kom mee trainen in april en kijk of hockey bij je past!

Evenementen

7 april | Denk je erover om te gaan hockeyen, of om je kind op te geven voor hockey? 

Doe dan in april 3x gratis mee met een training om te kijken of hockey bij je past.
De club regelt (indien nodig) een hockeybitje (van te voren ophalen en zelf opmaat maken) en een leenstick. 

 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Nederlands elftalspeler Jeroen Hertzberger op onze club

Evenementen

17 maart | Mis het niet: op zaterdag 3 april geeft top- international Jeroen Hertzberger om 11.00 maar liefst een uur lang een Masterclass op onze club! Alle jeugd van Abcoude is uitgenodigd om te komen kijken naar de kunsten van deze Oranje topper. Bekijk de supervette tricks van Jeroen alvast op YouTube. Helaas is publiek, behalve de jeugd, nog altijd niet welkom. Trainers en organisatoren zijn
Lees verder

Nieuws afbeelding

Volgende week in de vakantie: BP College Clinic met international Felice Albers

Evenementen

17 februari | Advertentie: Op vrijdag 26 februari is het weer zover. BP College komt dan namelijk weer langs met de BP Scoringskills Clinic. Een 1,5 uur durende clinic waar het thema scoren centraal staat. Deze clinic is voor iedereen van 8 t/m 16 jaar. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Trainingen van Game Intelligence op HVA

Evenementen

2 februari | Advertentie: Vanaf 4 Maart starten er weer 10 trainingen van Game Intelligence op de donderdagen bij onze club van 15:45-17:00 uur. Wil je werken aan je techniek en ruimtelijk inzicht. Ben jij erg gemotiveerd en wil je graag meer leren. Vind je hockeyen erg leuk. Vroegboekkorting tot 15 februari en je betaalt 240 EUR0 i.p.v. 260 EURO
Lees verder

Nieuws afbeelding

Advertentie: Sportwayskamp zomer- en herfstvakantie

Evenementen

7 januari | Ben jij klaar voor 2021?!
Pak je agenda er maar bij, het is tijd om plannen te maken voor het nieuwe jaar! Wij hebben nu al zin in 2021, met heel veel training, wedstrijden, clinics, fun en hockey, hockey, hockey.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Laatste zondag herfstvakantie: clinic Dames 1 en Heren 1

Evenementen

9 oktober | Na het succes van de afgelopen jaren organiseert Dames 1 samen met Heren 1 weer een leuke clinic voor de D,E,F-jeugd op 18 oktober, de laatste zondag van de herfstvakantie.


I.v.m. de huidige coronamaatregelen zal het clubhuis gesloten zijn en kunnen de kinderen worden afgezet volgens de protocollen die ook gelden voor de trainingen en wedstrijden. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Het SportWays Hockeykamp gaat deze herfstvakantie door!

Evenementen

1 oktober | Advertentie:
Ook met de nieuwe regels kan het hockeykamp van SportWays bij ons op de club gewoon doorgaan. Omdat het clubhuis dicht moet blijven, zorgt SportWays voor stevige en beschutte tenten, waaronder we kunnen pauzeren, lunchen en - wanneer nodig - schuilen voor herfstige regenbuien.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Hockeykamp @ HVA in de herfstvakantie

Evenementen

10 september | Advertentie


Hockeyend de herfstvakantie door
De herfstvakantie komt er al weer aan... Kun jij dan ook écht niet stilzitten? Schrijf je dan in voor een SportWays Dagkamp bij ons op de club. Ga twee of drie hele dagen aan de slag met de flats, backhand of chop en perfectioneer jouw hockeyskills. Je krijgt leuke, vernieuwende en fanatieke trainingen op basis
Lees verder

Nieuws afbeelding

Deze week; informatiebijeenkomsten Funkey en F-training

Evenementen

7 september | Informatieavond F-training Op 9 september houden wij van 20.00 -21.00 uur een informatieavond voor de F-trainingsgroep ouders. Graag maken wij dan kennis met alle ouders en zullen wij u kort toelichten hoe de trainingen in elkaar steken. Ook leggen wij uit wat er in de toekomst van u als hockey-ouder verwacht wordt. En beantwoorden we vragen over de club!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Deze zomer Sportways hockeykamp met Maartje Paumen op HV Abcoude

Evenementen

7 juni | Een hele zomervakantie zonder hockey? Echt niet! Zie jij nu al op tegen een hele zomer lang niet hockeyen? Speel de zomer door met de SportWays Dagkampen bij ons op de club! Tijdens deze hockeykampen krijg je leuke, vernieuwende en fanatieke trainingen op basis van jouw leeftijd en niveau. Elke dag sluit je af met een spannend toernooi, waar je jouw nieuwgeleerde
Lees verder

Nieuws afbeelding

Schoolhockeytoernooi op 5 april - afgelast

Evenementen

11 maart | Graag nodigen wij alle kinderen uit Abcoude en omgeving uit voor het schoolhockeytoernooi op zondag 5 april van 9.30 - 12.00 uur. Zit je in groep 2, 3 of 4? Stel dan met klasgenootjes een team van 3 samen en geef je op! Voorafgaand aan het toernooi zijn alle kinderen welkom om mee te doen met de schoolhockeytraining op woensdag 1 april van 15.00 uur tot 16.00 uur. Ervaring is niet
Lees verder

Nieuws afbeelding

Meld je voor 1 maart aan voor de Vrijwilligersavond (6 maart): [email protected]

Evenementen

27 februari | Uitnodiging voor alle vrijwilligers van onze club! Meld je voor 1 maart aan voor de Vrijwilligersavond op vrijdag 6 maart. Dat kan door een mail te sturen naar: [email protected]
Lees verder

Nieuws afbeelding

Gezocht: ouders scholen Amsterdam-Zuidoost

Evenementen

27 februari | Voor het schoolhockeytoernooi op zondag 5 april zijn wij op zoek naar ouders met kinderen op een basisschool in Amsterdam-Zuidoost, bij voorkeur in groep 2, 3 of 4, maar ouder mag ook! Wij willen deze scholen graag uitnodigen! Zouden jullie via e-mail  contact met mij willen opnemen? Hartelijk dank!
Marieke Hamers, [email protected]


Lees verder

Nieuws afbeelding

Het eerste hockeyfeestje

Evenementen

4 februari | Afgelopen weekend vond de eerste editie plaats van het DEF-feestweekend! Vrijdagavond waren de D-kids aan de beurt, zaterdagmiddag de F-jes en in de avond de E-kinderen. Er is samen gegeten, buiten 'levend kwartet' gespeeld, binnen gestreden om prijzen bij de bingo en natuurlijk gedanst! Superleuk om te zien hoe iedereen er samen zo'n mooi feest van heeft gemaakt! Dank aan de organisatie en Dames
Lees verder

Nieuws afbeelding

Schrijf je nu in voor het E-toernooi op 11 april - afgelast

Evenementen

4 februari | Na de geslaagde editie van vorig jaar is er ook dit jaar weer een E-toernooi op HV Abcoude. En al sneller dan je denkt: op zaterdag 11 april. Het thema is landen! Schrijf je nu in!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Laatste info D-E-F Feestweekend

Evenementen

25 januari | Leuk dat er zoveel kids naar de hockeyfeestjes komen!
Hierbij de laatste info over de ‘Glitter & Glamour’ feestjes. 🤩        

Lees verder

Nieuws afbeelding

Mirco Pruyser & Billy Bakker op HV Abcoude tijdens BP Legends Hockeykamp

Evenementen

21 januari | Tijdens het BP Legends Hockeykamp op 30 april en 1 mei op HVA, krijg je training van Billy Bakker en Mirco Pruyser. In hun voorbereiding op de Olympische Spelen hebben zij een moment gevonden om samen met jou te komen trainen! Wil jij leren scoren of dribbelen zoals Mirco Pruyser en Billy Bakker? Dan is dit kamp echt wat voor jou.
Wat houdt het in?
Lees verder

Nieuws afbeelding

SportWays hockeykampen op HV Abcoude

Evenementen

13 januari | SportWays hockeykampen: nergens leer je zoveel tijdens één kamp!


Ben je READY voor de SportWays dagkampen? Pak je agenda er alvast bij, want de data van de leukste en leerzaamste hockeykampen voor 2020 zijn bekend! Ga in de zomer- en herfstvakantie aan de slag met de backhand of perfectioneer jouw basishouding... Alle kampen zijn zorgvuldig afgestemd op
Lees verder

Nieuws afbeelding

Boris Burkhardt bij zaalclinic C jeugd

Evenementen

23 december | Afgelopen week kwamen jongens en meisjes C samen in Sporthal Gaasperdam voor een zaalclinic van BP college, aangeboden door ABN AMRO. Oranje zaal international Boris Burkhardt was ook aanwezig en leerde iedereen de coolste tips & tricks. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Kijken naar hockey samen met een buddy van de Merenhof

Evenementen

4 december | Een bericht met een tip en een vraag 'projectgroep Buddyproject van de Merenhof':
"Bent u in voor gezelligheid, houdt u van nieuwe mensen leren kennen en een praatje te maken? Dan zijn wij op zoek naar u! Wij zijn bezig met een buddyproject voor de bewoners van de Merenhof en hierin zijn wij op zoek naar vrijwilligers, waarmee de bewoners regelmatig
Lees verder

Nieuws afbeelding

Sinterklaastraining 27 november

Evenementen

18 november | Hij komt, die lieve goede Sint… op woensdag 27 november naar onze club. Er worden dan twee Sinterklaastrainingen georganiseerd op veld 1. Voor alle kinderen uit de F van 15.00 - 16.00 uur. Voor alle kinderen uit de E6-tallen van 16.00 - 17.00 uur. Deze training is in plaats van de ‘gewone’ training die dag. We willen alle kinderen uit de D vragen om zich op te geven als
Lees verder

Nieuws afbeelding

Veteranenfeest met voorprogramma: koop nu een kaartje!

Evenementen

18 november | Op vrijdag 29 november is het zover en gaat er gedanst worden op HV Abcoude! Dames Veteranen B geeft een hockeyfeestje en iedereen 35+ en lid van HV Abcoude of met een kind spelend bij HV Abcoude is welkom! Met trots kan er vermeld worden dat er ook een voorprogramma is. Om 20.30 speelt Heren 1 een Silvercup-wedstrijd tegen Amersfoort. Dus kom gezellig vroeg kijken, op het terras, met een
Lees verder

Nieuws afbeelding

Sinterklaastraining

Evenementen

5 november | Hij is er nog niet, maar hij komt, hij komt, die lieve goede Sint….op woensdag 27 november naar onze club.

Er worden dan 2 Sinterklaastrainingen georganiseerd op veld 1. - Voor alle kinderen uit de F van 15.00 - 16.00 uur.  - Voor alle kinderen uit de E6 van 16.00 - 17.00 uur.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Sportways kamp in de herfstvakantie: Het veld op met Noor Omrani!

Evenementen

5 oktober | Deze herfst organiseert SportWays van 21-23 oktober, weer een hockeykamp bij ons op de club! Alle hockeyfans van 5 tot en met 13 jaar oud zijn van harte welkom. 
Het veld op met Noor Omrani!

Lees verder

Nieuws afbeelding

Olympische kwalificatiewedstrijden Oranje Heren: 26 en 27 oktober

Evenementen

20 september | De kaartverkoop voor de olympische kwalificatiewedstrijden van de Oranje Heren tegen Pakistan is gestart via hockey.nl/tickets. De wedstrijden worden op 26 en 27 oktober gespeeld in het Wagener Stadion in Amsterdam. Beide duels beginnen om 16.00 uur. De winnaar over twee wedstrijden bemachtigt een ticket voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. Kaarten voor beide wedstrijden zijn
Lees verder

Nieuws afbeelding

FUN avonden jeugd

Evenementen

26 augustus | Dit jaar willen we op de club 5 FUN-avonden organiseren voor de jeugd (per categorie: F, E, D, C, B/A). Hiervoor hebben we in oktober en november een aantal avonden het clubhuis gereserveerd. Check hier welke avonden. Het idee is dat het avonden (einde middagen) alleen voor de kids zijn, zonder ouders (natuurlijk zijn er wel hulpouders en organisatoren aanwezig). Denk bijvoorbeeld aan een spel
Lees verder

Nieuws afbeelding

E-F KICK OFF Zaterdag 24 augustus

Evenementen

24 augustus | SAVE THE DATE: 
Voor alle jongens en meisjes E en F organiseren we een E-F KICK OFF op zaterdag 24 augustus van 10.00 - 11.30 uur. Een goed moment om de hockeyspullen weer bij elkaar te zoeken en met frisse moed naar de club te komen. De clinic wordt georganiseerd door Bovenlander Clinics en wordt ons aangeboden door ABN AMRO. Het beloofd een spectaculaire ochtend te worden en er
Lees verder

Nieuws afbeelding

Kledingbeurs tijdens Lets Roll gaat niet door

Evenementen

21 juni | Er is te weinig kleding ingebracht, daarom helaas geen kledingbeurs tijdens Let's Roll. Wie weet, misschien volgend jaar!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Familietoernooi 6 juli 2019: schrijf je in!

Evenementen

18 juni | Na het grote succes van de voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een familietoernooi. Dit jaar zal het plaatsvinden op zaterdag 6 juli, met als thema helden. Op de dag zelf is iedereen vanaf 12.30 welkom (na de lunch) en om 13.00 beginnen de wedstrijden. Ook dit jaar is er weer een heerlijke BBQ aanwezig om na het toernooi gezellig met je team wat te eten, start om 17.00 en duurt tot 19.00.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Uitnodiging Let's Roll 29 juni

Evenementen

15 juni | Beste leden en ouders/verzorgers van leden,

Graag nodigen we je uit voor Let’s Roll op 29 juni 2019.

Let’s Roll is de start van het nieuwe hockeyseizoen voor de teams en de commissies. Je maakt kennis met je nieuwe team, de taken binnen het team worden verdeeld en de vrijwilligersfuncties worden ingevuld.

Hoe ziet de dag eruit?
Lees verder

Nieuws afbeelding

BP College presenteert: BP TOP Hockeykamp Abcoude!

Evenementen

4 juni | Op dit kamp krijg jij de kans om te trainen met de beste hockeyers van de wereld. Wil jij tijdens de zomervakantie twee dagen lang knallen. Dan is dit het ideale kamp voor jou!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Vrijwilligers gezocht voor FIH Pro League Grand Final eind juni

Evenementen

3 juni | Oproep van de KNHB:
Eind juni 2019 staat in het teken van de FIH Pro League wedstrijden in het Wagener Stadion. De laatste twee poulewedstrijden en de Grand Final zijn de eindsprint naar de titel League Champion.
Voor dit mooie evenement in het Amsterdamse Bos zijn wij op zoek naar hockeyliefhebbers die het leuk vinden om hier te komen helpen.
Wat vragen we van jou?
Lees verder

Nieuws afbeelding

Bitje happen tijdens Let's Roll!

Evenementen

29 mei | Op zaterdag 29 juni 2019 tijdens Let's Roll is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen gereduceerd tarief. Wil je gelijk na de zomervakantie een passend bitje? Geef je dan op!
SPTL is aanwezig van 9:00 - 15:00  uur in het clubhuis.


Lees verder

Nieuws afbeelding

Help je mee?

Evenementen

28 mei | Op vrijdag 5 juli organiseren we al weer voor de vierde keer de avond met en voor de bewoners van de Merenhof. Dit jaar gaan we er wederom een mooie avond van maken. Het is voor de bewoners van de Merenhof nog steeds een van de hoogtepunten van het jaar en velen van hen willen meedoen. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

SportWays hockeykamp: nergens leer je zoveel tijdens één kamp!

Evenementen

24 mei | Van 19 t/m 21 augustus organiseert SportWays een hockeykamp op Abcoude voor verschillende leeftijden. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Kledingbeurs tijdens Let's Roll

Evenementen

24 mei |  
Tijdens Let’s Roll op HVA op zaterdag 29 juni is er dit jaar voor het eerst ook een kledingbeurs. Behalve gebruikte hockeykleding* worden ook hockeyschoenen, -sticks en -tassen verkocht. De opbrengst gaat voor de helft naar een goed doel: onderwijs, sport en maaltijden voor kinderen in sloppenwijken in Mumbai, India (www.visionrescue.co.in). De andere helft is voor jou. Alles wat
Lees verder

Nieuws afbeelding

Fiets geld bij elkaar voor HVA op 23 juni

Evenementen

17 mei | Ook dit jaar heeft de Lionsclub weer een fantastisch budget ter beschikking gekregen van de Rabobank. Dit bedrag wordt over de deelnemende lokale verenigingen en scholen verdeeld, afhankelijk van het aantal deelnemers dat per vereniging of school meedoet. Dat betekent: hoe meer deelnemers van de club, hoe hoger de opbrengst!  Het prijzengeld is vrij te besteden.   Er zijn drie
Lees verder

Nieuws afbeelding

Schoolhockeytoernooi 26 mei voor groep 2, 3 en 4

Evenementen

9 mei | Op zondag 26 mei organiseren we  van 9.30 tot 13.00 uur het jaarlijkse scholentoernooi! Kinderen van groep 2, 3 en 4 van de scholen in Abcoude en omgeving worden uitgenodigd om onderlinge wedstrijdjes te spelen. We spelen drie tegen drie (drie jongens tegen drie jongens en drie meisjes tegen drie meisjes). Hockey ervaring is niet nodig; het is juist dé manier om te ontdekken of hockey
Lees verder

Nieuws afbeelding

Heren en Dames I presenteren Super Sunday 12 mei

Evenementen

9 mei | Komende zondag is het weer zover: Super Sunday! Kom onder het genot van de zon en een drankje jouw favoriete teams aanmoedigen! Speelschema: 12:45 Abcoude Dames 1 - Loenen Dames 1 14:00 Abcoude Dames 2 - Pinoké Dames 16 14:45 Abcoude Heren 1 - Strawberries Heren 1 16:30 Abcoude Heren 2 - Reigers Heren 4
Tot dan!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Interactieve avond voor hockeyouders

Evenementen

29 april | Ben jij een hockeyouder? Dan wil je toch dat je kind tijdens het sporten plezier beleeft en zich optimaal kan ontwikkelen? Maar wat kun jij daar als ouder in betekenen? Op 6 mei gaan oud-international Teun de Nooijer en ontwikkelingspsycholoog Steven Pont met hockeyouders in gesprek over de Visie op de ontwikkeling van hockeyers.
Kom ook en meld je aan!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Avond van de Vrijwilliger 8 maart, ben jij er bij?

Evenementen

27 februari | Waar zou onze club zijn zonder jou? Jij die als vrijwilliger coacht, een team managet of misschien zelfs een hele categorie coördineert, fluit, velden keurt, wedstrijden regelt, oud papier ophaalt, de heerlijkste koffie tapt achter de bar, zorgt dat alle teams het juiste materiaal hebben, klust, poetst, opruimt, toernooien organiseert, sponsort etc. etc.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Kom kijken naar Oranje tijdens de FIH Pro League

Evenementen

6 februari | In de komende maanden maart, april en juni spelen de Oranje Heren & Oranje Dames in Nederland de thuiswedstrijden in de FIH Pro League. Dit is de nieuwe internationale competitie met de beste landen van de wereld.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Feest voor C-jeugd op 25 januari

Evenementen

11 januari | Dames 1 organiseert 25 januari een knalfeest uitsluitend bestemd voor de C-jeugd. Het feest is van 20.00 uur tot 23.00 uur, op de club, uiteraard met DJ, hapjes en drankjes
Thema: YouTube. Iedereen mag zich verkleden naar hun eigen youtuber/influencer. Degene die het beste is verkleed krijgt een prijs!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Clinic voor C, D, E en F door heren en dames I 20 oktober

Evenementen

11 oktober |  
Na het succes van de afgelopen jaren geven de Heren 1 en Dames 1 op zaterdag 20 oktober dit jaar samen een clinic! De clinic is voor de spelers uit de C, D, E en F. Het belooft een superleuke dag worden waarbij je de coolste hockeytips en tricks leert!
Om ieder kind zo goed mogelijk te kunnen begeleiden delen we de categorieën als volgt op:
Lees verder

Nieuws afbeelding

Hockeykampen.nl, 22 - 24 oktober op HV Abcoude. Nu met verlengde vroegboekvoordeel.

Evenementen

8 oktober | Deze herfstvakantie komen wij naar HV Abcoude. Van maandag 22 t/m woensdag 24 oktober gaan we drie dagen vol plezier, hockey, en heel veel oranje beleven! We hebben een gaaf programma, goed gevuld met hockey en andere spellen. Daarnaast komt Yannick van der Drift, speler van Bloemendaal Heren 1 en Jong Oranje, een clinic geven aan alle deelnemers. Dat wil jij toch niet missen? 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Dames I speelt eerste wedstrijd in de Silvercup vrijdag 5 oktober

Evenementen

5 oktober | Vanavond speelt dames I de eerste ronde van de Silvercup tegen Heerhugowaard, thuis om 20.30 uur. Beide teams komen uit in de derde klasse, dus dit wordt een spannende pot. Kom je kijken? 
Meer weten over de Silvercup? De bond kan je er van alles over vertellen.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Hockey voor iedereen!

Evenementen

5 oktober | Om aandacht te vragen voor inclusiviteit en acceptatie in de hockeysport, heeft de KNHB gevraagd of alle aanvoerders van de standaardteams in het weekend van 13 en 14 oktober de aanvoerdersband in de kleuren van de regenboog dragen. En natuurlijk doet Heren en Dames I dat! Hiermee ondersteunen we de initiatieven in het kader van de jaarlijkse Nationale Coming Out Dag die donderdag 11 oktober
Lees verder

Nieuws afbeelding

Hockeykampen.nl, 22-24 oktober op HV Abcoude

Evenementen

2 oktober | Deze herfstvakantie komen wij naar HV Abcoude! Van maandag 22 t/m woensdag 24 oktober gaan we drie dagen plezier, hockey, en heel veel oranje beleven! We hebben een gaaf programma, goed gevuld met hockey en andere spellen. Daarnaast komt er een topper uit de hoofdklasse een clinic geven aan alle deelnemers.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Zondag 7 oktober thé dansant

Evenementen

28 september | Zondag 7 oktober spelen Dames en Heren 1, D2, H2, DA en HA thuis. Een goede reden om een thé dansant te organiseren. Komen jullie kijken, een consumptie nuttigen en een wie weet, een dansje wagen? Leuk! Welkom!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Zomervakantie-tip: BP College 23 & 24 juli @HVA

Evenementen

8 juli | Wil jij naar een echt topsport kamp waar kwaliteit het belangrijkst is, schrijf je dan snel in op 1 van de beschikbare momenten. Zie https://bpcollege.nl/
Lees verder

Nieuws afbeelding

Kampioenen 2017-2018 gehuldigd

Evenementen

19 juni | ZJD3, ZJC3, ZMC4, ZMC3, ZMB2, ZMA1, JC3, JC1, Dames I en Heren I: gefeliciteerd!Lees verder

Nieuws afbeelding

Let's roll 30 juni

Evenementen

14 juni | Voor wie nog niet bekend is met Let's Roll: op deze dag maken de nieuwe jeugd competitieteams kennis met elkaar op het veld en worden in het clubhuis afspraken gemaakt over de taken en rollen rondom de teams en de vereniging. Ook worden de teamfoto's gemaakt.Lees verder

Nieuws afbeelding

SportWays hockeykamp op HVA

Evenementen

4 juni | De allerbeste voorbereiding voor het nieuwe seizoen: SportWays hockeykamp op Abcoude!
In de zomervakantie wordt van 27 t/m 29 augustus 2018 voor alle hockeyfans een tof én leerzaam hockeykamp op onze club georganiseerd (bekijk de kalender). Het kamp is speciaal ontwikkeld voor hockeyers die niet genoeg kunnen krijgen van hockey en hun technieken een extra boost willen geven voordat
Lees verder

Nieuws afbeelding

Inschrijving Volvo Bangarage familietoernooi geopend!

Evenementen

1 juni | Traditioneel organiseert het jeugdbestuur ism de activiteitencommissie aan het eind van het seizoen het familietoernooi! Dit jaar zien we jullie graag allemaal op 7 juli. Het thema is dit jaar 'beroepen', lekker ruim in te vullen, dus maak er iets moois van!
Kosten per persoon bedragen €10,50 voor kinderen t/m 12 jaar en €17,50 voor volwassenen, inclusief bbq.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Clinic voor A, B en C 16 juni aangeboden door ABN AMRO

Evenementen

30 mei | ABN AMRO biedt ons, ter afsluiting van het seizoen, een clinic aan. De clinic wordt gegeven door de trainers van Bovenlander olv een hoofdklasse speler (wie weten we nog niet!). Deelname gratis. Komt allen!
Waar: HVA Wanneer: zaterdag 16 juni Tijdstip: 13:00 tot 14:30. Zorg dat je er een kwartier van te voren bent. Voor: A, B en C-jeugd
Lees verder

Nieuws afbeelding

Clinic voor C, D, E en F-jeugd door heren 1 op 21 mei

Evenementen

12 april | Na het succes van vorig jaar geeft heren 1 ook dit jaar weer een clinic! Op maandag 21 mei (Pinksteren) nodigt heren 1 de spelers uit de C, D, E en F uit om samen met hen een superleuke dag te hebben. Een dag met leuke oefeningen zoals slidings, slepen, trucjes en spelletjes.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Clubkampioenschap Shoot Out HVA 22 april, meld je aan!

Evenementen

28 maart | Binnen 8 seconde een doelpunt maken, kan jij het? Of ga je de uitdaging als keeper aan en stop je ze allemaal? Noteer: 22 april vanaf 16.30 uur.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Avond van de Vrijwilliger 9 maart - Vrijwilligers only!

Evenementen

1 maart | Waar zou onze club zijn zonder jou? Jij die als vrijwilliger coacht, een team managet of misschien zelfs wel een hele categorie coördineert, fluit, velden keurt, wedstrijden regelt, oud papier ophaalt, de heerlijkste koffie tapt achter de bar, zorgt dat alle teams het juiste materiaal hebben, klust, poetst, opruimt, toernooien organiseert, sponsort etc. etc. Het is duidelijk: zonder jou bestaat
Lees verder

Nieuws afbeelding

Fotoschema clubfundactie 10 februari

Evenementen

4 februari | Het was even wat gepuzzel, maar het lijkt er op dat het schema voor fotografie rond is. Het gebeurt allemaal op zaterdag 10 februari. Zie het schema in de bijlage.
Graag rekening houden met:
Lees verder

Nieuws afbeelding

SILVER CUP OP 10 NOVEMBER: PUBQUIZ VERPLAATST

Evenementen

27 oktober | Door het behalen van de volgende ronde van de Silver Cup, kan de pubquiz helaas niet doorgaan op 10 november. Natuurlijk zullen wij je deze niet onthouden, in de tweede seizoenshelft vindt de pubquiz alsnog plaats. Wij zullen hier ruim van tevoren meer bekend over maken. Maar er is nog steeds genoeg te beleven op 10 november. Want dan is het zover, de tweede ronde van de Silver Cup! Heren 1
Lees verder

Nieuws afbeelding

CLINIC VOOR C, D en E OP 28 OKTOBER

Evenementen

12 oktober | Na de fantastische clinics van vorig jaar geeft heren 1 op 28 oktober de eerste clinic van dit seizoen. Deze dag is voor alle spelers van de C, D en E. Dit belooft een super vette dag te worden waar je de coolste hockeytricks en tips leert. De kosten zijn €25,- voor de hele dag inclusief lunch.
Lees verder

Nieuws afbeelding

HEREN EN DAMES 1 ORGANISEREN PUBQUIZ 10 NOVEMBER

Evenementen

9 oktober | Wij van de heren en dames 1 organiseren op 10 november een pubquiz met hapjes en daarop aansluitend een feestje met dj. Wij verwachten een avond vol gezelligheid, vertier en een stromende tap. Alle heren- en damesteams zijn welkom met vrienden, familie en aanhang. Aanmelden kan via [email protected].  Entree is 5 euro per persoon inclusief een drankje bij binnenkomst en we
Lees verder

Nieuws afbeelding

HULDIGING (ZAAL)KAMPIOENEN 28 MEI

Evenementen

10 mei | De MA1, MB3/4, MC2, MD1 en JD2 zijn kampioen geworden in de zaal, weten jullie nog? We willen deze teams graag nog huldigen, samen met de tot dan toe bekend geworden veldkampioenen, op 28 mei 16.30 uur. En het wordt nog spannend de komende zaterdagen. MA1, MB3, MC1, MC2, MD1, MD3, JA1, JC2 en JD1 zijn nog in de race, sommige teams met meer kans
Lees verder

Nieuws afbeelding

GEEF JE OP VOOR HET FAMILIETOERNOOI 4 JUNI

Evenementen

9 mei | Beste HVA’ers, familie en vrienden, Het traditionele oergezellige familietoernooi nadert! Op 4 juni is het namelijk zo ver. Willen jullie deze geweldige editie niet missen, ga dan snel naar www.evenementen-hvabcoude.simpsite.nl voor meer informatie of schrijf je meteen in. Het thema is Bohemian festival, dus kom zo mooi mogelijk verkleed en misschien neemt dit jaar jouw team de
Lees verder

Nieuws afbeelding

CLINIC VOOR C, D, E en 2e jrs F OP 29 APRIL

Evenementen

18 april | Op 29 april organiseren Heren 1 samen met het Jeugdbestuur de HVA CDEF-dag. Een dag met leuke oefeningen zoals slidings, slepen, trucjes en spelletjes. De opbrengst komt ten goede aan het teambudget van Heren 1. Dit wordt beheerd door teammanager Henk Vietor en wordt gebruikt voor een teamtrip, inhuren van specialistische hulp en de aanschaf van bepaalde teammaterialen (bijv
Lees verder

Nieuws afbeelding

BENEFIETDINER HEREN I 20 MEI

Evenementen

14 april | Zo vrij als een vogel zijn. Willen we dat niet allemaal? Klim op de rug bij Heren 1 en pak de vlucht naar de vogelvrije dans die de Flamenco heet. De Flamenco, de Spaanse volksdans, moet niet verward worden met de Flamingo, een grote roze vogel.
Lees verder

Nieuws afbeelding

SPORTWAYS ZOMERKAMPEN OP ABCOUDE

Evenementen

14 april | Ook dit jaar organiseert SportWays een fantastisch hockeykamp op HV Abcoude . Van 24 t/m 26 juli kan jij je hockeyskills verbeteren tijdens dit uitdagende hockeykamp. Om iedereen op zijn/haar eigen niveau te laten trainen, wordt er onderscheid gemaakt tussen Kids en YoungStars.


Lees verder

Nieuws afbeelding

VOORRONDE NK SHOOT OUT 9 APRIL OP DE CLUB

Evenementen

24 maart | Vorig jaar hadden we een geweldige middag tijdens de voorronde van de NK shoot-outs en dat willen we weer! Binnen 8 seconde een doelpunt maken, kan jij het? Of ga je de uitdaging als keeper aan en stop je ze allemaal? Noteer: 9 april vanaf 16.00 uur. Een ding: om mee te doen ben je jonger dan 17 jaar. Aanmelden via [email protected].
Lees verder

Nieuws afbeelding

BEKERSPEKTAKEL IN RONDE 3 VAN DE SILVER CUP HVA H1- NAARDEN H1

Evenementen

8 maart | Afgelopen vrijdagavond stond er een heuse bekerkraker op het programma voor de heren van Abcoude 1. Om even het geheugen op te frissen: Heren 1 had zich in het vroege najaar door de poulefase heen geworsteld op Saxenburg, door FIT, Castricum en Saxenburg in een vierluik achter zich te laten. Vervolgens werd op een zeer koude avond in november afgerekend met de heren van Haarlem. Grote held van
Lees verder

Nieuws afbeelding

4 MAART: DE AVOND VAN DE VRIJWILLIGER

Evenementen

9 februari | De uitnodigingen zijn de deur uit, maar mocht je die niet ontvangen hebben terwijl je wel vrijwilliger HVA bent, stuur dan een mail naar [email protected]. Vier mee!

Lees verder

HOODIE ONTWERPWEDSTRIJD: UITSLAG BEKEND ROND 15 FEBRUARI

Evenementen

3 februari | De hoodiewedstrijd is afgesloten. Wat een prachtige ontwerpen, dank! De jury gaat in beraad en rond 15 februari weten we welk ontwerp werkelijk gemaakt gaat worden. Zie de bijlage voor alle inzendingen of bekijk ze via Facebook of Instagram.
Lees verder

Nieuws afbeelding

HEREN 1 CULINAIR BENEFIETDINER 4 FEBRUARI

Evenementen

10 januari | Lieve leden,
De winter lijkt in 2017 dan toch echt begonnen te zijn. De mutsen, sjawls en handschoenen zijn uit de kast getrokken, en de hockeyvelden liggen er verlaten bij. Daar waar een verwarming of een vuurtje helpen voor de fysieke warmte, daar helpen sport en liefde om de harten te verwarmen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat voor 21% van de mensen die actief zijn op een
Lees verder

Nieuws afbeelding

INZENDINGEN HOODIES

Evenementen

8 januari | Er is al aardig wat mooi hoodies ontworpen in de Kerstvakantie, zie hieronder de resultaten van deze noeste arbeid. Nog niks ingezonden? Ontwerpen zijn uiteraard nog steeds welkom, de sluitingsdatum is 21 januari. Succes!


Lees verder

Nieuws afbeelding

NIEUWJAARSBORREL 7 JANUARI

Evenementen

30 december | Samen toosten op een nieuw en sportief jaar! We zien je graag in het clubhuis vanaf 17.00 uur op zaterdag 7 janauri 2017.
Lees verder

Nieuws afbeelding

ONTWERP DE HOODIE VAN HVA!

Evenementen

30 december | Zoals jullie weten is STAG Hockey sinds dit seizoen onze kledingleverancier. Nieuwe thuisshirts, een nieuw uitshirt dat in het voorjaar geintroduceerd wordt, nieuwe trainingspakken. En binnenkort ook: de HV Abcoude-hoodie. In overleg met STAG en Intersport DUO hebben we daar deze ontwerpwedstrijd voor uitgeschreven. Dit is jouw kans om de hoodie van onze club te ontwerpen. Dus leef je uit
Lees verder

Nieuws afbeelding

TEGENSTANDER HEREN I SILVERCUP BEKEND

Evenementen

2 december | Na een zinderende wedstrijd op een koude donderdagavond, kunnen we nu uitzien naar een lente-avond waarin Heren I het op moet nemen tegen 1e klasser Naarden. In het E-blaadje stond 5 maart, dit moet 3 maart zijn! Save the date!
Lees verder

Nieuws afbeelding

HEREN I DOOR NAAR 3e RONDE SILVERCUP

Evenementen

21 november | Afgelopen vrijdag speelde Heren I de 2e ronde van de bekercompetitie tegen Haarlem Heren I (tweede klasse). Na de eerste helft stonden ze 2-0 achter. In de tweede helft kwamen ze terug tot 2-3, en besloten ze het blauwbekkende publiek te belonen met de gelijkmaker in de laatste minuut! De zenuwslopende shoot-outs benutte de Heren met een doelpunt meer dan Haarlem, en dan ben je winnaar. Goed
Lees verder

Nieuws afbeelding

LEUKE BEELDEN CLINIC D en C DOOR HEREN 1

Evenementen

15 november | Begin oktober organiseerde Heren 1 een clinic voor de D- en C-jeugd. Bekijk de impressie van de dag. Dat smaakt naar meer! https://vimeo.com/190938873
Lees verder

Nieuws afbeelding

ZAALHOCKEYREGELS - INFORMATIEAVONDEN

Evenementen

27 oktober |  
Begin december begint het zaalhockeyseizoen weer. Het district regelt enkele avonden waar clubscheidsrechters van alle verenigingen kunnen komen om bijgepraat te worden over de nieuwe en bestaande zaalhockeyregels. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom.
 
 
De volgende data zijn bekend:
Lees verder

Nieuws afbeelding

CLINICS VAN STERRE DEETMAN

Evenementen

14 oktober | Beste jongens en meiden van HVA!
 
Het seizoen is alweer een tijdje bezig en jullie zijn weer volop aan het trainen en wedstrijden aan het spelen. Na het succes van vorig jaar wil ik graag nog voor de winterstop met een aantal van jullie aan de slag!
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

JONGENS C1 SPEELT PLAY-OFFS ZATERDAG 15 OKTOBER

Evenementen

12 oktober | Afgelopen weekend is jongens C1 eerste geworden in de voorcompetitie. Deze plaats geeft recht op een play-off plek. Komende zaterdag spelen de jongens om een plek in de Topklasse A. Kom ze aanmoedigen!

Locatie: HC Athena
Tijd: 11:15

Tot zaterdag langs de lijn!
Lees verder

Nieuws afbeelding

CLINIC VOOR C- & D-JEUGD 22 OKTOBER

Evenementen

6 oktober | Zaterdag 22 oktober organiseert Heren I een dag lang een trainingsclinic voor onze C & D jeugd. De clinic begint om 10:00 uur en duurt tot 16:30 uur. Gedurende de dag worden er mini-clinics gegeven met leuke oefeningen zoals slidings, slepen, trucjes en nog veel! Daarnaast spelen we ook een groot spel. Aan het eind spelen we een toernooitje met elkaar.
Lees verder

Nieuws afbeelding

BEN JIJ DE 3 vs. 3 KAMPIOEN VAN NEDERLAND?

Evenementen

13 augustus | Op zondag 4 september worden op de velden van HC Rotterdam om de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup gespeeld. Zit je in de D of C en wil je met twee vrienden / vriendinnen het beste team van Nederland worden? Schrijf je dan nu in via: bit.ly/3vs3Cup


Lees verder

Nieuws afbeelding

INLUIDING VELD 3 MET DE ABN AMRO CUP DONDERDAG 1 SEPTEMBER

Evenementen

9 augustus | Donderdag 1 september spelen de heren 1 van Qui Vive, Almeerse HC en Kampong de voorronde van de ABN AMRO cup bij ons! En natuurlijk is dat de gelegenheid om veld 3 te 'openen'. We starten de avond om 19.00 uur. Zegt het voort en komt allen!
Lees verder

Nieuws afbeelding

INSPIRERENDE AVOND MET VRIENDEN, SPONSOREN EN KIM LAMMERS

Evenementen

1 juli | Vorig jaar zijn we begonnen met de HVA Vriendenclub. Een nieuwe manier waarmee je een bijdrage kan leveren aan de toekomst van onze hockeyvereniging. De jaarlijkse bijdrage komt namelijk geheel ten goede aan de jeugd. Dat betekent: professionelere trainers, leukere en betere trainingen en het juiste materiaal! Voor de Vrienden & Sponsoren die onze club een warm hart en een financiële
Lees verder

Nieuws afbeelding

BITJE HAPPEN TIJDENS LET'S ROLL

Evenementen

21 juni | Bescherm je gebit of dat van uw kind optimaal door een op maat gemaakte gebitsbeschermer aan te laten meten. Tijdens Let's Roll kunt u een gebitsbeschermer op maat laten maken.
Graag van te voren aanmelden, uw aanmelding ligt dan klaar op de hapdag en u ontvangt een bevestigingsmail.

Aanmelden via: 
Lees verder

Nieuws afbeelding

29 JUNI: HV ABCOUDE VRIENDEN- EN SPONSORBORREL MET KIM LAMMERS

Evenementen

20 juni | Woensdag 29 juni organiseren we de eerste HV Abcoude Vrienden- & Sponsorborrel van 2016. Op deze dag bent u vanaf 19.30 van harte welkom in De Eendracht voor een inspirerende avond met o.a. een terug- en vooruitblik van het bestuur en Olympisch Goud winnares Kim Lammers die vertelt over haar Road to Succes. Natuurlijk is er ook volop de gelegenheid om te netwerken onder het genot van
Lees verder

Nieuws afbeelding

5 JUNI: SATE DANSANT!

Evenementen

25 mei | Zondag 5 juni spelen veel senioren-veteranen-teams voor de laatste keer dit seizoen thuis. Een mooie gelegenheid voor een saté dansant. Komt allen genieten van leuke wedstrijden, veel gezelligheid, een drankje en een verrukkelijk sateetje!    
Lees verder

Nieuws afbeelding

SCHRIJF JE NU IN VOOR HET LEUKSTE TOERNOOI VAN HET JAAR OP 1E PINKSTERDAG

Evenementen

1 mei | Beste HVA'ers,
 
Het is bijna zover, op 15 mei gaan we weer helemaal los op het familietoernooi bij ons op de club! Reist u ook met ons mee door de tijd? Kijk snel in de uitnodiging hieronder of schrijf je meteen in op de site, www.hvabcoude-evenementen.nl. Als er nog specifieke vragen zijn dan kunt u altijd mailen naar [email protected]!
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

FAMILIETOERNOOI ZONDAG 15 MEI: SCOOP TIME MACHINE

Evenementen

13 april | Het leukste evenement van het seizoen, het familietoernooi is op zondag 15 mei (Eerste Pinksterdag). Net als voorgaande jaren gaan we er ook dit jaar weer een waanzinnig succes van maken.   Er worden wedstrijdjes 8x8 gespeeld op een half veld. Er is een attractie en de dag wordt feestelijk afgesloten. Dit wil je niet missen!   Schrijf je snel in met vader, moeder, zoon, dochter,
Lees verder

Nieuws afbeelding

10 APRIL: SHOOT-OUT CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

Evenementen

9 maart | De shoot-out jeugdclubkampioenschappen 2016 zijn op 10 april om 16.00 uur op veld 1.
Als je mee wilt strijden naar de titel van beste shoot-out nemer of keeper van HV Abcoude, dan kan je je aanmelden bij [email protected] . Alle spelers en keepers (jongens en meisjes) tot en met 16 jaar (op 25 juni mag je niet 17 jaar oud zijn) kunnen meedoen.
Lees verder

Nieuws afbeelding

UITJE MET BEWONERS MERENHOF

Evenementen

18 augustus | Afgelopen zaterdag hebben wij als HVA meegedaan aan het door de Rotary Vinkeveen-Abcoude georganiseerde uitje voor de bewoners van de Merenhof. Een fantastische middag die ons veel plezier en leermomenten heeft opgeleverd.
Lees verder

Nieuws afbeelding

HV ABCOUDE VRIENDENBORREL OP 9 SEPTEMBER

Evenementen

12 augustus | Uitnodiging: Vriendenborrel 9 september 2015.
 
Graag nodigen we u uit voor een mooie middag én avond die speciaal georganiseerd wordt voor de vrienden en partners van Hockey Vereniging Abcoude.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

INSCHRIJVING ABN AMRO FAMILIETOERNOOI GEOPEND

Evenementen

6 mei | Het leukste evenement van het seizoen zit er weer aan te komen: Het ABN AMRO Familietoernooi! Dit jaar zal het familietoernooi worden georganiseerd op zondag 24 mei (1e Pinksterdag). Net als voorgaande jaren gaan we er ook dit jaar weer een waanzinnig succes van maken.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

HET KAN NOG: OPGEVEN VOOR SPORTWAYS HOCKEYKAMP IN DE MEIVAKANTIE

Evenementen

29 april | !!!!!!Laatste kans!!!!!
Tijdens de meivakantie staat heel Abcoude op zijn kop! Er staan namelijk 3 leuke dagen vol hockey op het programma! SportWays organiseert van 4 tot en met 6 mei een geweldig hockeykamp op onze club. Van 9.00 uur tot 17.00 uur draait het om hockeyen, spelen en vooral om heel veel lol hebben. Om het kamp extra speciaal te maken,
Lees verder

Nieuws afbeelding

UNIEKE KANS: SLEEPPUSH CLINIC VAN HOOFDKLASSE SPELER OLMER MEIJER TIJDENS HOCKEYKAMP

Evenementen

20 april | Tijdens de meivakantie staat heel Abcoude op zijn kop! Er staan namelijk 3 leuke dagen vol hockey op het programma! SportWays organiseert van 4 tot en met 6 mei een geweldig hockeykamp op onze club. Van 9.00 uur tot 17.00 uur draait het om hockeyen, spelen en vooral om heel veel lol hebben.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

ZONDAG 19 APRIL: SHOOT OUT JEUGDCLUBKAMPIOENSCHAP - GEEF JE OP!

Evenementen

10 april | Ook zo genoten afgelopen weekend van de zinderende European Hockey League finale? Na 22 shoot outs won Oranje Zwart !
Onze shoot out kampioenschappen dit jaar worden net zo spannend. De twee beste spelers, twee beste speelsters, beste keeper en beste keepster mogen door naar het districtskampioenschap en wellicht zelfs daarna nog door naar de landelijke KNHB-finale.

Lees verder

Nieuws afbeelding

FAMLIETOERNOOI OP EERSTE PINKSTERDAG (24 MEI)

Evenementen

9 april | Het is bijna weer zover, op eerste Pinksterdag (24 mei) is het HV Abcoude Familietoernooi, een jaarlijks hoogtepunt op onze club! Stel je team vast samen, noteer de datum in je agenda, want dit mooie evenement wil je niet missen! Nadere informatie over inschrijven etc volgt binnenkort.
Lees verder

Nieuws afbeelding

VRIJWILLIGERS IN HET ZONNETJE

Evenementen

30 maart | Nou, de zon was eigenlijk ver te zoeken, afgelopen weekend, maar dat mocht de pret niet drukken. Het werd evengoed een hele zonnige en warme avond, zaterdagavond, toen alle vrijwilligers waren uitgenodigd voor het jaarlijkse vrijwilligersdiner.

 
Lees verder

Nieuws afbeelding

SPECIAAL VOOR DE JONGENS EN MEISJES UIT C EN D: NIGHT IN BLACKLIGHT FEEST OP 11 APRIL

Evenementen

19 maart | Beste C en D jongens en meisjes,

Kom op zaterdag 11 april naar het leukste, gezelligste, niet te missen flitsende CD hockeyfeest!!
Trommel je teamgenoten op, trek je mooiste disco-outfit aan en maak er samen met DJ Dennis een onvergetelijke NIGHT IN BLACKLIGHT van.
* Datum: zaterdag 11 april
* Feesttijd: 20:00u tot 22:30u
Lees verder

Nieuws afbeelding

HV ABCOUDE ORGANISEERT ABN AMRO E-6 TALLEN TOERNOOI OP 4 APRIL

Evenementen

6 maart | H.V. Abcoude nodigt je uit voor een waanzinnig E-toernooi!
 
 
Na de grote successen van voorgaande jaren organiseert hockey vereniging Abcoude op zaterdag 4 april dit jaar alweer voor de tiende keer HET E-toernooi voor 6-tallen!!
 
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

SPORTWAYS HOCKEYKAMP EN MEER OP HV ABCOUDE IN MEIVAKANTIE

Evenementen

4 maart | Baal jij dat in de meivakantie het hockey even stil ligt? Dat hoeft niet! Want in de meivakantie organiseert Sportways verschillende kampen en een superskills middag op HV Abcoude. Hieronder kun je de details lezen over de verschillende mogelijkheden.
 
SportWays Kids dagkamp op HV Abcoude
SportWays Kids is een mini hockeykamp voor kinderen van 6 t/m 9 jaar.
Lees verder

Nieuws afbeelding

SPORTWAYS HOCKEYKAMP OP HV ABCOUDE IN DE MEIVAKANTIE

Evenementen

21 januari | Omdat velen misschien al vroeg beginnen met het plannen van activiteiten in de meivakantie hierbij alvast een leuke suggestie: dit jaar zal Sportways het hockeykamp op HV Abcoude verzorgen van 4 tot 6 mei. Er is zowel een Kids-kamp voor kinderen van 6 t/m 9 jaar ( https://www.sportways.nl/site/hockeycamp/1898) als een YoungStars-kamp (https://www.sportways.nl/site/hockeycamp/1899) voor
Lees verder

Nieuws afbeelding

GOEDE START VAN HET NIEUWE SEIZOEN TIJDENS LET'S ROLL

Evenementen

30 juni | Afgelopen zaterdag was Let's Roll weer een groot succes! Heel veel kinderen en ouders waren aanwezig om kennis te maken met hun nieuwe teams en trainers en de rollen te verdelen rondom de teams. Ook hebben zich weer nieuwe vrijwilligers gemeld voor verschillende commissies, waar wij uiteraard heel blij mee zijn! De dag was geweldig goed georganiseerd en het weer zat ook nog mee! Het nieuwe
Lees verder

Nieuws afbeelding

5-7 JULI: KIDSPOWER! HOCKEYKAMP!

Evenementen

25 juni | Vind je het net als wij zo jammer dat er geen trainingen of wedstrijden zijn in de zomervakantie?
Dan hebben wij de oplossing! In samenwerking met de vereniging organiseert KidsPower!
van 07 t/m 09 juli het enige echte
KidsPower! Hockeykamp!
Lees verder

Nieuws afbeelding

VOOR DE A/B JEUGD: SPEELSCHEMA EN TEAMINDELING 5-A-SIDE-WK 29 MEI

Evenementen

28 mei | De A/B jeugd speelt tijdens de WK Clubdag op 29 mei het Fivs-a-Side mini WK. In de bijlage is het speelschema en de teamindeling hiervoor te vinden.
Lees verder

Nieuws afbeelding

28 JUNI: LET'S ROLL, DE KICK OFF VAN HET NIEUWE SEIZOEN - VOOR OUDERS EN SPELERS

Evenementen

21 mei | Op zaterdag 28 juni is Let's Roll, de formele kick-off van het volgende seizoen. Alle spelers en hun ouders worden op deze dag op de club verwacht. Voor elke lichting is er een uurtje geboekt. Gedurende dit uurtje maken de nieuwe teams op actieve wijze op het veld kennis met elkaar, worden de nieuwe teamfoto's gemaakt, worden openstaande rollen rondom de teams verdeeld
Lees verder

Nieuws afbeelding

FAMILIETOERNOOI ZONDAG 8 JUNI - SCHRIJF JE NU IN!

Evenementen

19 mei | Het leukste evenement van het seizoen zit er weer aan te komen: Het Familietoernooi! Dit jaar zal het familietoernooi worden georganiseerd op zondag 8 juni (1e Pinksterdag). Vorig jaar was een daverend succes. Geweldig mooi weer en een record aan inschrijvingen. Ook dit jaar gaan we er weer een enorm succes van maken!   Op deze spetterende dag zullen er wedstrijdjes gespeeld op een
Lees verder

Nieuws afbeelding

12 OKTOBER OPENING WATERVELD MET INTERNATIONALS

Evenementen

9 oktober | Weet jij wie The Dutch Hockey Masters zijn, Tim Jenniskens of Stella Bartlema? Nee, lees dan de bijlage of beter nog kom ze ontmoeten op zaterdag 12 oktober tijdens het openingsfeest.   Mede met dank aan Volvo Bangarage.
Lees verder

Nieuws afbeelding

ZONDAG 29 SEPTEMBER: KOM NAAR DE TD GEORGANISEERD DOOR HEREN 1

Evenementen

27 september | Het is zover ladies and gentleman! 
 
Het eerste Abcoude TD van het seizoen staat voor de deur! Om precies te zijn, komende zondag 29 september.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

LAATSTE NIEUWS OVER LET'S ROLL OP 15 JUNI

Evenementen

6 juni |  
As zaterdag 15 juni is het weer Let’s Roll dag. Elk gezin met een of meer leden die komend seizoen uitkomen in een jeugdteam, heeft daarvoor een uitnodiging met toelichting ontvangen. De dag staat voor de ouders in het teken van de rolverdeling rondom de teams en het werven van vrijwilligers. Voor de kinderen van C t/m F-teams zijn er ‘fun facts’ op het veld
Lees verder

Nieuws afbeelding

EET EN PRAAT MEE TIJDENS DE SENIORENLUNCH OP 2 JUNI

Evenementen

27 mei |   Tijdens de laatste ZET van het seizoen, ben je ZELF aan ZET als Seniorenlid.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Informatie Familietoernooi 2013

Evenementen

18 mei | Morgen is het dan zover!   Het familietoernooi 2013   Nog nooit hebben wij zoveel aanmeldingen gehad. Hierbij een overzicht van de dag en al bestand bijgevoegd het wedstrijdschema voor morgen. Mochten er nog vragen zijn, neem dan even contact op met Floris ([email protected]).   09:00 Welkom met koffie en taart. Elk team zal zorgen dat zij twee taarten mee brengen
Lees verder

Nieuws afbeelding

ZONDAG19 MEI FAMILIETOERNOOI 2013

Evenementen

1 mei | Het leukste evenement van het seizoen zit er weer aan te komen: Het Familietoernooi! Dit jaar zal het familietoernooi worden georganiseerd op zondag 19 mei (1e Pinksterdag). Vorig jaar was een daverend succes. Geweldig mooi weer en een record aan inschrijvingen. Ook dit jaar gaan we er weer een enorm succes van maken!   Om in te schrijven en voor meer informatie surf naar de site van
Lees verder

Nieuws afbeelding

Nieuwjaarsborrel

Evenementen

9 december | Zondag 9 januari om 15.00 uur heeft onze hockeyclub een nieuwjaarsborrel!
Een toost op het nieuwe jaar, het afscheid van Dania van Dishoeck, het melden van de komst van de nieuwe voorzitter en een toelichting op de lustrum activiteiten zijn de onderwerpen voor die middag!
Wij nodigen hierbij graag alle onze leden,vrijwilligers en sponsoren uit!
Tot 9 januari!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Sinterklaas

Evenementen

1 december | Sinterklaas!!!
Update: 
Zoals bekend zijn alle trainingen afgelast, dat houdt de Sint echter niet tegen om een bezoekje te brengen aan de hockeyclub! Wij adviseren de kinderen om wel goed ingepakt naar de hockeyclub te komen i.v.m. buiten spelletjes, indien het alsnog te koud om buiten te zijn dan zullen er binnen activiteiten zijn. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Hockeyfeest!

Evenementen

24 november | Abcoude AB Candyshop 27 november 2010
21:00 - 01:30 21:00 - 22:30 - €5,- 22:30 - 01:30 - €7,50
ID VERPLICHT!!! Geen ID = Geen Entree!!!
Maximaal aantal intro's: 2 Minimale leeftijd van intro's: 15

Lees verder

Nieuws afbeelding

ABN AMRO D-dag groot succes

Evenementen

14 mei | Het was een SUPER D-dag op 8 mei jl. Meer dan 40 eerste en tweede jaars D-ers hebben onder leiding van 10 ervaren begeleiders de hele dag gesurvivaled, gehockeyd, gezongen, gedanst, gelachen en frites gegeten. Volgend jaar weer! Hierbij een link naar de foto's:

Lees verder

Senioren+ouders feest!

Evenementen

18 februari | Heren 3 presents: Senioren + ouders feest!!!
Na jaren van succesvolle jeugdfeesten georganiseerd te hebben, organiseren we nu het Senioren + ouders feest!!!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Sinterklaas!

Evenementen

30 november | Lieve kinderen van de E en F jeugd,

woensdag 2 december komt de Sint naar onze hockeyclub! Jullie zijn van kwart over 4 tot 6 uur uitgenodigd voor leuke spelletjes en een bezoekje van de Sint!
Trainingen op woensdag van deze teams komen te vervallen.

Tot woensdag!

Het jeugdbestuur
Lees verder

A/B Feest

Evenementen

16 november | Eindelijk is het zover... het eerste A/B feest van het seizoen! Op zaterdag 28 november gaan we er weer een spetterend feest van maken.   Thema... Kakkers!!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Dames 1 en Heren 1 spelen zondag hun eerste thuiswedstrijd!

Evenementen

17 september | Zondag 20 september spelen Dames 1 en Heren 1 hun eerste thuiswedstrijden van het seizoen. Dames 1 speelt om 12.45 tegen Saxenburg en Heren 1 treedt om 14.30 aan tegen het eerste herenteam van Fletiomare! Het belooft stralend weer te worden en beide teams hopen op veel support! Tot zondag!
Lees verder

Open Dag zaterdag 18 april

Evenementen

23 maart | Op zaterdag 18 april a.s. organiseert Hockey Vereniging Abcoude de jaarlijkse Open Dag voor kinderen van 6 t/m 12 jaar die na de zomer lid willen worden. Het begint om 8.45 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Ook als je pas op 1 september zes jaar wordt, mag je meedoen. Op deze ochtend worden er onder begeleiding allerlei spelletjes gedaan en kleine wedstrijdjes gespeeld. Voor de kinderen die
Lees verder

Nieuws afbeelding

JAWA aanwezig tijdens het E-toernooi

Evenementen

13 maart | Komende zaterdag is het zover! Het E-toernooi komt er weer aan. Beide grote sponsoren van Abcoude zullen ook vertegenwoordigd zijn. JAWA Sport zal er met een stand staan waar je je hockeyspulletjes kunt komen. Ze hebben zelfs een special toernooipakket.   JAWA is aanwezig van 10.00 tot 15.00
Lees verder

Hockeyfeest Zaterdag 21 maart

Evenementen

13 maart | Eindelijk, die vervelende winterstop zit er weer op! Geen hele zaterdagen thuis zitten. Neeeheee, we gaan gewoon weer lekker knallen met de 2e seizoenshelft! Niet meer vervelen, maar partytime @ hockeyclub Abcoude.Zaterdag 21 maart organiseert de BEC weer een spetterend jeugdfeest voor alle A en B leden en de meegebrachte intro's!   Zorg dat je erbij bent!!   De BEC
Lees verder

Nieuws afbeelding

Jeugdclinic zondag 15/2 groot succes!

Evenementen

15 februari | Ondanks het koude en soms natte weer was de opkomst bij de jeugdclinic op 15-2 groot. De kinderen uit de CDEF teams hebben veel geleerd van de oefeningen en slimme trucjes van Heren 1 en Dames 1. Heel veel dank voor de organisatie. Het was een enorm succes!  
Lees verder

Clinic CDEF-jeugd zondag 15 februari

Evenementen

9 februari | Aanstaande zondag (15 februari) zal er door de spelers en speelsters van Heren 1 en Dames 1 een clinic worden gegeven aan de CDEF-jeugd van Abcoude. Vorig jaar was het een groot succes en we hopen dat er deze keer ook veel jeugdleden naar de club komen om onder leiding van de spelers en speelsters van H1 en D1 enkele oefeningen te doen.
Lees verder

Uitnodiging opening terras & feest HVA

Evenementen

30 januari | Beste ouders, senioren en A/B leden,
In de afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het nieuwe terras van
de Hockeyvereniging Abcoude. Op zaterdag 31 januari nemen we dit
terras officieel in gebruik. Graag nodig ik jullie, mede namens het
gehele Bestuur, hiervoor uit.
Op deze dag ben je vanaf 20.00 uur van harte welkom in het
Lees verder

FAMILIETOERNOOI 6 JULI! MIS HET NIET!

Evenementen

15 mei | Op zaterdag 6 juli a.s. is het dan zover, het traditionele en oergezellige "familietoernooi”. Kom jij ook dit jaar? Heb je altijd al een toernooi willen spelen samen met je zoon/dochter? En hockeyen de ouders wel zo goed als ze soms denken langs de lijn? 😜Dit is de gelegenheid om dat te laten zien…Roep al je familieleden en vrienden bij elkaar en maak je eigen dreamteam! Geniet samen van
Lees verder

Nieuws afbeelding

O8 TM O14 CLINIC DOOR DAMES & HEREN 1

Evenementen

20 april | Zie hieronder! Aanmelden kan via de link:https://forms.gle/egxsT7AQxeTVHQpu9

Lees verder

Nieuws afbeelding

MELD JE SNEL AAN: VRIJWILLIGERSAVOND!

Evenementen

7 februari | MELD JE SNEL AAN: [email protected]
Voor iedereen, die coacht, een keer tapt, oud papier ophaalt, fluit, managet, aanspreekpunt is, organiseert, financiën bijhoudt, timmert, de velden netjes houdt etc. ... kortom net dat beetje enorm waardevolle extra doet voor de HV Abcoude ❤️Lees verder

Nieuws afbeelding

24 NOVEMBER: FEEST VOOR SENIOREN EN VETERANEN

Evenementen

30 oktober | Check hieronder en see you there!

Lees verder

Nieuws afbeelding

18 JUNI MERENHOF MIDDAG: KOM JE HELPEN?

Evenementen

5 juni | Binnenkort is weer de jaarlijkse HVA Merenhof middag. Een super gezellige middag waar iedereen altijd veel plezier aan beleeft. We halen de bewoners van de Merenhof op, lunchen samen op de club, kijken naar de wedstrijd van Dames 1 en gaan weer terug naar de Merenhof. Tijden volgen nog maar als indicatie: 12.00-14.30 uur. Ben jij tussen de 9 en 90 jaar oud en vind je het leuk om te helpen? Heel
Lees verder

Nieuws afbeelding

25 JUNI FAMILIETOERNOOI: SCHRIJF JE SNEL IN!

Evenementen

15 mei | Op 25 juni a.s. is het dan zover, het traditionele en oergezellige "familietoernooi” is terug! Kom jij ook dit jaar? Heb je altijd al een toernooi willen spelen samen met je zoon/dochter? En hockeyen de ouders zo goed als ze soms denken langs de lijn ;-)? De gelegenheid om dit te laten zien! Roep al je familieleden en vrienden bij elkaar en we maken deze versie van het
Lees verder

Nieuws afbeelding

16 april Schoolhockeytoernooi! Zeg het voort!

Evenementen

28 maart | Schrijf een team in van 3 klasgenoten en doe mee aan het schoolhockeytoernooi op zondag 16 april 2023 van 09:30 tot 12:30 uur. Er is dan geen Funkey. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Gezellige herfstvakantie op de club!

Evenementen

30 oktober | Het was gezellig druk op de club in de herfstvakantie. De eerste drie dagen was er een Sportways-kamp, met als speciale gast Noor Omrani van Den Bosch Dames 1. Op dinsdagavond speelde het gelegenheidsteam van MC2 en MC3 een internationale wedstrijd tegen de Engelse meiden van Westbourne House School. Ze wonnen met 8-1! Zaterdag werd afgesloten met de clinic van Dames 1 en Heren 1. Alle
Lees verder

Nieuws afbeelding

Loop mee het veld op tijdens EHL-finale

Evenementen

29 maart | Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud? Geef je dan op als veldmascotte (voor 15 april) en wie weet loop jij  mee het veld op tijdens de Euro Hockey League finale.
Paasweekend op 22 april op hockeyclub Oranje-Rood in Eindhoven. Ga naar https://grootsbegintklein.nl/.

Lees verder

Nieuws afbeelding

ABN AMRO 3vs3 Cup voor D-jeugd: schrijf je in!

Evenementen

27 februari | Tijdens dit spectaculaire veldhockeytoernooi speelt de D jeugd wedstrijden in teams van 3 meisjes of jongens tegen elkaar.  Het speelveld is 23x23 meter is en de wedstrijden duren maar 8 minuten, dus aanvallend spel gegarandeerd!
Als je de voorronde wint kwalificeer je je als team voor de finale op HC Rotterdam. Zie https://www. abnamro3vs3cup.nl/.
Lees verder

Nieuws afbeelding

20 april E-toernooi @HVA voor 6- en 8-tallen

Evenementen

4 februari | Na het goed geslaagde E-toernooi van vorig jaar komt er ook dit jaar op HV Abcoude weer een E-toernooi aan, met als beestachtig leuk thema de dierentuin. Begeleid jij een team uit de E 6- of 8-tallen en willen jullie meedoen met een te gek E-toernooi? Meld je dan nu aan voor het E-toernooi 2019.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Hockey Champions Trophy 23 juni t/m 1 juli

Evenementen

5 juni | Kom deze zomer Oranje Heren & Oranje Dames aanmoedigen tijdens de Rabobank Hockey Champions Trophy 2018 in Breda
Lees verder

Nieuws afbeelding

Bitje laten maken tijdens Let's Roll

Evenementen

1 juni | Tijdens Let's Roll op zaterdag 30 juni is kan je happen voor een professionele gebitsbeschermer tegen gereduceerd tarief. Je bitje is dan klaar voor het nieuwe seizoen! 
SPTL is aanwezig van 9.00-14.00 uur. Als je je van te voren aanmeld ben je sneller aan de beurt.

Meer info en aanmelden via: 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Spellenavond met bewoners Merenhof 29 juni

Evenementen

1 juni | Op vrijdag 29 juni organiseren we al weer voor de derde keer een spellenavond met en voor de bewoners van de Merenhof. Na de vorige zeer succesvolle edities willen we er dit jaar wederom een mooie avond van maken. Het is voor de bewoners van de Merenhof nu al een van de hoogtepunten van het jaar geworden en velen van hen willen meedoen.
Lees verder

Nieuws afbeelding

The dansant komende zondag voor HVA senioren

Evenementen

25 mei | Zondag 27 mei organiseert Dames 1 een TD op de hockeyclub. Alle senioren van HV Abcoude zijn welkom. Kom vooral eerst kijken naar de wedstrijden van D1 (12.45 uur) & H1 (14.45 uur). De drankjes en hapjes staan klaar. Ook is er een dj aanwezig zijn die de lekkerste hitjes draait. Dames 1 kijkt er naar uit om samen met jullie er een onvergetelijke dag van te maken!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Fiets en verdien geld voor de club

Evenementen

14 mei | De Lions Abcoude-Baambrugge organiseert in samenwerking met de Rabobank Amstel en Vecht op 24 juni alweer de derde recreatieve fietsdag voor groot en klein waarmee geld verdiend kan worden voor HVA. De Rabobank stelt in totaal 5.000 euro beschikbaar voor de deelnemende clubs & verenigingen.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Bericht uit het bos: play offs bij Amsterdam

Evenementen

1 mei | Zowel Dames 1 als Heren 1 van Amsterdam strijden tijdens de komende play-offwedstrijden om het landskampioenschap. We bevinden ons in de luxe positie dat dit bijna jaarlijks het geval is, maar dit seizoen komt daar de luxe van het vernieuwde Wagener Stadion bij.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Uitslag shoot out clubkampioenschappen

Evenementen

26 april | 24 kinderen, 2 keepers, 2 scheidsrechters, een vol balkon, droog en zonnig weer. 
Zondag 22 april hadden we op de club de shoot out kampioenschappen, georganiseerd door Mathilda Pepping (veel dank!). De opkomst was iets minder dan vorig jaar, maar het fanatisme was er niet minder om! 
De uitslag: 
Lees verder

Nieuws afbeelding

10 NOVEMBER MOEDIGEN WE HEREN 1 AAN

Evenementen

3 november | 10 november spelen we de tweede ronde van de Silver Cup, thuis tegen Westerpark. De wedstrijd gaat om 20:30 van start, met hopelijk vervolgens een 70 minuten lang spektakel! We kunnen jullie support goed gebruiken. Dus neem de hele familie en al je vrienden mee, want dit belooft een heerlijke avond te worden. Na de wedstrijd vieren we  als het goed is het behalen van de volgende ronde. Dit
Lees verder

Nieuws afbeelding

BITJE HAPPEN TIJDENS LET'S ROLL

Evenementen

15 juni | Speciaal voor alle leden die gelijk na de zomervakantie een passend bitje willen is er op zaterdag 8 juli 2017 de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer of je huidige bitje aan te laten passen indien nodig. SPTL gebitsbeschermers is aanwezig van 10.00-14.00 uur.

Lees verder

Nieuws afbeelding

HULP GEZOCHT VOOR ACTIVITEIT MET DE MERENHOF OP VRIJDAG 14 JUL

Evenementen

31 mei | Op vrijdag 14 juli organiseren we weer een spellenmiddag met en voor de bewoners van de Merenhof. Na de succesvolle dag vorig jaar willen we dit jaar er weer een mooie dag van maken. 
Voor dit samenzijn hebben wij hulp nodig van jullie, namelijk om de bewoners te begeleiden om naar de club te komen en om op het veld een spellencircuit te doen. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

FAMILIETOERNOOI VERPLAATST NAAR ZONDAG 16 JULI

Evenementen

29 mei | Tuurlijk wisten we dat het Pinksterweekend is en ook dat de lagere scholen een week vakantie hebben. Maar dat er zo veel mensen weg zouden gaan...dat hebben we verkeerd ingeschat. Omdat we heel graag toch zo veel mogelijk leden in Bohemian-style zien verschijnen, hebben we het Familietoernooi verplaatst naar 16 juli. 
Inschrijven kan nog steeds via 
Lees verder

Nieuws afbeelding

22 t/m 24 AUG HOCKEYKAMP VOOR KIDS 6 T/M 9 JAAR

Evenementen

9 augustus | Er is nog plek! Meld je aan voor het Sportways hockeykamp op ons eigen terrein.


Lees verder

Nieuws afbeelding

ZEER GESLAAGD FAMILIETOERNOOI

Evenementen

18 mei | Uiteindelijk vielen de weersomstandigheden best mee. Het was misschien een beetje koud, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was opnieuw een supergezellig familietoernooi, met leuke wedstrijden, prachtige outfits, uitstekende lunch en BBQ en uiteraard heel veel gezelligheid! Veel dank aan de toernooicommissie voor de organisatie! We hebben genoten van deze leuke dag.  
Lees verder

Nieuws afbeelding

ABN AMRO TALENTENTRAINING TIJDENS EHL OP 26 MAART

Evenementen

8 maart |
Op zaterdag 26 maart  organiseert, onze hoofdsponsor ABN AMRO, een speciale talententraining tijdens de Euro Hockey League. Internationals Jeroen Hertzberger (HC Rotterdam) en Glenn Schuurman (HC Bloemendaal) geven samen met de hockeytrainers van Bovelander & Bovelander een talententraining waar je jouw hockeytalent verder kunt ontwikkelen. Als Partner van de Toekomst zet
Lees verder

Nieuws afbeelding

28 MAART: ABN AMRO E-TOERNOOI

Evenementen

10 februari |  
Beste E-tjes en coaches van de E-teams,
 
Het fantastische ABN AMRO E-toernooi van HV Abcoude komt er weer aan op 28 maart, nu zouden we het natuurlijk heel leuk vinden als Abcoude zelf ook breed vertegenwoordigd is. Dit geweldige toernooi heeft natuurlijk ook een thema namelijk Griezelschool; komen jullie als de lieve spookjes, de enge Dracula of misschien
Lees verder

Nieuws afbeelding

ZONDAG 12 APRIL OPEN TRAINING

Evenementen

19 maart | Op zondag 12 april tussen 9.30 en 10.30 uur is er een open training voor jongens en meisjes tussen de 5 en 12 jaar bij Hockeyvereniging Abcoude aan de Hollandse Kade. De ideale manier om te kijken of hockey een sport is die bij je past!

Lees verder

Nieuws afbeelding

ABCOUDE D1 GEEFT GOED BEGIN VERVOLG MET OVERWINNING OP NIEUWKOOP D1

Evenementen

21 september | Na een goed begin tegen IJburg D1, waar 4-0 van gewonnen werd, was het nu aan de meiden om Nieuwkoop opzij te zetten. Waar de dames vorige week meteen vlammend uit de startblokken schoten, moest er tegen Nieuwkoop meer in de wedstrijd gegroeid worden. Uiteindelijk kwam Abcoude op het oude niveau en werd er na 10 minuten een strafcorner verdiend. Met een zuivere klap van
Lees verder

Nieuws afbeelding

KAMPIOENEN GEHULDIGD TIJDENS FAMILIETOERNOOI!

Evenementen

5 juni | Onze hartelijke felicitaties voor de kampioenen van afgelopen seizoen: MB2, MD1, DA, HA en HL! Deze teams zullen allen tijdens het familietoernooi gehuldigd worden rond 13:00u. Ben erbij om dat feestje te vieren!
Lees verder

Nieuws afbeelding

UPDATE: SCHRIJF JE NU IN VOOR DE CLUBKAMPIOENSCHAPPEN SHOOT OUT 30 MAART

Evenementen

24 maart | Zondagmiddag 30 maart vanaf 16:00u zijn de SHOOT OUT clubkampioenschappen. In tegenstelling tot eerdere berichten kan je zonder voorinschrijving niet meedoen. Dit is omdat bij teveel spelers en shoot outs onze keepers blauw en beurs van alle slidings het veld afkomen en dat willen we graag zien te voorkomen.
Lees verder

Nieuws afbeelding

DANK VOOR EEN ZEER GESLAAGD VRIJWILLIGERSDINER EN SENIORENFEEST

Evenementen

24 maart | Afgelopen zaterdag was het vrijwilligersdiner en aansluitend het seniorenfeest. Het was een fantastische avond! De ontvangst begon al feestelijk met een glas bubbels en een heerlijke borrelhap waarna de vrijwilligers hebben genoten van een gezellige en zeer smakelijke kaasfondue. De sfeer zat er gelijk goed in. Terwijl na het diner enkele vrijwilligers de tafels en banken verwijderden om
Lees verder

Nieuws afbeelding

DEELNEMERS EN STAFLEDEN GEZOCHT VOOR KIDSPOWER HOCKEYKAMPEN

Evenementen

17 maart | De komende maanden organiseert Kidspower twee hockeykampen op onze hockeyclub: in de meivakantie van 28 t/m 30 april en in de zomervakantie van 7 t/m 9 juli. Beide kampen bestaan uit een mini (6-10 jaar) en een XL kamp (10-13 jaar).
Lees verder

Nieuws afbeelding

KIDSPOWER IN DE HERFSTVAKANTIE: ER ZIJN NOG ENKELE PLEKKEN!

Evenementen

24 september | In de herfstvakantie is het weer zo ver. Dan organiseert KidsPower weer een te gek hockeykamp op HV Abcoude. Van maandag 21 oktober tot en met woensdag 23 oktober kunnen kinderen in de leeftijd van 6 tot 13 jaar 2 of 3 dagen lang hockeyen en plezier maken.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Huldiging Olympische Hockey(st)ers van en in Amsterdam

Evenementen

6 september | Ga op de foto met je favoriete medaillewinnaar!
    Op zondag 16 september a.s. worden de Olympische medaillewinnaars uit de eerste teams van AH&BC in het Wagener stadion gehuldigd. Olympisch kampioenen Eva de Goede, Ellen Hoog, Kelly Jonker, Kitty van Male, Sophie Polkamp en Marieke Veenhoven en zilveren medaillewinnaars  Billy Bakker,
Lees verder

Nieuws afbeelding

ABN AMRO D-Dag HVA groot succes

Evenementen

10 mei | Het was een SUPER D-dag op 8 mei jl. Meer dan 40 eerste en tweede jaars D-ers hebben onder leiding van 10 ervaren begeleiders de hele dag gesurvivaled, gehockeyd, gezongen, gedanst, gelachen en frites gegeten. Volgend jaar weer! Hierbij een link naar de foto's:

Lees verder

Goed nieuws: sjaaltjes bijbesteld

Evenementen

12 april | De HV Abcoude sjaaltjes waren een daverend succes en zijn helemaal uitverkocht! Dank alle trouwe Abcoude supporters! Heb je geen sjaaltje te pakken gekregen? Geen zorgen. Wegens het succes van de eerste levering, hebbem we bijbesteld. Bestellen kan nu! Mail naar [email protected] om te reserveren. Wees er snel bij om dit keer niet naast te grijpen.
Groet,
Dames I

Lees verder

Nieuws afbeelding

VIP ticket arrangement met 40% korting Euro hockey league

Evenementen

13 maart | Van 17 t/m 22 april vind de Euro Hockey League plaats bij Oranje-Rood in Eindhoven.

ABN AMRO biedt als hoofdsponsor de mogelijkheid om het VIP ticket arrangement met 40% korting aan voor leden van ABN AMRO gesponsorde hockeyclubs. 
Dat zijn wij! Dus bestel snel via https://web.eventim.nl/ abnamro-ehl-hc. Want je weet, op=op.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Save the date: SportWays 19 t/m 21 augustus

Evenementen

9 januari | Pak je agenda er alvast bij, want de data voor de meest leerzame hockeykampen van Nederland zijn bekend! Wij heten alle enthousiaste hockeyers welkom die willen deelnemen aan dit unieke sportprogramma, graag nieuwe technieken willen leren, zichzelf ontwikkelen én op het veld willen staan met de topspelers van dit moment. Met 30 jaar ervaring in het organiseren van hockeyevenementen kan
Lees verder

Nieuws afbeelding

BP tophockeykamp op Abcoude 30 april & 1 mei

Evenementen

27 maart | BP TOP Hockey Kamp met Billy Bakker en Mirco Pruyser
We gaan twee dagen lang knallen om jou nog beter te maken! Tijdens deze twee dagen train je als een echte international. Je slaapt thuis, zodat je beide dagen helemaal top fit op het veld kan staan. Tijdens de trainingen train je natuurlijk met Billy en Mirco zelf. Dus wil jij de nieuwste passeerbewegingen en (scorings)technieken
Lees verder

Nieuws afbeelding

Sportways hockeykamp op Abcoude

Evenementen

20 maart | Wil jij tijdens de zomervakantie blijven hockeyen, jezelf verbeteren en vooral plezier maken? Geef je dan nu op! Van 27-8 t/m 29-8 wordt onze club omgetoverd tot de ultieme SportWays hockey ervaring en wordt een te gek kamp georganiseerd! Het kamp is speciaal ontwikkeld voor hockeyfans die hun technieken een echte boost willen geven. Wil jij hockeyen in kleine groepen op je eigen
Lees verder

Nieuws afbeelding

Clubfundactie: We zijn begonnen!

Evenementen

14 maart | De meesten zullen het al gezien hebben: de actie is begonnen! PLUS Koot hangt vol met posters van de Abcouse (of Abcoudse?) verenigingen, leuk toch? Als het goed is hebben de teammanagers de map opgehaald bij de bar. In de map zitten de foto's van de betreffende teamleden en op de foto staat de inlogcode en toelichting. Heb je nog geen foto? Kijk dan even bij de bar en/of overleg met de
Lees verder

Nieuws afbeelding

Save the date SportWays hockeykamp

Evenementen

19 januari | Het lijkt misschien nog ver weg, maar de tijd vliegt voorbij! Dus pak je agenda en blok de volgende dagen in je agenda: 27 t/m 29 augustus. SportWays komt dan naar onze club voor een te gek hockeykamp. HVAbcoude wordt die dagen omgetoverd tot een echt SportWays hockeyparadijs.

Lees verder

Nieuws afbeelding

LEVER JE OUDE TENUE IN!

Evenementen

8 september | Wil je een goede bestemming voor je oude, vertrouwde tenue? Lever het dan in bij de bar, want we hebben een tweede leven voor de kleding gevonden.
Lees verder

Nieuws afbeelding

SEIZOENSAFSLUITING FC ABCOUDE OOK VOOR ONS EN ZEKER VOOR HET GOEDE DOEL!

Evenementen

10 juni | Beste buren,
 
Op zaterdag 17 juni organiseren we op sportpark de Hollandse kade een geweldige seizoensafsluiting. Iedereen is welkom, lid of geen lid van FC Abcoude! Speciaal welkom zijn ook kinderen met een beperking. Dit vanwege het feit dat we de dag organiseren met Fonds Gehandicapten Sport.

 
Lees verder

Nieuws afbeelding

ZOMER ALERT! HOCKEYKAMP OP HV ABCOUDE

Evenementen

25 mei | Een hele zomer zonder hockey? Echt niet! Deze zomer wordt onze club omgetoverd tot een SportWays hockeyparadijs, want van 24 t/m 26 juli wordt er een te gek hockeykamp georganiseerd. 


Lees verder

Nieuws afbeelding

VOOR DE C-JEUGD: MET HVA NAAR DE EHL OP 27 MAART (DEADLINE 16 MAART)

Evenementen

16 maart |
Beste C jeugd,
 
De EHL komt er aan en er zijn nog plekken. Deze super leuke sportieve dag willen jullie zeker niet missen. Het is een dag vol spannende hockeywedstrijden en een super leuke sfeer. Wil jij mee meld je dan snel aan, de inschrijvingen sluiten op woensdag 16 maart, en zorg dat al je vrienden en vriendinnen mee gaan! Aanmelden via het mailadres:
Lees verder

Nieuws afbeelding

UITNODIGING VRIJWILLIGERSDINER 2 APRIL

Evenementen

18 februari | Op 2 april is weer het traditionele vrijwilligersdiner voor alle vrijwilligers op de club. Daaronder verstaan wij iedereen die zich onbetaald inzet voor de vereniging, anders dan voor de reguliere taken zoals bardiensten, wedstrijddiensten, rij- en scheidsrechtersbeurten. Het vrijwilligersdiner is altijd supergezellig, dus dat wil je niet missen!
 
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

ABN AMRO TALENTENDAG: ELIZE MOONEN (MD1) WAS ERBIJ EN DOET VERSLAG

Evenementen

30 oktober | Afgelopen zaterdag 25 oktober was de eerste ABN AMRO Talentendag op HC Rotterdam. Onze hoofdsponsor ABN AMRO organiseerde op deze dag een tweetal programma’s waarop de 60 door ABN AMRO gesponsorde clubs konden aanhaken. Elke club mocht talenten aanleveren voor de dag; 3 jongens en 3 meisjes die spelen in de D,C of B. Het werd een prachtige dag met bijna 300 talenten en 100 trainers. Elize
Lees verder

Nieuws afbeelding

ZEER GESLAAGD FAMILIETOERNOOI

Evenementen

10 juni | Eerste pinksterdag had het traditionele familietoernooi plaats. Wat een mooie dag! Het zonnetje scheen, het springkussen stond klaar, de tafels waren uitgestald, teams ingedeeld en wedstrijdschema gemaakt; alle ingrediënten voor een fantastische dag waren aanwezig. En genoten hebben we! Van de leuke sportieve wedstrijden, de mooi uitgedoste teams, van de vreugde van de jongsten bij het
Lees verder

Nieuws afbeelding

KIDSPOWER HOCKEYKAMPEN IN MEI- EN ZOMERVAKANTIE

Evenementen

2 april | KidsPower Hockeykamp!
Vind je het net als wij zo jammer dat er geen trainingen of wedstrijden zijn in de vakantie? Dan hebben wij de oplossing! In samenwerking met de club organiseert KidsPower!in de meivakantie het enige echte
KidsPower! Hockeykamp!
Lees verder

Nieuws afbeelding

VOOR DE AGENDA: FAMILIETOERNOOI OP 1STE PINKSTERDAG (8 JUNI)

Evenementen

24 maart | Noteer vast in je agenda: het jaarlijkse supergezellige fantastische familietoernooi is op eerste Pinksterdag, 8 juni! Dat wil je niet missen!
Lees verder

Nieuws afbeelding

ZONDAG 13 APRIL OPEN TRAINING

Evenementen

18 maart | Wordt hockey jouw sport?
 
Kinderen tussen de 5 en 12 jaar:  KOM ZONDAG 13 APRIL NAAR DE OPEN TRAINING BIJ HOCKEYVERENIGING ABCOUDE
 
Op zondag 13 april 2014 tussen 09.30 en 10.30 uur is er een open training voor jongens en meisjes tussen de 5 en 12 jaar bij HOCKEYVERENIGING Abcoude aan de Hollandse Kade.
Lees verder

Nieuws afbeelding

CLUBHUIS BEPERKT TOEGANKELIJK IN NAMIDDAG 22 MAART

Evenementen

13 maart | In verband met de opbouw voor het vrijwilligersdiner op 22 maart is het clubhuis die dag vanaf 16:30u slechts beperkt toegankelijk. Wij vragen eenieder hier rekening mee te houden en de tegenstanders uitleg te geven.
Lees verder

Nieuws afbeelding

D-DAG 2013 OP 24 AUGUSTUS - SCHRIJF JE NU IN

Evenementen

15 augustus | Dit jaar organiseert H.V. weer de waanzinnige D-Dag. Zaterdag 24 augustus gaan we hebben we deze topdag geplant. Deze dag zal in het teken staan van hockey en vooral heel veel plezier maken. Dit jaar zullen we natuurlijk extra aandacht besteden aan de technieken welke we op ons nieuwe waterveld kunnen gebruiken.   Gedurende dag de zullen we twee keer trainen, een waanzinnig spelencircuit
Lees verder

Nieuws afbeelding

HEREN 1 DOOR NAAR DE 3e KLASSE!

Evenementen

17 juni | Heren 1 is afgelopen zondag na het spelen van de play-off' wedstrijden gepromoveerd naar de 3e klasse. Van harte gefeliciteerd heren, en veel succes volgend jaar!
Lees verder

Nieuws afbeelding

HEREN 1 SPEELT PLAYOFFS VOOR PROMOTIE NAAR DE 3e KLASSE

Evenementen

10 juni | Komende zondag speelt Heren 1 playoffs voor promotie naar de 3e klasse. De wedstrijden worden gespeeld in Utrecht op Kampong. Kom allemaal ons Heren 1 aanmoedigen!!!   Er wordt gespeeld in een poule van 4 teams. De beste 2 uit de poule promoveren naar de 3e klasse. Het speelschema:   11.00 Abcoude H1 - Bommelerwaard H1 (veld 5) 13.00 Westerduiven H1 - Abcoude H1 (veld 5) 15.00
Lees verder

Nieuws afbeelding

FIETSEN MET EN VOOR JE CLUB - VERDIEN GELD VOOR HVA

Evenementen

2 juni | Lionsclub Abcoude -Baambrugge en Rabobank Amstel en Vecht organiseren een recreatieve fietsdag. Met deze tocht kunnen deelnemers geld verdienen voor hun lokale verenigingen. Elke deelnemer rijdt voor een club naar keuze.


 
Lees verder

Nieuws afbeelding

GENIETEN OP HET FAMILIETOERNOOI

Evenementen

27 mei | Eerste Pinksterdag was het traditionele familietoernooi. Een record aantal deelnemers heeft in een heerlijk zonnetje kunnen genieten van zelfgebakken taarten, mooi uitgedoste teams, leuke wedstrijdjes, het springkussen, heel veel gezelligheid en tot slot een heerlijke barbecue. Hoezeer iedereen genoten heeft wordt wel duidelijk in het bijgevoegde fotoverslag (zie bijlage). Veel dank en
Lees verder

Nieuws afbeelding

KOM NAAR DE FEESTELIJKE OPENING VAN HET WATERVELD OP 12 OKTOBER

Evenementen

3 oktober | Op 12 oktober aanstaande vieren we de opening van ons waterveld!   Speciaal voor de jeugd zijn er clinics van international Tim Jenniskens (C/D jeugd) en vinden de clubkampioenschappen shoot outs (A/B jeugd) plaats. Voor de E/F jeugd is er een springkussen en iedereen kan genieten van lekkernijen en nog veel meer...   Alle leden, ouders en andere geïnteresseerden
Lees verder

Nieuws afbeelding

DISTRICSKAMPIOENSCHAPPEN VOOR DAMES 2 16 JUNI OM 11.00 IN AMSTERDAM

Evenementen

11 juni |   Voor de 1e keer organiseert KNHB District Noord-Holland de Beslissingswedstrijden voor de Districtskampioenschappen Senioren & Veteranen om uit te maken welke teams zich dit seizoen Districtskampioen mogen noemen. . Alle teams hebben zich reeds geplaatst voor promotie.  Dames 2 zal a.s. zondag 16 juni het gaan opnemen tegen AMVJ. Sterkte dames en heel veel succes. Voor
Lees verder

Nieuws afbeelding

28 MAART FEEST VOOR SENIORLEDEN, OUDERS VAN LEDEN, VRIJWILLIGERS!

Evenementen

16 januari | Zin in een feestje? Op 28 maart organiseert HV Abcoude voor haar seniorleden, ouders/verzorgers van (jeugd)leden, vrijwilligers en vrienden van de vereniging een spetterend feest op de club. Het spektakel begint om 21:00u in ons vernieuwde clubhuis! Dit jaar wordt de muziek verzorgd door onze vertrouwde DJ Bart Zeldenrijk. Dat wil je niet missen! Dus mobiliseer je team, je
Lees verder

Nieuws afbeelding

15 MAART BEKENDMAKING 3 WINNAARS BALLONNENWEDSTRIJD

Evenementen

24 februari | Inmiddels weten we al niet beter, dan dat we hockeyen op een heus waterveld! Vaag staat ons de enige droge dag van oktober nog bij, toen het veld op sportieve en feestelijke wijze werd geopend. Het letterlijke hoogtepunt van die 12e oktober was het (gezamenlijk) oplaten van de Volvo ballonen en de wedstrijd die daar aan verbonden was.
Lees verder

Nieuws afbeelding

TD AB-COUDE 5 OKTOBER 2013

Evenementen

23 september | Zaterdag 5 Oktober vanaf 17:00u zal het clubhuis van HV Abcoude open zijn voor wederom een mooi TD (voor de A/B jeugd). Wij zullen zorgen voor een lekker muziekje, een hete frituur en gekoelde dranken. Kom allemaal en dan maken we er een gezellig avondje van! Entree is gratis, garderobe is aanwezig maar op eigen risico en vergeet je ID niet! Deze is niet alleen
Lees verder

Nieuws afbeelding

HL WAS AAN ZET AFGELOPEN ZONDAG!

Evenementen

17 april | Zoals bij velen inmiddels wellicht bekend; op de zondagen dat de seniorenteams thuis spelen, wordt er door een van die teams een borrel georganiseerd. Afgelopen zondag was het de beurt aan HL, die het clubhuis opfleurde met een Hollands Unox festijn! Houdt het wedstrijdschema dus in de gaten en kom gezellig langs op deze middagen - er wordt gehockeyd, geborreld en het is gewoon gezellig!
Lees verder

Nieuws afbeelding

SAVE THE DATE: veteranenfeest 29 November

Evenementen

20 september | Koop snel je kaartje, want op vrijdag 29 november organiseert Dames B een hockeyfeest op de club voor alle veteranen. Thema: FOREVER YOUNG. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Zet vast in je agenda

Evenementen

26 augustus | Wist je dat er al een heleboel club activiteiten in de agenda staan? Coachavonden, de Sinterklaastraining, feestjes en wanneer het oud papier opgehaald wordt! Let op de tijden kunnen nog aangepast worden. Bekijk de agenda hier.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849