headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Wedstrijdschema en teamindeling zaterdag 24 oktober

Technische Commissie

22 oktober | De komende 3 zaterdagen (24/10, 31/10 en 7/11) organiseren we het HV Abcoude Mixed Toernooi om de Gouden GEIN Trofee. Dit zijn onderlinge wedstrijden tussen Abcoude-jeugdteams, georganiseerd in een toernooivorm. Er zijn is geen publiek op de club toegestaan. En natuurlijk geldt dat iedereen de RIVM gezondheidscheck moet doen.


Videostream
Lees verder

Nieuws afbeelding

Licht aan en samen fietsen in het donker

Bestuur

22 oktober | Het is weer sneller donker in de avond! Dus zorg dat je goed zichtbaar bent op de fiets! En fiets in het donker altijd samen met teamgenoten van en naar de club.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Eén keer per week trainen in week 44 en 45 (26 oktober - 8 november)

Technische Commissie

20 oktober | Omdat we nog niet weten of het seizoen verlengd gaat worden en we nu geen competitie spelen, hebben het bestuur en de technisch manager besloten om met alle ABCDEF- teams even 1x in de week te gaan trainen. Als de competitie dan in december of aan het einde van het seizoen met een x aantal weken verlengd wordt kunnen we ook dan nog trainingen aanbieden. Klik hier voor het aangepaste
Lees verder

Nieuws afbeelding

Geen zaalhockey

Bestuur

17 oktober | Door de recente ontwikkelingen rond de verspreiding en de grilligheid van het verloop van het coronavirus, hebben we helaas moeten besluiten om niet deel te nemen aan het zaalhockeyseizoen. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Corona 17 oktober 2020

Bestuur

13 oktober | Bericht van het bestuur 17 oktober 2020:


Beste leden,
Op de persconferentie van 13 oktober is helaas weer een aanscherping van de coronamaatregelen aangekondigd vanwege de nog steeds oplopende besmettingscijfers. In elk geval tot en met 11 november 2020 is de hockeycompetitie stilgelegd. Het clubhuis en de kleedkamers blijven gesloten en er is geen
Lees verder

Nieuws afbeelding

Coming Out Day op HV Abcoude

Bestuur

9 oktober | Zondag 11 oktober staat in het teken van de internationale Coming Out Day. Een dag waarop de hele sportwereld aandacht geeft aan de boodschap dat sport voor iedereen toegankelijk is. HV Abcoude steunt dit initiatief en deelt de boodschap 'hockey voor iedereen', ongeacht seksuele voorkeur, huidskleur, religie, of achtergrond. 

 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Nieuw videosysteem veld 1 dankzij ‘Vrienden van HV Abcoude’

Technische Commissie

9 oktober | De ‘Vrienden van HV Abcoude’ maken projecten mogelijk waarvoor geen budget is vanuit de ledenbijdrage of de sponsoren. Zij bepalen in overleg met het bestuur welke projecten ondersteund worden. En vorig jaar besloten zij dat dit een videoanalyse systeem voor veld 1 ging worden. En dat kwam precies op tijd, zeker nu er geen publiek kan komen kijken.

 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Welkom Lindenhoff en Grutto als nieuwe sponsors van HV Abcoude

Sponsoring

2 oktober | Afgelopen week heeft onze club maar liefst twee sponsors mogen verwelkomen; Lindenhoff en Grutto. Samen met Berend te Voortwis hebben we op zaterdag 26 september veld 3 officieel omgedoopt tot het 'Lindenhoff veld'. Naast exclusieve sponsoring van veld 3 zal Lindenhoff ook te zien zijn op een van de vlaggen op ons terrein.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Welkom bij HV Abcoude. Kijk of hockey bij je past!

Trainingen

16 september | Iedereen is welkom bij HV Abcoude! We hebben geen wachtlijst en zijn altijd op zoek naar nieuwe spelers. Meld je aan voor 3 proeftrainingen en kijk of hockey bij je past.
Lees verder

Nieuws afbeelding

De Blauwe Kaart

Sportiviteit en respect

11 september | Dit seizoen doet HVA weer mee met het KNHB-initiatief de Blauwe Kaart, een kaart om wél trots op te zijn. De Blauwe Kaart is een compliment voor de tegenstander, speciaal voor de Jongste Jeugd! Zo laat je je tegenstanders na de wedstrijd weten waarom je ze zo sportief vond. En ook dit jaar maakt één team aan het einde van het jaar kans op een speciale prijs!

Lees verder

Nieuws afbeelding

Gevonden voorwerpen augustus/september 2020

gevonden voorwerpen

6 september | Mail: [email protected]
Uiteindelijk gaan de spullen naar een passend goed doel. 


Gevonden voorwerpen Augustus/September:
 
Rood trainingsjack Indian Maharadja (clubjack) met capuchon maat 152 (3 stuks)
Kort, wit spijkerjack Zara maat 134
Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849