headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Clinic voor C, D, E en F-jeugd door heren 1 op 21 mei

Evenementen

12 april | Na het succes van vorig jaar geeft heren 1 ook dit jaar weer een clinic! Op maandag 21 mei (Pinksteren) nodigt heren 1 de spelers uit de C, D, E en F uit om samen met hen een superleuke dag te hebben. Een dag met leuke oefeningen zoals slidings, slepen, trucjes en spelletjes.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Lidmaatschap opzeggen voor 1 mei

Leden

11 april | Wil je na dit seizoen stoppen met hockey bij HVA? Vergeet dan niet voor 1 mei je lidmaatschap schriftelijk op te zeggen. Dit doe je door een mail te sturen naar de ledenadministratie, [email protected] . Vervolgens krijg je een bevestiging van de opzegging. We hopen dat je ook de reden van opzegging aan wilt geven, kan leerzaam zijn!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Nieuwegein H1 – Abcoude H1 1-4 en staat 3 punten los!

Verslag

17 april | Na de geweldige overwinning op de koploper FIT van vorige week mochten onze mannen op deze zondag weer aan de bak tegen Nieuwegein. In de eerste wedstrijd in Abcoude bleven deze twee ploegen in balans en werden de punten verdeeld. Onze mannen wilden dit rechtzetten en verder meegaan in de flow van de overwinning van vorige week.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Gevonden voorwerpen maart-april

gevonden voorwerpen

16 april | Van jou? Neem dan contact op met Marlies,  [email protected]
Groene meisjesjas met zwarte, leren mouwen Groene America Today sweater met baseball opdruk mt 158-164 Rode trainingsbroek met ritsen Stag mt 140 Zwarte winterjas  met gele binnenkant America Today mt 146-152 Blauwe Pumasweater met capuchon mt 164 Grijs vest met groene bies mt 146-152
Lees verder

Nieuws afbeelding

Fotograaf gezocht

Vrijwilligerscommissie

6 april | Nienke Meek is al een paar jaar onze vaste fotograaf. Zij zoekt iemand om de werkzaamheden voor HVA mee te kunnen verdelen. Kan je een aardige foto maken en vind je het leuk om jouw kunde in te zetten voor de club? Help ons dan! Mail Nienke voor meer info, [email protected] .

Lees verder

Nieuws afbeelding

Een bedrag voor elk doelpunt van heren 1: steun Vincent en KiKa

Leden

23 maart | Vincent Mulder, manager van heren 1, gaat dit jaar op 4 november de marathon van New York lopen. Het lopen van een marathon is altijd een droom van hem geweest. Hoeveel mooier is het dan om de marathon der marathons te doen. Nog mooier is om dit te combineren met een goed doel als KiKa. Nu rent hij de marathon namelijk niet alleen voor zijn droom, maar ook voor KiKa. Voor alle kinderen
Lees verder

Nieuws afbeelding

BP tophockeykamp op Abcoude 30 april & 1 mei

Evenementen

27 maart | BP TOP Hockey Kamp met Billy Bakker en Mirco Pruyser
We gaan twee dagen lang knallen om jou nog beter te maken! Tijdens deze twee dagen train je als een echte international. Je slaapt thuis, zodat je beide dagen helemaal top fit op het veld kan staan. Tijdens de trainingen train je natuurlijk met Billy en Mirco zelf. Dus wil jij de nieuwste passeerbewegingen en
Lees verder

Nieuws afbeelding

Sportways hockeykamp op Abcoude

Evenementen

20 maart | Wil jij tijdens de zomervakantie blijven hockeyen, jezelf verbeteren en vooral plezier maken? Geef je dan nu op! Van 27-8  t/m 29-8  wordt onze club omgetoverd tot de ultieme SportWays hockey ervaring en wordt een te gek kamp georganiseerd! Het kamp is speciaal ontwikkeld voor hockeyfans die hun technieken een echte boost willen geven. Wil jij hockeyen in kleine groepen op je
Lees verder

Nieuws afbeelding

Speel- en inhaaldagen (Jongste) Jeugd

Technische Commissie

14 maart | De lentecompetitie voor de Jongste Jeugd en Jeugd bestaat uit 10 speelrondes met als startdatum afgelopen zaterdag 10 maart 2018. Houd a.u.b. rekening met de inhaaldagen die gepland staan op paaszaterdag, in de meivakantie en op Hemelvaartsdag. Pinksterzaterdag is een competitiedag voor de Jeugd. 
 
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Berichten voor website, Facebook, etc. mail je naar [email protected]

Redactie

24 mei | Als je een bericht of een wedstrijdverslag hebt voor de pers, de website of de app stuur dan je informatie met foto naar  [email protected] .


Berichtjes voor de wekelijkse nieuwsbrief moeten uiterlijk de DONDERDAG voor de vrijdag dat de nieuwsbrief uit gaat binnen zijn.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849