headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

€500 voor de club bij aanschaf Volvo Selekt Occasion

Sponsoring

17 april | Volvo neemt zijn rol als partner van de Nederlandse hockeysport serieus. Daarom is het belangrijk om zichtbaar te zijn in de regio, daar waar de hockeyverenigingen en de Volvo-dealers midden in de hockeysamenleving staan. Voor een groot aantal dealers en hockeyverenigingen belonen we sinds 2010 de samenwerking met de Volvo Clubbonus. € 1.000  bij aankoop of lease van een nieuwe
Lees verder

Nieuws afbeelding

Wedstrijd verplaatsen: hoe doe je dat?

Technische Commissie

12 april | Hoewel iedereen ruim van tevoren op de hoogte is van speeldata, kan het een keer voorkomen dat voor een bepaalde datum/tijd er geen compleet team op de been gebracht kan worden en een wedstrijd moet worden verplaatst. In de bijgevoegde link vind je de procedure van de KNHB voor deze gevallen.

ALVAST ENKELE BELANGRIJKE PUNTEN:
Lees verder

Nieuws afbeelding

Goed nieuws: sjaaltjes bijbesteld

Evenementen

12 april | De HV Abcoude sjaaltjes waren een daverend succes en zijn helemaal uitverkocht! Dank alle trouwe Abcoude supporters! Heb je geen sjaaltje te pakken gekregen? Geen zorgen. Wegens het succes van de eerste levering, hebbem we bijbesteld. Bestellen kan nu! Mail naar [email protected] om te reserveren. Wees er snel bij om dit keer niet naast te grijpen.
Groet,
Dames I Lees verder

Nieuws afbeelding

Extra veld Overbos

Technische Commissie

12 april | Sinds enkele weken heeft Overbos beschikking over een 4e veld. Dit veld ligt op circa 10 minuten lopen van het clubhuis. Het is de bedoeling dat de bezoekende teams zich eerst melden in het clubhuis, om daar een route kaart(!) te krijgen hoe je op veld 4 komt. Houd rekening met 10 tot 15 minuten extra (reis)tijd.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Uitnodiging deelname ledenenquête - geef je mening

Bestuur

8 april | Eens in de zoveel tijd is het goed om te peilen onder de leden hoe we er als club voor staan. Wat doen we goed, wat kan beter en waar willen we naar toe? En dus hebben we een vragenlijst opgesteld. Hiermee willen we inzicht krijgen in jouw mening en visie over HV Abcoude.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Training in de meivakantie

Technische Commissie

8 april | In de meivakantie is er geen training, tenzij anders afgesproken met de trainer.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Word jij de Oranje ambassadeur?

Bestuur

3 april | Het zal je vast niet zijn ontgaan: de internationale strijd in de gloednieuwe FIH Pro League draait inmiddels op volle toeren! Tussen maart en juni spelen de Oranje Dames en Oranje Heren in totaal 15 thuiswedstrijden in diverse stadions verspreid over het land. Tijdens de wedstrijden zorgt de bond voor de ultieme  OranjeHockey -beleving, van spectaculaire duels tot leuke
Lees verder

Nieuws afbeelding

Lidmaatschap opzeggen voor 1 mei

Leden

3 april | Wil je na dit seizoen stoppen met hockey bij HVA? Vergeet dan niet voor 1 mei je lidmaatschap schriftelijk op te zeggen. Dit doe je door een mail te sturen naar de ledenadministratie, [email protected] . Vervolgens krijg je een bevestiging van de opzegging. We hopen dat je ook de reden van opzegging aan wilt geven, kan leerzaam zijn!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Dubbelverslag Heren 1

Verslag

15 april | Abcoude H1 – Fit H1 0-3
 
Op zondag 31 maart nam Abcoude H1 het op tegen FIT H1, een welbekende tegenstander, en de wedstrijd kan gerust een wedstrijd genoemd worden tussen twee aartsrivalen.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

20 april E-toernooi @HVA voor 6- en 8-tallen

Evenementen

4 februari | Na het goed geslaagde E-toernooi van vorig jaar komt er ook dit jaar op HV Abcoude weer een E-toernooi aan, met als beestachtig leuk thema de dierentuin . Begeleid jij een team uit de E 6- of 8-tallen en willen jullie meedoen met een te gek E-toernooi? Meld je dan nu aan voor het E-toernooi 2019 .
Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849