headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Opzeggen lidmaatschap HVA vóór 1 mei 2020!

Bestuur

4 april | Let op het is al april! Wil je volgend seizoen niet meer bij HV Abcoude hockeyen? Zeg dan vóór 1 mei 2020 je lidmaatschap op. Je lidmaatschap beëindigen kan uitsluitend per e-mail vóór 1 mei via [email protected]
Lees verder

Nieuws afbeelding

Geen hockeyactiviteiten tot minimaal 28 april

Bestuur

1 april | De KNHB heeft besloten alle hockeyactiviteiten en -competities, in navolging van het kabinetsbesluit, verder uit te stellen tot minimaal 28 april. De hockeybond hoopt niettemin dat er dit seizoen nog kan worden gehockeyd en heeft daarom diverse alternatieve competitiescenario’s voor topteams en breedteteams uitgewerkt.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Velden en accommodatie HV Abcoude & FC Abcoude gesloten

Bestuur

16 maart | Zoals je weet is de hockeyclub gesloten als een van de maatregelen om het Corona virus tegen te gaan. Als de club gesloten is dan betekent dit dat je niet op de velden mag komen. De hele accommodatie is gesloten tot en met 6 april 2020. Wij verzoeken je hieraan te houden.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Schoolhockeytoernooi op 5 april - afgelast

Evenementen

11 maart | Graag nodigen wij alle kinderen uit Abcoude en omgeving uit voor het schoolhockeytoernooi op zondag 5 april van 9.30 - 12.00 uur. Zit je in groep 2, 3 of 4? Stel dan met klasgenootjes een team van 3 samen en geef je op! Voorafgaand aan het toernooi zijn alle kinderen welkom om mee te doen met de schoolhockeytraining op woensdag 1 april van 15.00 uur tot 16.00 uur. Ervaring is niet
Lees verder

Nieuws afbeelding

Verzoek: controleer je contactgegevens in LISA

Ledenadministratie

9 maart | Wij willen alle (ouders van) leden verzoeken om hun contactgegevens (e-mail en telefoonnummer) zoals vermeld in de LISA-app te controleren en zo nodig aan te passen. Dat kan door in de app in het menu onderin 'Profiel' te kiezen. Kloppen de gegevens niet, dan kun je deze zelf via 'Wijzig' aanpassen. Alvast hartelijk dank!

Lees verder

Nieuws afbeelding

Euro Hockey League in Amstelveen - afgelast

Redactie

9 maart | Volgende maand begint de Euro Hockey League in Amstelveen op AH&BC Amsterdam. In 2020 het grootste internationale hockey evenement in Nederland. Kampong H1, Bloemendaal H1, Den Bosch D1 en Amsterdam D1 gaan samen met 12 andere Europese teams strijden om de felbegeerde Cup. Het belooft een historisch paasweekend (9 tm 13 april) te worden. Elke dag spelen er 2 dames en 2 heren teams. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Marieke Gefferie Vrijwilliger van het Jaar!

Redactie

9 maart | Op 6 maart is tijdens de Vrijwilligersavond Marieke Gefferie gehuldigd als ‘Vrijwilliger van het jaar 2020’. Bestuurslid Jup van 't Veld gaf in zijn speech aan dat er geen dag voorbijgaat dat zij, als voorzitter van de barcommissie, niet met onze club bezig is. Voor alle lastige issues die er soms zijn, draagt ze altijd goede oplossingen aan. We willen haar bedanken voor haar tomeloze inzet en
Lees verder

Nieuws afbeelding

Coronavirus en de hockeycompetitie

Bestuur

5 maart | Bericht 11 maart HV Abcoude volgt de richtlijnen en nieuwsberichten van de KNHB en het RIVM zorgvuldig. Momenteel zijn op HV Abcoude geen maatregelen vereist, alle activiteiten zullen dus normaal doorgang vinden. Bij ontwikkelingen zullen we updates delen. Op de  website van de KNHB  vind je actuele informatie over de invloed van het coronavirus op de
Lees verder

Vertraging bij oplevering nieuw veld 2

Bestuur

25 februari | Helaas is bij het werk aan veld 2 de nodige vertraging opgetreden. Het zal sterk van het weer afhangen wanneer het werk kan worden afgemaakt en we het nieuwe veld in gebruik kunnen nemen. Maar wij hebben er vertrouwen in op korte termijn een kwalitatief hoogwaardig zandveld te hebben. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Schrijf je nu in voor het E-toernooi op 11 april - afgelast

Evenementen

4 februari | Na de geslaagde editie van vorig jaar is er ook dit jaar weer een E-toernooi op HV Abcoude. En al sneller dan je denkt: op zaterdag 11 april. Het thema is landen! Schrijf je nu in!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Bericht van de HVA-vertrouwenspersonen

Redactie

27 januari | Beste leden,
Wij zijn Jan van Overeem en Liesbeth Lycklama à Nijeholt en wij zijn de Vertrouwens Contact Personen (VCP) van de hockeyclub.
Waarom zijn wij er?

Lees verder

Nieuws afbeelding

Mirco Pruyser & Billy Bakker op HV Abcoude tijdens BP Legends Hockeykamp

Evenementen

21 januari | Tijdens het BP Legends Hockeykamp  op 30 april en 1 mei op HVA, krijg je training van Billy Bakker en Mirco Pruyser. In hun voorbereiding op de Olympische Spelen hebben zij een moment gevonden om samen met jou te  komen  trainen! Wil jij leren scoren of dribbelen zoals Mirco Pruyser en Billy Bakker? Dan is dit kamp echt wat voor jou.
Wat houdt het in?
Lees verder

Nieuws afbeelding

SportWays hockeykampen op HV Abcoude

Evenementen

13 januari | SportWays hockeykampen: nergens leer je zoveel tijdens één kamp!


Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849