headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

ADVERTENTIE: Sportways hockey zomerkamp 22-24 augustus

Evenementen

18 mei | De hele zomervakantie niet hockeyen? Echt niet!


Ga ook in de zomer het veld op met de hockeykampen van SportWays
Direct aanmelden voor het hockeykamp? Klik hier!


Lees verder

Nieuws afbeelding

Aanmelden voor bitje happen tijdens Lets Roll 25 juni

Evenementen

16 mei | Op zaterdag 25 juni is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een op maat gemaakte gebitsbeschermer tegen actie tarief. SPTL is aanwezig van 9:30-14:00 uur op de club, aanmelden verplicht (dit om u snel van dienst te zijn). Gelijk na de vakantie een passende beschermer, geef je dan op.
  
Lees verder

Nieuws afbeelding

Indelingsprocedure HVA seizoen 2022-2023

Technische Commissie

28 april | Hieronder vindt u de indelingsprocedure voor het komende seizoen. Net als voorgaande jaren is er geen selectietraining meer. Corona heeft het zaalseizoen nog sterk beïnvloed, maar de 2e helft van het veldseizoen gaat gelukkig tot op heden ongehinderd door. 
Het streven is natuurlijk om voor ieder lid een passend team te vinden.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Update bestuur

Bestuur

28 april | Maart stond op de club in het teken van bijpraten van de organisatie. Dus zijn er voor commissies, categorieën, (jeugd) trainers en coaches diverse bijeenkomsten geweest. Daarnaast is er door een paar vrijwilligers hard gewerkt om iedereen te ontvangen in een prachtig opgeknapt clubhuis en ook de tent staat na reparatie weer op zijn plek. Publiek is weer welkom, de bar is weer open en de dat
Lees verder

Nieuws afbeelding

Wedstrijd verplaatsen: hoe doe je dat?

Technische Commissie

25 april | Het kan een keer voorkomen dat voor een bepaalde datum/tijd er geen compleet team op de been gebracht kan worden en een wedstrijd moet worden verplaatst. In de bijgevoegde link vind je de procedure van de KNHB voor deze gevallen.

 
ALVAST ENKELE BELANGRIJKE PUNTEN:
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Vacature: PLANNER gezocht

Vrijwilligerscommissie

25 april | Vind jij het ook zo belangrijk dat de bar gezellig bezet is en het lekker reilt en zeilt? Ben jij voor een eerlijke en gelijkwaardige verdeling van de wedstrijd- en bardiensten? Zorg jij ervoor dat ieder team zijn/haar steentje bijdraagt?

 
Nou dan zijn wij op zoek naar jou! Want vrijwilligers zijn onmisbaar voor de club.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Bardienst - Terreindienst - Wedstrijddienst

Accommodatie commissie

2 maart | 10 weekenden samen op de club
Nog ongeveer 10 mooie wedstrijdweekenden in het vooruitzicht. Fijn als iedereen zijn bijdrage kan leveren om dit soepel te laten verlopen. Omdat we tijdelijk wat minder barbezetting hebben, vragen we alle ouders van de E-teams om ook een keer bardienst te draaien, naast de terreindiensten en wedstrijddiensten. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Gezocht jongeren voor BARTEAM HV Abcoude

Barcommissie

17 februari | Gezocht jongeren voor BARTEAM HV Abcoude

Per 1 maart zijn wij op zoek naar een groepje enthousiaste jongeren die met elkaar flexibel inzetbaar zijn als BARTEAM op de hockeyclub. Het gaat om minimaal 4 uur per week voor een periode tot aan de zomer en wordt bij bewezen succes mogelijk voortgezet. Dit BARTEAM is als aanvulling op onze fantastische groep
Lees verder

Nieuws afbeelding

Goede voornemen 2022: word vrijwilliger bij HVA

Vrijwilligerscommissie

17 december | Een club als die van ons is gebouwd op vrijwilligers. Wij vragen iedere ouder en ieder lid om een steentje bij te dragen. Want zonder vrijwilligers kan er niet gehockeyd worden. Als vrijwilliger leer je iedereen snel kennen en maak je de club beter en leuker voor jezelf en de kinderen. Het is ook jouw club. Jij helpt toch ook mee? 
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Veilig sportklimaat HV Abcoude & vertrouwenspersonen

Bestuur

11 juli | Hockeyvereniging Abcoude wil een breed preventief beleid voeren, zodat de vereniging een sociale, vertrouwde en veilige sportomgeving en een goede begeleiding kan bieden, waarin leden en vrijwilligers zich lichamelijk en geestelijk goed voelen.
Lees in de bijlage het uitgebreide protocol. Het beleid bevat de volgende protocollen voor vrijwilligers en betaalde krachten.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849