headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Boetes en kaarten

Bestuur

14 oktober | Als uitvloeisel van diverse reglementen is de KNHB bevoegd om HV Abcoude en haar individuele spelers boetes op te leggen en administratiekosten in rekening te brengen. Deze bedragen worden periodiek via verzamelfacturen doorbelast. De boeteregeling van HV Abcoude heeft als doel de boetes en administratiekosten door de ‘veroorzaker’ te laten betalen en, in het verlengde daarvan, het bevorderen
Lees verder

Nieuws afbeelding

Coming Out Day op HVA

Bestuur

8 oktober | Maandag 11 oktober staat in het teken van de internationale Coming Out Day. Een dag waarop de hele (sport)wereld aandacht geeft aan de boodschap dat sport voor iedereen toegankelijk is. HV Abcoude steunt dit initiatief en deelt de boodschap 'hockey voor iedereen', ongeacht seksuele voorkeur, huidskleur, religie, of achtergrond. Dit weekend zal de regenboogvlag op onze club weer worden
Lees verder

Nieuws afbeelding

Gebruik de Blauwe kaart & win een blauwe taart!

Sportiviteit en respect

8 oktober | We mogen weer competitie spelen en dus ook de Blauwe kaart weer uitdelen! De Blauwe kaart is een compliment voor de tegenstander en is er speciaal voor de jongste jeugd! Zo laat je de tegenstander na de wedstrijd weten waarom je ze zo sportief vond. Ook dit jaar maakt één team aan het einde van het jaar kans op de blauwe taart!
 
Hoe werkt het?
Lees verder

Nieuws afbeelding

Tip: koop nu vast thermokleding en regenjasje

tenue

1 oktober | Het wordt weer iets kouder dus kleed jullie kinderen goed aan voor de training (en wedstrijd). Want als je het warm hebt, is hockey heel leuk ook als het koud is buiten. Het is aan te raden om op koude dagen thermo ondergoed (shirt lange mouwen en lange broek) te dragen. Zowel onder het trainingspak als onder het wedstrijdtenue. En hoe kouder het wordt…hoe meer laagjes erbij komen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Coronamaatregelen binnen- en buitenbar HVA

Bestuur

1 oktober | Het clubhuis bij ons boven (bar en balkon) valt onder horeca. Hierdoor zijn wij als club verplicht ons te houden aan de maatregelen van de overheid die gelden voor de horeca. 


Weekend
Lees verder

Nieuws afbeelding

Advertentie: Sportways hockeykamp herfstvakantie

Redactie

16 september | Ga je met Noor mee op kamp deze herfstvakantie?
Wil jij in de herfstvakantie werken aan jouw hockeyskills en gloednieuwe tricks leren? Tijdens het hockeykamp van SportWays kun jij drie dagen aan de slag met nieuwe hockeytechnieken, zodat jij na de vakantie staat te schitteren op het veld. Met het bezoek van Noor Omrani weet je zeker dat het gaat lukken! 


Lees verder

Nieuws afbeelding

Bericht van de voorzitter; klaar voor een topseizoen

Bestuur

13 september | De kop is eraf! Afgelopen weekend speelden we allemaal weer de eerste competitiewedstrijd sinds lange tijd. En het was genieten! Blije, fanatieke kinderen op de velden, ouders langs de kant en de buitenbar open. Ook senioren en veteranen mochten eindelijk weer het veld op. De sfeer is goed en iedereen is klaar voor een topseizoen.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Veilig sportklimaat Hockeyvereniging Abcoude

Bestuur

11 juli | Hockeyvereniging Abcoude wil een breed preventief beleid voeren, zodat de vereniging een sociale, vertrouwde en veilige sportomgeving en een goede begeleiding kan bieden, waarin leden en vrijwilligers zich lichamelijk en geestelijk goed voelen.
Lees in de bijlage het uitgebreide protocol. Het beleid bevat de volgende protocollen voor vrijwilligers en betaalde krachten.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849