headerfoto headerfoto
 

Wedstrijdschema en teamindeling zaterdag 28 november

Technische Commissie

25 november | Zaterdag is de 6e en laatste speelronde van het HV Abcoude Mixed Toernooi om de Gouden GEIN Trofee. Aan het eind is er voor iedere winnaar van de poule een GOUDEN GEIN TROFEE die meteen na de wedstrijd uitgereikt zal worden. De foto's van de winnende teams zijn volgende week hier te bekijken.


Wat gaan we dit weekend doen:
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Planning tot einde jaar: 3 extra trainingen, Sint en laatste ronde Gein Cup

Technische Commissie

21 november | In week 47 (16-22 november) zouden volgens de oorspronkelijke planning de laatste veldtrainingen plaatsvinden. Omdat we als club onder de huidige omstandigheden graag zoveel mogelijk hockey willen aanbieden, willen we drie extra trainingsweken aan het ‘veldseizoen’ vastplakken. Op die manier kunnen we het trainingsseizoen verlengen en daarmee onze (jongste)jeugdleden in deze tijden toch zoveel
Lees verder

Nieuws afbeelding

Update n.a.v. persconferentie 3 november

Bestuur

5 november | Update n.a.v. persconferentie 3 november


- Trainingen in 4-tallen voor Senioren en Veteranen moeten worden stopgezet


- Midwintercompetitie is afgelast door de KNHB


- Van 9 tot 22 november gaan we weer 2x per week trainen voor de jeugd, daarna trainen we 3 weken langer door (1x per week) tot 13 december
Lees verder

Nieuws afbeelding

Licht aan en samen fietsen in het donker

Bestuur

22 oktober | Het is weer sneller donker in de avond! Dus zorg dat je goed zichtbaar bent op de fiets! En fiets in het donker altijd samen met teamgenoten van en naar de club.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Welkom Lindenhoff en Grutto als nieuwe sponsors van HV Abcoude

Sponsoring

2 oktober | Afgelopen week heeft onze club maar liefst twee sponsors mogen verwelkomen; Lindenhoff en Grutto. Samen met Berend te Voortwis hebben we op zaterdag 26 september veld 3 officieel omgedoopt tot het 'Lindenhoff veld'. Naast exclusieve sponsoring van veld 3 zal Lindenhoff ook te zien zijn op een van de vlaggen op ons terrein.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Welkom bij HV Abcoude. Kijk of hockey bij je past!

Trainingen

16 september | Iedereen is welkom bij HV Abcoude! We hebben geen wachtlijst en zijn altijd op zoek naar nieuwe spelers. Meld je aan voor 3 proeftrainingen en kijk of hockey bij je past.
Lees verder

Nieuws afbeelding

De Blauwe Kaart

Sportiviteit en respect

11 september | Dit seizoen doet HVA weer mee met het KNHB-initiatief de Blauwe Kaart, een kaart om wél trots op te zijn. De Blauwe Kaart is een compliment voor de tegenstander, speciaal voor de Jongste Jeugd! Zo laat je je tegenstanders na de wedstrijd weten waarom je ze zo sportief vond. En ook dit jaar maakt één team aan het einde van het jaar kans op een speciale prijs!

Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849