headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

2 wedstrijdverslagen van heren 1

Verslag

28 maart | Vanwege wat tijdgebrek aan onze kant, nu twee wedstrijdverslagen tegelijk.
 
Abcoude H1 – Noordwijk H1 0-1
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Verslag Westerpark H1 – Abcoude H1 2-1

Verslag

14 maart | Na de welverdiende winterstop en het kampioenschap in de zaal, mocht Abcoude Heren 1 op zondag 10 maart voor het eerst aantreden voor een competitiewedstrijd in de buitenlucht in 2019. De tegenstander betrof Westerpark H1, die op de tiende plaats in de rangschikking stond, terwijl onze helden jagen op de eerste twee plaatsen in de competitie. Westerpark is een bekende tegenstander voor
Lees verder

Nieuws afbeelding

Noordwijk H1 – Abcoude H1 4-5

Verslag

18 september | Na het ietwat teleurstellende gelijkspel tegen Westerpark, gingen onze Abcoudse mannen op zoek naar de eerste drie punten van het seizoen. Onze mannen gingen dit uit in Noordwijk proberen te bewerkstelligen. Vorig jaar werd tweemaal tegen Noordwijk geoefend en onze mannen waren dus goed bekend met de tegenstander.


 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Abcoude H1 – Westerpark H1 2-2

Verslag

16 september |  
Na het fantastische seizoen en het kampioenschap van vorig jaar mochten onze helden zondag aantreden tegen een welbekende tegenstander: Westerpark heren 1. De Abcoudse mannen waren volledig klaar voor de eerste wedstrijd in de 2e klasse ooit in de Abcoudse geschiedenis. Het team is dit jaar versterkt met twee teruggekeerde mannen: Sebastiaan Vossen en Luuk van Dijk. Met deze
Lees verder

Nieuws afbeelding

Laatste verslag van Heren 1: Muiderberg H1 – Abcoude H1 1-3

Verslag

25 juni |  
Zondag 10 juni was het groot feest in Abcoude. Heren 1 is voor het eerst in de clubgeschiedenis gepromoveerd naar de 2eklasse. Zondag kon het feestje nog groter worden, aangezien onze Abcoudse promovendus kampioen kon worden. Alles lag in Abcoudse handen. Winnen in het sprookjesbos in Muiderberg zou genoeg zijn voor het kampioenschap. Bij enig andere uitslag waren onze
Lees verder

Nieuws afbeelding

Abcoude H1 – Soest H1 4-1

Verslag

16 juni | Na de gewonnen topper afgelopen zondag op Castricum kon onze Abcoude Heren 1 voor het eerst in de geschiedenis van HV Abcoude promoveren naar de 2e klasse. Deze mijlpaal kon zondag behaald worden tegen de nummer 11 van de competitie: Soest. Tevens werd afscheid genomen van de legende, de nummer 8, Floris Stigter.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Abcoude H1 – Hoorn H1 1-3

Verslag

23 maart | Een week na de overtuigende uitzege op Kraaien H1 mocht Abcoude H1 deze zondag in het eerste thuisduel van 2018 aantreden tegen Hoorn H1. Een ijskoude oosterwind maakte de middag niet aangenaam, dus het publiek hoopte verwarmd te worden door de vertoonde hockeykunsten.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG ZWALUWEN H1 - ABCOUDE H1 2-9 (!)

Verslag

18 oktober | Op een schitterende oktober middag, moesten onze helden uit naar Utrecht om tegen de laagvlieger Zwaluwen H1 te spelen. De heren wilden de smaak van overwinning weer proeven na twee gelijke spelen en vandaag was de uitgelezen kans om dit te doen. Een schitterend weertje, een mooi complex en een relatief goed veld: alle omstandigheden waren perfect.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG ABCOUDE H1 - NIEUWEGEIN H1 3-3

Verslag

9 oktober | Vorige week speelde onze Heren 1 gelijk tegen grote concurrent FIT. Vandaag kwam een andere grote concurrent Nieuwegein op bezoek. In de voorbereiding werd een spectaculaire oefenwedstrijd gespeeld, die 4-4 eindigde in Nieuwegein. Vandaag wilden de mannen dit rechtzetten en de strijd in eigen voordeel beslissen.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG ABCOUDE H1 - WEESP H1 3-2

Verslag

25 september | Op een mooie zondagse nazomerdag mocht de trotse koploper Abcoude H1 het in eigen huis opnemen tegen Weesp H1. Weesp maakt niet de meest sterke competitiestart door en heeft de eerste twee wedstrijden in dit seizoen verloren. Dit is in sterk contrast met de competitiestart van onze Abcoudse mannen. De mannen hebben tweemaal 4-2 gewonnen en staan fier bovenaan in de competitie. De mannen
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG WFHC HOORN H1 - ABCOUDE H1 2-4 (van 17-9)

Verslag

22 september | Na een succesvolle competitiestart met de 4-2 thuisoverwinning op Kraaien H1 stond afgelopen zondag de altijd beladen uitwedstrijd tegen Hoorn H1 op het programma. De mannen waren vastberaden om de goede eerste competitiewedstrijd een vervolg te geven in het verre Hoorn. De wedstrijden tegen Hoorn de laatste paar jaren waren steeds beladen wedstrijden en goede krachtmetingen voor Abcoude
Lees verder

Nieuws afbeelding

HEREN 1 OPENT 2e SEIZOENSHELFT MET ZEGE

Verslag

15 maart | Heren 1 is de tweede seizoenshelft goed begonnen. Na een tamelijk slechte eerste seizoenshelft werd rivaal Hoorn na een zinderende slotfase aan de kant gezet met 2-4.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Dubbelverslag Heren 1

Verslag

15 april | Abcoude H1 – Fit H1 0-3
 
Op zondag 31 maart nam Abcoude H1 het op tegen FIT H1, een welbekende tegenstander, en de wedstrijd kan gerust een wedstrijd genoemd worden tussen twee aartsrivalen.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Verslag Haarlem H1 – Abcoude H1 2-2 laatste wedstrijd voor winterstop

Verslag

3 december | In de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop mochten onze mannen het opnemen tegen het Haarlem H1 van ex-assistent coach Simon van de Kamer. Een pittige tegenstander die de speelwijze van onze Abcoudse helden goed kent.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Even bijpraten...de stand van zaken bij Dames A

Verslag

21 november | Dat uw razende reporter een parttimer is, heeft u waarschijnlijk al begrepen. Maar we zijn er weer voor gaan zitten! Even een rondje langs de velden.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Verslag 18-11 DA - Athena DA Uit één of andere (onmogelijke) hoek!

Verslag

21 november | Het kon net, spelen op veld 3….Het wit van de vorst lag nog voor de goal aan één kant en het veld was knoeterhard. De wil om te hockeyen was echter ook groot! Die 2 zure puntjes die we tegen Shinty hadden laten liggen, hadden we nog vers in het geheugen.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Dubbelverslag van H1, dubbel leesplezier!

Verslag

19 november | Abcoude H1 – Maarssen H1 1-2
 
Twee dagen na de 1-6 overwinning in de Silver Cup tegen Lelystad mochten de Abcoudse mannen weer aantreden in de reguliere competitie. De tegenstander was Maarssen H1 de nummer 7 van de ranglijst.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Verslag Abcoude H1 – AMVJ H1 3-2

Verslag

2 november | Na een welverdiende week rust na de 1-5 overwinning in Nieuw-Vennep stond er weer een serieuze topper op het programma voor onze Abcoudenaren. Wederom kwam de koploper op bezoek, maar nu in de vorm van AMVJ H1, een tegenstander waarin in het verleden zeer spannende wedstrijden tegen werd gespeeld.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Verslag Kikkers H1 - Abcoude H1 1-5 (14 okt)

Verslag

31 oktober | Na de verloren topper mochten onze Abcoudse mannen proberen de draad weer op te pakken uit tegen de middenmoter Kikkers. De combinatie tussen de verliespartij van de week ervoor en personele problemen bij Abcoude maakte deze pot zeer onvoorspelbaar.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Verslag van 7 oktober: Abcoude H1 – Alphen H1 3-7

Verslag

15 oktober | Na de mooie 2-4 overwinning uit bij rivaal FIT mochten de Abcoudse mannen zich warm maken voor de topper tegen de nummer 1 uit deze 2eklasse: Alphen H1. Het enige team dat nog geen punten liet liggen dit seizoen.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

DA - Gooische DB 3-1

Verslag

8 oktober | Gooische gezelligheid en een afscheidswedstrijd door prachtig babynieuws
We hadden het al gezegd, het zou gezellig worden. En wat wás het een feestje tegen Gooische!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Verslag FIT H1 – Abcoude H1 2-4

Verslag

2 oktober | Na de goede seizoenstart met zeven punten uit drie wedstrijden mochten onze Abcoudse helden op bezoek bij de grote rivaal FIT H1, de runner-up van de competitie van vorig jaar. FIT was erop gebrand om Abcoude te verslaan.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Wedstrijdverslag 30 september: Loenen DA-DA 1-2

Verslag

1 oktober | Deze zondag stonden we tegenover Loenen op het veld. Een prachtig zonnetje lachte ons tegemoet; het zou een mooie wedstrijd worden. Een pot hockey met uitdaging maar ook sportiviteit.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Wedstrijdverslag 23 september: DA - Myra DA

Verslag

30 september | Nadat we een wake-up call hebben gehad van Schaerweijde tijdens de eerste competitiewedstrijd (de bal lag binnen twee minuten bij ons in de goal; not nice), hebben we Amersfoort verslagen in de tweede wedstrijd. Zij zetten ons behoorlijk onder druk, maar wij konden goede kansen creëren en verdedigend controle houden. Daarmee kwamen we in de voor ons zo bekende middenmoot en toen werd
Lees verder

Nieuws afbeelding

Abcoude H1 – Purmerend H1 3-1

Verslag

26 september | Op een regenachtige zondagmiddag wilden onze Abcoudse mannen een vervolg geven aan de wedstrijd tegen Noordwijk een week eerder: de helden wilden graag drie punten binnenhalen in de competitie. Dit keer was de tegenstander Purmerend H1. Een niet zo bekende tegenstander voor onze mannen.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Castricum H1 – Abcoude H1 1-3

Verslag

6 juni | Nadat de mannen waren bijgekomen van de nipte 1-0 zege thuis op Woerden, ging de focus al snel naar een wedstrijd waar al lang naar uit werd gekeken: De uitwedstrijd te Castricum. De trotse koploper speelt uit bij de nummer 3, die drie punten achterstand heeft. Bij winst zetten onze Abcoudse helden een grote stap naar promotie, terwijl de thuisploeg moet winnen om de race om directe
Lees verder

Nieuws afbeelding

Abcoude H1 – Woerden H1 1-0

Verslag

30 mei | Na het vrije weekend vanwege Pinksteren, mochten onze mannen aan de bak tegen Woerden H1 op een erg benauwd warme zondagmiddag. Uit werd van Woerden gewonnen met 2-6. Echter Woerden is een ploeg die lastig is om te verslaan. De nummer 2 en nummer 3 van de competitie wisten geen grote uitslagen neer te zetten tegen Woerden. Echter moesten onze mannen deze horde nemen en 3 punten
Lees verder

Nieuws afbeelding

Loenen H1 – Abcoude H1 2-6

Verslag

23 mei | Na een flinke tijd zonder wedstrijden mocht de trotse Abcoudse koploper het op een regenachtige zondagmiddag opnemen tegen de hekkensluiter in de 3e klasse E. Hoewel Loenen de laatste plek bezet, is het team niet zwak te noemen. Enkele oudere spelers hebben op hoog niveau gehockeyd. Aan ervaring en technische vaardigheden was er bij de tegenstander geen gebrek. Onze helden zullen moeten
Lees verder

Nieuws afbeelding

Nieuwegein H1 – Abcoude H1 1-4 en staat 3 punten los!

Verslag

17 april | Na de geweldige overwinning op de koploper FIT van vorige week mochten onze mannen op deze zondag weer aan de bak tegen Nieuwegein. In de eerste wedstrijd in Abcoude bleven deze twee ploegen in balans en werden de punten verdeeld. Onze mannen wilden dit rechtzetten en verder meegaan in de flow van de overwinning van vorige week.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Abcoude H1 – FIT H1 4-2 (!)

Verslag

10 april | Na het Paasreces stond de kraker van de competitie op het programma: Abcoude H1 versus FIT H1. Onze mannen, die de tweede plaats op de ranglijst bezetten, moesten het opnemen tegen de ongeslagen koploper FIT H1. Een welbekende tegenstander, die bekend staat om zijn uitdagende teksten over tegenstanders op Instagram. Toch zal de ‘Noord-Gooische formatie’ of ‘de club uit het socialistische
Lees verder

Nieuws afbeelding

MD2: Van het hockeyveld naar de judozaal

Verslag

6 april | Zaterdag 24 maart speelde de MD2 een spannende wedstrijd tegen Pinoké MD5, welke helaas werd verloren met 5-3. De meiden hadden wel hard gewerkt en vooral een leuke wedstrijd gespeeld.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Van de voorzitter...over de lente, kampioenen en warme choco

Verslag

16 maart | De hockeywinter is voorbij - althans dat leek zo. Een winter die door onze jeugdleden alles behalve slapend is doorgebracht. Er was een record aantal teams dat mee deed met zaalhockey en maar liefst zes teams zijn kampioen geworden. De meiden van de ZMA1, ZMB2, ZMC3 en ZMC4 en jongens van de ZJC3 en ZJD3 viel deze eer te beurt. Namens de hele vereniging gefeliciteerd! En voor alle spelers geldt
Lees verder

Nieuws afbeelding

Kraaien H1 – Abcoude H1 1-5

Verslag

13 maart | Na een winter vol zaalhockey mocht Abcoude Heren 1 op een mooie zondagmiddag aantreden in Wijdewormer. Na een voorbereiding van zes weken, bruut verstoord door een stevige vriesperiode, en een teamtrip naar Antwerpen waren onze mannen klaar voor de eerste opdracht van de tweede seizoenshelft van het seizoen 2017-2018: de op het papier altijd lastige uitwedstrijd tegen Kraaien H1. Een taaie
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG SOEST H1 - ABCOUDE H1 0-12

Verslag

20 november | Na het teleurstellende gelijkspel afgelopen zondag, mochten onze helden in Soest aantreden tegen de nummer 11 van de ranglijst. Soest is een lastig in te schatten tegenstander. Grote nederlagen worden afgewisseld met goede resultaten. Tevens moesten onze mannen vandaag Phil de Wit en Pim Bloemendal missen, echter konden de heren wel de terugkomst van aanvoerder Alon Guggenheim vieren. De
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG ABCOUDE H1 - CASTRICUM H1

Verslag

14 november | Na de nederlaag op vrijdag in de beker tegen Westerpark moesten onze mannen vorige zondag aan de bak tegen Castricum. Dit is een echte zes punten wedstrijd. Abcoude voert de ranglijst aan en Castricum staat derde met maar één punt achterstand op onze helden. Met een overwinning vandaag doet Abcoude belangrijke zaken voor de stand in de competitie.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

WOERDEN H1 – ABCOUDE H1 2-6

Verslag

7 november | Na een onfortuinlijke trainingsweek moest Abcoude aantreden in het pittoreske Woerden. De nummers 2 en 6 van de competitie troffen elkaar in een belangrijke pot. Woerden is een veel scorende ploeg met een zwakkere defensie: een lastige pot voor onze helden uit Abcoude. Daarnaast moesten de mannen het stellen zonder Domenico Maktouf, die vanwege opgerekte enkelbanden enkele weken naast de
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG ABCOUDE H1 – KRAAIEN H1 4-2

Verslag

19 september | Na een welverdiende zomerstop stond afgelopen zondag 10 september de eerste competitiewedstrijd van Abcoude H1 op het programma. De helden van Abcoude hebben zich 5 weken goed voor kunnen bereiden op de zware eerste wedstrijd van het seizoen onder leiding van coach Tijmen Vierhout. Dit jaar is de selectie in tact gebleven met wat jeugdige addities. Kraaien H1 is een welbekende tegenstander
Lees verder

Nieuws afbeelding

Verslag Strawberries H1 – Abcoude H1 2-8

Verslag

7 november | De week na de prachtige thuisoverwinning op AMVJ H1 stond in teken van het uitduel tegen Strawberries H1. Strawberries, de nummer voorlaatst in de competitie, heeft qua uitslagen laten zien dat zij een lastig te bespelen ploeg zijn in hun thuiswedstrijden.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Abcoude H1 – Zwaluwen H1 10-0 (wedstrijd van 22 april)

Verslag

1 mei | Na het mooie weekend van vorige week, waarin onze Abcoudse helden de koppositie grepen in de competitie, stond de thuiswedstrijd tegen de Zwaluwen op het programma. In de uitwedstrijd werden wij getrakteerd met exclusieve kaarten voor de grote Jesse van der Harst show, waardoor Abcoude de uitwedstrijd op de Zwaluwen met 9-2 had gewonnen. Het kwik bereikte de 25 graden op een mooie
Lees verder

Nieuws afbeelding

Weesp H1 – Abcoude H1 1-2

Verslag

28 maart | Na de zeperd van vorige zondag, wilden de mannen zich revancheren. Er moesten drie punten behaald worden om de achterstand op FIT H1 niet te groot te laten worden. Vandaag was Weesp H1 de tegenstander. Een lastige tegenstander voor onze mannen waar thuis 3-2 van werd gewonnen. Echter zagen onze Abcoudse helden een speler terugkeren die een tijd lang (ongeveer anderhalf jaar) geblesseerd of
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG ABCOUDE H1 - LOENEN H1 3-0

Verslag

1 november | Het weekend na het geslaagde Abcoudse bekerweekend stond in het teken van de wedstrijd tussen Abcoude H1 en Loenen H1: een clash tussen de nummers twee en acht van de ranglijst. Abcoude zal vandaag willen proberen de goede lijn uit de beker door te trekken in de competitie om de gedeelde koploperspositie te verdedigen.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG FIT H1 - ABCOUDE H1 1-1

Verslag

2 oktober | Na een zeer goede competitiestart moest Abcoude H1 zondag uit in Kadoelen spelen tegen een zeer grote concurrent: FIT H1. FIT was het seizoen ook zeer sterk gestart met zeven punten uit drie wedstrijden. De mannen wisten dat dit een taaie wedstrijd zou worden en waren daarop voorbereid.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849