headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Kom naar de sponsor- en vriendenavond 6 juni en word Vriend van HVA!

Sponsoring

10 mei | Op donderdag 6 juni organiseert de sponsorcommissie de jaarlijkse avond voor sponsoren en vrienden van HVA, dit jaar rondom het thema duurzaamheid - lokaal en op de club. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Pasvorm meisjes- en damesshirt

Sponsoring

1 februari | We hebben van diverse leden gehoord dat de hals van de The Indian Maharadja shirts vrij smal is en dat niet iedereen hier makkelijk doorheen komt. Het probleem schijnt zich alleen voor te doen bij de dames- en meisjesshirts. We hebben dit besproken met Intersport en er worden inmiddels door The Indian Maharadja nieuwe shirts gemaakt. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

30% korting op kaarten voor het ABN AMRO World Tennis Tournament

Sponsoring

18 januari | Speciaal voor HVA leden van sponsor ABN AMRO: 30% korting op kaarten voor het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam in februari. Volg de link voor details:  https://wtt2019hockey.events.abnamro.nl/ .
Lees verder

Nieuws afbeelding

Nieuwe kledingleverancier The Indian Maharadja

Sponsoring

12 juli | Zoals de meesten van jullie al gehoord hadden tijdens Let's Roll of in de wandelgangen: het kledingmerk van ons tenue, Stag, is helaas failliet gegaan. Dat betekende voor onze partner en sponsor Intersport Twinsport dat ze snel op zoek moesten naar een andere kledingleverancier die dezelfde of betere kwaliteit spullen kan leveren. In goed overleg is dat The Idian Maharadja (IM mag ook, wel wat
Lees verder

Nieuws afbeelding

Verlenging contract Bangarage en HVA

Sponsoring

22 juni | Op een zonnige dag in mei hebben Bangarage en hockeyclub Abcoude de samenwerking verlengd. Centraal in de samenwerking staat de Volvo clubbonus. De clubbonus is een bonus van € 1.000,- die Volvo Car Nederland uitkeert aan HVA als een lid van de club een nieuwe Volvo koopt op of least bij Bangarage. Theo Mulder, eigenaar Bangarage is verheugd met de verlenging. "Hockey en Volvo is een
Lees verder

Nieuws afbeelding

Word Vriend en kom naar de thema-avond op 1 juni

Sponsoring

24 mei | De Vrienden van HV Abcoude bepalen in overleg met het bestuur welke projecten ondersteund worden. Minstens eens per jaar komt de vriendenclub bij elkaar om mogelijke projecten aan te dragen en te bespreken. 
Je bent Vriend van HV Abcoude voor een bedrag van minimaal € 100,- per jaar

 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Euro Hockey League-kaarten met korting of VIP-arrangement

Sponsoring

1 maart | ABN AMRO heeft met de EHL een speciaal aanbod kunnen afstemmen voor de leden van de door ABN AMRO gesponsorde clubs. Namelijk, 50% korting op de reguliere toegangskaartjes op vrijdag(avond) 30 maart. Er zijn 1.000 tickets beschikbaar dus vol = vol.  Het aanbod is geldig tot 8 maart. 
Ga naar:
Lees verder

Nieuws afbeelding

Mogelijkheden teamartikelen

Sponsoring

1 januari | Het is mogelijk om als team tegen een gereduceerd tarief trainingspakken, losse trainingsjasjes en/of andere artikelen aan te schaffen bij Intersport Twinsport Amsterdam. 

Voor de jasjes en pakken gelden de volgende tarieven:
Jasje junior: €35,- senior: €38,50
Pak junior: €63,- senior: €73,50
Lees verder

Nieuws afbeelding

HVA ZIGGO TIP-IN ACTIE TIJDENS LET'S ROLL: VEEL VOORDEEL VOOR LEDEN

Sponsoring

3 juli | Aanstaande zaterdag tijdens Let ’ s Roll is een team van Meer met Ziggo aanwezig om je alles te vertellen over de geweldige  " Meer met Ziggo Tip-in actie ” . Als lid van HVA krijg je 3 maanden extra korting als je klant van Ziggo wordt. Je krijgt 6 maanden Ziggo Alles-in-1 voor maar  €  34,95 én je ontvangt  een cadeaubon van Intersport Duo t.w.v. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

CLINIC E, D EN C DOOR JORRIT CROON, FLORIS vd LINDEN en WIEGERT SCHUT

Sponsoring

4 mei | Woensdag 10 mei komen hockeytalent Jorrit Croon, oud-international Floris van der Linden en voormalig Jong Oranjespeler (onlangs geselecteerd voor het Nederlands elftal) Wiegert Schut naar HVA.
 
Zeevenhooven Advocaten heeft deze heren bereid gevonden een clinic te verzorgen voor de E, D en C-jeugd om 17.15 uur. Mis het niet, meld je snel aan!

Lees verder

Nieuws afbeelding

INTERSPORT DUO TIJDENS CLINIC 29 APRIL

Sponsoring

19 april | Tijdens de clinic (al opgegeven? Doen! Is leuk!) is Intersport Duo van 10.00 tot 16.00 uur op de club. Bitjes, sokken, schoenen, etc. Scheelt je weer een ritje naar Buitenveldert.
Lees verder

Nieuws afbeelding

WIN UNIEKE TIKKIESTICKS VOOR JOUW TEAM!

Sponsoring

17 april | Opgelet: Jorrit Croon heeft de jacht op de Tikkiesticks geopend! Hij heeft op 5 bijzondere plaatsen in Nederland hockeysticks achtergelaten. Volg Tikkie de komende weken en krijg hints over de locaties van de sticks. Raad jij de eindlocatie? Dan maak je kans op unieke hockeysticks van Tikkie voor jouw complete hockeyteam! Deel je zoektocht via #tikkiestick.
Lees verder

Nieuws afbeelding

NIEUWE UIT-SHIRTS HVA

Sponsoring

29 maart | Langzaam maar zeker nadert de omschakeling van onze kledinglijn naar STAG haar voltooiing. Vorige week zijn de nieuwe coachjassen uitgeleverd. Eén van de laatste puzzelstukjes is het nieuwe uit-shirt dat vanaf deze week bij Intersport DUO in de winkel hangt. Dit uit-shirt is van hoge kwaliteit (dry-fit), een geheel nieuw ontwerp en vervangt het tijdelijke uit-shirt dat begin
Lees verder

Nieuws afbeelding

ZIT JE IN DE D? DOE DAN MEE MET DE ABM AMRO 3vs3 CUP

Sponsoring

15 maart | Speciaal voor jongens en meisje met de D-leeftijd organiseren ABN AMRO en Jorrit Croon de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup. De ruimtes zijn klein, het spel is technisch en er zijn geen keepers. Een spectaculair veldhockeytoernooi dus waarbij jij met twee vrienden / vriendinnen de strijd aan gaat met andere teams uit de regio! Als je in jouw regio bij de winnaars hoort kwalificeer je je voor de finaledag
Lees verder

Nieuws afbeelding

BERICHT SPONSOR ABN AMRO: KAARTEN TOPHOCKEYTOERNOOI

Sponsoring

28 februari | Beste leden van hockeyclub Abcoude,


Al jaren is ABN AMRO als sponsor betrokken bij de hockeysport, zo ook de Euro Hockey League. Dit jaar zal de KO16 van dit Europese tophockeytoernooi gespeeld worden op HC Oranje-Rood in het Paasweekend van 14 april t/m 17 april. In totaal komen 16 teams in actie tijdens deze ronde, waaronder de Nederlandse teams van
Lees verder

Nieuws afbeelding

HVA VRIENDEN- EN BUSINESSCLUB BORREL 29 NOVEMBER

Sponsoring

22 november | De Sponsorcommissie nodigt graag alle Vrienden en Sponsoren uit voor de vrienden- en businessclub borrel op dinsdag 29 november, vanaf 19.30 in de Witte Dame. Ze hebben een aantrekkelijk programma voor u samengesteld dat in het teken staat van Toen, nu en morgen met sprekers Han van Blokland en Arthur van Gils, Hans Oostindie en Teun de Nooijer.


Lees verder

Nieuws afbeelding

STICK CADEAU BIJ ABN AMRO JONGEREN GROEIREKENING

Sponsoring

11 november | Open een Jongeren groeirekening, stort minimaal 20 euro op deze rekening en ontvang tijdelijk de (zaal-)stick van Teun de Nooijer of de hockeyspaarstick cadeau. De actie loopt tot en met 31 december 2016 bij de kantoren Rembrandtweg 6 Amstelveen, Willem van Weldammelaan 7 Amsterdam en Dorpsstraat 1 Mijdrecht.
Lees verder

Nieuws afbeelding

AANBIEDINGEN INTERSPORT DUO

Sponsoring

11 november | Het zaalhockeyseizoen staat weer voor de deur. Intersport DUO heeft een aantal exclusieve aanbiedingen voor jou, om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid de zaal in gaat.
- Op alle zaalhockeysticks (uitgezonderd aanbiedingen) ontvang je 15% korting.
- Bij aankoop van een paar zaalhockeyschoenen ontvang je gratis een paar Stag hockeysokken t.w.v. € 12,50,-.
Lees verder

Nieuws afbeelding

NAOMI EN BILLY OP HANDTEKENINGENTOUR

Sponsoring

4 september | Op zaterdag 10 september bezoeken Naomi van As en Billy Bakker Volvo Bangarage Zuid Oost. Je krijgt de kans om vragen te stellen aan Naomi en Billy en natuurlijk om een handtekening te scoren van deze hockeytoppers. En...Naomi neemt haar zilveren medaille mee.
Ze zijn er rond 14.45 uur aan en zullen om 15.30 uur weer vertrekken. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

CONTRACT MET VOLVO BANGARAGE VERLENGD

Sponsoring

10 juli | Tijdens de Let's Roll hebben we de succesvolle samenwerking met Bangarage weer met een jaar mogen verlengen. En daar zijn we blij mee, want voor elke verkochte Volvo stort Bangarage 1.000 euro in de clubkas van de jeugdopleiding!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Spaar voor gratis artikelen met jouw foto bij PLUS Koot

Sponsoring

12 januari | Spaar voor gratis fanartikelen met je eigen HV Abcoude spelersfoto bij PLUS Koot! 
Vanaf 10 maart ontvang je bij iedere 10 euro aan boodschappen bij PLUS Koot een zegel. Met deze zegels kan je allerlei artikelen bestellen met jouw foto er op! Bijvoorbeeld een broodtrommel, slippers of een mooi schetsboek. Met deze actie kan je zelf, maar ook anderen, bijv. opa’s en
Lees verder

Nieuws afbeelding

Beschikbaarheid clubkleding

Sponsoring

2 januari | Zoals jullie wellicht weten zijn we na het faillissement van kledingleverancier STAG afgelopen zomer, verder gegaan met The Indian Maharadja. Het heeft veel tijd en energie gekost om de kledingvoorraden op peil te brengen, maar vanaf deze week zijn er weer voldoende shirts, rokjes, shorts, kousen en ook trainingspakken in de winkel van Intersport Twinsport in Buitenveldert. We hebben afgesproken
Lees verder

Nieuws afbeelding

€500 voor de club bij aanschaf Volvo Selekt Occasion

Sponsoring

17 april | Volvo neemt zijn rol als partner van de Nederlandse hockeysport serieus. Daarom is het belangrijk om zichtbaar te zijn in de regio, daar waar de hockeyverenigingen en de Volvo-dealers midden in de hockeysamenleving staan. Voor een groot aantal dealers en hockeyverenigingen belonen we sinds 2010 de samenwerking met de Volvo Clubbonus. € 1.000  bij aankoop of lease van een nieuwe
Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849