headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

HVA ZIGGO TIP-IN ACTIE TIJDENS LET'S ROLL: VEEL VOORDEEL VOOR LEDEN

Sponsoring

3 juli | Aanstaande zaterdag tijdens Let ’ s Roll is een team van Meer met Ziggo aanwezig om je alles te vertellen over de geweldige  " Meer met Ziggo Tip-in actie ” . Als lid van HVA krijg je 3 maanden extra korting als je klant van Ziggo wordt. Je krijgt 6 maanden Ziggo Alles-in-1 voor maar  €  34,95 én je ontvangt  een cadeaubon van Intersport Duo t.w.v. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

CLINIC E, D EN C DOOR JORRIT CROON, FLORIS vd LINDEN en WIEGERT SCHUT

Sponsoring

4 mei | Woensdag 10 mei komen hockeytalent Jorrit Croon, oud-international Floris van der Linden en voormalig Jong Oranjespeler (onlangs geselecteerd voor het Nederlands elftal) Wiegert Schut naar HVA.
 
Zeevenhooven Advocaten heeft deze heren bereid gevonden een clinic te verzorgen voor de E, D en C-jeugd om 17.15 uur. Mis het niet, meld je snel aan!

Lees verder

Nieuws afbeelding

INTERSPORT DUO TIJDENS CLINIC 29 APRIL

Sponsoring

19 april | Tijdens de clinic (al opgegeven? Doen! Is leuk!) is Intersport Duo van 10.00 tot 16.00 uur op de club. Bitjes, sokken, schoenen, etc. Scheelt je weer een ritje naar Buitenveldert.
Lees verder

Nieuws afbeelding

WIN UNIEKE TIKKIESTICKS VOOR JOUW TEAM!

Sponsoring

17 april | Opgelet: Jorrit Croon heeft de jacht op de Tikkiesticks geopend! Hij heeft op 5 bijzondere plaatsen in Nederland hockeysticks achtergelaten. Volg Tikkie de komende weken en krijg hints over de locaties van de sticks. Raad jij de eindlocatie? Dan maak je kans op unieke hockeysticks van Tikkie voor jouw complete hockeyteam! Deel je zoektocht via #tikkiestick.
Lees verder

Nieuws afbeelding

NIEUWE UIT-SHIRTS HVA

Sponsoring

29 maart | Langzaam maar zeker nadert de omschakeling van onze kledinglijn naar STAG haar voltooiing. Vorige week zijn de nieuwe coachjassen uitgeleverd. Eén van de laatste puzzelstukjes is het nieuwe uit-shirt dat vanaf deze week bij Intersport DUO in de winkel hangt. Dit uit-shirt is van hoge kwaliteit (dry-fit), een geheel nieuw ontwerp en vervangt het tijdelijke uit-shirt dat begin
Lees verder

Nieuws afbeelding

ZIT JE IN DE D? DOE DAN MEE MET DE ABM AMRO 3vs3 CUP

Sponsoring

15 maart | Speciaal voor jongens en meisje met de D-leeftijd organiseren ABN AMRO en Jorrit Croon de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup. De ruimtes zijn klein, het spel is technisch en er zijn geen keepers. Een spectaculair veldhockeytoernooi dus waarbij jij met twee vrienden / vriendinnen de strijd aan gaat met andere teams uit de regio! Als je in jouw regio bij de winnaars hoort kwalificeer je je voor de finaledag
Lees verder

Nieuws afbeelding

BERICHT SPONSOR ABN AMRO: KAARTEN TOPHOCKEYTOERNOOI

Sponsoring

28 februari | Beste leden van hockeyclub Abcoude,


Al jaren is ABN AMRO als sponsor betrokken bij de hockeysport, zo ook de Euro Hockey League. Dit jaar zal de KO16 van dit Europese tophockeytoernooi gespeeld worden op HC Oranje-Rood in het Paasweekend van 14 april t/m 17 april. In totaal komen 16 teams in actie tijdens deze ronde, waaronder de Nederlandse teams van
Lees verder

Nieuws afbeelding

HVA VRIENDEN- EN BUSINESSCLUB BORREL 29 NOVEMBER

Sponsoring

22 november | De Sponsorcommissie nodigt graag alle Vrienden en Sponsoren uit voor de vrienden- en businessclub borrel op dinsdag 29 november, vanaf 19.30 in de Witte Dame. Ze hebben een aantrekkelijk programma voor u samengesteld dat in het teken staat van Toen, nu en morgen met sprekers Han van Blokland en Arthur van Gils, Hans Oostindie en Teun de Nooijer.


Lees verder

Nieuws afbeelding

AANBIEDINGEN INTERSPORT DUO

Sponsoring

11 november | Het zaalhockeyseizoen staat weer voor de deur. Intersport DUO heeft een aantal exclusieve aanbiedingen voor jou, om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid de zaal in gaat.
- Op alle zaalhockeysticks (uitgezonderd aanbiedingen) ontvang je 15% korting.
- Bij aankoop van een paar zaalhockeyschoenen ontvang je gratis een paar Stag hockeysokken t.w.v. € 12,50,-.
Lees verder

Nieuws afbeelding

STICK CADEAU BIJ ABN AMRO JONGEREN GROEIREKENING

Sponsoring

11 november | Open een Jongeren groeirekening, stort minimaal 20 euro op deze rekening en ontvang tijdelijk de (zaal-)stick van Teun de Nooijer of de hockeyspaarstick cadeau. De actie loopt tot en met 31 december 2016 bij de kantoren Rembrandtweg 6 Amstelveen, Willem van Weldammelaan 7 Amsterdam en Dorpsstraat 1 Mijdrecht.
Lees verder

Nieuws afbeelding

NAOMI EN BILLY OP HANDTEKENINGENTOUR

Sponsoring

4 september | Op zaterdag 10 september bezoeken Naomi van As en Billy Bakker Volvo Bangarage Zuid Oost. Je krijgt de kans om vragen te stellen aan Naomi en Billy en natuurlijk om een handtekening te scoren van deze hockeytoppers. En...Naomi neemt haar zilveren medaille mee.
Ze zijn er rond 14.45 uur aan en zullen om 15.30 uur weer vertrekken. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

CONTRACT MET VOLVO BANGARAGE VERLENGD

Sponsoring

10 juli | Tijdens de Let's Roll hebben we de succesvolle samenwerking met Bangarage weer met een jaar mogen verlengen. En daar zijn we blij mee, want voor elke verkochte Volvo stort Bangarage 1.000 euro in de clubkas van de jeugdopleiding!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Spaar voor gratis artikelen met jouw foto bij PLUS Koot

Sponsoring

12 januari | Spaar voor gratis fanartikelen met je eigen HV Abcoude spelersfoto bij PLUS Koot! 
Vanaf 10 maart ontvang je bij iedere 10 euro aan boodschappen bij PLUS Koot een zegel. Met deze zegels kan je allerlei artikelen bestellen met jouw foto er op! Bijvoorbeeld een broodtrommel, slippers of een mooi schetsboek. Met deze actie kan je zelf, maar ook anderen, bijv. opa’s en
Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849