headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Zondag 13 november: Sponsorevent, H1 kijken en Thé Dansant!

Sponsoring

31 oktober | Op deze dag speelt Heren 1 om 14.45 uur een spannende wedstrijd tegen Apeldoorn. Kom allemaal gezellig met je team en familie kijken. De sponsorcommissie heeft deze dag ook de HVA-sponsoren uitgenodigd en daarna voor een DJ gezorgd!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Vouchers INTERSPORT TWINSPORT & SPONSORPAKKEN bij Let's Roll

Sponsoring

20 juni | Tijden de aankomende Let’s Roll is de sponsorcommissie weer aanwezig om al jullie vragen te beantwoorden en om te kijken hoe we samen de club financieel kunnen ondersteunen om er weer een mooi en zorgeloos nieuw seizoen van te maken.
 
Steun de club koop een voucher van INTERSPORT TWINSPORT
Lees verder

Nieuws afbeelding

Inleveren sponsorpakken

Sponsoring

8 juni | We willen alle teams vragen het gesponsorde trainingspak gewassen in te leveren bij de teammanager. We vragen de teammanagers de pakken vervolgens in te leveren bij de sponsorcommissie tijdens de Let’s Roll op 25 juni. Elk niet ingeleverd item moet vergoed worden. 
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Advertentie: ABN AMRO 'Korting op EHL VIP kaarten'

Sponsoring

11 april | Speciaal voor leden van ABN AMRO gesponsorde hockeyclubs: korting op VIP-kaarten Van 13 t/m 18 april is het zover: de Euro Hockey League wordt dan bij de Amsterdamse Hockey & Bandy Club gespeeld. Een waar hockeyspektakel met de beste Europese teams.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Advertentie: ABN AMRO 'De Trui van morgen'

Sponsoring

11 april | In 2030 produceren we naar verwachting 102 miljoen ton kleding. 50% meer dan in 2015. Daar moeten we iets aan doen. Dus zamelen we op onze hockeyclub gebruikte sportkleding in. Hier worden nieuwe truien van gemaakt: De Trui van morgen. Doe mee en lever je oude sportkleding in op de club. Je krijgt dan 20% korting op een unieke nieuwe Trui van morgen met code TRUI2022.  Bestel hem nu
Lees verder

Nieuws afbeelding

Koop je cadeautjes online via: www.onzeclubwinkel.nl

Sponsoring

20 december | Het zijn bijzondere tijden, ook voor onze club.
Kerstmis staat voor de deur en daar horen natuurlijk cadeautjes bij, die we nu online moeten kopen bij Bol.com, Coolblue, MediaMarkt, Expert of een andere webshop?


Daarom vragen wij graag je aandacht voor het volgende:


Lees verder

Nieuws afbeelding

Drop je 'Plus Sponsorpunten' op de club

Sponsoring

27 oktober | De "Spaar je club gezond” actie van de Plus loopt nog een paar weken. Momenteel staan we op een derde plek, dat kan beter! Om jullie en de club te helpen staat er bij de buitenbar vanaf deze week een doos om je nog niet ingeleverde lootjes in te droppen. De HV Abcoude dropbox. Drop de komende 2 weken je lootjes in de box en wij doen de rest. Als dank krijg je van ons een lekker dropje.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Bestel je hockeyspullen met korting bij Intersport Twinsport Buitenveldert!

Sponsoring

5 februari | Advertentie: Met hopelijk het buitenseizoen in aantocht, zijn er vast weer hockeyspullen nodig. Wist je dat je deze spullen online kan bestellen bij Intersport, ook nu de winkels dicht zijn? 


Als je HVA-clubkleding nodig hebt, kan je dit telefonisch bestellen en afhalen:
Lees verder

Nieuws afbeelding

Gelijke kansen voor iedereen

Sponsoring

11 november | BERICHT VAN ONZE SPONSOR: 


ABN AMRO geeft alle leden van onze club toegang tot een digitaal platform met informatie, trainingen en lezingen. Alles is erop gericht het bewustzijn te verhogen m.b.t. gelijke kansen voor iedereen. Kijk je mee?


Een bommetje energie naast het veld: deze vier top vrouwen laten je zien hoe! 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Welkom Lindenhoff en Grutto als nieuwe sponsors van HV Abcoude

Sponsoring

2 oktober | Afgelopen week heeft onze club maar liefst twee sponsors mogen verwelkomen; Lindenhoff en Grutto. Samen met Berend te Voortwis hebben we op zaterdag 26 september veld 3 officieel omgedoopt tot het 'Lindenhoff veld'. Naast exclusieve sponsoring van veld 3 zal Lindenhoff ook te zien zijn op een van de vlaggen op ons terrein.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Gameintelligence.nl hockeyschool op HVA

Sponsoring

28 augustus | Advertentie:


De leukste en beste hockeyschool van Nederland zal vanaf 8 september ook op Abcoude trainingen verzorgen. Speciaal voor kinderen die:


- hockey heel leuk vinden en graag meer willen trainen.
- beter willen worden in de basis en meer.


Twijfel je nog! Geef je dan op voor een proefles en doe mee.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Black Friday acties van onze sponsor Twinsport

Sponsoring

23 november | Ook wij als Twinsport willen onze klanten laten profiteren van de Black Friday acties. Klik hier en bekijk de acties die zij al eerder aanbieden.Lees verder

Nieuws afbeelding

Koop een nieuwe Volvo en scoor € 1.000 bonus voor HV Abcoude

Sponsoring

11 november | Hockeyvereniging Abcoude heeft al jaren een partnership met Volvo-dealer Bangarage. Graag brengen wij de Volvo Clubbonus nog een keer onder de aandacht. Want onze club ontvangt een bonus van € 1.000 bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid van onze club. Daarnaast krijgen we ook € 500 bonus bij aankoop van een Volvo
Lees verder

Nieuws afbeelding

MB1 in nieuwe Volvo's naar Amstelveen

Sponsoring

16 oktober | De Volvo Carpool Actie was afgelopen weekend een succes. Dit bericht ontvingen we van Meisjes B1. - Zaterdag 12 oktober mochten we met het gehele team – MB1 – in een Volvo naar de uitwedstrijd rijden. Helaas was het maar een korte rit naar Amstelveen. Maar dat kon de pret niet drukken. De meiden hebben de Volvo als comfortabel ervaren en genoten ook van de stoelverwarming achterin. Vol energie
Lees verder

Nieuws afbeelding

Meld je nu aan en rijd op 12 of 13 oktober in een nieuwe Volvo naar jouw uitwedstrijd!

Sponsoring

7 september | Samen uit, samen thuis met Volvo. Volvo Bangarage rijdt hockeyers van HV Abcoude naar uitwedstrijden! In 2019 biedt Volvo dertig hockeyclubs een dag lang de beschikking over vier nieuwe auto’s voor het vervoer van en naar uitwedstrijden. Naast het partnerschap met de KNHB en verschillende hockey-internationals, ondersteunt Volvo samen met de dealers meer dan 100
Lees verder

Nieuws afbeelding

Kom naar de sponsor- en vriendenavond 6 juni en word Vriend van HVA!

Sponsoring

10 mei | Op donderdag 6 juni organiseert de sponsorcommissie de jaarlijkse avond voor sponsoren en vrienden van HVA, dit jaar rondom het thema duurzaamheid - lokaal en op de club. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Pasvorm meisjes- en damesshirt

Sponsoring

1 februari | We hebben van diverse leden gehoord dat de hals van de The Indian Maharadja shirts vrij smal is en dat niet iedereen hier makkelijk doorheen komt. Het probleem schijnt zich alleen voor te doen bij de dames- en meisjesshirts. We hebben dit besproken met Intersport en er worden inmiddels door The Indian Maharadja nieuwe shirts gemaakt. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

30% korting op kaarten voor het ABN AMRO World Tennis Tournament

Sponsoring

18 januari | Speciaal voor HVA leden van sponsor ABN AMRO: 30% korting op kaarten voor het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam in februari. Volg de link voor details: https://wtt2019hockey.events.abnamro.nl/.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Nieuwe kledingleverancier The Indian Maharadja

Sponsoring

12 juli | Zoals de meesten van jullie al gehoord hadden tijdens Let's Roll of in de wandelgangen: het kledingmerk van ons tenue, Stag, is helaas failliet gegaan. Dat betekende voor onze partner en sponsor Intersport Twinsport dat ze snel op zoek moesten naar een andere kledingleverancier die dezelfde of betere kwaliteit spullen kan leveren. In goed overleg is dat The Idian Maharadja (IM mag ook, wel wat
Lees verder

Nieuws afbeelding

Verlenging contract Bangarage en HVA

Sponsoring

22 juni | Op een zonnige dag in mei hebben Bangarage en hockeyclub Abcoude de samenwerking verlengd. Centraal in de samenwerking staat de Volvo clubbonus. De clubbonus is een bonus van € 1.000,- die Volvo Car Nederland uitkeert aan HVA als een lid van de club een nieuwe Volvo koopt op of least bij Bangarage. Theo Mulder, eigenaar Bangarage is verheugd met de verlenging. "Hockey en Volvo is een
Lees verder

Nieuws afbeelding

Word Vriend en kom naar de thema-avond op 1 juni

Sponsoring

24 mei | De Vrienden van HV Abcoude bepalen in overleg met het bestuur welke projecten ondersteund worden. Minstens eens per jaar komt de vriendenclub bij elkaar om mogelijke projecten aan te dragen en te bespreken. 
Je bent Vriend van HV Abcoude voor een bedrag van minimaal € 100,- per jaar

 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Euro Hockey League-kaarten met korting of VIP-arrangement

Sponsoring

1 maart | ABN AMRO heeft met de EHL een speciaal aanbod kunnen afstemmen voor de leden van de door ABN AMRO gesponsorde clubs. Namelijk, 50% korting op de reguliere toegangskaartjes op vrijdag(avond) 30 maart. Er zijn 1.000 tickets beschikbaar dus vol = vol.  Het aanbod is geldig tot 8 maart. 
Ga naar:
Lees verder

Nieuws afbeelding

Mogelijkheden teamartikelen

Sponsoring

1 januari | Het is mogelijk om als team tegen een gereduceerd tarief trainingspakken, losse trainingsjasjes en/of andere artikelen aan te schaffen bij Intersport Twinsport Amsterdam. 

Voor de jasjes en pakken gelden de volgende tarieven:
Jasje junior: €35,- senior: €38,50
Pak junior: €63,- senior: €73,50
Lees verder

Nieuws afbeelding

HVA ZIGGO TIP-IN ACTIE TIJDENS LET'S ROLL: VEEL VOORDEEL VOOR LEDEN

Sponsoring

3 juli | Aanstaande zaterdag tijdens Let’s Roll is een team van Meer met Ziggo aanwezig om je alles te vertellen over de geweldige "Meer met Ziggo Tip-in actie”. Als lid van HVA krijg je 3 maanden extra korting als je klant van Ziggo wordt. Je krijgt 6 maanden Ziggo Alles-in-1 voor maar € 34,95 én je ontvangt een cadeaubon van Intersport Duo t.w.v. € 50,-
Lees verder

Nieuws afbeelding

CLINIC E, D EN C DOOR JORRIT CROON, FLORIS vd LINDEN en WIEGERT SCHUT

Sponsoring

4 mei | Woensdag 10 mei komen hockeytalent Jorrit Croon, oud-international Floris van der Linden en voormalig Jong Oranjespeler (onlangs geselecteerd voor het Nederlands elftal) Wiegert Schut naar HVA.
 
Zeevenhooven Advocaten heeft deze heren bereid gevonden een clinic te verzorgen voor de E, D en C-jeugd om 17.15 uur. Mis het niet, meld je snel aan!


Lees verder

Nieuws afbeelding

INTERSPORT DUO TIJDENS CLINIC 29 APRIL

Sponsoring

19 april | Tijdens de clinic (al opgegeven? Doen! Is leuk!) is Intersport Duo van 10.00 tot 16.00 uur op de club. Bitjes, sokken, schoenen, etc. Scheelt je weer een ritje naar Buitenveldert.
Lees verder

Nieuws afbeelding

WIN UNIEKE TIKKIESTICKS VOOR JOUW TEAM!

Sponsoring

17 april | Opgelet: Jorrit Croon heeft de jacht op de Tikkiesticks geopend! Hij heeft op 5 bijzondere plaatsen in Nederland hockeysticks achtergelaten. Volg Tikkiede komende weken en krijg hints over de locaties van de sticks. Raad jij de eindlocatie? Dan maak je kans op unieke hockeysticks van Tikkie voor jouw complete hockeyteam! Deel je zoektocht via #tikkiestick.
Lees verder

Nieuws afbeelding

NIEUWE UIT-SHIRTS HVA

Sponsoring

29 maart | Langzaam maar zeker nadert de omschakeling van onze kledinglijn naar STAG haar voltooiing. Vorige week zijn de nieuwe coachjassen uitgeleverd. Eén van de laatste puzzelstukjes is het nieuwe uit-shirt dat vanaf deze week bij Intersport DUO in de winkel hangt. Dit uit-shirt is van hoge kwaliteit (dry-fit), een geheel nieuw ontwerp en vervangt het tijdelijke uit-shirt dat begin van
Lees verder

Nieuws afbeelding

ZIT JE IN DE D? DOE DAN MEE MET DE ABM AMRO 3vs3 CUP

Sponsoring

15 maart | Speciaal voor jongens en meisje met de D-leeftijd organiseren ABN AMRO en Jorrit Croon de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup. De ruimtes zijn klein, het spel is technisch en er zijn geen keepers. Een spectaculair veldhockeytoernooi dus waarbij jij met twee vrienden / vriendinnen de strijd aan gaat met andere teams uit de regio! Als je in jouw regio bij de winnaars hoort kwalificeer je je voor de finaledag
Lees verder

Nieuws afbeelding

BERICHT SPONSOR ABN AMRO: KAARTEN TOPHOCKEYTOERNOOI

Sponsoring

28 februari | Beste leden van hockeyclub Abcoude,


Al jaren is ABN AMRO als sponsor betrokken bij de hockeysport, zo ook de Euro Hockey League. Dit jaar zal de KO16 van dit Europese tophockeytoernooi gespeeld worden op HC Oranje-Rood in het Paasweekend van 14 april t/m 17 april. In totaal komen 16 teams in actie tijdens deze ronde, waaronder de Nederlandse teams van Oranje-Rood,
Lees verder

Nieuws afbeelding

HVA VRIENDEN- EN BUSINESSCLUB BORREL 29 NOVEMBER

Sponsoring

22 november | De Sponsorcommissie nodigt graag alle Vrienden en Sponsoren uit voor de vrienden- en businessclub borrel op dinsdag 29 november, vanaf 19.30 in de Witte Dame. Ze hebben een aantrekkelijk programma voor u samengesteld dat in het teken staat van Toen, nu en morgen met sprekers Han van Blokland en Arthur van Gils, Hans Oostindie en Teun de Nooijer.


Lees verder

Nieuws afbeelding

AANBIEDINGEN INTERSPORT DUO

Sponsoring

11 november | Het zaalhockeyseizoen staat weer voor de deur. Intersport DUO heeft een aantal exclusieve aanbiedingen voor jou, om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid de zaal in gaat.
- Op alle zaalhockeysticks (uitgezonderd aanbiedingen) ontvang je 15% korting.
- Bij aankoop van een paar zaalhockeyschoenen ontvang je gratis een paar Stag hockeysokken t.w.v. € 12,50,-.
Lees verder

Nieuws afbeelding

STICK CADEAU BIJ ABN AMRO JONGEREN GROEIREKENING

Sponsoring

11 november | Open een Jongeren groeirekening, stort minimaal 20 euro op deze rekening en ontvang tijdelijk de (zaal-)stick van Teun de Nooijer of de hockeyspaarstick cadeau. De actie loopt tot en met 31 december 2016 bij de kantoren Rembrandtweg 6 Amstelveen, Willem van Weldammelaan 7 Amsterdam en Dorpsstraat 1 Mijdrecht.
Lees verder

Nieuws afbeelding

NAOMI EN BILLY OP HANDTEKENINGENTOUR

Sponsoring

4 september | Op zaterdag 10 september bezoeken Naomi van As en Billy Bakker Volvo Bangarage Zuid Oost. Je krijgt de kans om vragen te stellen aan Naomi en Billy en natuurlijk om een handtekening te scoren van deze hockeytoppers. En...Naomi neemt haar zilveren medaille mee.
Ze zijn er rond 14.45 uur aan en zullen om 15.30 uur weer vertrekken. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

CONTRACT MET VOLVO BANGARAGE VERLENGD

Sponsoring

10 juli | Tijdens de Let's Roll hebben we de succesvolle samenwerking met Bangarage weer met een jaar mogen verlengen. En daar zijn we blij mee, want voor elke verkochte Volvo stort Bangarage 1.000 euro in de clubkas van de jeugdopleiding!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Spaar voor gratis artikelen met jouw foto bij PLUS Koot

Sponsoring

12 januari | Spaar voor gratis fanartikelen met je eigen HV Abcoude spelersfoto bij PLUS Koot! 
Vanaf 10 maart ontvang je bij iedere 10 euro aan boodschappen bij PLUS Koot een zegel. Met deze zegels kan je allerlei artikelen bestellen met jouw foto er op! Bijvoorbeeld een broodtrommel, slippers of een mooi schetsboek. Met deze actie kan je zelf, maar ook anderen, bijv. opa’s en oma’s,
Lees verder

Nieuws afbeelding

Beschikbaarheid clubkleding

Sponsoring

2 januari | Zoals jullie wellicht weten zijn we na het faillissement van kledingleverancier STAG afgelopen zomer, verder gegaan met The Indian Maharadja. Het heeft veel tijd en energie gekost om de kledingvoorraden op peil te brengen, maar vanaf deze week zijn er weer voldoende shirts, rokjes, shorts, kousen en ook trainingspakken in de winkel van Intersport Twinsport in Buitenveldert. We hebben afgesproken
Lees verder

Nieuws afbeelding

€500 voor de club bij aanschaf Volvo Selekt Occasion

Sponsoring

17 april | Volvo neemt zijn rol als partner van de Nederlandse hockeysport serieus. Daarom is het belangrijk om zichtbaar te zijn in de regio, daar waar de hockeyverenigingen en de Volvo-dealers midden in de hockeysamenleving staan. Voor een groot aantal dealers en hockeyverenigingen belonen we sinds 2010 de samenwerking met de Volvo Clubbonus. € 1.000 bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo
Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849