headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Digitaal wedstrijdformulier (dwf) ook in hockey.nl-app

App

25 maart | Onlangs is de hockey.nl-app vernieuwd. Met een grote update is binnen de app een nieuwe functionaliteit beschikbaar: Mijn Wedstrijden.
In Mijn Wedstrijden vind je o.a. het digitale wedstrijdformulier. Hier kunnen spelers, coaches, managers en scheidsrechters gemakkelijk alle gegevens zien van hun wedstrijden en het DWF invullen en afronden.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Oude HVA-app niet meer werkzaam vanaf 31 oktober

App

25 oktober | Na 31 oktober krijg je bij het openen van de oude app een foutmelding en sluit deze zichzelf weer af. Het is dus aan te raden voor die tijd de nieuwe club-app te downloaden/updaten.
Lees verder

Nieuws afbeelding

AANWEZIGHEID AANGEVEN IN DE HVA-APP

App

21 september | Op dit moment kan je de aanwezigheid voor een wedstrijd alleen  eranderen als je als het betreffende lid bent ingelogd. Als coach of teammanager kun je wel voor alle leden van het team de aanwezigheid veranderen. Er is een functie in ontwikkeling dat je de aanwezigheid kunt melden van alle leden van jouw gezin, maar het duurt nog even voordat deze LISA deze klaar heeft. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

HVA APP - BEHEREN GEZINSLEDEN

App

8 september | We hebben de afgelopen dagen veel vragen gehad over de functionaliteit om meerdere kinderen tegelijk aan te kunnen melden voor wedstrijden zonder dat je hoeft in en uit te loggen via de app. Uit navraag blijkt dat de bouw van deze functionaliteit in de app vertraging heeft opgelopen. We moeten dus nog even geduld hebben. Tot die tijd raden we aan ouders met meerdere kinderen als lid via de
Lees verder

Nieuws afbeelding

HA KAMPIOEN DISTRICT NOORD-HOLLAND

App

9 juni | HA speelde 2e Pinksterdag in de zinderende hitte om het districtskampioenschap tegen Overbos HB. Overbos had misschien het betere spel maar onze mannen waren slim en zeer efficiƫnt en wisten daardoor de partij naar hun hand te zetten: een 5-3 overwinning was het resultaat! Dit was zeker ook te danken aan uitmuntend werk van de keeper. Gefeliciteerd mannen met deze mooie prestatie!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849