headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Heren 45+ zondag kans op promotie naar hoofdklasse

Redactie

5 november | Aanstaande zondag is het zover. Na een zinderend begin in de 45+ klasse is het de heren veteranen gelukt om 7 wedstrijden ongeslagen te blijven. Dat betekent dat ze aanstaande zondag, bij winst tegen de nummer twee Athena, poulekampioen kunnen worden. Met dit kampioenschap zullen ze vervolgens het eerste team in de geschiedenis van de HVA zijn dat in de hoofdklasse komt te spelen.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Verslag Heren 1 Abcoude – GHBS 3-4

Redactie

12 oktober | Voorafgaand aan onze wedstrijd van afgelopen zondag waren er nog 3 ongeslagen teams over in de Eerste Klasse: Myra, GHBS en Abcoude. En op het programma stond de topper Abcoude – GHBS.  Het begin van de wedstrijd werd zeker door de bezoekers gedicteerd. Het leek alsof er wat ontzag was voor dit team, kwalitatief toch wel de beste tegenstander tot nu toe. Dit resulteerde
Lees verder

Nieuws afbeelding

Hattem H1 – Abcoude H1 1-5

Redactie

29 september | Na de 3-2 thuisoverwinning op rivaal Spandersbosch mochten de Abcoudse mannen afgelopen zondag aantreden tegen Hattem. Voor Abcoude betekende dit een eerste ontmoeting met een tegenstander waarvan weinig bekend was. De scorebordjournalistiek gaf aan dat Hattem vorig seizoen was gedegradeerd uit de Overgangsklasse en dat zij de eerste twee duels van de competitie hadden verloren. Vol goede moed
Lees verder

Nieuws afbeelding

Verslag Heren 1: Athena - Abcoude 0-2

Redactie

15 september | Zondag 11 september was het dan uiteindelijk ze ver, de aller eerste competitie wedstrijd in de eerste klasse van Abcoude H1 in de geschiedenis. De spanning was er zeker maar dat mocht de pret niet verpesten. Om 14:45 klonk het eerste fluit signaal en Abcoude begon gelijk sterk en had de touwtjes al vrij snel in handen. Na wat kansen die werden gemist en het voor de zoveelste keer uit vallen van
Lees verder

Nieuws afbeelding

Verslag Heren 1: Abcoude - Bemmel 5-2

Redactie

14 september | Heren 1 is afgelopen jaar gepromoveerd naar de 1e klasse. In de voorbereiding werd al geoefend tegen Fletiomare, Amsterdam Heren 2, Terriers en Hic. Afgelopen zondag 4 September mocht Heren 1 aantreden tegen de Heren 1 van Bemmel, de eerste krachtmeting met een ploeg waartegen ook in de competitie tegen gespeeld gaat worden. Kortom het beloofde een prachtig middag te worden voor het
Lees verder

Nieuws afbeelding

Maak kennis met onze trainers

Redactie

5 september | Hieronder stellen we steeds een nieuwe trainer aan je voor.
Deze week een nieuwe trainer en een bekende trainer!


Welkom bij HV Abcoude Johan als nieuwe trainer senioren en veteranen! Vertel eens we zijn benieuwd!


Naam: Johan Peper.
Woonplaats: Amstelveen
Leeftijd: 66 jaar


Lees verder

Nieuws afbeelding

ADVERTENTIE: 4x op de donderdag trainen met Game Intelligence

Redactie

13 juni | Heb je nog zin om veel bij te leren en vind je hockey leuk. Dan heb je bij ons de mogelijkheid om je basistechnieken te verbeteren en nog veel meer gave skills te leren. 4x op de donderdagen voor alle niveaus.

Lees verder

Nieuws afbeelding

ADVERTENTIE: Sportways hockey zomerkamp 22-24 augustus

Redactie

18 mei | De hele zomervakantie niet hockeyen? Echt niet!


Ga ook in de zomer het veld op met de hockeykampen van SportWays
Direct aanmelden voor het hockeykamp? Klik hier!


Lees verder

Nieuws afbeelding

25 januari go / no go zaalcompetitie

Redactie

18 januari | BERICHT KNHB: Afgelopen vrijdag heeft de overheid versoepelingen voor de sport aangekondigd. Deze versoepelingen zijn op zaterdag 15 januari jl. ingegaan. Hoewel er wel door iedereen binnen en buiten gesport mag worden, is het helaas nog niet toegestaan om onze zaalhockey- en midwintercompetities te hervatten. Dit betekent dat deze competities in elk geval tot en met 25 januari 2022
Lees verder

Nieuws afbeelding

Advertentie: Sportways hockeykamp herfstvakantie

Redactie

16 september | Ga je met Noor mee op kamp deze herfstvakantie?
Wil jij in de herfstvakantie werken aan jouw hockeyskills en gloednieuwe tricks leren? Tijdens het hockeykamp van SportWays kun jij drie dagen aan de slag met nieuwe hockeytechnieken, zodat jij na de vakantie staat te schitteren op het veld. Met het bezoek van Noor Omrani weet je zeker dat het gaat lukken! 


Lees verder

Nieuws afbeelding

Dames C start Sevens competitie

Redactie

13 september | Er werd al maanden getraind en na een opwarmertje bij het Slot Abcoude toernooi was het afgelopen vrijdag eindelijk zover. Voor het eerst gingen de trimmers en ons nieuwe dames C meedoen aan de Sevens competitie.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Bitje happen tijdens de Let's Roll, meld je nu aan.

Redactie

22 juni | Na de zomervakantie goed beschermd het veld op? Koop dan een bitje bij de SPTL tandartsen op zaterdag 27 juni 2020. Tijd: 9:00-14:00 uur (aanmelden verplicht i.v.m. Covid 19). Het happen van het bitje zal buiten conform RIVM-richtlijnen plaatsvinden.
AANMELDEN: www.sptl.nl  (u ontvangt een bevestiging) 
Uiterlijk aanmelden t/m 25 juni 2020

Lees verder

Nieuws afbeelding

Euro Hockey League in Amstelveen - afgelast

Redactie

9 maart | Volgende maand begint de Euro Hockey League in Amstelveen op AH&BC Amsterdam. In 2020 het grootste internationale hockey evenement in Nederland. Kampong H1, Bloemendaal H1, Den Bosch D1 en Amsterdam D1 gaan samen met 12 andere Europese teams strijden om de felbegeerde Cup. Het belooft een historisch paasweekend (9 tm 13 april) te worden. Elke dag spelen er 2 dames en 2 heren teams. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Marieke Gefferie Vrijwilliger van het Jaar!

Redactie

9 maart | Op 6 maart is tijdens de Vrijwilligersavond Marieke Gefferie gehuldigd als ‘Vrijwilliger van het jaar 2020’. Bestuurslid Jup van 't Veld gaf in zijn speech aan dat er geen dag voorbijgaat dat zij, als voorzitter van de barcommissie, niet met onze club bezig is. Voor alle lastige issues die er soms zijn, draagt ze altijd goede oplossingen aan. We willen haar bedanken voor haar tomeloze inzet en
Lees verder

Nieuws afbeelding

Kom Oranje aanmoedigen in de FIH Pro League

Redactie

4 maart | Van maart t/m juni spelen de Oranje Dames & Heren hun thuiswedstrijden tegen de beste landen van de wereld. Deze wedstrijden worden gespeeld in Rotterdam, Den Bosch, Utrecht en Amsterdam. Ook dit jaar wordt het weer een groot OranjeHockey feest!
 
Kom Oranje aanmoedigen naar de overwinning!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Bericht van de HVA-vertrouwenspersonen

Redactie

27 januari | Beste leden,
Wij zijn Jan van Overeem en Liesbeth Lycklama à Nijeholt en wij zijn de Vertrouwens Contact Personen (VCP) van de hockeyclub.
Waarom zijn wij er?

Lees verder

Nieuws afbeelding

Vraag aan de Sint, een sjaal tegen de wind

Redactie

18 november | Vraag aan de Sint een sjaal tegen de wind De opbrengst gaat meteen
naar het trainingskamp van Dames 1. Vertel Sint dat ze achter de bar te krijgen zijn bij Mel,
en als ze op zijn mail Dames 1 dan snel...
[email protected]
Lees verder

Nieuws afbeelding

"Laat mij maar op de achtergrond blijven!"

Redactie

12 februari | Dat is de natuurlijke reactie van veel vrijwilligers. Voor de geïnterviewde van deze keer, geldt dit misschien wel in het bijzonder. Een stille kracht, die met ongekend professionalisme en passie meer dan ‘zijn steentje’ bijdraagt aan onze club: Arjan van Es.
Lees verder

Nieuws afbeelding

‘WAAROM SPONSORS ZO BELANGRIJK VOOR DE CLUB ZIJN’

Redactie

29 april | Interview met Roeland Hillen, lid sponsorcommissie
Hoe ben je vrijwilliger geworden bij de HVA en wat doe je?
Lees verder

Nieuws afbeelding

‘HET BEROEPSGEHEIM VAN EEN OUD PAPIER OPHALER'

Redactie

10 februari | Interview met Rogier Bouman, vader van Liz - MD4.


Hoe ben je vrijwilliger geworden bij de HVA en wat doe je?


Lees verder

Nieuws afbeelding

"DEZE VRIJWILLIGERSJOB IS MIJ OP HET LIJF GESCHREVEN”

Redactie

15 januari | Om inzichtelijker te krijgen wie er allemaal als vrijwilliger aan de slag is binnen onze club laten we met enig regelmaat een of meer commissieleden aan het woord. Wat doe je voor de club en waarom? In dit geprek William Gefferie, documentenbeheer. We bevelen je van harte aan het interview te lezen. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

NIET OMDAT HET MOET, MAAR OMDAT...

Redactie

25 november | Om inzichtelijker te krijgen wie er allemaal als vrijwilligers aan de slag is binnen onze club laten we met enig regelmaat een of meer commissieleden aan het woord. Wat doe je voor de club en waarom? In dit geprek zijn Karina Nieland en Liesbeth van Dijk aan het woord. Zij vormen samen de vrijwilligerscommissie. We bevelen je van harte aan het interview te lezen!
Lees verder

Nieuws afbeelding

BEN JIJ IETS KWIJT? MISSCHIEN LIGT HET BIJ DE GEVONDEN VOORWERPEN

Redactie

24 mei | Tijdens het familietoernooi is een portemonnee gevonden. De rechtmatige eigenaar kan zich melden bij Marlies van Ham ([email protected]).   Verder nog bij de gevonden voorwerpen: twee winterjassen, joggingbroeken, trainingsjasjes en meer. Ook hiervoor kan je bij Marlies terecht.  
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: MF2 BELOOND VOOR HET HARDE WERKEN

Redactie

28 april | De meiden uit de F2 hebben een groot deel van dit seizoen gebruikt om vooral de tegenstander te analyseren en te kijken hoe het hockey spel eigenlijk wordt gespeeld. Met behulp van elke week 3 nieuwe doelstellingen zoals samen- en overspelen, vrij lopen, doelpunt maken en plezier hebben heeft dit geresulteerd in aanzienlijke vooruitgang. Alle meiden zijn inmiddels bloed fanatiek, ze
Lees verder

Nieuws afbeelding

22 MEI OPEN TRAINING VOOR KINDEREN TUSSEN 5 EN 12 JAAR

Redactie

21 april | Op zondag 22 mei tussen 09,30 en 10.30 uur is er een open training op de velden van Hockeyvereniging Abcoude voor kinderen tussen de vijf en twaalf jaar. De ideale manier om te kijken of hockey een sport is die bij je past! Inschrijven kan ter plekke vanaf 09.15 uur.  Meer informatie is te vinden in de bijlage! 
Lees verder

Nieuws afbeelding

ZEER GESLAAGD VRIJWILLIGERSDINER

Redactie

5 april | Afgelopen zaterdag was het vrijwilligersdiner om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet op onze club. Het was een zeer geslaagde en bijzonder gezellige avond! Een en ander kon georganiseerd worden dankzij de inbreng van een aantal sponsors, die we hierbij van harte willen bedanken: De Eendracht, Lindenhoff, Paul Zekveld, Remko’s Taart en Broodjes, Pepping, Oma Bob, ontzettend bedankt!
Lees verder

Nieuws afbeelding

ROOKVRIJBELEID HOLLANDSE KADE IN DE MEDIA (UPDATE)

Redactie

30 maart | Onze accommodatie is sinds de winterstop rookvrij, daar is elders op deze site meer over te lezen. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij de media. Zo stond er een artikel in het Groene Hart van het AD en waren er interviews op Radio 1 en TV 0297.nl.   Het artikel in het AD is hier te vinden:
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: INTERVIEW MET SASKIA UIT MD2

Redactie

29 maart | Waar moesten jullie spelen en tegen wie?
We speelden thuis tegen Waterland op veld 2. Thuis is altijd fijn, lekker met de fiets naar de hockey velden. En er was veel zon. We waren met 13 meiden, dus 2 wissels. Normaal zijn we met 16, maar 3 van ons hadden een paasweekendje weg.
 
Was het een fijne wedstrijd?
Lees verder

Nieuws afbeelding

DEZE MAAND OP DE MIDDENSTIP: REBECCA MASSONET

Redactie

26 februari | Deze maand staat de nieuwe penningmeester Rebecca Massonet centraal in onze serie 'Op de middenstip'.  Rebecca Massonet is drie jaar geleden van IJburg verhuisd naar Abcoude, is getrouwd met Francisco en moeder van zoon Joël (JD3) en dochter Eléonore,10 maanden oud dus hockeyt (nog;) niet. Joel heeft altijd gevoetbald maar hockeyt sinds dit jaar op HVA.
Lees verder

Nieuws afbeelding

ZJA1 ZAALHOCKEYKAMPIOEN

Redactie

21 februari | Vorige week lukte het niet, maar dat werd dit weekend vakkundig gecorrigeerd met twee gewonnen wedstrijden: ZJA1 is kampioen geworden in de zaal! Van harte gefeliciteerd mannen!
Lees verder

Nieuws afbeelding

ZMC3 ZAALHOCKEY KAMPIOEN!

Redactie

20 februari | Vandaag in de Emergohal deed ZMC3 wat het moest doen: winnen van Overbos en concurrent HIC. En dus werden onze meiden kampioen!!!
Van harte gefeliciteerd dames!

Lees verder

Nieuws afbeelding

13 FEBRUARI: OUD PAPIER WORDT OPGEHAALD

Redactie

8 februari | Komende zaterdag is het weer zover: dan wordt vanaf 9:00u het oud-papier opgehaald in de wijken Abcoude-West, wijk de Meerlanden en Abcoude-Zuid. Help uw club door uw oude kranten, tijdschriften etc op tijd op de stoep te zetten!
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: MA1 IN ZAAL GOED GEVOEL NA MOOI SPEL

Redactie

3 februari | Abcoude MA1 – Alliance MA1
De wedstrijddag begon voor Meisjes A1 tegen Alliance meisjes A1. Een wedstrijd waar mogelijk wel iets te halen viel voor Abcoude, waar er eerder nog geen punten waren gepakt dit zaalseizoen. De dames zijn sterk ingedeeld en dus elke wedstrijd is een zware opgave. De week ervoor hadden ze al een keer tegen Alliance gespeeld en na nog wel op voorsprong gekomen
Lees verder

Nieuws afbeelding

VAN ROMMELHOK NAAR SCHEIDSRECHTERS/-TRAINERSKAMER

Redactie

2 februari | Ooit geweten dat er nog een hele ruimte schuil ging rechts van de ingang boven aan de trap? Na het nodige opruimen, weggooien, schuren, vullen, schilderen en schoonmaken is hier een leuke kamer ontstaan voor scheidsrechters en trainers. Deze kunnen zich hier voorbereiden op wedstrijden en trainingen. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: JC1, YOU WIN SOME YOU LOSE SOME EN HEBT PLEZIER!

Redactie

18 januari | Deze week een mooi verslag van de zaalhockeywedstrijden van JC1 tegen toppers Rood Wit en HBS, door Jelle: Abcoude JC1 - Rood wit JC2
Lees verder

Nieuws afbeelding

LAURENS CONIJN DRAAGT PAPIER HIER OVER AAN AAD JANSEN

Redactie

30 september | 7 Jaar geleden, 2008, begon Laurens met de coördinatie van het Oud Papier: Elke  2e zaterdag van de maand inregelen van 2 papierwagens en 4 vrijwilligers en het organiseren van het in de ochtend openen en 's avonds weer afsluiten van  de papiercontainers op het Dokter van Doornplein. Elke dag. Laurens heeft veel vrijwilligers om zich heen verzameld die dat samen met hem
Lees verder

Nieuws afbeelding

OP DE MIDDENSTIP: PIET-HEIN KNOOP EN JEROEN DE VRIES

Redactie

24 september | Deze maand op de middenstip twee nieuwe bestuursleden van HVA: Piet-Hein Knoop en Jeroen de Vries. In de bijlage het verhaal dat Marie-Therese Nelemans met hen had.


Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: DE TOPPERS VAN JE4

Redactie

21 september | We speelden tegen de Terriërs uit Heiloo. We hebben een top team met Philip, Sep, Kai, Duco, Luke en Willem. We hadden 11-3 gewonnen, ruststand 7-1.

Onze opstelling is zo:
          J
J       J      J
Lees verder

Nieuws afbeelding

SCOREN TIJDENS DE SPONSORCILNIC EN - BORREL

Redactie

10 september | Er was eens…
 
een sponsorprogramma op een een zalige nazomermiddag bij HV Abcoude; met Amsterdamse Hoofdklasse hockeyers voor onze leergierige jeugdspelers, dorstlessend fruit van Noort, bruisende prosecco van Zek Vinos, schitterende sterren van HA, smakelijke hamburgers van de Lindenhoff, perfecte entourage van de Eendracht,  ijskoud bier van Heineken, een
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: IN DE REGEN SPEELDE M8E1 EEN PUIKE WEDSTRIJD (+ TOEGIFT VAN MB1)

Redactie

18 mei | 9.00 Uur 's ochtends, in grauw en nat weer, begonnen we de wedstrijd tegen de Kikkers. Omdat er nog een paar teamgenoten op vakantie waren, werden we versterkt door Elise en Nafthaly uit de ME3. Voor hen was het even wennen om 8-tal in plaats van 6-tal te spelen, maar dat pakten ze heel snel op. De Kikkers waren goed, en we moesten dan ook heel goed ons best doen om de bal te veroveren. Dat
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: MB3 SPEELT GOEDE WEDSTRIJD TEGEN MYRA

Redactie

28 april | Zaterdag 25 april jl. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden tussen de nummer 3, Myra MB4 en runner-up Abcoude MB3 op plaats 4. Abcoude is bezig met een goeie reeks wedstrijden en straalt dat uit in spel én spirit. Ondanks al het blessureleed waren er gelukkig 3 wissels, desondanks niet fijn dat o.a. Stephanie, als één van de 2 spitsen, in de lappenmand zit door een
Lees verder

Nieuws afbeelding

SPORTWAYS WEER OP DE CLUB!

Redactie

17 april | Vind jij het ook zo jammer als je niet kan hockeyen in de vakantie?! Nou, dat kan dus wel! In de meivakantie is er een fantastisch hockeykamp op onze club, georganiseerd door onze nieuwe provider Sportways. De kampen van Sportways zijn ontzettend leuk en van hoge kwaliteit! En hoe leuk is het dat je dat op je eigen club kan meemaken!
Lees verder

Nieuws afbeelding

MAAK KANS OP MOOIE PRIJZEN BIJ SPORTWAYS AS ZATERDAG OP ONZE CLUB!

Redactie

9 april | Kom op  zaterdag 11 april Prijsschieten op het gatendoek bij het ‘SportWays’ evenementje op onze club! Het wordt een groot festijn en alle jeugdleden kunnen hieraan deelnemen. Er zijn mooie prijzen te winnen, zoals hockey- sticks, shirts en kousen! De overal winnaar van dit evenement op 40 clubs in Nederland wint een hockeykamp. Winnaars worden via email en facebook op de hoogte gebracht.
Lees verder

Nieuws afbeelding

MB1 NAAR PRESTIGIEUS JIPHT BIJ HDM - DEN HAAG

Redactie

31 maart | Onze MB1 onder leiding van trainer-coaches Alexander Wonder en Pepijn Janssen komt aanstaand Paasweekend uit in dit sterk bezette 3-daagse internationale toernooi. Er doen 16 meisjes- en 20 jongensteams mee aan dit toernooi. De teams zijn afkomstig uit o.a. Australie, Nieuw-Zeeland, Zuid Afrika, Schotland, Rusland, Polen, Duitsland, de VS en natuurlijk Nederland.

Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: TWEEDE OVERWINNING DIT SEIZOEN VOOR JA2

Redactie

26 maart | Zaterdag 21 Maart. Het weer was guur, de temperatuur was laag, het was bijna donker en de tegenstander bleek groter dan verwacht. Kortom, de omstandigheden waren niet optimaal. Maar, na een spannende wedstrijd voorgaande week tegen de eerste van de poule (3-2 verloren), koesterden we zeker hoop op een overwinning tegen de Kraaien, die derde stonden. Kraaien mochten beginnen met de bal, maar die
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: SPANNING IN DE IJZIGE KOU BIJ MC4 EN MB1

Redactie

18 maart | Wat een luxe, dit keer hebben we twee verslagen van de week, beide zeer de moeite waard! In de ijzige kou van afgelopen weekend (oef, wat leefden we mee met vooral de jongste spelers van onze club en de toeschouwers, want koud was het!) werd er een prachtprestatie geleverd door MB1, die zomaar wisten te winnen van koploper Bloemendaal! MC4 vocht voor wat het waard was,
Lees verder

Nieuws afbeelding

14 MAART: JAWA AANWEZIG OP DE CLUB VAN 9:00-13:00u

Redactie

13 maart | Aankomende zaterdag komt JaWa Sport wederom met een stand staan op de club. Wij zullen er van 9.00 – 13.00 staan met verschillende artikelen en met uitshirts.
Abcoude uit-shirt
Indien u niet in de mogelijkheid bent het op de stand te halen, dan kunt u ook aangeven dat u dit graag wilt ophalen in de winkel te Amstelveen.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: ZMD4 SPEELT GOED, MET VOLLE INZET EN IN EEN GOEDE SFEER

Redactie

20 februari | Vol positieve energie reden we met een zo goed als volledig team (11 meiden) op naar  de tijdelijke zaalhockeyhal bij de Hockeyclub Amsterdam. Een ijskoude hal…Daar zouden we wederom tegen de Reigers en VVV spelen. De Reigers zouden zeker een uitdaging vormen, want zowel tegen gewonnen, verloren als gelijk gespeeld. Een team waar we beducht voor waren en zij voor ons. VVV zag het wel weer
Lees verder

Nieuws afbeelding

MEIDEN C1 EN C2 VAN HV ABCOUDE ZAALHOCKEYKAMPIOEN!

Redactie

15 februari | Zowel de meiden van C1 als van C2 hebben vandaag de kampioenstitel binnen gehaald! Van harte gefeliciteerd meiden.  Het was met name voor het team van C2 nog even héél spannend of het zou lukken, dus knap gedaan!  Ook voor C1 (zie foto) begon het laatste zaalhockeyweekend van dit seizoen wat teleurstellend, maar dat wisten ze in de tweede wedstrijd méér
Lees verder

Nieuws afbeelding

UPDATE CLUBHUIS: OOK DE TERRASBANKEN KRIJGEN EEN UPGRADE

Redactie

12 februari | Met het opknappen van het clubhuis is er ook gelegenheid om de situatie op het terras te verbeteren: Bart Zeldenrijk heeft de terrasbanken onder handen genomen. Veel dank Bart!
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: TRIMHOCKEYERS

Redactie

6 februari | Het verslag van de week komt dit keer van de trimhockeyers. Maandagavond  26 januari stond het inmiddels beroemde 7x7 trimhockeytoernooi bij de Kikkers in Nieuw Vennep op de agenda. Een mixed toernooi waarbij je 3 x 25 min speelt.  Hoe het afliep lees je in de bijlage!
Lees verder

Nieuws afbeelding

MB1 START VOORBEREIDING 2E SEIZOENSHELFT MET FITNESS

Redactie

2 februari | MB1 pakt het serieus aan: de voorbereiding op de 2e seizoenshelft is inmiddels begonnen. Niet op het veld dit keer, maar binnen, met een fitnesstraining. Ziet er stoer uit!
Lees verder

Nieuws afbeelding

OP DE MIDDENSTIP: PETRA STIGTER

Redactie

16 januari | Herman Holtslag gaf in de vorige editie van ‘Op de Middenstip’ het stokje door aan Petra Stigter, één van de vrijwilligers van het eerste uur. ‘Petra Stigter lijkt mij iemand die veel achter de schermen bezig is en mag daarom wel eens aan het woord komen,' liet Herman Holtslag weten. Waarbij hij nog benadrukte dat de club zuinig moet zijn op zijn vrijwilligers. 'Met
Lees verder

Nieuws afbeelding

GESLAAGDE EN GEANIMEERDE NIEUWJAARSBORREL OP DE CLUB

Redactie

14 januari | Afgelopen zaterdag was er een nieuwjaarsborrel op de club die druk werd bezocht door een groot aantal leden maar ook ouders van leden. Iedereen werd welkom geheten met een glaasje bubbels.
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: ZMC2 GAAT LEKKER IN DE ZAAL, MAARTJE VERTELT

Redactie

19 december | Afgelopen zondag hadden we ons tweede zaalhockeyweekend, dit keer in Amsterdam-West.  Nadat we vorig weekend goed gespeeld hadden en het zaalhockey-gevoel weer te pakken kregen, hadden we er dit weekend ook weer veel zin in: zaalhockey is lekker snel, gezellig en dynamisch!
 
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: ZMD2 HEEFT VEEL PLEZIER IN DE ZAAL

Redactie

9 december | Brrrrrrr....... Wat is het weer koud! Gelukkig is het weer tijd voor zaalhockeyen en dat hebben we ook gedaan:
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK (1): ONDANKS KOU, WIND EN EEN LASTIG VELD PAKT J8E1 OPNIEUW DE WINST

Redactie

3 december | Afgelopen zaterdag speelden de jongens van J8E1 hun laatste wedstrijd voor de winterstop; uit tegen Xenios J8E1. Op een ijskoud, winderig en lastig veld (sorry Xenios maar zo traag en zanderig maak je ze nog zelden mee), werd met volle overgave begonnen om ook deze wedstrijd in winst om te zetten. Vooraf had coach Jeroen Verbeek duidelijk gemaakt dat er gewaakt moest worden voor onderschatting
Lees verder

Nieuws afbeelding

JAWA KOMT AANSTAANDE ZATERDAG, 29 NOVEMBER WEER NAAR DE CLUB

Redactie

26 november | JaWa staat aanstaande zaterdag 29 november van 09:00 tot 13:00 met een stand op de club, met uitshirts, gewone clubtenues en cadeautjes voor de feestdagen. Er zal helaas geen mobiele pin zijn! Alleen contant betalen of een machtiging.
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: HET GAAT ELKE WEEK BETER BIJ JF2

Redactie

20 november | Verslag JF2 – Xenios F3- zaterdag 15 november 2014

We moesten zaterdag om 9 uur tegen Xenios F3. De eerste wedstrijd hadden we heel goed gespeeld maar toch met 5-0 verloren. Ik zat in het team met Erik en Jack. In het andere team zaten Marius, Pepijn en Hugo (ja, we hebben wel 2 Hugo’s!). Levin was een weekendje weg.  Gelukkig regende het niet. De 2e wedstrijd ging het wel
Lees verder

Nieuws afbeelding

OUD HV ABCOUDE SPEELSTER SCOORT IN DE HOOFDKLASSE!

Redactie

13 november | Sterre Deetman heeft jarenlang gespeeld bij HV Abcoude totdat ze een paar jaar geleden overstapte naar Amsterdam (AHBC). Sinds dit seizoen speelt ze in Dames 1 van de Amsterdamse club en afgelopen zondag scoorde zij haar eerste doelpunt! Wij vinden dit toch wel heel bijzonder en willen graag het succes van een oud-lid met jullie delen.
 
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: DOELPUNTENSPECTAKEL BIJ JA1

Redactie

11 november | Wedstrijdverslag JA1 – WFHC JA1- te Hoorn
 1e helft
Toen wij bij Hoorn aankwamen, wat even duurde, omdat Hoorn van locatie veranderd was, had Abcoude nog veel tijd over om in te spelen. Dat hielp niet echt bij de concentratie op de wedstrijd, met name omdat de zon scheen en het weer dus goed was.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: EEN MOOI RESULTAAT VOOR MC1

Redactie

7 november | Een heerlijke dag was het zaterdag en het was in mijn beleving voor het eerst dat het eens niet regende of waaide op deze club in Nieuw-Vennep.


Lees verder

Nieuws afbeelding

BERICHT VAN JAWA OVER DE STAND OP 8 NOVEMBER OP DE CLUB

Redactie

6 november | Aankomende zaterdag komt JaWa Sport wederom met een stand staan op de club. Lees hier hun bericht over de tijd, het assortiment en meer:
 
 
"Wij zullen er van 9.00 – 13.00 staan met verschillende artikelen en met meer uitshirts dan afgelopen zaterdag.
Lees verder

Nieuws afbeelding

HVA-ERS NAAR ABN AMRO TALENTENDAG

Redactie

23 oktober | ABN AMRO heeft in zijn sponsorships als doel om mensen met talent en ambitie verder te helpen. Om deze doelstelling voor komend jaar nog meer kracht bij te zetten organiseert ABN AMRO op 25 oktober op Hockeyclub Rotterdam de 1e ABN AMRO Talentendag voor alle ABN AMRO clubs.
Lees verder

Nieuws afbeelding

H1 ZET STIJGENDE LIJN VOORT EN PAKT EERSTE 3 PUNTEN!

Redactie

15 oktober | Zoals menig supporter al heeft gezien dit seizoen is spelen tegen Abcoude Heren 1 geen recreatief zondagje waar de winst al binnen is voordat de 1e minuut is ingegaan. Waar er tegen Strawberries en Westerpark in de eerste 2 wedstrijden goed spel werd geleverd door HVA doch geen punten werden gepakt, maakte H1 tegen Fit 2 weken geleden voor het eerst aanspraak op tenminste een punt. Een week
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: DA WINT TOPPER TEGEN AMERSFOORT

Redactie

15 oktober | We keken niet echt uit naar deze wedstrijd, waarin we met slechts twaalf dames aan moesten treden tegen Amersfoort, dat het goed doet in onze competitie en dat vorig jaar nog in de hoofdklasse speelde. Zij allemaal in hetzelfde pak, met dezelfde tassen, bezig aan een indrukwekkende warming-up en wij, nu nog ogend als een allegaartje, met een niet zo flitsende warming-up en toch ook een beetje
Lees verder

Nieuws afbeelding

JAWA: 1 EN 8 NOVEMBER MET EEN STAND OP DE CLUB - MET DE NIEUWE UITSHIRTS!

Redactie

15 oktober | Er zijn weer shirts binnen bij JaWa Sport! Jongens 128 is helaas alweer uitverkocht - dat ging heel snel -, maar een nieuwe bestelling is alweer geplaatst en ook deze shirts zijn hopelijk spoedig weer voorradig. En de nieuwe uitshirts zijn binnen! Op de website van JaWa Sport kun je het shirt al bewonderen. Klik hier om naar de JaWa website te gaan.
Lees verder

Nieuws afbeelding

DAMES 1 WEDEROM SUCCESVOL

Redactie

14 oktober | De voorlaatste wedstrijd moest gewonnen worden door Abcoude D1 om kans te maken poulewinnaar te worden. Met de gedachte dat eerder gewonnen werd van Nieuwkoop, werd met vertrouwen vooruit gekeken naar deze wedstrijd. In de eerste helft waren er wel wat kansen, maar dit resulteerde niet in een doelpunt. Gelukkig bestaat hockey uit twee helften en kon er met de brilstand op het bord gezocht
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: BLOED, ZWEET EN TRANEN BIJ DE MF4

Redactie

6 oktober | Na 4 wedstrijden gewonnen te hebben, leek MF4 onverslaanbaar.
Maar op 4 oktober werd de overwinningsroes doorbroken. Door ziekte en uitval bij de andere MF-teams, leenden we onze Tess vandaag uit. En tot onze schrik werd onze tweeling
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: KNAP HERSTEL IN DE 2E HELFT KOMT NET TE LAAT VOOR JE4

Redactie

1 oktober | De vorige wedstrijden stonden we vaak nog half te slapen de eerste helft, maar we dat gaan we vandaag niet doen. Taeke staat op goal. Dan wordt het aanvallen wat lastiger, maar we gaan er voor. De eerste helft is spannend. Athena zet ons onder druk en heeft een aantal grote kansen. Daniel en Bing houden de bal een paar keer goed tegen. Taeke maakt een mooie redding.  En de bal gaat een paar
Lees verder

Nieuws afbeelding

NIEUW D1 GOED VAN START MET OVERWINNING

Redactie

15 september | Dit jaar is er op hockeyclub Abcoude weer een Dames 1 te bewonderen. Na een strenge selectie hebben 15 meiden zich sterk genoeg bewezen voor het nieuwe vlaggenschip. In de voorbereiding was al te merken dat de gekozen dames elkaar steeds beter konden vinden. De voorbereiding werd dan ook met een positief gevoel afgesloten en het echte werk kon beginnen. De eerste wedstrijd was tegen
Lees verder

Nieuws afbeelding

INLOGGEN (LISA TEAMS) VERANDERD

Redactie

25 augustus | Zoals jullie vast wel al gemerkt hebben is het inloggen op de website en het inloggen voor LISA teams veranderd. De twee verschillende inlogknoppen zijn gecombineerd en je wordt nu doorgestuurd naar het nieuwe LISA teams waarop ook de algemene clubinformatie te vinden is die voorheen achter het wachtwoord stond. In het bijgevoegde document is een korte functionele omschrijving van het nieuwe
Lees verder

Nieuws afbeelding

VAN ONZE SPONSOR: NOG 1 WEEK DE TIJD OM EEN HOCKEYSPAARSTICK AAN TE VRAGEN

Redactie

7 juli |
Het is tot nu toe een heerlijke sportzomer, met het WK Hockey en WK Voetbal als sportieve hoogtepunten. Wil je een mooi aandenken aan deze sportzomer? Maak dan gebruik van deze sportieve actie van onze hoofdsponsor ABN AMRO. Als u vóór 14 juli 2014 een ABN AMRO Jongerengroeirekening aanvraagt , ontvangt uw kind een hockeyspaarstick cadeau!
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

EEN WATERTAPPUNT VOOR ONZE CLUB?

Redactie

27 juni | Hockeyclubs die willen verduurzamen, maken kans op een gratis watertappunt. Onze sponsor ABN AMRO lanceert namelijk in samenwerking met Nudge, Duurzaam Verenigen en kraanwaterbedrijven Vitens en PWN een campagne om hockeyverenigingen te laten nadenken over en te stimuleren om te verduurzamen. In totaal zijn er vier watertappunten te vergeven. Leden van onder andere THC Hurley uit
Lees verder

Nieuws afbeelding

BITJES HAPPEN TIJDENS LET'S ROLL (MELD JE WEL AAN!)

Redactie

20 juni | Hap dag Interpolis / SPTL- gebitsbeschermers

wat: Hockeybitjes op maat happen bij HV Abcoude
wanneer: Zaterdag 28 juni, 11.00-15.00 uur
waar: in clubhuis

Meld je nu aan via: http://shop.gebit.nl/ 
MELD JE AAN, DIT VOORKOMT DE LANGE WACHTRIJEN!

Lees verder

Nieuws afbeelding

KOM ZONDAG 25 MEI OM 16:00 BORRELEN OP DE CLUB

Redactie

23 mei | Zondag wordt een spannende dag voor de veteranen: Zowel DA, HA als HL strijden nog om het kampioenschap. DA speelt in de ochtend haar kampioenswedstrijd uit in Alkmaar, en ook HL speelt de wedstrijd niet thuis. Maar HA speelt de belangrijke wedstrijd tegen HBS HC wel thuis op ons mooie waterveld. Wij wensen alle teams veel succes en moedigen iedereen aan om zondag om 16:00u naar de club te komen
Lees verder

Nieuws afbeelding

MD1 KAMPIOEN! GEFELICITEERD

Redactie

21 mei | Met nog 2 wedstrijden te gaan is de uitslag al zeker: MD1 is kampioen geworden!
De meiden hebben alle wedstrijden gewonnen en zijn daarmee al 9 punten uitgelopen op de nummer 2 en dus niet meer in te halen.
Lees verder

Nieuws afbeelding

24 MEI: KAMPIOENSWEDSTRIJD MC1 THUIS OM 14:30U OP VELD 1

Redactie

19 mei | Komend weekend is het laatste competitieweekend voor een groot aantal teams. Voor een aantal van hen wordt het een spannend weekend: zowel MB2, MC1 als DA spelen dan hun kampioenswedstrijd! MB2 en DA spelen uit, maar de wedstrijd van MC1 (eerste in de poule) tegen de nummer 2 wordt thuis gespeeld. Deze meiden zouden het heel erg leuk vinden als zoveel mogelijk mensen hen
Lees verder

Nieuws afbeelding

VOLVO JUNIOR CUP ONDANKS REGEN GESLAAGD EVENEMENT

Redactie

12 mei | Afgelopen zaterdag 10 mei hebben vele supporters de regen en wind getrotseerd om onze Jongens C1 aan te moedigen tijdens de eerste Volvo Junior Cup. Wij zijn natuurlijk supertrots dat deze eerste editie op onze club werd gehouden.
Lees verder

Nieuws afbeelding

KOM 10 MEI NAAR DE CLUB EN ONTMOET SPELERS EN BEGELEIDERS VAN JONG ORANJE

Redactie

8 mei | Bijgevoegde flyer bevat het programma rondom de Volvo Junior Cup wedstrijd van de JC1 tegen Heerhugowaard komende zaterdag.
Lees verder

Nieuws afbeelding

HET WAS GENIETEN TIJDENS DE DISTRICTSKAMPIOENSCHAPPEN SHOOT OUT

Redactie

24 april | Op tweede Paasdag waren de districtskampioenschappen shoot out op VVV in Amstelveen. Namens HV Abcoude deden Anouk de Vries, Emma Eisma, Luuk van Dijk en Christiaan van der Velde mee als spelers en Max van der Weg en Wietske Overdijkink als keepers. Het was een hele leuke zonnige dag met mooie sportieve prestaties. Ondanks het sterke en professioneel ogende deelnemersveld
Lees verder

Nieuws afbeelding

WIJ WENSEN DE DEELNEMERS AAN DISTRICTSKAMPIOENSCHAPPEN SHOOT OUT OP 21 APRIL VEEL SUCCES

Redactie

17 april | Op 21 april zijn de districtskampioenschappen shoot-out. Dankzij de inzet van Trijn Israëls, Erik Jan Mohringer, Marlies van Ham (waarvoor dank allemaal) hebben de clubkampioenschappen (zie foto) reeds plaatsgevonden en de winnaars gaan nu naar de districtskampioenschappen. Veel succes allemaal!
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

PRIJS VOOR HET MOOISTE SPANDOEK VOOR DE WEDSTRIJD VAN JC1 OP 10 MEI

Redactie

11 april | Wil jij ook in een shirt van Jong Oranje hockeyen? Maak dan het mooiste spandoek voor HV Abcoude voor de Volvo Junior Cup wedstrijd van JC1 op 10 mei aanstaande (zie berichtje elders op de site). Je hebt de hele vakantie de tijd! En je komt natuurlijk kijken naar deze topwedstrijd die begeleid wordt door de professionals van Jong Oranje!

Lees verder

Nieuws afbeelding

"IK WORD BLIJ VAN FUNKEY"

Redactie

11 april | Soms kom je iets tegen wat je gewoon even wilt delen:In de "waar word ik blij van" boom in een van de kleuterklassen van de Paulusschool hing een heel leuk kaartje van Eefke. De kinderen hadden de opdracht gekregen om aan te geven waar ze blij van worden. En raad eens....!  

Lees verder

Nieuws afbeelding

KOM KIJKEN OP 10 MEI: JC1 SPEELT WEDSTRIJD VOOR VOLVO JUNIOR CUP

Redactie

11 april | Noteer 10 mei maar vast in je agenda, want dit wil je niet missen: Dankzij Jim van der Sluijs, die zich heeft ingeschreven, komt de Volvo Junior Cup naar HV Abcoude. Volvo organiseert een unieke wedstrijd waarbij twee jeugdteams de kans krijgen om een echte tophockeywedstrijd te spelen en te strijden om de Volvo Junior Cup. Ze worden daarbij gecoacht en gesteund door de spelers en staf van
Lees verder

Nieuws afbeelding

INTERVIEW MET TRAININGSCOÖRDINATOR JACQUELINE GEVAERT

Redactie

10 april | Hoe zorg je dat het juiste team op het juiste veld staat met de juiste trainer op de juiste tijd? Nou, daar zorgt trainingscoördinator Jacqueline Gevaert voor. Marie-Thérèse Nelemans van de communicatiecommissie sprak met haar en maakte onderstaand artikel over wat er allemaal komt kijken bij het regelen van de trainingen van de bijna 50 teams van onze hockeyvereniging. Lees
Lees verder

Nieuws afbeelding

MC1 WINT MET 8-2 VAN ALLIANCE MC4

Redactie

25 maart | Na de teleurstelling van vorige week, waarin er ondanks goed spel verloren werd van Saxenburg en hun scheidsrechter, was iedereen er op gebrand om deze week de winst te behalen. Lekker achter in de middag en achteraf op veld zes begonnen we de wedstrijd heel fel.
Lees verder

Nieuws afbeelding

MARTIJN WIJNANT: 'KWALITEIT TRAININGEN VERDER VERBETEREN'

Redactie

16 februari | Onder het motto "ieder jaar 40% beter" wordt er momenteel op verschillende manieren geïnvesteerd om de trainers van HV Abcoude  op te leiden en te ondersteunen in hun taak. Hoe dat precies gebeurt, vertelt Martijn Wijnant, trainer van MC1 en lid van de Technische Commissie in een interview met Marie-Thérèse Nelemans van de Communicatie Commissie. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

BAS EN KOEN EGGEN OVER ZAALHOCKEY: 'LEKKER SNEL EN JE HEBT ALTIJD IETS TE DOEN'

Redactie

24 januari | In het kader van respect, sportiviteit en hoe leuk zaalhockey is, heeft Marie-Thèrése Nelemans deze week Koen JD1 en Bas Eggen zaalhockeycoach JD1 geinterviewd. Ze vinden zaalhockey allebei heel leuk om te doen.
Lees verder

Nieuws afbeelding

INTERVIEW MET DERK COOL IN HOCKEY.NL

Redactie

22 januari | In het hockeymagazine Hockey.nl is deze maand een interview te lezen met Derk Cool. Journaliste Katja Gebbink van Hockey.nl praat elke maand met een vrijwilliger. In aflevering 4: Derk Cool, 'een man die het vanzelfsprekend vindt dat hij veel tijd op Abcoude doorbrengt.'. 
Bijlage: interview met Derk Cool
Lees verder

Nieuws afbeelding

SCHEIDSRECHTER IN DE SPOTLIGHT BIJ DE VERKIEZINGEN VAN DE SPORTVRIJWILLIGER VAN HET JAAR

Redactie

20 januari | Leuk! Kijk naar het filmpje over onze genomineerde sportvrijwilliger van het jaar Alexander Wonder via http://www.youtube.com/watch?v=zEkz_2kNfr0&feature=player_detailpage#t=3220 (de uitzending van RTV de Ronde Venen over de Sportverkiezingen 2013).
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

ALEXANDER WONDER GENOMINEERD ALS SPORTVRIJWILLIGER VAN HET JAAR

Redactie

10 januari | De 24-jarige Alexander Wonder van H1 is genomineerd als sportvrijwilliger van het jaar van de gemeente Ronde Venen. Hij coacht MB1 bij HV Abcoude, is bondscheidsrechter en fluit regelmatig op HVA. Marie-Therese Nelemans van de redactie stelde hem een paar vragen.
Lees verder

Nieuws afbeelding

PRETTIGE FEESTDAGEN!

Redactie

23 december | Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2014!


Lees verder

Nieuws afbeelding

HOE WORD IK EEN GOEDE TEAMPLAYER: INTERVIEW MET FLEUR LYCKLAMA A NIJEHOLT EN ELINE DUIJSENS

Redactie

6 december | In het kader van het thema ‘hoe word ik een goede teamplayer’ laten we in een aantal dubbelinterviews jeugdspelers of een jeugdspeler en zijn of haar ouder(s) aan het woord. We willen graag weten hoe zij denken hoe een echte teamplayer zich zou moeten gedragen. In ieder geval door het goede voorbeeld te geven. Maar hoe doe je dat? Deze keer laten we Fleur Lycklama à Nijeholt (MB3, ZMB2) en
Lees verder

Nieuws afbeelding

HOE WORD JE EEN TEAMPLAYER

Redactie

23 oktober | De maand oktober 2013 staat bij HV Abcoude in het teken van sportiviteit en respect . Elke week belichten we een ander thema, waarbij deze week de vraag hoe je een goede teamplayer wordt. Een teamplayer zijn is samen (met je team) presteren dus vol energie en enthousiasme in teamverband "werken” aan een goed resultaat. Samen verantwoordelijkheid nemen en zorgen dat iedereen het leuk heeft in
Lees verder

Nieuws afbeelding

HET HOE EN WAT OMTRENT DE BAR

Redactie

18 oktober | De maand oktober 2013 staat bij HV Abcoude in het teken van sportiviteit en respect. Elke week belichten we een ander thema, waarbij deze week aandacht voor de bar. Om meer inzicht te krijgen in het hoe en wat rondom de bar spreken we af met Nicolette Sijpkens, sinds 6 jaar lid van de barcommissie en sinds 3 jaar lid van het bestuur van HVA. Doel van ons gesprek is om de verwachtingen
Lees verder

Nieuws afbeelding

OOK KNHB BLIJFT HAMEREN OP SPORTIVITEIT EN RESPECT: INTERVIEW MET DIRECTEUR JOHAN WAKKIE

Redactie

3 oktober | De maand oktober staat bij HV Abcoude in het teken van Sportiviteit en Respect. Deze week plaatsen we een interview met Johan Wakkie,  directeur van de KNHB en al jarenlang het gezicht van de hockeywereld. Hij doet een paar hele mooie uitspraken in dit artikel: ‘Hockeyers zijn vaak verbaal sterk, nemen geen blad voor de mond en denken altijd precies te weten hoe het zit met de
Lees verder

Nieuws afbeelding

HVA GOED VERTEGENWOORDIGD BIJ DE RONDE VAN ABCOUDE

Redactie

27 augustus | Ook dit jaar hebben weer veel teams meegelopen met de Ronde van Abcoude. Een groeiende traditie als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een van die teams was J6E3, die hand in hand over de finish kwamen. Goed gedaan jongens!
Lees verder

Nieuws afbeelding

ZONDAG 25 AUGUSTUS BITJES HAPPEN

Redactie

9 juli | Op zondag 25 augustus van 10:00 tot 13:00u organiseert S.P.T.L. een hapdag op de hockeyclub. Alle leden kunnen dan een op maat gemaakt bitje bestellen. Zie de bijlage voor meer informatie.
Lees verder

Nieuws afbeelding

RESALIEKE, BEDANKT EN TOT ZIENS!

Redactie

21 juni | Deze week wordt het laatste e-blaadje van dit seizoen verspreid. En daarmee is het ook de laatste bijdrage van Résalieke Vlieger. Zij gaat met haar gezin verhuizen naar Amsterdam en haar kinderen zullen daarom niet langer bij HV Abcoude hockeyen. Résalieke heeft ontzettend veel gedaan voor de club op het gebied van communicatie. Zij was bijvoorbeeld de drijvende kracht
Lees verder

Nieuws afbeelding

Belangrijke Club informatie over FIT, Westerpark en Xenios

Redactie

6 april | Beperkte voorzieningen door verbouwing bij FIT vanaf 9 april
Na 3 jaar planvorming en lang wachten tot de financiering rond kwam, is het eindelijk zover. AMHC FIT gaat haar ruim 30 jaar oude clubhuis verbouwen. Bij de start van het nieuwe seizoen wordt het feestelijk heropend.
Lees verder

ALLES OVER HET LUSTRUM IS HIER TE VINDEN!!!!!

Redactie

24 maart | Lustrum: Doe mee aan de kleurwedstrijd!
Print de kleurplaat uit en maak deze zo mooi als je kan en wie weet win jij wel één van de leuke prijzen.
Vergeet niet je naam, leeftijd en telefoonnummer erop te schrijven en lever de kleurplaat voor 1 mei a.s. in.
Inleveren kan in het clubhuis in de speciaal daarvoor bestemde bak.
Lees verder

Jan Duijsens als nieuwe voorzitter van start gegaan

Redactie

19 januari | Jan Duijsens als nieuwe voorzitter van start gegaan
Nadat Pieter de Meyere in zijn introductie tijdens de Nieuwjaarsreceptie de lat voor mij lekker hoog heeft gelegd, ben ik van start gegaan met het plannen van gesprekken met o.m. de bestuursleden van HVA. Ik wil zo snel mogelijk de vereniging beter leren kennen. Natuurlijk ken ik de club wel een beetje via mijn eigen trimhockeyervaringen,
Lees verder

Laatste brief van de ex voorzitter Pieter de Meyere

Redactie

13 januari | Beste Leden,
 
Afgelopen zondag hebben we met elkaar geproost op het nieuwe jaar en de tweede seizoenshelft.
 
Lees verder

Namens het Bestuur

Redactie

9 juli | Namens het Bestuur
 
Inmiddels zijn de selecties achter de rug en weet een ieder waar hij of zij aan toe is. Een en ander is gebaseerd op het selectie – en indelingsbeleid van HV Abcoude. Steeds weer een enorme klus voor de Technische Commissie, de Coördinatoren, Trainers/Coaches en Beoordelaars en natuurlijk altijd wel weer een beetje spannend voor de speelsters/spelers. Laten
Lees verder

Nogmaals een damatisch weekend - wedstrijdformulieren inleveren AUB!!

Redactie

26 april | Daar gaan we weer: de stand van afgelopen weekend.... Helaas mis ik maar liefst 7 formulieren: ME2, ME6, MF2, JA1, MB2, MC2 en H2. Misschien is het niet bekend bij de coaches/teamsbegeleiders, maar er staat een boete op van 5 euro per team die telaat inleverd... Dus het loopt aardig in de papieren.   Van bovengenoemde teams het formulier uiterlijk morgenavond bij mij op
Lees verder

Hockeyvestje gevonden bij De Kraaien

Redactie

25 april | Dames B heeft zondag 25 april bij de Kraaien een Abcouder hockeyvestje, maat 152, gevonden. Wil degene die hem daar heeft laten liggen contact op willen nemen met 0294-284418 (Stigter).
Lees verder

MHC Castricum

Redactie

14 april | Aankomend weekend zal MHCC, vanwege afsluiting van de Provinciale weg N203, moeilijk bereikbaar zijn. Ook bij Beverwijk en Heemskerk ondervindt het verkeer veel hinder van wegwerkzaamheden.
Wij adviseren om vanaf de A9 afslag Hotel Akersloot te nemen, via de Geesterweg en Uitgeesterweg is MHCC het best bereikbaar.
Op onze site mhcc.nl vinden jullie de complete routebeschrijving. <
Lees verder

Clubnieuws HISALIS

Redactie

22 maart | HC Hisalis   De Keukenhof is weer open. Dit betekent dat er erg veel verkeer zal zijn, in en om Lisse. Clubs die via de A4 en N207 naar Lisse komen zullen zeker in de file op de N207 komen te staan. Wij raden aan komende via de A4, niet de afslag naar de N207 te nemen maar op de A4 door te rijden en vervolgens de A44 richting Sassenheim te rijden. Vervolgens de afslag Sassenheim nemen
Lees verder

MHC De Kikkers - parkeerprobleem!!!

Redactie

18 maart | Parkeren en bekeuringen bij de Kikkers:   Helaas zijn er afgelopen zaterdag bekeuringen uitgedeeld aan auto’s die op/naast het fietspad geparkeerd stonden, langs onze velden. Parkeergelegenheid is erg schaars vlak bij het clubhuis. Eerder op de Fandango is er een parkeerterrein van de tennisclub waar soms nog gaatjes zijn (onze uitspelende teams parkeren daar ook en straks de tennissers).
Lees verder

Daniël Tholenaar geeft vandaag laatste keeperstraining!!!

Redactie

17 maart | Dus, keepers die elk woensdag trainen - kom vandaag allemaal voor de laatste keer op de training bij Daniël. De tijd is zoals gebruikelijk.
Lees verder

Wedstrijdformulieren inleveren!!!!

Redactie

14 maart | Beste coaches, na een dramatisch weekend van 6/7 maart waarbij onze wedstrijdcommissaris een aantal bijna blanco wedstrijdformulieren kreeg aangeleverd (deze zijn niet in behandeling genomen) dit weekend wederom niet prettig.
Lees verder

LET OP: Ophalen oud papier as zaterdag 13 maart 2010

Redactie

12 maart | Beste leden, zaterdag 13 maart is het de 2de zaterdag van de maand - dus er wordt weer oud papier opgehaald.  Graag alles netjes in dozen verpakken en voor 9 uur op de stoep zetten. Bedankt.
Lees verder

JAWA is as zaterdag weer op de club aanwezig

Redactie

8 maart | Beste leden, zaterdag 13 maart is JAWA op de club met bitjes, clubshirt, sokken en nog veel meer. Jullie zijn welkom vanaf 10 uur tot ongeveer 2 uur om je in het nieuw te steken. Tot dan.

Lees verder

Helaas geen keeperstraining as woensdag 3 maart 2010.

Redactie

1 maart | Beste keepers, helaas is er geen keeperstraining as. woendag 3 maart. Door omstandigheden kan Daniël Tholenaar geen training geven. Woensdag 10 maart begint Danië met trainen.
Lees verder

GEEN F-JES TRAINING WOENSDAG 16 DECEMBER

Redactie

15 december | Vanwege de vorst is er woensdag 16 december, geen F-jes training.

Lees verder

Parkeerproblemen bij Alliance

Redactie

1 oktober | Het volgende bericht graag aandachtig lezen:   “Parkeren bij Alliance is moeilijk. Het voorstel van Alliance is om alvast de kinderen bij het hek af te zetten en met één ouder naar de velden te laten gaan en de chauffeurs de auto’s te laten parkeren. Voor iedereen is een plek maar dan moet je nog 5 tot 10 minuten lopen.”
Lees verder

Bitjes "hap-dag"

Redactie

17 september | SPTL komt op maandag 12 oktober van 18.30 tot 20.00 uur bitjes opnemen. (zie bijlage voor de prijzen)
Lees verder

AS zaterdag is JAWA op de club

Redactie

7 september | Beste leden, zaterdag 12 september is JAWA op de club met bitjes, clubshirt, sokken en nog veel meer. Jullie zijn welkom vanaf 10 uur tot ongeveer 1 uur om je in het nieuw te steken. Tot dan.

Lees verder

Clubhuis Rood-Wit

Redactie

4 september | AMHC Rood-Wit verbouwt haar clubhuis. Tot de winterstop wordt gebruik gemaakt van noodvoorzieningen en zijn er beperkte omkleed en douche mogelijkheden. Excuses voor het ongemak
Lees verder

Berichtgeving van HC Athena

Redactie

31 augustus | Beste leden, hierbij een berichtje van Athena voor de teams die dit jaar daar moeten spelen:   Berichtgeving van HC AthenA:
Betaald parkeren:
Sinds kort heeft het stadsdeel Oost-Watergraafsmeer ook betaald parkeren ingevoerd langs het Voorlandpad waar HC AthenA is gevestigd. Lijkt me goed dat alle clubs hiervan op de hoogte zijn om onnodige boetes te voorkomen!
Lees verder

HERINNERING ALV OP 30 JUNI AS.

Redactie

27 juni | Beste leden, aanstaande dinsdag om 20.30 uur is er een ALV in het clubhuis.

Lees verder

Voorlopig geen E-Blaadje

Redactie

20 februari | Beste leden,
Tot onze teleurstelling kunnen wij u nog geen hip en flitsend E-Blaadje nieuwe stijl aanbieden. LISA doet nog niet helemaal wat wij als redactie graag zouden willen. Wij verzoeken u de komende weken zelf via de website de laatste nieuwsberichten en schema's te volgen. Zodra wij wat kunnen laten zien, ontvangt u dat als vanouds weer in de mail.
Résalieke en Betty

Lees verder

Vrijwilliger Bassam leert Nederlandse taal tijdens bladblazen

Redactie

5 november | Herfstblaadjes zorgen op sportvelden voor overlast. Gewapend met bladblazers en harken zetten vrijwilligers zich in om de velden wekelijks bladvrij te maken.
Het is zaterdagochtend 7.30 uur. De velden van Hockey Vereniging Abcoude zijn uitgestorven. Op één persoon na: Bassam Dankaye. Lees het hele artikel in het Algemeen Dagblad.
Lees verder

Nieuws afbeelding

OP DE MIDDENSTIP: TONJA TIMMER

Redactie

16 juni | Deze maand staat Tonja Timmer centraal in onze serie ‘Op de middenstip’. Zij is binnen onze HVA verantwoordelijk voor de Ledenadministratie en werd voor deze prestigieuze rubriek voorgedragen door onze nieuwe penningmeester Rebecca Massonet. Lees in de bijlage het interview dat Jan Jelle Bouma van de communicatiecommissie met haar had!
Lees verder

Nieuws afbeelding

D2 EN H2 KAMPIOEN: VAN HARTE GEFELICITEERD!

Redactie

15 juni | Afgelopen weekend heeft nog twee kampioenen opgeleverd: zowel Dames 2 als Heren 2 is kampioen geworden. Van harte gefeliciteerd dames en heren, een mooie prestatie!
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: JE3 TEGEN AMSTERDAM JE1

Redactie

13 juni | Met excuses van de redactie, de mail was zoekgeraakt in de mailbox, hierbij alsnog het leuke verslag van JE3 over hun laatste competitiewedstrijd: Afgelopen zaterdag een pittig potje gebald! Met een team grote kerels, aangevuld met stoere f-invallers.
Lees verder

Nieuws afbeelding

UITPLANNER VOOR ABCOUDE

Redactie

19 april |  
Velen van jullie hebben inmiddels gehoord van de nieuwe Uitplanner Abcoude Baambrugge: een compleet overzicht van en informatie over alle cursussen, lezingen, activiteiten en evenementen voor jong en oud. Theater, sport, muziek, computerles, dans, fotografie etc. etc. Zo krijgt jullie aanbod de aandacht die het verdient!
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

WELKOM AAN ONZE NIEUWE SPONSOR

Redactie

5 april | Via deze weg heten wij de nieuwe bordsponsor Boontje advocaten van harte welkom! Wij zijn blij met jullie steun!
Lees verder

Nieuws afbeelding

JAWA 2 APRIL OP DE CLUB

Redactie

31 maart | Aankomende zaterdag komt JaWa Sport met een stand naar de club. Ze zullen er staan van 9.30 – 12.30.
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: ZOEK DE VERSCHILLEN

Redactie

16 maart | M8E2 heeft een heel erg leuk verslag (hand) geschreven en daarbij ook een puzzel gemaakt: zoek de verschillen (zie bijlage, de moeite waard!)   Verslag:   12 maart spannend, plezier, lastig, leuk, moeilijk, lol hebben   eerste helft de eerste wedstrijd na de winterstop het was een spannende eerste helft het bleef 0-0 want we hadden hele goeie verdediging. het was
Lees verder

Nieuws afbeelding

ZME1 BELEEFT LEUK ZAALHOCKEYSEIZOEN

Redactie

9 maart | Wij kregen dit enthousiaste bericht toegestuurd van ZME1: zij hebben heel veel plezier gehad in de zaal en ook supergoed gespeeld, want geen enkele wedstrijd werd verloren. Hartstikke goed meiden! 
Lees verder

Nieuws afbeelding

SALE BIJ JAWASPORT

Redactie

9 maart | Er is SALE bij JaWa Sport: 20% -  30%  -  40% korting op sticks / schoenen / tassen en kleding
 
Korting kan niet in combinatie met de clubcard
 
OP = OP
Lees verder

Nieuws afbeelding

ZMB1 KAMPIOEN!

Redactie

14 februari | Zaterdag 13 februari is ZMB1 zaalhockeykampioen geworden op wel heel indrukwekkende wijze: alle wedstrijden zijn gewonnen. Een fantastische prestatie. Van harte gefeliciteerd dames!   
Lees verder

Nieuws afbeelding

LEUK! EEN INTERVIEW MET ZAALHOCKEYCOACH ALEXANDER WONDER

Redactie

3 februari | MA1 heeft haar zaalhockeycoach Alexander Wonder geïnterviewd en dat leuke interview willen we jullie niet onthouden!
 
  V: Kun je jezelf voorstellen? Welke teams train en/of coach je?
Lees verder

Nieuws afbeelding

25-28 MAART: EHL IN AMSTERDAM

Redactie

11 januari | De EHL in Amsterdam!
Van 25 tem 28 maart komen 16 Europese hockeyteams naar AH&BC in Amsterdam voor de KO16 ronde in de European Hockey League.
Van de wedstrijden die op vrijdag 25 en zaterdag 26 maart gespeeld worden, blijven 8 teams over. Deze 8 teams strijden zondag 27 en maandag 28 tegen elkaar spelen voor een finale plaats in Barcelona later dit seizoen.
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: ZMC3/4 SPEELT DE STERREN VAN DE HEMEL

Redactie

23 december | Zaterdag 19 december speelde de meiden van de MC3/4 de sterren van de hemel! Dit samengestelde team van 17 enthousiaste sportieve meiden wordt gecoacht door Christophe, een toegewijde coach, die bijna de hele whats-app groep vol schreef om zijn trots over het team te uiten. Hij,  wij en het team kunnen nu  extra gaan genieten van de kerstdagen en de kerstvakantie in de wetenschap
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: DIEVER UIT DE ZJD23 IS ENTHOASIAST

Redactie

17 december | Het was zondag 13 december en we speelden onze tweede wedstrijd van de zaalhockeycompetitie. We moesten twee wedstrijden spelen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

NIEUW: MOOIE HV ABCOUDE TRUIEN TE KOOP BIJ JAWA

Redactie

9 december | Nieuw bij JaWa: HV Abcoude truien verkrijgbaar. Leuk decembergeschenk misschien? JaWa Sport Amstelveen
Amsterdamseweg 514 - 516, Amstelveen
Webshop: shop.jawasport.nl


Lees verder

Nieuws afbeelding

WEDSTRIJDVERSLAG: HV ABCOUDE ME5 VS XENIOS ME5

Redactie

1 december | De laatste wedstrijd voor de winterstop dus de meiden wilden nog een keer vol gas geven. Maar dat wilden de meiden van Xenios blijkbaar ook dus die kwamen sterk uit de startblokken. Na 5 minuten moest onze keepster Lieve voor de eerste keer de bal uit het net vissen. Carmen, Guusje en Flo verdedigden zo goed als ze konden maar de meiden van Xenios speelden erg goed en na 15 minuten stond
Lees verder

Nieuws afbeelding

WEDSTRIJDVERSLAG: ZAALHOCKEYSEIZOEN GEOPEND MET TOERNOOI

Redactie

1 december | ZMB12 en ZJB1 zijn het zaalhockeyseizoen goed begonnen: beide werden 1ste in hun poule tijdens het door AMVJ georganiseerde zaalhockeytoernooi op Borchland. En de keeper van ZMB12 werd benoemd tot beste keeper van de poule. Mooie start dames en heren!  
Lees verder

Nieuws afbeelding

OP DE MIDDENSTIP: CHRIS ZEEVENHOOVEN

Redactie

29 november | In de serie 'Op de Middenstip' deze keer een interview met Chris Zeevenhooven! 
Chris Zeevenhooven is ruim 17 jaar advocaat en is gespecialiseerd in arbeidsrechtelijke- en sportzaken, zowel van de werkgevers- als de werknemerskant. Zij hockeyt van jongs af aan. 'Maar,' zegt ze, 'Ik heb eigenlijk te vroeg gepiekt; op mijn veertiende speelde ik  mijn 1e wedstrijd in de
Lees verder

Nieuws afbeelding

SPAARACTIE WORDT KORTINGSACTIE BIJ JAWA

Redactie

7 november |  
 
 
 

Verleden
Vanaf 01 november jl. is de spaaractie bij JaWa verlopen, waarbij HVA leden op al hun aankopen een tegoed van 6% op hun blauwe HVA clubkaart krijgen bijgeschreven.
 
Heden
Lees verder

Nieuws afbeelding

SPOT DE ORANJE VOLVO MET NAOMI EN BILLY

Redactie

7 november | Heb je dit filmpje al gezien van Billy Bakker en Naomi van As? Opgenomen op onze club!
Lees verder

GOED TE WETEN: CASHLESS HOCKEYCLUBS

Redactie

2 september | Er zijn steeds meer clubs waar het betalen met cash geld niet meer mogelijk is. Dit is goed te weten. Zo ontvingen wij de volgende berichten van de KNHB:     MHC Alliance is cashless!
Lees verder

Nieuws afbeelding

TENUE HV ABCOUDE EN NOG MEER HOCKEYSPULLEN KOOP JE BIJ JAWA

Redactie

28 augustus | Het tenue van HV Abcoude is verkrijgbaar bij JaWa Sport in Amstelveen. JaWa is sinds een tijdje verhuisd naar een ruimer pand slechts enkele deuren verder dan de vorige locatie. JaWa zit op de Amsterdamse weg 514-516 in Amstelveen. Zie bijlage voor meer informatie.
Lees verder

Nieuws afbeelding

BITJES ZIJN KLAAR

Redactie

4 augustus | De bitjes die tijdens Let's Roll zijn besteld zijn klaar! Vanaf 22 augustus zijn ze af te halen bij de bar in het clubhuis. Daarvoor kan dit op afspraak via [email protected].
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

JEUGDHOCKEY CURACAO ZOEKT STAGIAIRES

Redactie

23 juni | Heb jij jeugdhockey trainingservaring, net klaar met school, wil je er een jaartje tussenuit en/of ben je op zoek naar een leuke stageplek? Jeugdhockey Curaçao zoekt stagiaires. Meer informatie is te vinden in de bijlage.
Lees verder

Nieuws afbeelding

9 SEP 2015: SPONSORBORREL

Redactie

23 juni | 9 september Sponsorborrel - Save the date
Een sportvereniging kan natuurlijk niet zonder de steun van sponsoren. Mensen en bedrijven financiën en/of materieel hun steentje bijdragen aan de club. 9 september wordt speciaal voor onze bestaande sponsoren en potentiele nieuwe partners een sponsorborrel georganiseerd. Naast een sportief en interessant programma is er ook genoeg tijd
Lees verder

Nieuws afbeelding

GOEDE PRESTATIES BIJ DISTRICTSKAMPIOENSCHAPPEN SHOOT-OUT

Redactie

26 mei | Op 2e Pinksterdag waren de shoot-out districtskampioenschappen op VVV in Amstelveen. Pleun van der Zaan, Mels Mandema en keeper Jelle Zeldenrijk kwamen de eerste ronde goed door en mochten daarna door naar de halve finale. Luuk van Dijk moest in de herkansing en kwam daar prima doorheen, zodat uiteindelijk alle vier de Abcoudedeelnemers in de halve finale stonden.
Lees verder

Nieuws afbeelding

KAMPIOENSSOKKEN TE KOOP BIJ JAWA

Redactie

18 mei | Is jouw team kampioen geworden? Dan heeft Jawa Sport Amstelveen een heel erg leuk en blijvend aandenken ontworpen voor de kampioenen. Kampioenssokken die je altijd kunt dragen en je kunt laten zien dat je kampioen bent geworden. De sokken zijn voor € 12,95 te koop in de winkel bij Jawa Sport Amstelveen.


Lees verder

Nieuws afbeelding

NIEUWE MOBIELE APP IS BESCHIKBAAR

Redactie

14 mei | Vanaf heden is onze nieuwe mobiele app te downloaden. De app is geheel vernieuwd en aangepast aan de laatste versies van iOS en Android. Niet alleen de vormgeving is verbeterd, er zijn ook nieuwe mogelijkheden met deze app:
 
Teamnieuws
Lees verder

Nieuws afbeelding

SPANNING BIJ DE JEUGDCLUBKAMPIOENSCHAPPEN SHOOT OUTS

Redactie

20 april | Op een prachtige zonnige zondagmiddag, streden meer dan dertig jeugdleden fanatiek om de Shoot Out kampioenschappen. Het waren spannende finales, waarin de finalisten aan elkaar gewaagd waren, waardoor er meerdere extra rondes gespeeld moesten worden. Uiteindelijk zijn de winnaars: Anouk de Vries, Jelle Zeldenrijk (keeper), Pleun van der Zaan, Luuk van Dijk, Phili Cool (keepster) en
Lees verder

Nieuws afbeelding

WANDELEN VOOR WATER

Redactie

20 maart | Misschien reed u afgelopen woensdagochtend langs de hockeyclub en vroeg u zich af wat alle bedrijvigheid was. Er waren namelijk heel wat kinderen met blauwe rugzakjes en vrijwilligers in hesjes aanwezig. Dit waren de kinderen van groep 7 en 8 van de Paulus- en Piusschool - waaronder veel leden van onze vereniging - die "wandelden voor water”.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

VOLVO CLUBBONUS: U EEN VOLVO, DE CLUB 1.000 EURO

Redactie

13 maart | Hoewel het wekelijks te lezen is in het E-Blaadje willen we toch weer even extra aandacht vestigen op de bijzondere actie die Volvo Cars Nederland een aantal jaren geleden heeft ontwikkeld, nl. de Volvo Clubbonus. Deze clubbonus is in het leven geroepen om hockey niet alleen op topniveau maar ook lokaal te ondersteunen.
Lees verder

Nieuws afbeelding

14 MAART: OUD PAPIER WORDT WEER OPGEHAALD

Redactie

10 maart | Komende zaterdag is het weer zover: dan wordt vanaf 9:00u het oud-papier opgehaald in de wijken Abcoude-West, wijk de Meerlanden en Abcoude-Zuid. Help uw club door uw oude kranten, tijdschriften etc op tijd op de stoep te zetten!
Lees verder

Nieuws afbeelding

UITNODIGING VRIJWILLIGERSAVOND 6 MAART GEMEENTE RONDE VENEN

Redactie

2 februari | Hieronder volgt de uitnodiging van de Gemeente voor de jaarlijkse Vrijwilligersdag van De Ronde Venen. Vrijwilligers van de gemeente zijn hiervoor uitgenodigd, aanmelden moet voor 27 februari:
========================
Beste vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers,
In de bijlage vindt u de uitnodiging voor de jaarlijkse Vrijwilligersdag van De Ronde Venen.
Lees verder

Nieuws afbeelding

EN NOG EEN VERSLAG VAN DE WEEK: COMPETITIE BEGINT GOED VOOR ZM8E3

Redactie

14 januari | Veel enthousiasme voor het verslag van de week deze keer. De jongens ZJE2 waren eigenlijk een weekje te vroeg, maar dat geeft niet. Hebben we er nu twee, leuk toch? Geniet van het onderstaande verhaal van ZM8E3:
 
De kop is eraf, de eerste wedstrijden voor ZM8E3 zijn achter de rug.

Lees verder

Nieuws afbeelding

FLAPPIE MET OLIEBOLLEN

Redactie

14 januari | Voor sommige F-meisjes is de winterstop helemaal niet leuk. Hoezo niet hockey-en?
De aanmeldingen voor het  Flappietoernooi van AMVJ liep storm. Met 2 meidenteams was Abcoude in de kerstvakantie aanwezig. Best spannend zo'n eerste keer in de zaal en ook nog eens in 6-tallen. Alle teams kregen een Flappie t-shirt. Abcoude had een oranje en een roze team. Er werden 4 wedstrijden
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: STERK SPEL LEIDT TOT TWEE MOOIE OVERWINNINGEN VOOR ZJE2

Redactie

12 januari | Afgelopen weekend hebben de Jongens E2 van Abcoude gespeeld tegen de Reigers J6E1 en J6E2 in de Sporthal IJburg.
Hier volgt het wedstrijdverslag van Job:
We hebben heel goed gespeeld omdat:
1. We heel goed overpasten en vrij liepen
2. We een hele goede keeper hadden (dat was ik)
3. We goede vrienden zijn
Lees verder

Nieuws afbeelding

DAMES B-SPEELSTER RONITH VAN DER MEER IN TROUW

Redactie

8 januari | Afgelopen maandag stond een leuk artikel in de Trouw: Dames B-speelster Ronith van der Meer vertelt hoe blij ze wordt van het spelen in het gezellige DB. Lees in de bijlage over haar enthousiasme en inzet en hoe leuk het is om te spelen in dit team.
Lees verder

Nieuws afbeelding

JAWA HEEFT WEER INDOORPAKKETTEN EN KOMT 1 EN 8 NOVEMBER NAAR DE CLUB

Redactie

29 oktober | Ze zijn er weer....de indoorpakketten! Pakketten, sticks, zaalhockeyschoenen en - handschoenen zijn volop verkrijgbaar bij JaWa. Zie bijlage voor info over de indoorpakketten.
 
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

ONZE SPONSOR DE EENDRACHT ZOEKT EEN KOK

Redactie

9 oktober | VACATURE BIJ DE EENDRACHT:
 
Voor het keukenteam van de Eendracht zoeken we naar een zelfstandig werkend kok. Voor deze functie is er dus nog voldoende ruimte voor leren en ontwikkeling, maar de basiskennis en de basistechnieken moeten paraat zijn. Ons keukenteam bestaat uit jonge en enthousiaste medewerkers met hart voor de zaak. Ons team weet wat hard werken is en ze zullen
Lees verder

Nieuws afbeelding

NIEUW WELKOMSTDOEK IS GEPLAATST!

Redactie

25 september | Misschien hebben jullie het al gezien en anders vind je het misschien leuk om naar aanleiding van dit bericht even te gaan kijken: "het welkomstdoek" aan de buitenmuur onder het afdak is vervangen door een nieuw doek waarop de teamfoto's van de jeugdteams van seizoen 2014/2015 te bewonderen zijn!
Lees verder

Nieuws afbeelding

NIEUW: OP DE MIDDENSTIP: JEROEN VAN MEERTEN

Redactie

24 september | Met het begin van het nieuwe seizoen starten we ook met een nieuwe rubriek: 'Op de middenstip'. Elke maand lees je in deze rubriek een interview met iemand die een rol speelt binnen onze club. Wie als eerste geïnterviewd ging worden, was snel beslist: onze eigen voorzitter Jeroen van Meerten. Marie-Thérèse Nelemans van de communicatiecommissie vuurde de vragen op hem af en kwam er onder
Lees verder

Nieuws afbeelding

HVA SPONSORS IN BUSINESS

Redactie

22 september | Recent heeft HVA sponsor koffiebrander Mocca d'Or de eerste 2 nieuwe Volvo's geleverd gekregen van HVA sponsor Volvo Bangarage. In aanwezigheid van Wouter Jansen van Velsen, HVA bestuurslid sponsoring en directeur/eigenaar Mocca d'Or kreeg accountmanager Jelle Algra van Mocca d'Or de sleutels overhandigd van zijn prachtig nieuwe Volvo V40 door salesmanager Marcel van Ikelen van de Volvo
Lees verder

Nieuws afbeelding

H1 BLIJFT OOK IN HET EERSTE THUISDUEL ZONDER PUNTEN

Redactie

22 september | Nadat de Dames 1 van Abcoude het goede voorbeeld wist te stellen met een prachtige overwinning op deze mooie zondagmiddag, wist Heren 1 daar geen goed vervolg aan te geven. Onder toeziend oog van onze mini’s van de week (2 supertalenten: Jelle en Thijs) verloor Abcoude met 2-0 van Westerpark.
Lees verder

Nieuws afbeelding

BESTUURDERS VAN SPORTVERENIGINGEN UIT DE RONDE VENEN BIJEEN OP HV ABCOUDE

Redactie

22 september | Na de succesvolle ervaring van twee jaar geleden organiseerde Hockey Vereniging Abcoude dit jaar opnieuw een "sportborrel” op haar clubhuis, dit keer in samenwerking met de gemeente. Afgelopen vrijdag kwamen de bestuurders van zo’n 25 sportverenigingen en medewerkers van de gemeente bijeen om elkaar beter te leren kennen en in een ongedwongen sfeer van gedachten te wisselen.
Lees verder

Nieuws afbeelding

NIEUWS OVER THUIS- EN UIT(!)TENUES

Redactie

18 september | Veel leden zullen het wel al gemerkt hebben: als gevolg van leveringsproblemen bij de buitenlandse fabrikant kan JAWA op dit moment nog niet aan de vraag naar HV Abcoude tenues voldoen. Heel vervelend, ook andere clubs hebben hier last van. JAWA zal daarom aanstaande zaterdag 20 september niet aanwezig zijn op de club. Het goede nieuws is dat de problemen bij de fabrikant inmiddels zo
Lees verder

Nieuws afbeelding

SPAARSYSTEEM JAWA MET HVA CLUBKAART VAN START

Redactie

18 september | Vanaf heden krijgt u bij al uw aankopen bij Jawa een tegoed op uw blauwe HVA clubkaart. 6% van het aankoopbedrag wordt als tegoed op uw kaart gezet. De registratie van dit tegoed duurt twee weken. Dit tegoed kan u dus na twee weken dan gebruiken om op de club uw kopje koffie, biertje of gezonde snack cashless te kopen. Daarnaast krijgt ook de club nog een uitkering over
Lees verder

Nieuws afbeelding

NIEUW: IEDERE WEEK EEN WEDSTRIJDVERSLAG - DEZE WEEK IS HET WOORD AAN MB1

Redactie

17 september | Mis jij al die verslagen van de wedstrijden van je clubgenoten? Of wil jij graag vertellen hoe jouw team gespeeld heeft? Dat kan, want vanaf nu plaatsen we elke week een wedstrijdverslag op de homepage van de site. Aangezien er meer teams dan speelweekenden zijn, kunnen helaas niet alle teams aan de beurt komen voor een verslag op de homepage van de site. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

H1 WEET GOEDE VOORBEREIDING NOG NIET OM TE ZETTEN IN WINST

Redactie

16 september | In de voorbereiding heeft Heren 1 een aantal goede resultaten neergezet met duidelijk beter spel t.o.v. vorig seizoen. Uiteraard gaf dit veel vertrouwen aan Heren 1 mee uit naar de Strawberries. Een ploeg die vorig jaar net niet wist te promoveren en daar dit seizoen weer alles aan zal doen, een ploeg die Abcoude vorig seizoen tot 2 maal toe met ruime cijfers opzij zette, een ploeg die de
Lees verder

Nieuws afbeelding

LEVER JE OUDE STICK IN VOOR AFRIKAANS HOCKEYPROGRAMMA

Redactie

16 september | De Kadish Foundation
Deze stichting organiseert hockeyprogramma’s in Afrika.
Het hockey brengt kinderen uit sloppenwijken en coaches samen. Bij de hockeyprogramma’s van Kadish krijgen de kinderen eten en de coaches krijgen een opleiding, zodat zij via het hockey hun hele leven kunnen veranderen.
Lees verder

Nieuws afbeelding

UNICEF VEILING BIJ ONZE BUREN FC ABCOUDE

Redactie

19 juni | Op 20 juni vindt de jaarlijkse Unicef veiling plaats bij FC Abcoude. De FC Abcoude nodigt al ons leden uit om daarbij aanwezig te zijn. Hieronder het bericht van de secretaris van FC Abcoude over deze veiling: 


All,
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

NIEUWE BLAADJE 2.0 IS UIT!

Redactie

18 juni | Met trots presenteren wij het nieuwe Blaadje 2.0, het jaarlijkse magazine van HV Abcoude. 


Dit keer besteedt Blaadje 2.0 door middel van informatieve en leuke interviews aandacht aan de verschillende rollen rondom de teams zodat u op Let’s Roll een beter beeld heeft wat een en ander inhoudt en u beter kunt beoordelen welke taak het beste bij u past.

Lees verder

Nieuws afbeelding

OP BEZOEK BIJ HET WK HOCKEY

Redactie

16 juni | Zondag 8 juni togen wij naar het WK hockey in den Haag, op uitnodiging van het bestuur van de HVA. Een heerlijke zonnige dag in het overvolle oranjegekleurde stadion met een geweldige sfeer. Geen toegangspoortjes, geen hooligans, geen politie te paard. Alleen maar vrolijke gezellige mensen die genoten van de wedstrijden. Eerst zagen we de dames, Argentinië-Engeland, waarbij in de
Lees verder

Nieuws afbeelding

HA KAMPIOEN!

Redactie

2 juni | Op de laatste competitiedag is het de heren veteranen A gelukt om hun doelstelling voor het seizoen te halen: met een schitterende 4-1 overwinning op de Reigers werd onder het toeziend oog van de vele meegereisde supporters de titel binnen gehaald!Van harte gefeliciteerd mannen! Veel plezier en succes in de eerste klasse.
Lees verder

Nieuws afbeelding

ZEER GESLAAGDE WK DAG (INCLUSIEF LINK NAAR FOTOGALLERIJ)

Redactie

29 mei | Het was vandaag een Wereldse dag op de Club! Ter afsluiting van het seizoen 2013-2014 vierden meer dan 100 verenigingen vandaag de WK Clubdag. Ook HV Abcoude deed hier aan mee. En hoe! Met veel enthousiasme deden alle jeudteams mee aan een een feestelijk hockeyprogramma met als centrale thema de WK deelnemende landen. Het was een geslaagde en super gezellige dag met tussendoor
Lees verder

Nieuws afbeelding

DA KAMPIOEN!

Redactie

26 mei | Wat een mooi weekend voor onze dames veteranen A! Gisteren speelden zij de spannendste wedstrijd sinds hun bestaan; er moest uit gewonnen worden van Alkmaar om kampioen te worden. En dat is gelukt! Na een wat stroeve start gingen de remmen los in de tweede helft en onder luid gejuich van het enthousiaste publiek dat meegekomen was naar Alkmaar werd de overwinning (0-4) en daarmee het
Lees verder

Nieuws afbeelding

MB2 WEDEROM KAMPIOEN, GEFELICITEERD!

Redactie

26 mei | Eindelijk is het zover, zaterdag 24 mei 15:30 uur. De meiden van MB2 staan elkaar op te wachten bij de club om gezamenlijk naar Athena te vertrekken. Daar zal de wedstrijd van het seizoen gespeeld worden. Bij winst is in ieder geval het kampioenschap voor onze meiden en zijn ze niet meer afhankelijk van andere uitslagen.


Lees verder

Nieuws afbeelding

EVEN VOORSTELLEN.....JAPAN

Redactie

23 mei | Elke week staat HV Abcoude in het teken van een deelnemend WK Hockey land. Deze week is dat Japan.
De vraag luidt:
Hoe noemt men de mat waarop de Japanse vechtsport judo wordt gespeeld?
A. Dojo
B. Kodokan
C. Tatami
D. Ipon
Lees verder

Nieuws afbeelding

VIDEOVERSLAG VOLVO JUNIOR CUP

Redactie

19 mei | Velen waren erbij en hebben genoten van een hele mooie wedstrijd. Als je de Volvo Junior Cup toch hebt moeten missen, of gewoon omdat je het leuk vindt om een en ander nog eens terug te zien, kijk dan naar dit supergave filmpje!Lees verder

JAWA KOMT OP 24 MEI WEER NAAR DE CLUB

Redactie

9 mei | Op zaterdag 24 mei zal JAWA van 9:00u tot 11:00u met een stand aanwezig zijn op de club. Ze nemen leuke WK artikelen en "I love hockey"-sweaters mee! Bestellingen kunnen gedaan worden via [email protected].
Lees verder

Nieuws afbeelding

NIEUW: CONTACTLOOS BETALEN OP HV ABCOUDE!

Redactie

6 mei | Vanaf heden kan er bij ons op de club ook contactloos worden afgerekend met een geschikte pinpas en/of mobiele telefoon. Of je een geschikte pinpas hebt kan je zien aan het NFC logo.  Met contactloos betalen reken je af door je Betaalpas kort tegen de betaalautomaat aan te houden. Dit kan voor bedragen tot en met 25 euro.


Lees verder

Nieuws afbeelding

JAWA KOMT OP 12 APRIL NAAR DE CLUB

Redactie

11 april | Zaterdag 12 april komt JaWa Sport met een stand naar de club van 9.00 – 14.00.
Lees verder

Nieuws afbeelding

GESLAAGDE SHOOT OUT CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

Redactie

7 april | Op de laatste zondag van 30 maart werden de SHOOT OUT clubkampioenschappen gehouden.
Geholpen door het stralende weer was het een erg leuke middag. Tien jeugdkeepers deden mee aan de clinic olv Erik-Jan Mohringer en daarna aan de shoot out. Er was een goede opkomst van zowel jongens als meisjes D, C en B.
Kampioen werden:
B en C1
Lees verder

Nieuws afbeelding

ZAALHOCKEYKAMPIOEN ZMB2 GEHULDIGD

Redactie

17 maart | Afgelopen zaterdag 15 maart zijn de meiden van ZMB2 gehuldigd. Inmiddels ruim een maand geleden werden zij zaalhockeykampioen. Slechts 1 punt had het team laten liggen, want de ZMB2 won op 1 na alle wedstrijden en speelde eenmaal gelijk. Voorzitter Jan Duijsens complimenteerde het team en de aanvoerster, tevens topscorer Juliet, met de prachtige prestatie. Ook had Duijsens
Lees verder

Nieuws afbeelding

DE ZOEKTOCHT NAAR DAMES 1 - EEN DUBBELINTERVIEW

Redactie

13 maart | Onze vereniging krijgt na lange tijd weer een Dames 1! Dat is geweldig nieuws en dus reden genoeg om een dubbelinterview te regelen met de twee toekomstige coaches Thijmen van Blokland en Vincent Mulder die er alles aan hebben gedaan om de speelsters samen te brengen. Lees in de bijlage het interview, waarin zij uitleg geven over het hoe en waarom en hun zoektocht naar Dames 1.
Lees verder

Nieuws afbeelding

NA EEN SPANNEND DUEL H1 TOCH MET LEGE HANDEN NAAR HUIS

Redactie

25 november | Afgelopen zondag was het weer een goede test voor Abcoude om tegen een team te spelen dat goed en ruim in de middenmoot staat: Hoorn. Vorig seizoen speelde Hoorn net als Abcoude in de 4eklasse en hebben de twee ploegen twee duels tegen elkaar gespeeld (twee keer verlies voor Abcoude: 0-9, 1-2).
Lees verder

Nieuws afbeelding

BITJES AFHALEN OP 21 SEPTEMBER BIJ DE BAR

Redactie

13 september | Vorige week was helaas slechts een deel van de bitjes aangekomen. Deze week wordt het restant bezorgd! Deze kunnen zaterdag 21 september afgehaald worden bij de bar.
Lees verder

Nieuws afbeelding

BINNENKORT KRIJGEN WE ONZE EIGEN APP!

Redactie

21 juni | Over een paar weken zullen wij onze eigen app hebben! Via je smartphone (elk type) heb je dan gemakkelijk toegang tot al je gegevens over je team, trainingstijden, wedstrijdtijden, rijbeurten, clubnieuws, wedstrijduitslagen, standen in de poule etc. Dus hou de appstores en deze site in de gaten en download de app zodra deze beschikbaar is!  
Lees verder

Nieuws afbeelding

OOK MC3 KAMPIOEN! GEFELICITEERD DAMES!

Redactie

26 mei | Het bleef spannend tot in de laatste minuten - maar 5 minuten voor het eind van de wedstrijd viel dan toch het doelpunt waarmee MC3 kampioen werd! Van harte gefeliciteerd dames, goed gedaan!

Lees verder

Nieuws afbeelding

Oproep

Redactie

26 november | Geachte Dames,   Het Lustrum van HVA nadert (35 jaar alweer)! Ter versterking van het Jeugbestuur zijn inmiddels een aantal mannen bereid gevonden om mee te denken over de komende activiteiten en evenementen. De inbreng en creativiteit van een Dames wordt echter nog ontbeerd. Wie van jullie zou zich hiervoor willen in zetten? Het programma is in grote lijnen
Lees verder

LET OP: NIEUWS VAN VERSCHILLENDE CLUBS!!!!

Redactie

29 september | MHC CASTRICUM: Binnenkort zal er begonnen worden met de bouw van ons nieuwe clubhuis.  Vanaf zaterdag 11 september zullen wij gebruik maken van het clubhuis van de handbalvereniging.  Dit gebouw ligt aan de noordkant van het welbekende parkeerterrein van sportpark Wouterland, oftewel tussen veld 1 en veld 3 van MHCC. Het adres blijft ongewijzigd. Het nieuwe clubhuis
Lees verder

VERSLAG VAN DE WEEK: D2 START VOL GOEDE MOED TEGEN WESTERPARK

Redactie

12 april | Met goede moed en kleine ochtendhumeurtjes (ja, 't was vroeg) gingen we na de handshake van start tegen Westerpark. Vandaag aan Anne de eer om zichzelf in het ó zo sexy keeperspakje te hijsen met aan haar zijde Felicia & Jessica en ons duo penoti koppel Rob& Rob. Met toch wat trillende knietjes keken we naar de dug-out van de dames in het groen, die met 4 man de bank vulde. Wij, de
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: JF1 ZET ALLE ZEILEN BIJ

Redactie

24 maart | Hieronder het leuke verslag van JF2, wij vonden ook de foto met al die bitjes heel leuk! MYRA JF2-Abcoude JF2

Lees verder

Nieuws afbeelding

ALLE BALLEN VERZAMELEN

Redactie

10 maart | Wist je dat wij van de HVA heel veel gele ballen kwijt zijn? Deze ballen worden gebruikt op de woensdag- en vrijdagmiddag bij de trainingen van de DEF-jeugdteams.
Lees verder

Nieuws afbeelding

'T WAS EEN MOOI WEEKEND; H1 VEILIG EN HB KAMPIOEN

Redactie

1 juni | Ondanks het tegenvallende weer was het zondag een gezellige drukte op de club. In de vroege ochtend begon het al met Funkey en pas na zevenen vertrokken de laatste mensen. Melanie had heerlijke sateetjes verzorgd en de regen mocht de pret niet drukken. Bovendien werden goede hockey resultaten geboekt:
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: PRACHTIG (FOTO)VERSLAG VAN JF1

Redactie

29 mei | Na een paar weken rust wegens de meivakantie mochten de jongens van JF1 eindelijk weer aantreden. Hoe het de jongens verging, lees je in het leuke verslag, dat rijk geïllustreerd is met actiefoto's. Redenen genoeg om de bijlage te openen dus.


Lees verder

Nieuws afbeelding

LAURENS CONIJN NEEMT AFSCHEID ALS COORDINATOR OPA

Redactie

28 mei | Na jaren van trouwe dienst stopt Laurens Conijn met zijn taak als coördinator Oud Papier (OPA). De club is Laurens heel veel dank verschuldigd voor al het werk dat hij verricht heeft zodat er voldoende mensen op de vrachtwagens waren, de containers op tijd geopend en afgesloten werden etc.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

VAN DE VOORZITTER: OVER FAMILIETOERNOOI EN ONTKNOPINGEN OP 31 MEI

Redactie

22 mei | Beste HVA’ers,
Het is even wennen, zomaar twee weken schoolvakantie rond deze periode en dan ook nog een mismatch tussen de vakanties van de basisscholen in Abcoude en de middelbare scholen in Amsterdam. Lastig plannen allemaal en dus last minutes en verwarring alom bij aanvang van het afgelopen competitieweekend. Het was voor velen nog een heel geregel om op tijd van vakantie terug
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: PLEZIERIG EN SPORTIEF HOCKEY BIJ HL

Redactie

12 mei | HL is een sportief spelend team dat met veel plezier deelneemt aan de zondagcompetitie, zo lezen we in het verslag van de week hieronder. HL kan versterking gebruiken. Dus als je het leuk vindt om op zondagmiddag een fijn relaxed potje hockey te spelen en je bent 50 jaar of ouder dan ben je van harte welkom! Je kan je aanmelden bij Maarten van Hoorn of via de
Lees verder

Nieuws afbeelding

6 MEI SPORTDAG VOOR KINDEREN MET EEN LICHAMELIJKE BEPERKING

Redactie

24 april | Wil jij een kind met een lichamelijke beperking een unieke sportdag cadeau geven? Dat kan!
Heeft jouw kind een lichamelijk beperking of ken je een kind met een lichamelijke beperking? Dan kan je dit kind een unieke kans geven.
Samen met NOC*NSF en de Esther Vergeer Foundation geeft ABN AMRO op 6 mei clinics voor de volgende sporten: Tennis, Basketbal, Hockey en Atletiek.
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: HA WINT VAN MUIDERBERG

Redactie

14 april | Gistermiddag stond de thuiswedstrijd tegen Muiderberg HA op het programma. Inzet was om onze vierde plek in de eerste klasse te verdedigen. Vanwege verhinderingen en blessures (dat heb je met een veteranenteam …) waren we maar met 12 spelers. Die 12 waren gelukkig wel fit. Muiderberg was ook ‘maar’ met 12, dus dat was geen nadeel voor ons.
 
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

JAWA IS VERHUISD NAAR NIEUW PAND 2 DEUREN VERDEROP

Redactie

13 april | Wij ontvingen onderstaand bericht over de verhuizing van JAWA:
"Jawa is verhuisd naar een nieuw pand, slechts 2 deurtjes verder. De afgelopen weken hebben we hard gewerkt, maar er is nog werk aan de winkel. Belangrijkste is dat we kunnen verkopen en de klanten terecht kunnen in de nieuwe ruime winkel. De leden zijn meer dan welkom in de nieuwe winkel.
JaWa Sport Amstelveen
Lees verder

Nieuws afbeelding

ABN AMRO E-TOERNOOI WAS EEN GROOT SUCCES

Redactie

9 april | Op de velden van H.V. Abcoude vond afgelopen paaszaterdag alweer voor de 10e keer het ABN-Amro E-Toernooi plaats. In totaal 27 teams van 17 verschillende clubs uit 3 verschillende regio's waren naar Abcoude gekomen voor een fantastische dag vol hockey en plezier. Natuurlijk kon de paashaas ook niet ontbreken en huppelde hij de hele dag vrolijk rond.

 
Lees verder

Nieuws afbeelding

VAN A NAAR BETER: SCHIPHOLTUNNEL DICHT

Redactie

27 maart | De Schipholtunnel in de A4 gaat komend weekeinde in de richting Den Haag dicht. Rijkswaterstaat werkt drie weekeinden aan het vernieuwen van het asfalt en de detectielussen in het wegdek. De werkzaamheden zijn afgelopen weekeinde begonnen met de afsluiting van de hoofdtunnelbuis vanuit de richting Den Haag naar Amsterdam. Dat leidde tot grote verkeershinder. Op de A4 vanuit Den Haag stonden
Lees verder

Nieuws afbeelding

7 MAART VAN 10:00-10:30: INLEVEREN ZAALHOCKEYMATERIALEN

Redactie

2 maart | Komende zaterdag is er nog een laatste gelegenheid om de geleende zaalhockeyspullen in te leveren! Dit is in het clubhuis.
Lees verder

Nieuws afbeelding

WERK AAN HET CLUBHUIS

Redactie

27 januari | Niet iedereen is misschien op de hoogte, maar de winterstop wordt gebruikt om het clubhuis een opknapbeurt te geven. Nathal Bakker, Aad Jansen en Ronald de Bruijn hebben een mooi plan gemaakt om de ruimte effectiever te gebruiken en het clubhuis een gezelligere en meer eigentijdse uitstraling te geven. We zullen proberen jullie op de hoogte te houden van de voortgang. Op dit moment is er
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: WAT AJAX NIET LUKTE, DEED ZMC3 WEL: WINNEN!

Redactie

27 januari | Beste hockeyvrienden,
 
De ZMC3 moest afgelopen zondag 2 wedstrijden spelen bij Sportplaza Groenendaal in Heemstede. Voordat we vertrokken hadden we een kleine vertraging want we konden de snelweg niet op. Een politieagent hield ons tegen ivm de naderende Feyenoord spelersbus. Wat Ajax niet heeft gedaan, deden wij wel…. namelijk winnen!!
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

GEZELLIGE ZONDAGOCHTEND MET PIETEN FUNKEY, MIXED F-TR TOERNOOI EN PEPERNOTEN

Redactie

4 december | Afgelopen zondagochtend was het een drukke en gezellige boel op de club: er was PietenFunkey voor de allerkleinsten en er was een ontzettend leuk mixed-toernooitje voor de MFtr en JFtr leden. Er waren 30 enthousiaste jongens en meisjes die met veel plezier hebben genoten van het hockey en de pepernoten.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK (2): ME4 VERLIEST NIPT IN DE VRIESKOU VAN AFGELOPEN ZATERDAG

Redactie

4 december | We boffen deze week met twee wedstrijdverslagen! Zo leuk, dat willen we natuurlijk delen met onze leden. Hieronder het verslag van ME4:


Lees verder

Nieuws afbeelding

INTERVIEW OVER EEN NIEUWE ROL VOOR JAN DUIJSENS EN RODE SOKKEN

Redactie

27 november | Wouter Jansen van Velsen is bijna 3 jaar geleden als bestuurslid aangetreden om de sponsoring voor HV Abcoude op te pakken, destijds gevraagd door voorzitter Jan Duijsens. Inmiddels is Jeroen van Meerten de opvolger van Jan en is Jan gevraagd om de taken van Wouter over te nemen, niet als bestuurslid maar als commissaris externe betrekkingen onder de verantwoordelijkheid van de voorzitter.
Lees verder

Nieuws afbeelding

GAAT JOUW TEAM NAAR EEN ONTWIKKELINGSLAND?

Redactie

29 oktober | Unieke kans: Ga jij straks met een team naar een ontwikkelingsland?
Lees hieronder een bericht van de KNHB over mogelijkheden om naar een ontwikkelingsproject te reizen. Heb je een team dat belangstelling heeft? Laat het ons dan weten via [email protected].
 
Bericht KNHB:
Lees verder

Nieuws afbeelding

MELD JE AAN ALS BURGERNETDEELNEMER

Redactie

16 september | De gemeente en politie werken dagelijks aan de veiligheid op straat. In je eigen buurt kun je zelf ook al veel doen om je leef- maar ook je werkomgeving prettig en veilig te houden. Nu is er Burgernet waardoor de gemeente en politie nog beter met iedereen samen kan werken.
Lees verder

Nieuws afbeelding

HVA ZICHTBAAR EN SUCCESVOL AANWEZIG TIJDENS RONDE VAN ABCOUDE

Redactie

27 augustus | De feestweek is begonnen! Traditiegetrouw met de Ronde van Abcoude. En inmiddels ook traditiegetrouw met de deelname van veel leden en soms zelfs hele teams van HV Abcoude aan dit sportieve evenement. Vooral tijdens de 3km en 5km waren de HV shirtjes zichtbaar aanwezig. En op www.uitslagen.nl is te zien dat onze leden goede prestaties hebben geleverd.
Lees verder

Nieuws afbeelding

BITJES AFHALEN VANAF 23 AUGUSTUS OF OP AFSRPAAK

Redactie

11 juli | De bestelde bitjes kunnen bij de bar afgehaald worden vanaf 23 augustus. Eerder kan ook (vanaf 18 augustus), maar dan alleen op afspraak via [email protected].
 


Lees verder

Nieuws afbeelding

INTERVIEW MET ARLETTE PUTKER-BLEES

Redactie

22 mei | Hockeyvereniging Abcoude heeft diverse enthousiaste sponsors die de club een warm hart toe dragen. Wat beweegt hen om specifiek voor HV Abcoude te kiezen? Merlijn Kalkman van de communicatiecommissie legde deze vraag voor aan één van onze sponsors, Arlette Putker-Blees van L&A Advocaten en maakte bijgevoegd interview!    
Lees verder

Nieuws afbeelding

KOMENDE ZATERDAG 10 MEI WORDT HET OUD PAPIER WEER OPGEHAALD

Redactie

6 mei | Aanstaande zaterdag halen onze vrijwilligers weer het oud-papier op in de wijken Meerlanden en Abcoude-Zuid. Deze heren doen goed werk voor onze club en brengen met hun activiteit ieder jaar een mooi bedrag in het laatje van de HVA. Zet je oud-papier dus op tijd klaar op de stoep!  
Lees verder

Nieuws afbeelding

JONGENS C1 STAAT IN DE HOCKEY WEEKLY (VOLVO JUNIOR CUP)

Redactie

6 mei | De Hockey Weekly heeft een leuk artikel gepubliceerd over de jongens C1 van HV Abcoude en hun deelname aan de Volvo Junior Cup. Lees hier (pagina 12 en 13) hoe dit team zich aan het voorbereiden is op deze prestigieuze wedstrijd,   http://issuu.com/tigsports/docs/hockey_weekly_21_2013-2014.
Lees verder

Nieuws afbeelding

WIE HEEFT OUDE HOCKEYSTICKS TE LEEN VOOR OPEN TRAINING OP 13 APRIL?!

Redactie

1 april | Voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar die eens willen kijken of hockey voor hen een leuke sport is om te gaan doen, organiseren we op zondag 13 april een open training tussen 09.30 en 10.30 uur. Nu hebben we nog dringend behoefte aan hockeysticks die tijdens deze training gebruikt kunnen worden. Heeft u dus nog oude hockeysticks in uw bezit die niet meer gebruikt worden, dan zou het
Lees verder

Nieuws afbeelding

JAWA KOMT OP 12 APRIL NAAR DE CLUB

Redactie

24 maart | Op zaterdag 12 april zal JAWA van 10:00u tot 13:00u met een stand aanwezig zijn op de club. Bestellingen kunnen gedaan worden via [email protected].
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

GEWIJZIGDE ROUTE NAAR ATHENA

Redactie

18 maart | Vanaf vrijdag 21 maart wijzigt de route naar HC AthenA omdat de nieuwe ontsluiting van de Middenweg (S113) naar het Science Park dan wordt geopend en de huidige route via het Voorlandpad wordt afgesloten voor het autoverkeer.
Meer informatie is te vinden op de website van Athena:


Lees verder

Nieuws afbeelding

STERRE BROUWER WINNARES BALLONNENWEDSTRIJD

Redactie

17 maart | Ter gelegenheid van de opening van ons nieuwe waterveld werd in oktober 2013 een ballonnenwedstrijd gehouden. Afgelopen zaterdag was het eindelijk zo ver, de prijswinnaars werden in ons clubhuis bekendgemaakt. Voorzitter Jan Duijsens bouwde de spanning op en vertelde dat de ballonnen heel ver waren gekomen. De winnende ballon was helemaal terecht gekomen in Noord-Frankrijk. Sterre
Lees verder

Nieuws afbeelding

GEVONDEN VOORWERPEN NA ZAALHOCKEYTRAINING

Redactie

20 januari | Afgelopen weekend zijn er verschillende spullen blijven liggen na de zaalhockeytraining van de meisjes E: een rugzak, een trui, een vest, sportschoenen en laarsjes. Zou er iets van jou bij kunnen zitten, meld je dan bij de zaalhockeycommissie: [email protected]
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

De definitieve Zaalhockey Poule Indeling Junioren en Senioren 2010-2011.

Redactie

15 november | Voorafgaand aan de Informatieavond van 22 november hier alvast de Poule indeling. De indeling is gebaseerd op de resultaten van de eerste 4 speelrondes in de voorcompetitie.

Lees verder

'Lieve mensen in Abcoude'

Redactie

31 mei | Interview met Bassam & Lousin, vrijwilligers op de vroege ochtendBassam en Lousin zijn een bijzonder stel; geen doorsnee Abcouds hockeygezin. En toch zijn ze elke zaterdag op de club te vinden. Waar komen ze vandaan, wat doen ze op de club, waar hebben ze behoefte aan, hieronder valt hun geschiedenis en droom te lezen.


Lees verder

Nieuws afbeelding

SCHIPHOL JARIG: STEM OP HET FITNESSAPARAAT VOOR HV ABCOUDE

Redactie

19 april | Schiphol bestaat 100 jaar en daarom maakt het Schipholfonds dromen van jeugdige sporters waar door middel van een speciale actie: jeugdleden van sportverenigingen kunnen een aanvraag indienen voor materialen die de vereniging kan gebruiken om het sporten van haar leden te bevorderen.   Floris de Vries heeft voor HV Abcoude een speciaal fitnessapparaat aangevraagd. Om kans te maken op
Lees verder

Nieuws afbeelding

FUNKEY GROEIT IN POPULARITEIT IN ABCOUDE

Redactie

8 oktober | We zijn alweer vijf Funkey-weken goed bezig op de zondagochtend. Het enthousiasme spat er nu al vanaf! Zowel de kinderen zijn enthousiast, als de C-meiden die de begeleiding verzorgen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

DAMES DINSDAG ZOEKT VERSTERKING

Redactie

3 juni | Beste leden, onze hockeyclub heeft ook een dames dinsdag team. Wij spelen elke dinsdag vanaf een uur of 10 tot ongeveer half 2. Er wordt ook gezellig geluncht met de tegenpartij. Wij zijn op zoek naar dames die zin hebben om gezellig met ons te hockeyen op een doordeweekse dag. Onze competitie loopt niet helemaal gelijk aan die van de senioren - wij hebben een korte winterstop,
Lees verder

Nieuws afbeelding

INTERVIEW MET ERELID FLORIS STIGTER

Redactie

2 mei | Onlangs werd Floris Stigter benoemd tot erelid van onze vereniging. Merlijn Kalkman van de communicatiecommissie had een gesprek met hem en maakte het volgende interview!
Lees verder

Nieuws afbeelding

CLUBHUIS ELKE WEEK IN TEKEN ANDER WK LAND

Redactie

7 maart | Vanaf vandaag staat ons clubhuis in Abcoude in het teken van het WK Hockey in Den Haag. Elke week zet de actieve activiteitencommissie een deelnemend land van dat WK in het zonnetje. Natuurlijk horen daar de vlag, wat (hockey-)informatie en een lokale traktatie bij. Om alvast een tipje van de sluier te lichten, vind je op de website in een aparte rubriek 'Even voorstellen'.... een
Lees verder

Nieuws afbeelding

EVEN VOORSTELLEN.....CHINA

Redactie

7 maart | In het kader van onze WK Landen rubriek deze week enkele interessante vragen over China: 
China is het land met de meeste inwoners van de hele wereld. Daar zitten dan ook vast wel 11 hele goede hockeydames tussen.
Weet jij dat Chinezen net als in Nederlanders heel erg veel fietsen. Raad eens hoeveel fietsen er zijn in China?
a. 100 miljoen
Lees verder

Nieuws afbeelding

15 MAART HULDIGING ZAALHOCKEYKAMPIOEN 2013-2014 ZMB2

Redactie

12 februari | De enige zaalhockeykampioen van afgelopen seizoen ZMB2 (een combinatie van MB2 en MB3) wordt zaterdag 15 maart vanaf 17.00 in het clubhuis (nogmaals) gehuldigd. Wij hopen dat iedereen komt proosten op onze verenigingstrots.
Lees verder

Nieuws afbeelding

MC2: "BEDANKT SANTI FREIXA, VOOR DE SUPERLEUKE TRAINING!"

Redactie

29 november | Woensdagavond was het zover: meisjes C2 kreeg training van gasttrainer Santi Freixa op het mooie veld 1 (dank, Marieke Lindhout en JD2 voor jullie flexibiliteit)!

Wie is Santi? Dat hadden we inmiddels opgezocht op Wikipedia:
Lees verder

Nieuws afbeelding

HOE WORD IK EEN TOPSUPPORTER

Redactie

9 oktober | De maand oktober 2013 staat bij HV Abcoude in het teken van sportiviteit en respect. Elke week belichten we een ander thema, waarbij deze week aandacht voor ‘hoe word ik een topsupporter’.

Week 41:  Hoe word ik een topsupporter?!
Lees verder

Nieuws afbeelding

FLORIS VAN UDEN HEEFT ZICH GEPLAATST VOOR HET DISTRICT!

Redactie

1 juli | Floris van Uden heeft zich geplaatst voor het Noord-Hollands C! Geweldig, Floris, van harte gefeliciteerd! Veel succes en vooral ook veel plezier!

Lees verder

Nieuws afbeelding

OPROEP VAN DAMES B

Redactie

14 mei | Kom hockeyen bij Dames B!
 
Wat doe jij op zondag? Heb je vroeger gehockeyd en wil je weer sporten?
Kom dan hockeyen bij Dames B! Gezellig, sportief, leuk, kortom een aanrader.
 
Lees verder

JB1 kampioen

Redactie

16 mei | JB1 is vandaag kampioen geworden!!!! Gefeliciteerd.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Jongens D1 kampioen!

Redactie

16 mei | Jongens D1 is zaterdag 16 mei onder de deskundige en bezielende leiding van Philippe en Alon kampioen geworden. Klasse mannen.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Allerlaatste wedstrijd JONGENS A1

Redactie

16 mei | Dank je wel Sander, de jongens hadden aan jou een geweldige coach!!
Lees verder

Nieuws afbeelding

JC1 WINT TOERNOOI BIJ ATHENA

Redactie

29 mei | Tweede Pinksterdag deed JC1 mee aan het AthenA Amsterdam Dubbel C Toernooi. Onze jongens waren gekoppeld aan de MC1 van De Kikkers.
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: ME5 VLAMT TEGEN WFHC 6E5

Redactie

28 mei | Het vuur is aan!
 
De eerste helft van dit seizoen heeft ME5 gezocht naar het vuur en vandaag sloegen de vlammen de pan uit!
Bij de opwarming thuis op veld 1 werd Fleur als keeper door de andere meiden ingespeeld. Ze zat bovenop de bal, dus dat beloofde veel goeds!
ME5 was compleet dus er zou veel gewisseld gaan worden.
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: SUPER F-JES

Redactie

10 april | Zaterdagochtend 4 april was het zover. Iedereen was druk bezig met alle voorbereidingen voor het "Back to The future" E-toernooi op onze eigen club.
Maar er stonden ook 7 meisjes van Abcoude in de startblokken voor het super F-toernooi bij MHC Amstelveen.
Lees verder

Nieuws afbeelding

SPECIALE HOCKEYSPAARSTICK VERKRIJGBAAR VOOR ACHTERBAN HOCKEYCLUB ABCOUDE

Redactie

2 juni | Kijkt u ook zo uit naar de sportzomer met het WK Hockey en WK Voetbal? Maak dan gebruik van deze sportieve actie van onze hoofdsponsor ABN AMRO. Als u vóór 14 juli 2014 een ABN AMRO Jongerengroeirekening aanvraagt , ontvangt uw kind een hockeyspaarstick cadeau. Zo wordt sparen tijdens de WK’s nog leuker!
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

WK AMBASSADEUR ALEXIA SIFNEOS: 'IK HOOP OP EEN ECHT HVA FEESTJE OP DE HAAGSE TRIBUNES'

Redactie

30 januari | Om de communicatie rondom de Hockey World Cup in Den Haag (31 mei tot en met 15 juni) goed te laten verlopen, hebben alle hockeyverenigingen op verzoek van de KNHB een speciale WK Ambassadeur aangesteld. Voor HVA is dat Alexia Sifneos, tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 21 november 2013 nog benoemd tot erelid van de vereniging. Wij vroegen haar te vertellen over wat het
Lees verder

Nieuws afbeelding

HEREN 1 STELT TELEUR TEGEN FIT

Redactie

11 november | Na goed spel tegen de gedeeld nummer 1 en een 3 punter tegen de hekkensluiter, mocht Abcoude zich afgelopen weekend gaan bewijzen tegen een team uit de middenmoot. Dit was de kans om te laten zien dat we wel degelijk met de middenmoot mee kunnen en dat we ons daar dan ook kunnen vestigen in de tweede seizoenshelft.
 
Niets bleek minder waar...
Lees verder

Nieuws afbeelding

WIN EEN GRATIS CLINIC VOOR DE CLUB

Redactie

6 november | Win een gratis clinic voor de club van internationals Jeroen Hertzberger of Billy Bakker! Ga naar abn.com/battle en check de ABN AMRO Ambassadeurs Battle; 010 vs. 020. Voorspel wie er gaat winnen, Billy of Jeroen, door jouw keuze te tweeten naar @ABNAMROSport met #abnamrobattle. Mailen kan ook, naar [email protected]. Hoe meer mensen van onze club meedoen, hoe groter de
Lees verder

Nieuws afbeelding

MET WATERVELD OOK IN TOEKOMST ATTRACTIEF

Redactie

19 september | Na twee en een half jaar lobbyen, vergaderen, organiseren en regelen was het eind augustus zo ver dat we het waterveld in gebruik konden nemen.  We zijn inmiddels alweer een tijdje aan het trainen en spelen op het waterveld, wat zijn de eerste reacties?  Ook hebben we Derk Cool, inmiddels waterveldspecialist, gevraagd ons wat meer te vertellen over wat er in die afgelopen tijd
Lees verder

Nieuws afbeelding

FUNKEY SEIZOEN VAN START GEGAAN

Redactie

16 september | De jongste leden van HV Abcoude zijn inmiddels enthousiast met het tweede seizoen Funkey van start gegaan.  Er werd gestart met twee open trainingen, dus ook niet-leden die nieuwsgierig waren naar wat Funkey eigenlijk inhoudt waren welkom. Een grote groep 4/5-jarigen deed vol overtuiging mee aan het spelcircuit op het nieuwe waterveld van HV Abcoude.

Lees verder

Nieuws afbeelding

DE HV ABCOUDE APP IS LIVE!

Redactie

13 september | Het duurde allemaal wat langer dan gepland, maar nu is hij er dan toch: onze eigen HV Abcoude app! Alle informatie over wedstrijden, uitslagen, trainingen, clubnieuws, hockeynieuws enzovoort in een handige tool beschikbaar op je telefoon. Let op! We vragen iedereen de wedstrijdformulieren deze week nog even via de oude manier af te handelen (zie ook bericht elders op de
Lees verder

Nieuws afbeelding

BIJNA 100 NIEUWE VRIJWILLIGERS NA TWEEDE LET'S ROLL DAG HV ABCOUDE

Redactie

18 juni | Hockey Vereniging Abcoude organiseerde afgelopen zaterdag 15 juni voor de tweede maal de Let’s Roll dag. Met deze dag wordt een feestelijk, maar tegelijkertijd ook effectief startsein gegeven voor het hockeyseizoen 2013-2014. Een gezellige dag die voor de jeugdleden in het teken staat van kennismaking met hun nieuwe team en trainers,  voor ouders in het teken staat van de rolverdeling rondom
Lees verder

Nieuws afbeelding

ENQUETE: HELP MEE DE COMMUNICATIE VAN HV ABCOUDE TE VERBETEREN

Redactie

10 april | Het bestuur, de diverse commissies en vooral de communicatiecommissie doen enorm hun best om jullie als leden en ouders van leden zo goed mogelijk te informeren. Maar doen we dat wel goed genoeg? Maak je gebruik van de verschillende media, staat erin wat je verwacht, waar mis je dingen en waar kan het beter? We horen het graag.
Lees verder

Nieuws afbeelding

OP DE MIDDENSTIP: HERMAN HOLTSLAG

Redactie

10 november | Herman, vertel eens, wat doe je in het dagelijks leven?
"Ik ben sinds 16 jaar revalidatie arts in Utrecht, gespecialiseerd in traumarevalidatie. Daarnaast heb ik diverse nevenfuncties, maar in het kader van sport is dit leuk om te weten: ik ben voor NOC*NSF met de Nederlandse Paralympische Team mee geweest naar Beijing (5 goud, 10 zilver, 7 brons) en Londen (10 goud, 10 zilver, 19
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN DE WEEK: H2 WERKT AAN DOELSALDO

Redactie

24 september |  
Zondag 21 september 14.30 uur, Abcoude, de tijd en plaats waar het allemaal gebeurde. 
 
Team Kraaien, wat kunnen we daar van zeggen...
Aantal goede spelers en vorig jaar 3de in de competitie. Zaak was dan ook het koppie erbij te houden en zo gingen we dan ook de warming-up in.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

MAAK KENNIS MET DE KERSVERSE VERTROUWENS CONTACT PERSONEN

Redactie

6 maart | Beste leden,
 
Wij zijn Jan van Overeem en Liesbeth Lycklama à Nijeholt en wij zijn de kersverse Vertrouwens Contact Personen (VCP) van de hockeyclub.
 
Waarom zijn wij er?
Lees verder

Nieuws afbeelding

MOOIE TERUGBLIK OP SEIZOEN 2012/2013 TIJDENS ALV

Redactie

22 november | Gisteravond vond in ons clubhuis de Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats. Een select gezelschap was daarbij getuige van de benoeming van Alexia Sifneos als erelid, waarover meer in een apart nieuwsbericht op onze website.
Jaarverslag
Lees verder

Nieuws afbeelding

PHILI COOL NAAR DE LANDELIJKE FINALE SHOOT OUT!

Redactie

11 juni | Afgelopen zondag deden keepers Phili Cool, Ole Zumpolle en spelers Floris van Uden, Floris de Vries, Emma Eisma en Kiki Bedier de Prairi mee aan het Shoot Out Districtskampioenschap bij Myra.  Het was een bijzonder spannend gebeuren, er werd door iedereen goed gespeeld en er was succes: Phili Cool heeft de districtsfinale gewonnen en zich gekwalificeerd voor de Landelijke Finale!
Lees verder

Nieuws afbeelding

HVA weer spetterend in het nieuws

Redactie

26 februari | Abcoude is een Hockeydorp

De Hockey Vereniging Abcoude viert dit jaar het 35-jarig jubileum. Met
ruim zeshonderd leden is HV Abcoude een grote vereniging. Alexia Sifneos
vindt het geweldig dat zo’n kleine dorpsgemeenschap zo’n grote club heeft.
Ze heeft uitgerekend dat in Abcoude één op de vijftien mensen lid van de
Lees verder

Nieuw adres Qui Vive Uithoorn - bericht van Qui Vive zelf!!!

Redactie

7 december | Wij horen regelmatig van bezoekende clubs dat ze door hun navigatie systeem de verkeerde kant worden opgestuurd. Dit wordt veroorzaakt door het feit dat Noorddammerweg 2 volgens sommige navigatiesystemen aan de andere kant (in Amstelveen) ligt. Om deze reden heeft Qui Vive een ander adres aangevraagd en gekregen. Op de site van de KNHB is het adres inmiddels aangepast. Het nieuwe adres
Lees verder

Trimhockeyen bij Hockey Vereniging Abcoude

Redactie

23 augustus | Tijd: bijna elke woensdag 20.30 - 22.00 uur
 
Wat is trimhockey?
Trimhockey is recreatief gemengd (dames en heren) hockey. Men kan trimhockey beschouwen als een gewone buitentraining om de conditie op peil te houden. Bij hockey loopt men in het algemeen tamelijk veel en snel, en het omgaan met bal en stick vergt eveneens de nodige inspanning. Daarom is trimhockey toch
Lees verder

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849