headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Tegemoetkoming in contributie

Leden

24 juni | Iedereen in de Ronde Venen die graag wil sporten moet lid kunnen worden van een sportvereniging. Daarom kunnen inwoners van 18 jaar en ouder die maximaal 120% van het bijstandsniveau verdienen dit jaar een vergoeding krijgen voor (een deel) van hun lidmaatschapsgeld. De vergoeding bedraagt maximaal  €100,- per persoon en kan aangevraagd worden bij het Servicepunt voor wonen, welzijn en
Lees verder

Nieuws afbeelding

Op de middenstip: Eef Gorter! – the extended edition

Leden

20 mei | Een ‘wijkagent’ met hart voor de HVA!
Vele exceptionele vrijwilligers zijn al eerder uitgelicht in deze rubriek. Leden die het verschil maken voor onze vereniging, voor ons allen. Veelal niet in de spotlight, maar hun inzet is daar zeker niet minder om. ‘Dat zijn de mensen waar ik ongelofelijk veel respect voor heb’, stelt onze vrijwilliger van deze editie. ‘Ik was natuurlijk nog
Lees verder

Nieuws afbeelding

Lidmaatschap opzeggen voor 1 mei

Leden

3 april | Wil je na dit seizoen stoppen met hockey bij HVA? Vergeet dan niet voor 1 mei je lidmaatschap schriftelijk op te zeggen. Dit doe je door een mail te sturen naar de ledenadministratie, [email protected] Vervolgens krijg je een bevestiging van de opzegging. We hopen dat je ook de reden van opzegging aan wilt geven, kan leerzaam zijn!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Districtsontmoetingsdag

Leden

25 oktober | Dit jaar zijn er drie spelers van Abcoude geselecteerd voor het Noord-Hollands. Elke maandag traint deze groep op Qui Vive. Twee maal per jaar is er de DOD, districtsontmoetingsdag. Hier spelen dan de verschillende districten tegen elkaar. Voor deze dagen wordt de trainingsgroep terug gebracht naar een wedstrijdselectie. Dit keer zaten voor het eerst twee spelers van Abcoude. Zowel keeper Espen
Lees verder

Nieuws afbeelding

Waar is m'n oude shirt eigenlijk gebleven?

Leden

23 augustus | De actie om de oude tenues in te leveren was al geslaagd, maar als je dit bedankfilmpje bekijkt weet je helemaal zeker dat het de moeite waard was. 
https://www.youtube.com/watch?v=voB-nCjKL4Y


Lees verder

Nieuws afbeelding

De jongens van JD2 hadden een lekker teamuitje!

Leden

8 juli | Moos had met de PLUS Koot Clubfundactie een fantastische prijs gewonnen: met het hele team snacken bij snackbar Van Schaick. De jongens werden afgelopen vrijdag flink verwend in de snackbar!
Hartelijk dank snackbar van Schaick en Plus Koot!

Lees verder

Nieuws afbeelding

Interview met Emelie Schuttevaer, wedstrijdsecretaris jongste jeugd

Leden

2 juli | ‘Een klus waar je even over moet nadenken’
Hoe ben je vrijwilliger geworden bij de HVA en wat doe je? Kort gezegd deel ik de velden in voor de E en F, voor de oefenwedstrijden en voor de competitie. Ik ben zo’n 2 jaar geleden op een feestje voor deze klus gevraagd en het leek mij meteen een leuke klus. Het hele gezin hockeyde al, dus ik vond’t wel leuk om daar iets te doen en
Lees verder

Nieuws afbeelding

Leden fietsen 356 euro bij elkaar!

Leden

27 juni | Op zondag 24 juni vond voor de 3e keer de Lions fietstocht plaats. Een fietstocht voor en met je club.
Een samenwerking tussen de Lions vereniging Abcoude Baambrugge en de Rabobank Amstel en Vecht maakte het mogelijk om de kas van je eigen club te spekken.
Lees verder

Nieuws afbeelding

HV Abcoude levert districtskampioenen shoot out

Leden

16 juni | Afgelopen zondag 10 juni werden de districtskampioenschappen shoot out bij hockeyclub Alliance gehouden.
Via de clubkampioenschappen hadden Philip, Joep, Julien, Carlijn en Plinke zich als spelers en Mats als keeper geplaatst.
Helaas was Philip door een gebroken arm verhinderd en mocht Julien Filius meedoen. En Plinke kon helaas ook niet meedoen.
Lees verder

Nieuws afbeelding

PARKEREN BIJ BORCHLAND

Leden

6 december | Het bericht in de nieuwsbrief over afzetten/parkeren bij Borchland was niet correct. Het is als volgt:
Bij de slagboom bel je aan en geef je je kenteken door aan de receptie. Je hebt dan 15 minuten de tijd om je kind af te zetten. Je rijdt weer naar de uitgang, belt aan geeft je kenteken weer door, vervolgens gaat slagboom open.  
Lees verder

Nieuws afbeelding

LAAT JE FIETSVERLICHTING MAKEN OP DE CLUB

Leden

3 november | Zelf lekker hockeyen en ondertussen je fietsverlichting laten maken? Dat kan!
Op 18 en 25 november is Dick de Haan, de Mobiele fietsenmaker van 9.00 tot 14.00 op de club. Dus terwijl je aan het hockeyen of aanmoedigen bent, maakt Dick jouw verlichting en/of die van je kinderen in orde. Bij voorkeur wordt er ter plekke afgerekend, maar een factuur sturen kan ook en dan betaal je
Lees verder

Nieuws afbeelding

"FLUITEN IS LEUK!"

Leden

13 oktober | Interview met Edwin Denekamp, coördinator scheidsrechters


Hoe ben je vrijwilliger geworden bij de HVA en wat doe je?
Lees verder

Nieuws afbeelding

LIDMAATSCHAP OPZEGGEN

Leden

19 april | Wil je na dit seizoen stoppen met hockey bij HVA? Vergeet dan niet voor 1 mei je lidmaatschap schriftelijk op te zeggen. Dit doe je door een mail te sturen naar de ledenadministratie, [email protected] Vervolgens krijg je een bevestiging van de opzegging. We hopen dat je ook de reden van opzegging aan wilt geven, kan leerzaam zijn!

Lees verder

Nieuws afbeelding

ROOKVRIJEGENERATIE AWARD: STEM OP LUC

Leden

3 februari | Veteraan Luc van Lonkhuijzen nam in 2015 het initiatief om de voetbalclub en de hockeyclub rookvrij te maken. Hij was daarmee een van de eerste in Nederland. En daarom is Luc genomineerd voor de Rookvrije Generatie Award, een initiatief van de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds. Het behoeft verder geen toelichting toch? Stemmen maar! 
Lees verder

Nieuws afbeelding

(OUD) HOCKEYSTERS VANAF 30 JAAR OPGELET!

Leden

30 september | (Oud) hockeysters vanaf 30 jaar opgelet! 
Wij zoeken nieuwe dames met enige speelervaring voor ons dames veteranen hockeyteam in Abcoude.
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

GEZOCHT: VETERANEN EN VETERINNEN

Leden

22 mei | Zou jij eigenlijk best wel weer willen hockeyen en geniet je met name van gezellige en sportieve wedstrijden? En ben jij in de veteranenleeftijd? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Bitjes ophalen op 6 oktober

Leden

25 september | Zaterdag 6 oktober kunnen vanaf 10:00 uur de bestelde bitjes opgehaald worden bij de wedstrijdtafel.  
Lees verder

Nieuws afbeelding

BARDIENST DRAAIEN VERPLICHT!!!

Leden

19 september | De eerste twee zaterdagen zijn veel ouders niet op komen dagen voor hun bardienst, zonder vervanging te regelen. Dit is erg vervelend voor de ouders die er wel zijn en voor de barcoordinator Nick. Laat andere leden niet in de steek en kom opdagen voor je bardienst!! Als je niet kan wanneer je bent ingedeeld, regel dan vervanging (via andere ouders uit het team)! Zorg dat anderen niet jouw
Lees verder

Zomertijd!!!

Leden

27 maart | In de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 maart gaat de zomertijd weer in.
Een uurtje korter slapen, want de klok gaat vooruit!!
Lees verder

Nieuws afbeelding

De nieuwe HVA-app is er

Leden

26 september | Terwijl wij in de nieuwsbrief schreven: meer informatie over de app volgt, keurde Apple de boel goed en zette de sluizen op. Geeft niks, we hebben de app en vanaf nu kan je voor alle gezinsleden de presentie aangeven, wel zo overzichtelijk. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Schoenen en rokje laten liggen bij de kleermaker?

Leden

24 april | Bij kleermaker Mert in de Kerkstraat zijn schoenen en een rokje blijven liggen. Van wie o wie?
Lees verder

Nieuws afbeelding

Een bedrag voor elk doelpunt van heren 1: steun Vincent en KiKa

Leden

23 maart | Vincent Mulder, manager van heren 1, gaat dit jaar op 4 november de marathon van New York lopen. Het lopen van een marathon is altijd een droom van hem geweest. Hoeveel mooier is het dan om de marathon der marathons te doen. Nog mooier is om dit te combineren met een goed doel als KiKa. Nu rent hij de marathon namelijk niet alleen voor zijn droom, maar ook voor KiKa. Voor alle kinderen die
Lees verder

Nieuws afbeelding

SCHIPHOLFONDS JEUGDRONDE TOEGEKEND AAN HVA

Leden

24 november | Abel uit de JD1 heeft in september een aanvraag gedaan bij het Schipholfonds voor de aanschaf van een panna-arena en ja hoor, dat is toegekend! Afgelopen woensdag mocht hij de cheque in ontvangst nemen. Bekijk de foto's. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

DE BITJES ZIJN KLAAR!

Leden

17 augustus | Heb je een bitje laten maken tijdens Let's Roll? Deze ligt klaar in het clubhuis, achter de bar. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

INTERVIEW: SANNE EN NOOR (MD1) IN GESPREK MET HANS OOSTINDIE

Leden

24 maart | Dit seizoen is Hans Oostindie van start gegaan als technisch manager DEF. Wij, en niet alleen wij, zijn wel nieuwsgierig naar Hans zijn ervaringen op hockeygebied en hoe het hem bevalt bij HV Abcoude. Sanne en Noor uit MD1 vroegen het hem. Het interview dat zij met hem hadden kun je lezen in de bijlage.
Lees verder

Nieuws afbeelding

HVA-LID ORGANISEERT KIKA BENEFIET AVOND IN DE EENDRACHT

Leden

19 mei | Je hebt het misschien al ergens gelezen of gehoord: HV Abcoude lid Marie-Louise Tenback loopt op 1 november 2015 de New York marathon voor Stichting Kika. Daarvoor organiseert zij een KiKa benefietavond in Abcoude op donderdag 28 mei. Het wordt een top avond met heerlijk eten, smaakvolle wijnen, de Nederlandse/Marokkaanse cabaretier en acteur Najib Amhali en de Jam Birds, die live Jazz
Lees verder

Nieuws afbeelding

WIE HEEFT ONZE KEEPERSHELM GEVONDEN?

Leden

3 april | Verloren: Keepershelm
 
Na de shoot out wedstrijden afgelopen zondag ben ik mijn keepershelm kwijtgeraakt. Hij is gevonden en in de gele gevonden-voorwerpen-container gelegd, maar daar ligt hij nu niet meer in. Wie heeft hem gevonden???
 
Gaarne een mail of telefoontje naar:
 
Jeroen Klein, keeper jongens B2
Tel: 06-40166369
Lees verder

Nieuws afbeelding

VERSLAG VAN H1 OVER DE EERSTE WEDSTRIJDEN IN DE 2E HELFT VAN HET SEIZOEN

Leden

2 april | Het is alweer een tijd geleden dat we iets hebben laten horen, maar hopelijk zijn jullie ons bestaan niet vergeten. Na een moeizaam verlopen eerste seizoenshelft zijn we begin maart weer met de competitie gestart. In de eerste wedstrijd kwam kampioenskandidaat Naarden op bezoek. De uitwedstrijd had ons weinig positief gestemd, daar we met een flinke 6-1 op de broek kregen en in het stuk
Lees verder

Nieuws afbeelding

Bitje afhalen bij de bar

Leden

10 september | De bitjes die gemaakt zijn door SPTL tijdens Let's Roll liggen achter de bar.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Beschikbaarheid clubkleding

Leden

31 augustus | We hebben weer wat meer informatie over de clubkleding. Zoals jullie weten hebben we een nieuwe kledingleverancier en zitten we nu in een overgangsfase. De nieuwe shirts zijn pas beschikbaar aan het einde van de herfstvakantie. Er zijn nog genoeg 'oude' shirts te koop, in diverse senior- en juniormaten. Iedereen kan daar in blijven spelen zolang we niet van sponsor veranderen, dat is in
Lees verder

Nieuws afbeelding

A1 NEEMT AFSCHEID VAN THIJMEN VAN BLOKLAND

Leden

28 mei | De jongens A1 hebben afgelopen vrijdag afscheid genomen van hun trainer en coach Thijmen van Blokland. Ze hebben het hockeyseizoen 2014/15 kunnen profiteren van zijn enthousiasme en ervaring. Als  verrassing hebben de ouders JA1 een afscheidsfeestje voor Thijmen georganiseerd op terras van het clubhuis.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Iedereen is vrijwilliger!!!

Leden

21 april | Een sportvereniging als de Hockeyvereniging Abcoude kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Daarom is het van belang dat iedereen weet wat er van hem/haar verwacht wordt binnen de club. Lees in de bijlage meer over wat er van elk lid (of ouder/verzorger van een jeugdlid) verwacht wordt, zodat hier geen misverstanden meer over kunnen ontstaan!

Lees verder

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849