headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Een nieuwe buitenbar!

Clubhuis

26 juni | De club heeft deze week met het oog op de huidige ontwikkelingen en ter verhoging van de feestvreugde rond het veld een buitenbar aangeschaft en opgebouwd. Deze ‘containerbar’ staat op het terrein tussen veld 1, 2 en 3 en gaat ons helpen meer sfeer tussen de velden te brengen en om de drukte in het clubhuis te verminderen. We gaan deze bar de komende weken verder afmaken, want we
Lees verder

Nieuws afbeelding

Bereikbaarheid club: alleen via A2

Clubhuis

17 november | Vanwege wegwerkzaamheden is de Amsterdamsestraatweg (tussen Abcoude en Holendrecht) afgesloten. We zijn bereikbaar via de A2. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

GEVONDEN VOORWERPEN SEPTEMBER - OKTOBER

Clubhuis

15 oktober | En weer een lijst vol, zie de bijlage! Mocht je iets herkennen, neem dan contact op met Marlies van Ham.
Lees verder

Nieuws afbeelding

BIJ VOORKEUR CASHLESS BETALEN

Clubhuis

28 februari | We willen graag dat er zo veel mogelijk cashless betaald wordt op de club. Cashless betalen is veiliger, sneller en makkelijker. Het is veiliger omdat we niet langer contant geld in het clubhuis hebben en sneller omdat afrekenen bij de bar vlotter gaat. En het is makkelijker want je hoeft alleen nog je pinpas of clubcard mee te nemen. Wij merken dat steeds meer leden met pin betalen, maar nog
Lees verder

Nieuws afbeelding

OVERZICHT GEVONDEN VOORWERPEN

Clubhuis

22 januari | De bak met gevonden voorwerpen puilde uit! In de bijlage tref je een overzicht van wat we allemaal gevonden hebben de afgelopen maanden. Als je je eigendom terugziet op de lijst stuur dan een mail naar [email protected] Zij neemt dan contact met je op om spullen terug te bezorgen. De kleding wordt nog een maand bewaard. Daarna gaat het naar een goed doel.
Lees verder

Nieuws afbeelding

OUD PAPIER ZATERDAG 12 NOVEMBER

Clubhuis

8 november | Komende zaterdag is het weer zover: dan wordt vanaf 9:00 uur het oud-papier opgehaald in de wijken Abcoude-West, wijk de Meerlanden en Abcoude-Zuid. Help uw club door uw container op tijd op de stoep te zetten.
Lees verder

Nieuws afbeelding

ABCOUDERSTRAATWEG AFGESLOTEN

Clubhuis

29 oktober | Dit, en komend weekend is de Abcouderstraatweg (verbindingsweg tussen Abcoude en Amsterdam Zuid Oost) afgesloten. Gelukkig zijn we gewoon bereikbaar via de A2, afslag Abcoude.
Lees verder

Nieuws afbeelding

UPDATE CLUBHUIS: WANDJE VÓÓR EN NA

Clubhuis

3 februari | Hopelijk is het een beetje te zien op de foto; de upgrade van het clubhuis vordert gestaag - op de foto te zien aan de verbeteringen achter de bar, waar een muurtje strak is betegeld.
Lees verder

Nieuws afbeelding

GEVONDEN VOORWERPEN

Clubhuis

17 augustus | In de bijlage tref je een overzicht van wat we allemaal gevonden hebben de afgelopen maand. Als je je eigendom terugziet op de lijst stuur dan een mail naar [email protected] Zij neemt dan contact met je op om spullen terug te bezorgen. De kleding wordt nog een maand bewaard. Daarna gaat het naar een goed doel.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Gevonden voorwerpen Clubhuis

Clubhuis

24 augustus | Alle gevonden voorwerpen zijn tot 31 augustus in het Clubhuis, daarna gaan ze naar een goed doel.
Lees verder

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849