headerfoto headerfoto
 
Redactie

ONZE SPONSOR DE EENDRACHT ZOEKT EEN KOK

Nieuws afbeelding 9 oktober 2014

VACATURE BIJ DE EENDRACHT:

 

Voor het keukenteam van de Eendracht zoeken we naar een zelfstandig werkend kok. Voor deze functie is er dus nog voldoende ruimte voor leren en ontwikkeling, maar de basiskennis en de basistechnieken moeten paraat zijn. Ons keukenteam bestaat uit jonge en enthousiaste medewerkers met hart voor de zaak. Ons team weet wat hard werken is en ze zullen ook van jou het extra stapje verwachten als het lekker druk is in de zaak. Samen met de medewerkers van de bediening zorgt het keukenteam weer voor topprestaties.


Onze keuken maakt eenvoudige gerechten, maar de producten die we gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Er wordt dus niet uit pakjes gekookt, maar alleen maar vers. Zelfs onze taarten en de verschillende ijssoorten worden zelf gemaakt. Het werken met mooie producten zoals vlees van de Lindenhoff, brood van Menno, vis van Van As, samen met de kennis en vaardigheden van ons team zorgen voor een prachtig eindproduct waar iedere dag weer vele gasten van genieten. De Eendracht is een druk bedrijf.

Denk je dat jij past in ons jonge team? En ben je niet bang voor even lekker gas geven in de keuken? Sta je aan het begin van je carrière in de keuken? En wil je ook nog wat leren?  Stuur dan je CV en motivatie naar ons toe!  [email protected]
Gerelateerde nieuwsberichten

Maak kennis met onze trainers

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849