headerfoto headerfoto
 
Redactie

VERSLAG VAN DE WEEK: H2 WERKT AAN DOELSALDO

Nieuws afbeelding 24 september 2014

 

Zondag 21 september 14.30 uur, Abcoude, de tijd en plaats waar het allemaal gebeurde. 

 

Team Kraaien, wat kunnen we daar van zeggen...

Aantal goede spelers en vorig jaar 3de in de competitie. Zaak was dan ook het koppie erbij te houden en zo gingen we dan ook de warming-up in.

 

Vanaf het allereerste begin was de doelstelling duidelijk: 3 punten pakken met goed en sportief spel.

 

Na elkaar allemaal even diep in de ogen te hebben gekeken, gingen we meteen na het fluitsignaal er goed in.

 

De eerste 10 minuten speelden we goed en maakten we gebruik van de ruimtes.

Door toch een kleine verslapping aan onze zijde moest onze keeper weer schitterende reddingen laten zien (zoals je die, zeg maar, op tv ziet).

 

Vogelverschrikkers met focus, concentratie en 200%  inzet en zo geschiedde!!

De daarna volgende minuten waren tranentrekkend mooi om te zien.

Aannemen, balletje in een kommetje terug, vrijlopen, alles werd volgens het boekje gedaan en werd beloond met schitterende doelpunten van Serge, Renier 2x en nieuwkomer Sander. De Kraaien begonnen al een beetje vleugellam te geraken, de toon was gezet en het publiek ging op de banken staan en riep 10, 10, 10 ...

 

In de rust (4-0) volgde een  peptalk over scherp blijven, focus en het vooruitzicht van straks een lekker biertje op het terras.

 

In de tweede helft lieten we de bal goed rond gaan en de Kraaien vlogen op het veld van links naar rechts waardoor de vermoeidheid begon toe te slaan. De ene na de andere Kraaienpoot lag met kramp langs het veld. Abcoude heren 2 was duidelijk de fittere partij met dank aan Eef Gorter.

 

En dan ... bij een stand van 7-0: het in voetbal zo bekende "Frank de Boertje", een foute pass door het midden ... 7-1 !!

 

Het spel van de Kraaien werd fysieker en de overtredingen harder en harder … 

Sander was wederom slachtoffer van een onbesuisde actie van een Kraai, maar hield het hoofd cool en loste dit sportief op met een prachtige goal. Hiermee zette hij de eindstand op 10-1!!

 

Met doelpunten van Sander, Pepijn, Robert-Jan, Serge, Reinier en Ewoud werd de koppositie verder verstevigd en komt het herfstkampioenschap in zicht!

 

Dan natuurlijk de 3de helft ... Daar bleken de Kraaien uiterst sportief en er gingen kannen bier en bitterballen over en weer!! Maar ook hier was Abcoude H2 de sterkste... Al met al een topmiddag en het was nog lang onrustig aan het Ruwelspad 3.

 

Heren IIGerelateerde nieuwsberichten

Maak kennis met onze trainers

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849