headerfoto headerfoto
 
Evenementen

KIDSPOWER HOCKEYKAMPEN IN MEI- EN ZOMERVAKANTIE

Nieuws afbeelding 2 april 2014

KidsPower Hockeykamp!

Vind je het net als wij zo jammer dat er geen trainingen of wedstrijden zijn in de vakantie? Dan hebben wij de oplossing! In samenwerking met de club organiseert KidsPower!in de meivakantie het enige echte

KidsPower! Hockeykamp!

We gaan natuurlijk héél veel hockeyen, zodat je na de vakantie weer helemaal ‘up to date’ bent van alle gave trucjes en coole passeerbewegingen. Tijdens het kamp spelen we uiteraard ook een toernooi, verdeeld over alle dagen!

Je slaapt lekker thuis en komt drie dagen lang hockeyen. Je krijgt een hoop nieuwe trainingen van de KidsPower staff, waarbij we altijd in kleine groepjes werken zodat je lekker vaak aan de beurt komt.

De kampen zijn verdeeld in 2 leeftijdscategorieën:

Ben je 6 t/m 10 jaar? Dan geef je je op voor het Mini Hockeykamp, waar we ’s middags meer andere sporten leren kennen, en grote spelen als het Batavierenspel, of het Grote Oekoeboekoespel! Bij mooi weer is er misschien wel een buikschuifbaan, dus vergeet je zwembroek niet als de zon schijnt!

Ben je 10 t/m 13 jaar? Dan geef je je op voor het XL Hockeykamp, waar we alleen stoppen met hockeyen voor lunch, tussendoortjes en drinken. En voor de afwisseling even lekker golfen, boogschieten of Lacrosse spelen. Maar daarna weer snel hockeyen natuurlijk!

Beide kampen zijn op 28 t/m 30 april 2014 bij ons op het terrein.

Dus wil jij ook lekker hockeyen in de meivakantie op de club? Geef je dan snel op via de links!

 

 

 Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849