Accommodatie commissie

Bardienst - Terreindienst - Wedstrijddienst

Nieuws afbeelding 2 maart 2022

10 weekenden samen op de club

Nog ongeveer 10 mooie wedstrijdweekenden in het vooruitzicht. Fijn als iedereen zijn bijdrage kan leveren om dit soepel te laten verlopen. Omdat we tijdelijk wat minder barbezetting hebben, vragen we alle ouders van de E-teams om ook een keer bardienst te draaien, naast de terreindiensten en wedstrijddiensten.

Wanneer heb ik een dienst?
Welke teams aan de beurt zijn voor deze ‘diensten’ staat in de HVA-app bij de wedstrijden en wordt per email naar de teammanagers/aanvoerder gemaild. De ‘diensten’ worden vervolgens toegewezen aan de ouders/spelers door de teammanager of aanvoerder. Per team moeten er 2 ouders of spelers per dienst aanwezig zijn.

Hoe werkt de terreindienst?

Onmisbaar om het weekend netjes de beginnen! De terreindienst is op zaterdag tussen 8.15 en 9.00 uur. Elke zaterdag zorgt een team (minimaal 4 personen) ervoor dat onze hockeyclub er netjes bij ligt. Voor onszelf én voor de vele gasten die wij ontvangen. Onze vaste vrijwilliger Bassam is ook aanwezig om werkzaamheden op en rond de velden te verrichten. Lees hier wat er moet gebeuren.

Hoe werkt de wedstrijddienst?
Een perfecte start van het competitieweekend! De wedstrijddienst is op zaterdag tussen 08.15 en 11.00. Als gastvrouw/heer ontvang je met name bezoekende teams en maak je ze wegwijs op onze club. Faciliteer mensen met bijvoorbeeld pionnen of doeltjes en wijst ze de weg naar de velden. Maakt ouders bewust van gewenst gedrag. Hou toezicht op materiaal. Handel in geval van nood. En zorgt dat de wedstrijden op tijd beginnen. Lees hier wat er moet gebeuren.

Hoe werkt de bardienst?

De bar is de gezelligste plek op de club! De bardiensten zijn op zaterdag of zondag. Je zorgt ervoor dat je als gastvrouw of gastheer alle gasten en teams voorziet van drankjes en snacks. En dat de bar en omgeving er netjes uit zien. Onze vaste gastvrouw is Melanie of barhoofd Marieke Gefferie, zij is bereikbaar voor vragen.

Op zaterdagochtend zijn er vaste tijdsblokken van 2 uur voor de bardiensten. Als er maar 1 van de 2 bars open is, worden er minder teams ingedeeld. Op zaterdagmiddag zijn de bardiensten gepland tijdens de wedstrijden van de teams en op zondag worden de bardiensten altijd ingedeeld na de thuiswedstrijd. De bardiensten duren 2,5 uur. Lees hier wat er moet gebeuren.

Bijlage