headerfoto headerfoto
 
Verslag

Verslag 18-11 DA - Athena DA Uit één of andere (onmogelijke) hoek!

Nieuws afbeelding 21 november 2018

Het kon net, spelen op veld 3….Het wit van de vorst lag nog voor de goal aan één kant en het veld was knoeterhard. De wil om te hockeyen was echter ook groot! Die 2 zure puntjes die we tegen Shinty hadden laten liggen, hadden we nog vers in het geheugen.

De wedstrijd begon met veel kansen voor Athena, zij hadden duidelijk het overwicht. Er kwamen een aantal gevaarlijke momenten uit voort, waarbij Karina een paar mooie reddingen verrichtte, maar waar Athena ook een aantal kansen voor vrijwel open goal miste. Richting het einde van de eerste helft kwam er wat ruimte om te combineren, maar tot doelpunten kwam het niet.

Na een peptalk van Jikke gingen we de tweede helft in. Daarin wisselden mooie passes en oenig inleveren elkaar af, met pittige counters van Athena tot gevolg. We kregen corners tegen die keurig verdedigd en weggewerkt werden door de achterhoede, maar ook corners mee die in allerlei varianten helaas niet tot een doelpunt leidden. We kwamen vaker in de cirkel van Athena, en toen was daar Claire vanuit één of andere (onmogelijke) hoek. Een schot….twee keer kijken…hij ligt er gewoon in, bijna vanaf de achterlijn geschoten! Zelfs de scheidsrechter moest even goed kijken, maar het was een feit! Toen volgden nog een stuk of 7 hele spannende minuten, met een schot van Athena snoeihard op de lat! Dank u engeltje, met gelukkig al gauw erna het fluitsignaal. WINST! Verdiend? Mwoah…..maar wel lekkâh!Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849