headerfoto headerfoto
 
Verslag

Verslag van 7 oktober: Abcoude H1 – Alphen H1 3-7

Nieuws afbeelding 15 oktober 2018

Na de mooie 2-4 overwinning uit bij rivaal FIT mochten de Abcoudse mannen zich warm maken voor de topper tegen de nummer 1 uit deze 2eklasse: Alphen H1. Het enige team dat nog geen punten liet liggen dit seizoen.

 

De start van onze Abcoudenaren was veel belovend. De eerste grote kans was voor onze Abcoudenaren en deze werd rustig afgerond door Sebastiaan Vossen, na een fantastische lange scoop van Bart Vonk. Het antwoord van Alphen was snel en hard. De eerste Alphense corner zat er meteen in, hoewel de Abcoudse lijnstop er dichtbij zat. Vervolgens enkele minuten later strafte Alphen een grote fout af in de Abcoudse defensie: 1-2. Abcoude liep achter de feiten aan en de tegenpartij was zeer sterk. In de jacht op de 2-2 sloeg Alphen toe. Na een goede snelle counter wisten zij de 1-3 ruststand op het bord te zetten.

 

In de rust had Abcoude de defensieve stelling aangepast en dit werkte aan het begin van de tweede helft zeer goed. Echter wisten beide teams niet gevaarlijk te worden. Wederom was het Sebastiaan Vossen, die een fantastische pot speelde, die Abcoude de scorende hand aanreikte. Na een geweldige actie schoot Sebastiaan Vossen zijn backhand volley fabelachtig in de lange hoek. Alphen was even in de war van deze fabuleuze goal en even later na een goede actie van Valentijn Viëtor zette Bart Vonk de Abcoudenaren naast de koploper: 3-3. Alphen hervond zich echter snel weer met de strafcorner en wist de 3-4 te maken. Vervolgens was het vat voor de Abcoudenaren een beetje leeg. In de jacht op de gelijkmaker vielen er meer ruimtes achterin en Alphen maakte daar goed gebruik van. Alphen liet de kwaliteiten in de counter zien en wist de voorsprong uit te breiden naar 3-7.

 

Na deze verliespartij mogen de Abcoudenaren het volgende week uit opnemen tegen Kikkers H1. Wij hopen jullie allemaal weer te zien op zondag 28 oktober om 14:45 als onze Abcoudenaren het opnemen tegen de nummer 2 op de ranglijst: AMVJ H1.Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849