headerfoto headerfoto
 
Sponsoring

Nieuwe kledingleverancier The Indian Maharadja

Nieuws afbeelding 12 juli 2018
Zoals de meesten van jullie al gehoord hadden tijdens Let's Roll of in de wandelgangen: het kledingmerk van ons tenue, Stag, is helaas failliet gegaan. Dat betekende voor onze partner en sponsor Intersport Twinsport dat ze snel op zoek moesten naar een andere kledingleverancier die dezelfde of betere kwaliteit spullen kan leveren. In goed overleg is dat The Idian Maharadja (IM mag ook, wel wat makkelijker) geworden.

Wat betekent dat voor ons?
We hebben afgesproken dat er geen verplichting is om over te gaan op de nieuwe tenues en dat het ontwerp van de nieuwe tenues zoveel mogelijk lijkt op ons bestaande tenue. Enige lastige is dat de nieuwe shirts waarschijnlijk pas midden september in de winkel liggen, net na het begin van het nieuwe seizoen. Broekjes en pakken zijn wel eerder beschikbaar. We zullen via de teammanagers communiceren wat degenen kunnen doen die nog geen tenue hebben. 

Noot van de redactie: ik was bij Intersport op 22 augustus, toen hingen er alleen sokken. Beter even bellen van te voren om een onnodige rit te voorkomen.


Tot slot: er komt een mooie introductiekorting aan, waarover later meer!


Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849