headerfoto headerfoto
 
Redactie

VERSLAG VAN DE WEEK: ME5 VLAMT TEGEN WFHC 6E5

Nieuws afbeelding 28 mei 2015

Het vuur is aan!

 

De eerste helft van dit seizoen heeft ME5 gezocht naar het vuur en vandaag sloegen de vlammen de pan uit!

Bij de opwarming thuis op veld 1 werd Fleur als keeper door de andere meiden ingespeeld. Ze zat bovenop de bal, dus dat beloofde veel goeds!

ME5 was compleet dus er zou veel gewisseld gaan worden.

Bij de start wisten de meiden van Hoorn in eerste instantie richting ons doel te komen, maar gelukkig stonden Bente en Eliza daar als krachtige verdedigers om de bal te blokkeren en snel weer de andere kant op de spelen.

Daar waren het trio Julie, Liz ( die voor de eerste keer weer meedeed) en Carmen en samen werden meerdere kansen gecreëerd. De meiden hadden de spirit!

Na de wissel wisten Carmen en Jasmijn die spirit te verzegelen tot 2 - 0. Dat stookte het vuurtje nog wat verder op. Hoorn probeerde af en toe nog wel door te breken, maar Famke en Kiki wisten elke keer de bal weer terug te spelen naar voren, waar Mira stond om de bal verder mee te nemen naar voren.

Die ene keer dat er een schot op ons doel was, was Fleur daar met een prachtige redding. Doordat het vuur brandde vandaag en de meiden lekker samen speelden kon Jasmijn zelfs nog 3-0 scoren en hadden de meiden de wedstrijd gewonnen.

 

Helemaal verdiend meisjes!

 

Het was leuk om jullie met elkaar te zien vlammen!

 

Ouders ME5Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849