Aanmeldingsprocedure

Inschrijven kan via de website bij inschrijfformulier. U kunt uw kind alleen inschrijven als hij/zij voor 1 januari van het huidige hockeyseizoen de leeftijd van 5 bereikt. Wordt uw kind op of na 1 januari 5 jaar, dan kunt u hem/haar volgend seizoen opgeven.

Zodra het aanmeldingsformulier is ontvangen wordt contact opgenomen over plaatsing door de categorieleider. Wij verzoeken u met hen te overleggen over de aanmelding. De trainers en coaches kunnen geen mededelingen doen over plaatsing.

Bij vragen raden wij u aan eerst even contact te zoeken met de categorieleider van de betreffende categorie. Zie bestuur en organisatie.

5 jaar (Funkey Hockey)
6 t/m 7 jaar (F-categorie)
8 t/m 9 jaar (E-categorie)
10 t/m 11 jaar (D-categorie)
12 t/m 17 jaar (ABC-categorie)
18 jaar en ouder (Senioren)

We proberen zoveel mogelijk kinderen te plaatsen en overleggen graag met u wat de mogelijkheden zijn voor uw kind.

Standaard taken voor elk lid (ouder/verzorger)

Iedereen die lid is van de HVA wordt geacht een aantal taken te vervullen, zoals het draaien van een wedstrijd- of bardienst en het verzorgen van vervoer naar uitwedstrijden. Voor jeugdleden (t/m 18 jaar) geldt dat de ouders/verzorgers verantwoordelijk zijn voor deze taken. Vanaf de leeftijd van 15 jaar kan elk spelend lid een scheidsrechterscursus volgen, aangeboden door de HVA. Na inschrijving wordt iedereen automatisch ingepland voor de genoemde diensten en eventueel opgeroepen voor de scheidsrechterscursus. Dit zijn de standaard taken die van elk lid (of ouders/verzorgers van jeugdleden) verwacht worden. Alle andere vrijwilligerstaken die binnen de HVA bestaan (bijv. functies binnen de technische commissie of accommodatiecommissie of het ophalen van oud papier), worden op vrijwillige basis aangegaan met de club. Dergelijke fucnties komen dus bij de standaard taken zoals hierboven omschreven. Indien binnen een gezin meerdere kinderen hockeyen bij de HVA, worden de ouders/verzorgers voor alle kinderen ingepland voor wedstrijdtafel- en bardiensten. Bij het indelen van deze diensten wordt hier waar mogelijk rekening mee gehouden, zodat verschillende diensten niet samenvallen of elkaar opvolgen.

Uitzondering

De enige uitzondering hierop geldt voor de coach van junioren teams op zaterdagen. Omdat de coach tijdens de wedstrijd van hun team aanwezig moet zijn op het veld en dus geen wedstrijd- of bardienst kan draaien. Is de betreffende coach zelf ook lid bij de senioren, dan is het wel mogelijk dat hij/zij voor de zondag opgesteld wordt voor het draaien van een bardienst. Deze dienst zal de coach dan ook gewoon moeten draaien.

Raadpleeg ook het reglement 'inschrijven'.