headerfoto headerfoto
 
Bestuur

LET'S ROLL (O8 t/m O18) - LEES HIER ALLES EN ZORG DAT JE ERBIJ BENT

Nieuws afbeelding 12 juni 2024

Zaterdag 29 juni is het weer Let’s Roll voor alle leden en ouders van leden in de teams O8 t/m O18. Een belangrijke dag voor de club om ervoor te zorgen dat de start van het nieuwe seizoen soepel verloopt.

Op deze dag zien de nieuwe jeugdteams elkaar op het veld en worden de teamfoto’s gemaakt. Tegelijkertijd krijgen de ouders informatie van de club en maken zij afspraken over de taken en rollen rondom de teams en de vereniging voor het volgende seizoen.

Alle jeugdleden en ouder(s)/verzorger(s) worden op de Let’s Roll verwacht. De teamindeling is vanaf zondag 16 juni terug te vinden op de website. Een apart bericht volgt hierover.


Rollen vereniging
Hockeyvereniging Abcoude is een club die volledig draait op de grote inzet van vrijwilligers. Wij vragen iedere ouder en ieder lid om een steentje bij te dragen. Want zonder vrijwilligers kan er niet gehockeyd worden. Als vrijwilliger leer je iedereen snel kennen en maak je de club beter en leuker voor jezelf en de kinderen. Het is ook jouw club. Jij helpt toch ook mee?

Voor de Let’s Roll, worden alle rollen op de website gepubliceerd. Op deze manier kunnen ouders alvast kijken welke rol bij hen past en op welke manier zij een steentje bij kunnen dragen.


Rollen team
Een hockeyteam, is veel meer dan de spelers alleen. Er zijn een aantal belangrijke rollen om het team heen, die ervoor zorgen dat het team optimaal kan presteren en alles op rolletjes loopt. Deze rollen worden vaak ingevuld door ouders. De ouders die geen coach, assistent-coach, teammanager of scheidsrechter zijn draaien de bardiensten en terreindiensten. De teammanager maakt hiervoor een schema.


Rol als scheidsrechter
De KNHB en wij als club vragen alle ouders en spelers 16+ om hun scheidsrechterkaart te halen. Het hebben van een scheidsrechterkaart betekent niet perse dat je ook wedstrijden moet fluiten. Het is een avond leren en een (gratis) online examen. Hierdoor leer je de regels en het hockeyspel goed kennen en is het veel leuker om naar het spel te kijken. Geef je op en doe ook mee in oktober: [email protected]


Wat gaan we doen op de Let’s Roll?
Per team zal er voor de ouders een tafel worden gemarkeerd, waar iedereen met elkaar kan kennismaken. De kinderen komen in Abcoude-thuis-tenue met stick en gaan meteen het veld op om spelletjes te doen of een wedstrijdje te spelen en een teamfoto te maken. De nieuwe O8-teams kunnen een hockeytenue kopen bij Intersport Twinsport op het Gelderlandplein in Amsterdam. Mocht dit voor 29 juni niet lukken, dan graag in een wit shirt komen.

Kijk hieronder wanneer we jouw categorie verwachten:
(De teams waarin komend seizoen gespeeld wordt)

10.00 – 10.45

O8

11.00 – 11.45

O9

11.00 – 11.45

O10

12.00 – 12.45

O12

13.00 – 13.45

O14

14.00 – 14.45

O16

14.00 – 14.45

O18


Programma
Welkomstwoord - Voorzitter
Focus teams nieuwe seizoen - Technisch Hart en arbitrage
Info over taken binnen teams – Categorieleiders
Kennismaken teams onderling en afspraken maken m.b.t taken teams en taken vereniging

De kinderen van de Funkey en Benjamins (komend seizoen) hoeven nog niet bij de Lets Roll aanwezig te zijn. Informatie over de jongste jeugd vind je op de website. Hier wordt op zondag 8 september een aparte voorlichtingsochtend voor georganiseerd.


Nieuwe gebitsbeschermer nodig?
De tandartsen van SPTL zijn aanwezig om een bitje opmaat te maken tijdens de Let’s Roll. Kijk voor tarieven en aanmelden op:https://sptl.nl/.


Nieuw hockeytenue nodig?
Lever je oude kledingstukken in op club. Kom shoppen in de tweedehands winkel tijdens de Let’s Roll voor kleine prijsjes. Hiermee steun je onze vereniging. En denken we een beetje aan onze planeet. Houd de site in de gaten voor informatie over het inleveren.


Veilig Sport Klimaat
Hockeyvereniging Abcoude wil een breed preventief beleid voeren, zodat de vereniging een sociale, vertrouwde en veilige sportomgeving en een goede begeleiding kan bieden, waarin leden en vrijwilligers zich lichamelijk en geestelijk goed voelen. Wij vragen iedereen het document ‘Veilig Sport Klimaat' door te nemen.


KNHB Verklaring Onderwerping Tucht (VOT) & Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
Van alle ouders die onze club helpen als vrijwilliger, worden de gegevens in onze administratie verwerkt. Vervolgens ontvangt iedereen ook een formulier via de KNHB voor ‘Verklaring Onderwerping Tucht.’ Voor alle trainers, coaches en assistent-coaches vraagt de club een VOG aan.


Sponsorpakken en vouchers van INTERSPORT TWINSPORT
Tijdens de Let’s Roll is de sponsorcommissie aanwezig. Je kan daar vouchers kopen die je kan uitgeven bij INTERSPORT TWINSPORT. Daarmee help je de club. Als sponsor kan je je ook aanmelden om pakken te sponsoren of een sponsorbord. Kijk voor meer info op de website.


Ledenadministratie
Kloppen je adres- en mailgegevens nog? Geef je wijzigingen anders deze dag door aan de aanwezige ledenadministratie.


Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de categorieleider.


Tot zaterdag 29 juni!Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849