headerfoto headerfoto
 
Bestuur

GOED VERLOPEN ALV; LEDEN STEMMEN IN MET VOORSTELLEN

Nieuws afbeelding 5 juli 2013 Op 4 juli jl vond de ALV plaats. Voorzitter Jan Duijssens hield een toelichting op de prestaties van het afgelopen seizoen en de plannen voor het nieuwe seizoen. Het afgelopen jaar waren er vele sportieve successen met maar liefst 8 kampioenstitels en is er ook veel bereikt op andere gebied zoals de professionalisering van de TC, de intensievere communicatie, nieuwe sponsoren en natuurlijk de aanleg van het waterveld. Belangrijke speerpunten voor het nieuwe seizoen zijn bijvoorbeeld het verder verbeteren van de trainerscapaciteit en de accommodatie, het behouden van leden in bepaalde spelersgroepen zoals de A/B jeugd en het versterken van een aantal seniorengroepen. 

Andere onderwerpen op de agenda waren een voorstel van het bestuur een tuchtreglement en tuchtcommissie in te voeren, het voorstel voor de nieuwe contributies en de begroting. Tevens was er een tussentijds verslag van de kascommissie. De ALV stemde unaniem in met alle voorstellen. Alle stukken van de ALV zijn nog te vinden na inloggen op de site onder het kopje "Documenten" en dan klikken op "Bestuur (ALV)". De nieuwe contributies zullen binnenkort ook op de site te vinden zijn.

Vervolgens werd Dania van Dishoeck onder groot applaus benoemd tot erelid van HV Abcoude (zie ander nieuwsbericht). Na sluiting van de ALV werd nog een drankje genuttigd en een toost uitgebracht op Dania!

De volgende ALV is in november 2013.


Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849