headerfoto headerfoto
 
Bestuur

SELECTIETRAININGEN ACHTER DE RUG, WAT ZIJN DE VOLGENDE STAPPEN?

Nieuws afbeelding 26 april 2013

Alle jeugdleden die volgend seizoen in A,B,C of D spelen hebben deze week hun kwaliteiten laten zien op de selectietrainingen. Er werd enthousiast en zeer actief getraind. Wat hebben we veel talent bij HV Abcoude!


De selectiecommissie heeft veel informatie over iedere speler verzameld. De coördinatoren leggen deze informatie de komende weken naast de input die de trainers en coaches over de spelers gaven. In eerdere berichten over de selectieprocedure konden jullie lezen dat de trainers en coaches twee- tot driemaal per jaar hun spelers ‘waarderen’ op Techniek, Inzicht, Persoonlijkheid en Snelheid (TIPS). Meer over de selectieprocedure lees je op de website. Daar vind je ook de antwoorden op veelgestelde vragen.


Naar verwachting maken we begin juni de uiteindelijke teamindelingen bekend. In het E-blaadje van 31 mei volgt daar meer informatie over. Duidelijk is dat alle nieuwe teams met hun ouders elkaar zullen ontmoeten tijdens de ‘kick-off’ van het nieuwe seizoen; de Let’s Roll op 15 juni 2013.


Belangrijk nog om te weten: als je als ouder vragen hebt over de teamindeling van je kind(eren), dan kun je deze schriftelijk (per mail) stellen bij de desbetreffende coördinator. De namen van de coördinatoren vind je op de website. In geval van vragen over de A- en B-teams kunnen spelers ook zelf contact opnemen met de coördinator van hun categorie, dit graag ook schriftelijk.Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849