VOORLOPIGE TEAMINDELING 2009-2010

24 juni 2009

Beste leden en ouders,

De voorlopige teamindeling van de jeugd is bekend. Gedurende de zomervakantie kunnen er nog wijzigingen plaatsvinden, de teamindeling wordt bij de start van de competitie definitief. Gedurende het seizoen kunnen teamwijzigingen plaatsvinden indien daar belangrijke redenen voor zijn.

In de afgelopen periode heeft de Technische commissie in overleg met de selectiecommissie de teams ingedeeld. Op de website kunt u na het inloggen onder documenten/technische commissie nalezen welke procedures zijn gevolgd en welke criteria gehanteerd.

De teamsamenstelling is tot stand gekomen op basis van:

1. Evaluatieformulieren ingevuld door de trainers en coaches aan de hand van T(techniek) I(inzicht) P(persoonlijkheid) S(snelheid)

2. Evaluatie gesprekken met trainers/coaches en coördinatoren/selectiecommissie

3. Bekijken van wedstrijden gedurende het seizoen door co√∂rdinatoren en selectiecommissie

4. Selectietrainingen (voor ABC11D)

De namen van de nieuwe leden in de meisjes F-categorie worden later gepubliceerd.

Voor nieuwe leden in de overige categorien: mocht je naam er niet bij staan dan kan het zijn dat we op dit moment binnen de teams geen plaats hebben. We nemen zo spoedig mogelijk contact op als er weer plaats is.

Bijlage