headerfoto headerfoto
 
Bestuur

Coronamaatregelen binnen- en buitenbar HVA

Nieuws afbeelding 1 oktober 2021

Het clubhuis bij ons boven (bar en balkon) valt onder horeca. Hierdoor zijn wij als club verplicht ons te houden aan de maatregelen van de overheid die gelden voor de horeca. 


Weekend

De horecaruimte (bar) binnen is dicht. De buitenbar is open. En daar is een stretchtent aan vastgemaakt, zodat teams na de wedstrijd droog met elkaar iets kunnen drinken. De kleedkamers en WC's zijn open.


Woensdag 

Als onze gastvrouw Melanie aanwezig is, is de horecaruimte (bar) binnen open.

We zijn verplicht als club ons te houden aan de volgende maatregel m.b.t. de horecaruimte (bar) binnen voor alle bezoekers van dertien jaar en ouder: 


Om toegang te krijgen tot de horecaruimte (bar) binnen dien je te beschikken over een corona toegangsbewijs (QR code in de Corona Check App). Graag bij binnenkomst deze meteen laten scannen door Melanie.


NB: Een corona toegangsbewijs krijg je als je volledig gevaccineerd bent, een herstelbewijs hebt (niet ouder dan 6 maanden) of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.


Wil je buiten deze tijden om met je team in de horecaruimte (bar) binnen iets organiseren, meld dit dan van te voren door een mail te sturen aan [email protected]


Meer lezen of weten? Check: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/hockeycompetitie-en-coronavirus-hockeyen-met-deze-richtlijnenContact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849