Let’s Roll zaterdag 28 augustus 2021

Nieuws afbeelding 11 juli 2021

Let’s Roll is een belangrijke dag voor de club om ervoor te zorgen dat de start van het nieuwe seizoen soepel verloopt. Op deze dag zien de nieuwe jeugdteams elkaar op het veld en worden de teamfoto’s gemaakt.

Tegelijkertijd krijgen de ouders informatie van de club en maken zij afspraken over de taken en rollen rondom de teams en de vereniging voor het volgende seizoen. Alle jeugdleden en ouder(s)/verzorger(s) worden op de Let’s Roll verwacht. De teamindeling is hier terug te vinden.

Rollen teams en vereniging

Hockeyvereniging Abcoude is een club die volledig draait op de grote inzet van vrijwilligers. Alle rollen binnen de teams en vereniging zijn hier op de website gepubliceerd. Op deze manier kunnen ouders alvast kijken welke rol bij hen past en op welke manier zij een steentje bij kunnen dragen. Zonder jullie inzet geen hockey en geen club.

Wat gaan we doen?

Per team zal er voor de ouders een tafel worden gemarkeerd, waar iedereen met elkaar kan kennismaken. De kinderen komen in Abcoude-tenue met stick en gaan meteen het veld op om spelletjes te doen of een wedstrijdje te spelen. De nieuwe F-tallen kinderen kunnen een hockeytenue kopen bij Intersport Twinsport op het Gelderlandplein in Amsterdam.

Tijden en teams

Benjamins (voorheen F training) & F-tallen (4 teams)

E6-tallen (4 teams) & E8-tallen (3 teams)

D-tallen (6 teams)

C-tallen (6 teams)

B-tallen (6 teams) & A-tallen (5 teams)

• Welkomstwoord - Voorzitter (Marc Estourgie)
  • Focus teams nieuwe seizoen - Technisch Hart (Hans Oostindie en/of Leo Westenberg) en arbitrage (Edwin Denekamp)
  • Info over taken binnen teams – Categorieleiders
  • Kennismaken teams onderling en afspraken maken m.b.t taken teams en taken vereniging

Nieuwe gebitsbeschermer nodig?

De tandartsen van SPTL zijn van 13.00 uur tot 16.00 uur aanwezig om een bitje opmaat te maken tijdens de Let’s Roll. Graag voor 21 augustus aanmelden hiervoor. Kijk voor meer info op: SPTL.

Veilig Sport Klimaat Tucht en KNHB Verklaring Onderwerping Tucht (VOT)

Hockeyvereniging Abcoude wil een breed preventief beleid voeren, zodat de vereniging een sociale, vertrouwde en veilige sportomgeving en een goede begeleiding kan bieden, waarin leden en vrijwilligers zich lichamelijk en geestelijk goed voelen. Van alle ouders die onze club helpen als vrijwilliger, worden de gegevens in onze administratie verwerkt. De coaches en trainers krijgen van de club een document ‘Veilig Sport Klimaat’ ter ondertekening. Dit document kan ondertekend worden tijdens de Lets Roll. Vervolgens ontvangt iedereen ook een formulier via de KNHB voor ‘Verklaring Onderwerping Tucht.’