Teamindelingen (Jongste) Jeugd 2021-2022

Nieuws afbeelding 5 juni 2021
Beste jeugdleden (en ouders) van HV Abcoude,

Hier zijn ze dan, de teamindelingen voor het volgende seizoen.

Nieuwe indelingsprocedure

Op basis van input van de technisch managers, coaches, trainers, TIPS en tafeltjesavonden en in overeenstemming met de indelingsprocedure, komen we tot een teamindeling die zoveel mogelijk recht doet aan jouw talenten en vaardigheden.

Dit trainen in de nieuwe samenstelling

Door de omstandigheden zullen we pas bij het begin van het nieuwe seizoen gaan trainen in de nieuwe samenstelling. Het laatste stukje van het seizoen zijn de drie regionale wedstrijden. Deze worden nog gespeeld in de teamsamenstelling van het afgelopen seizoen.

Er zijn een aantal teams waarvoor een uitzondering wordt gemaakt.

Deze teams zullen nog een tijdje doortrainen. Doel van deze trainingen is om tot een definitieve teamindeling te komen. Het gaat om de JB1 en de JC1 die nog moet worden aangevuld met enkele spelers uit de JB2 en JC2 voordat we tot een definitieve indeling komen. De definitieve indeling voor deze teams wordt bekend gemaakt voor de Lets Roll op 28 augustus.

Coaches nieuwe teams

Er zijn op voorhand al een aantal personen benaderd om de coaching van een betreffend team op zich te nemen. Deze indeling wordt een paar dagen voor de Let’s Roll op de website gepubliceerd. Voor de teams waar nog geen coach voor is gevonden, gaan wij ervan uit dat dit onderling op de Let’s Roll met elkaar ingevuld wordt.

Vragen over de indelingsprocedure

Mocht je na publicatie nog vragen, opmerkingen en/of verzoeken over jouw indeling hebben die je niet beantwoord krijgt door het lezen van de indelingsprocedure op de website, stel die dan gerust.

De procedure voor vragen is hieronder uiteengezet:

1. Er wordt alleen gecommuniceerd via email. De email met vraag moet gericht zijn aan zowel de categorieleider als de Technisch Manager. Jouw email zal in overeenstemming met de selectieprocedure behandeld en beantwoord worden.

2. Er is vervolgens een spreekuur in het clubhuis naar aanleiding van de teamindelingen:
  • ABC-teams: dinsdag 15 juni 19.00-20.00 uur
  • D en E8-tallen: woensdag 16 juni 19.00-20.00 uur

Let op: een gesprek is alleen mogelijk bij opgave per mail vooraf aan de technisch manager en betreffende categorieleider.

Tot slot: Telefoontjes en aanspreken op straat of in de Plus Koot wordt niet gewaardeerd en bovendien niet in behandeling genomen.

Ter afsluiting;

• Alle teams zijn aangemeld voor zaalhockey. We hebben een eigen zaal in Abcoude, houd daar rekening mee.
  • Deze indeling staan niet voor de rest van het nieuwe seizoen vast. Er worden mogelijk rond de herfst en winterstop wijzigingen doorgevoerd mocht daar aanleiding toe zijn.

Geniet van de zomer en zorg dat je in topconditie terugkomt in augustus zodat we volgend jaar een nog weer mooier seizoen beleven.

Namens de Technische Commissie en de bestuursleden TC

Hockeyvereniging Abcoude