Deelname regionale hockeywedstrijden: zaterdag 12, 19 en 26 juni

Nieuws afbeelding 29 mei 2021

Beste mensen,

Graag willen we inventariseren of er in de huidige jeugdteams interesse is voor regionale hockeywedstrijden op zaterdag 12, 19 en 26 juni.

Door de recente versoepelingen mogen kinderen onder de 18 jaar vanaf 5 juni, weer wedstrijden spelen buiten de eigen club, zonder publiek. Het KNHB district regio noord heeft deze versoepeling aangegrepen om voor een beperkt aantal weekeinden nog een serie wedstrijden te organiseren voor teams die dat willen. Onze deadline voor aanmelding van teams bij de KNHB is maandag 31 mei.

Hoewel we in het weekeinde van 5 juni de voorlopige teamindeling bekend maken voor seizoen 21-22 kiezen we ervoor om de extra serie teamwedstrijden aan te bieden aan teams in de oude bezetting. Je doet dus mee met het team waar je het afgelopen seizoen in zat.

Hiermee komen de geplande wedstrijden met de nieuwe teams in een laddercompetitie die waren gepland voor het weekeinde van 12/13 juni te vervallen. Als je niet meedoet met je team is de wedstrijd in de laddercompetitie van 5-6 juni jullie laatste wedstrijd.

Graag willen we voor het eind van het weekeinde (zondag 30 mei 18.00 uur) horen of jullie team mee wil doen aan deze drie wedstrijden. We zullen jullie team dan aanmelden.

Reply graag direct in de teammanagersapp met vermelding van je teamnaam en of je wel of niet mee wil doen. (Ook als je niet mee wil doen horen we graag dat antwoord)

NB: De reguliere trainingen vanuit de club stoppen voor de meeste teams op 5 juni. Een beperkt aantal teams in de nieuwe bezetting zal nog doortrainen waarbij ook nog een deel van de selectie plaatsvind. Als teams op eigen initiatief zelf willen doortrainen in oude of nieuwe bezetting dan mag dat natuurlijk wel, dan kunnen ze een veld reserveren via [email protected]

Sportieve groet,

Jop en Luc