Onderlinge wedstrijden maart 2021

Nieuws afbeelding 17 maart 2021

Aanstaand weekend speelt de F, E, D en C-jeugd weer onderlinge wedstrijden. Elke team neemt zijn eigen coach en spelbegeleider mee.

Geen trainingen met Pasen

Na deze twee wedstrijdweekenden is het Pasen. Er zijn geen trainingen en wedstrijden op Goede vrijdag en Tweede Paas(maan)dag. Maar let op: die zaterdag 3 april is wél de masterclass van Oranje-legende Jeroen Hertzberger!

Informatie voor komend weekend:

• Bekijk goed in welke team je bent ingedeeld.
  • Het thuis-team speelt altijd in het WIT, het uit-team speelt in het BLAUW.
  • Er zijn teams die spelen 1 wedstrijd en teams die 2 wedstrijden spelen op een dag.
  • Ieder team neemt zijn eigen coach en spelbegeleider mee.
  • Teams zijn max 20 minuten van tevoren aanwezig.
  • Spelbegeleiders zijn verantwoordelijk voor op tijd starten en aflopen wedstrijden
  • Spelbegeleiders geven de stand door aan de categorieleiders
  • Keeperstassen allemaal meenemen. In de ochtend graag kijken wie per team wil keepen.

Teams mogen niet samen in de dug-out zitten. Iedereen neemt een gevulde bidon mee en kleed zich naar de weersomstandigheden goed aan. Wc's en kleedkamers op begane grond zijn open, maar ga thuis voordat je vertrekt.

Nog steeds is er geen publiek op de club toegestaan. Houd aub 1,5 meter afstand van elkaar. En natuurlijk geldt dat iedereen de RIVM-gezondheidscheck moet doen. Wij wensen iedereen veel plezier!

Teamindeling:

Tip als je dit niet goed kan lezen, bekijk de schema's dan via www.hvabcoude.nl.

Wedstrijdschema: