headerfoto headerfoto
 
Technische Commissie

Info vanaf 8 maart trainingen en clinic/wedstrijden

Nieuws afbeelding 5 maart 2021

Beste leden,

 

Het blijft nog even een tijd van veel aanpassen en communiceren. Wij kijken allemaal uit naar het moment dat de club weer 'normaal' kan gaan draaien. Tot die tijd moeten we er samen iets van maken. In dit bericht meer informatie over de komende weken. Informatie over de finales van de Angstel Beker a.s. weekend is hier te vinden.

 

Trainingen

We gaan volgende week (vanaf 8 maart) weer trainen, zoals we dat altijd deden, nu ook met de Senioren tot 27 jaar! Echter is het trainingsschema, zolang de avondklok geldt, nog iets aangepast. We vragen iedereen daarom goed op de tijden te blijven letten. Het trainingsschema staat in LISA en op de website. Keepers zijn ook weer aan het trainen en mogen door ouders geholpen worden met aan- en uitkleden op het terrein.

 

Start competitie

De KNHB-competitie is helaas nog uitgesteld. Lees hier meer over op hockey.nl. Wij zijn als club in voorbereiding op een nieuwe onderlinge competitie, iedereen weer met zijn eigen team. Maar zoeken ook voorzichtig contact met clubs uit de buurt voor externe wedstrijdjes, natuurlijk alleen zodra dit weer officieel mag. 

 

Komende weken hulp gezocht voor organisatie wedstrijden en clinics

We zoeken mensen die de komende weken de onderlinge competitie en clinic willen organiseren. Meld je aan via: [email protected].

 

Zaterdag 13 maart en zondag 14 maart:

 

AB-jeugd & Senioren tot 27 jaar

De AB-jeugd en Senioren krijgen de mogelijkheid om zaterdagmiddag 13 maart vanaf 15.00 uur of zondag 14 maart onderling een wedstrijd te spelen. Senioren krijgen voorrang. De TC neemt nog contact op met alle aanvoerders om de wensen te inventariseren. Weet je als team al wat je wilt doen? Neem dan contact op met Leo voor beschikbaarheid velden; [email protected].

 

CDE-jeugd 

We proberen als vereniging in deze tijden zoveel mogelijk hockey te bieden, maar áf en toe is het natuurlijk ook leuk en goed om een andere sport te proberen. Zoals de bondscoach van de Oranje Heren ooit zei: 'De beste hockeyers van het Nederlands elftal zijn vooral de 'beste bewegers'. Hij opteert daarom voor een brede sportontwikkeling bij de jeugd met meerdere sporten.' En dat gaan we dit weekend proberen. 

 

Rugby clinic op HV Abcoude

Daarom organiseren we voor al deze jongens en meisjes op zaterdag 13 maart een Rugby Clinic. Deze clinic staat onder leiding van oud Rugby-international en dorpsgenoot Estien Bicker en hij wordt bijgestaan door een aantal ervaren rugbyers. De kinderen worden per categorie ingedeeld. In de clinic krijg je de beginselen van rugby mee en ga je echt rugbyen, maar (ter geruststelling van de ouders...) zonder tackles. De clinic duurt een uur. Graag horen we maandag 8 maart via de teammanagers(app) hoeveel kinderen er deelnemen per team. 

 

-         C-tallen: zaterdag 13 maart: 10.30 – 11.30

-         D-tallen: zaterdag 13 maart: 11.45 – 12.45

-         E-tallen: zaterdag 13 maart: 13.00 – 14.00 

 

F-jeugd

Voor alle F-tallen gaan we zaterdagochtend een hockeyclinic organiseren met allerlei verschillende spelletjes. De F-training mag ook mee komen doen als ze daar zin in hebben. De Funkey-kinderen beginnen weer met trainen (al) op zondagochtend 7 maart van 9.30 - 10.30. 

-         F-tallen & F-training: zaterdag 13 maart: 9.00 -10.00 


Onderlinge competitie tot Pasen   

Er zijn voorbereidingen gaande voor een onderlinge competitie na bovenstaand weekend tot Pasen. Informatie hierover volgt.


Vergeet je niet aan te melden voor de organisatie. Heb je initiatieven of ideeën dan horen we dat graag! We gaan er een mooie sportieve maand maart van proberen te maken!

 

Met Sportieve groet,

Hanneke, Marieke, Marc, Jop, Luc en JupContact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849