Wedstrijdschema en teamindeling zaterdag 21 november

Nieuws afbeelding 18 november 2020

Zaterdag is de 5e speelronde van het HV Abcoude Mixed Toernooi om de Gouden GEIN Trofee. Het is de laatste speelronde voor de jongste Jeugd (EF). De jeugdteams (ABCD) spelen de week daarna de laatste ronde.

Ten opzichte van vorige week zijn er twee veranderingen:

1. De meisjes 8E2 en M8E3 zijn gemixt met de MD4 en MD5

2. Alle F-kinderen zijn gemixt

Alle (jongste) jeugdleden (coaches) kunnen zaterdag na de wedstrijd een HVA Gouden Gein Cup Toernooi aandenken ophalen bij Mel.

Nog steeds is er geen publiek op de club toegestaan. En natuurlijk geldt dat iedereen de RIVM gezondheidscheck moet doen. Wij wensen iedereen veel plezier!

Videostream

Voor de thuisblijvers zullen hier de videostreams weer te vinden zijn van de wedstrijden op veld 1. Helaas zijn er bijna elke week problemen met het systeem. Heel vervelend, wij hebben gevraagd aan de leverancier om het op te lossen.

Begeleiding per team

Ieder (nieuw) team komt naar het toernooi/de wedstrijden op de club met 1 coach en 1 spelleider/scheidsrechter. Spelleiders nemen een eigen fluit mee. En houd aub 1,5 meter afstand van elkaar.

Verzamelen en op tijd beginnen!

EF teams mogen 10 minuten voor de wedstrijd aanwezig zijn. ABCD teams een half uurtje voor de wedstrijd. Iedereen gaat bij aankomst direct naar het veld en na de wedstrijden weer meteen naar huis. De wedstrijden zijn krap gepland. Inlopen moet buiten het veld, inspelen 5 min op het veld en go. Na de wedstrijd meteen het veld af. Je stopt dus uiterlijk 5 min voordat de volgende in het schema start.

Stand wedstrijden doorgeven

De stand wordt door de coach van het ‘thuisspelende’ team doorgegeven aan de categorieleider aanwezig of anders achteraf per mail.

Tenues

Jongste jeugd: Wit = thuis tenue, Blauw = uit tenue, Wit/Blauw = uit en thuis tenue mee. Jeugd: team = thuis tenue, tegenstander = uit tenue of anders zie nieuwe poules.

Keepers

De F-jes spelen zonder keeper. De rest van de teams met keeper.

Organisatie en contactpersonen

We organiseren dit toernooi als club met z’n allen. Hans is de coördinator van de wedstrijden Jongste Jeugd (EF). Leo is de coördinator van de wedstrijden jeugd (ABCD). Zij worden geholpen door de categorieleiders. Mocht je kind toch niet aanwezig kunnen zijn graag dit zo snel mogelijk  doorgeven per mail: [email protected] of [email protected]

Eigen bidon

Neem je gevulde bidon mee en kleed je naar de weersomstandigheden goed aan. Wc's op begane grond zijn open, maar ga thuis voordat je vertrekt.

Teamindeling 21 november Jongste Jeugd (EF)

Wedstrijdschema 21 november Jongste Jeugd

Teamindeling 21 november Jeugd

(Teamindeling AB, zie bijlage)