headerfoto headerfoto
 
zaalhockeycommissie

1e aankondiging zaalhockey

Nieuws afbeelding 17 september 2020

Hoewel iedereen nog maar net weer lekker buiten aan het hockeyen is, zijn we achter de schermen alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het zaalhockeyseizoen. De KNHB neemt in de eerste twee weken van oktober een besluit over het doorgaan van de zaalhockeycompetitie. Zaalcommissarissen Edwin Denekamp en Floris Stigter moeten wel voor eind september de zaalhockeyteams opgeven bij de KNHB. Daarom graag aandacht voor het volgende.

 

Iedereen doet mee

Zaalhockey is heel leuk en leerzaam. Wij gaan er dan ook vanuit dat iedereen van de E8 t/m de A-teams, wil zaalhockeyen. Mocht je dit toch niet willen geef dit dan voor 25 september door aan je teammanager. Zie de website voor de zaalhockeycontributie. Daarbij willen we vragen of alle teammanagers in LISA willen kijken of er ook een zaalcoach, zaalteammanager en zaalspelleider aangegeven staan. Zo niet, geef dan zo snel mogelijk door wie dit zijn. 

 

Planning

De KNHB streeft ernaar om de Jongste Jeugd pas in januari te laten spelen en voornamelijk op zaterdag. De D-jeugd zal, in verband met alle open dagen van middelbare scholen op zaterdagen, altijd op de zondag (waar mogelijk in de ochtend) spelen. Meestal bestaat de zaalcompetitie uit 5 tot 7 wedstrijddagen. Eind november zullen er verschillende informatieavonden georganiseerd worden voor zaalteammanagers, zaalteamcoaches en zaalteamscheidsrechters. Rond die tijd starten ook de trainingen. De competitie loopt meestal van december tot half februari. De E6-teams spelen geen zaalcompetitie maar mogen op 13 december meedoen aan het Max Edel zaalhockeytoernooi.

 

Vragen 

Heb je vragen over je team neem dan contact op met de categorieleider. Heb je nu al specifieke vragen over het zaalhockey dan kan je een mail sturen naar [email protected].

 

 

 Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849