Trainingen en wedstrijden; we gaan weer beginnen!

Nieuws afbeelding 16 augustus 2020

Start trainingen

Alle teams en ook de F-training en Funkey-kinderen starten deze week (vanaf 17 augustus) met trainen (behalve de keeperstrainingen, die starten een week later). Het trainingsschema vind je hier. Het keepersschema volgt zo snel mogelijk, houd de website in de gaten.

Wedstrijden

Als het goed is weet iedereen in welk team hij of zij speelt en zijn de meeste teamapps al aangemaakt. Het is bijna tijd om weer de eerste officiĆ«le wedstrijden te gaan spelen. Daar worden we blij van! Dit weekend zullen de eerste wedstrijden in de HVA LISA-app geplaatst worden. Wil je weten hoe de jaarkalender eruitziet kijk dan bij (NH) op de speelkalender van de KNHB.

Bardiensten

Ouders van jeugdleden worden per team ingedeeld voor bardiensten, dit krijg je te horen via je teammanager.

Vragen?

Binnenkort worden alle categorieleiders met de juist mailadressen op de website gepubliceerd. Daar kun je alle vragen aan stellen.

Heb je voor die tijd vragen? Mail ze gerust:

Over trainingen: [email protected]

Over wedstrijden: [email protected]