Wil jij trainen met Maartje Paumen deze zomer?

Nieuws afbeelding 15 juni 2020 Ken jij Maartje Paumen? Deze tophockeyster komt van 10 t/m 12 augustus naar het dagkamp bij ons op de club, om jou alle ins en outs van het hockey te leren. Vraag haar alles over haar sportmentaliteit, geef haar een panna die ze nooit meer zal vergeten en leer haar allerbeste hockeymoves. Ken je Maartje nog niet? Kom naar het dagkamp en leer haar kennen!

Maartje is één van de grootste hockeysters ooit. Ze heeft zo veel titels op haar naam staan dat je handen tekort komt. Ze is tweevoudig wereldkampioen, heeft 235 interlands en 195 goals op haar naam staan, won meerdere malen goud op verschillende toernooien én was topscorer op de Olympische Spelen. Daarnaast is ze door de FIH welgeteld twee keer uitgeroepen tot beste speelster van de wereld! Haar wapen? De sleeppush, die ze met een gigantische vaart telkens weer het goal in knalt.

Maartje komt naar het hockeykamp van 10 t/m 12 augustus. Ben jij tussen de 5 en 13 jaar oud? Meld je dan snel aan via https://nl.sportways.com/nl/locations/abcoude?utm_source=digipakket&utm_medium=club&utm_campaign=Abcoude

Een hele zomervakantie zonder hockey? Echt niet! Zie jij nu al op tegen een hele zomer lang niet hockeyen? Speel de zomer door met de SportWays Dagkampen bij ons op de club! Tijdens deze hockeykampen krijg je leuke, vernieuwende en fanatieke trainingen op basis van jouw leeftijd en niveau. Elke dag sluit je af met een spannend toernooi, waar je jouw nieuwgeleerde hockeyskills direct kan toepassen. Van verdediger tot aanvaller, iedereen gaat als betere speler naar huis. Kom jij ook?

Wij gaan er vanuit dat we de zomervakantie in gaan zonder maatregelen voor de jeugd. Wanneer SportWays echter genoodzaakt is om de kampen te cancelen, dan kunnen zij jouw aanmelding kosteloos verplaatsen naar één van de andere kampen die zij organiseren. Komen die data je niet goed uit? Dan kun je een waardebon krijgen, die geldig is voor álle hockeykampen, dagkampen en overnachtingskampen, in 2020 en 2021. Heb je toch liever je geld terug? Dat is natuurlijk ook geen probleem.

Grijp je kans om tweevoudig Olympisch kampioene Maartje Paumen te ontmoeten! Maartje staat deze zomer bij ons op het veld, om jou haar beste hockeymoves te leren.

Hockeykampen in de zomervakantie (10 t/m 12 augustus 2020) - met Maartje Paumen
• Kids  |  5 t/m 7 jaar  |  2 / 3 dagen
• YoungStars  |  7 t/m 9 jaar  |  2 / 3 dagen
• Juniors  |  10 t/m 13 jaar  |  3 dagen

Hockeykampen in de herfstvakantie (12 t/m 14 oktober 2020)
• Kids  |  5 t/m 7 jaar  |  2 / 3 dagen
• YoungStars  |  7 t/m 9 jaar  |  2 / 3 dagen
• Juniors  |  10 t/m 13 jaar  |  3 dagen

Neem je team mee en krijg 15% korting!
Kom je met zes of meer vriendjes, vriendinnetjes of teamgenootjes? Dan krijgen jullie 15% korting per persoon. Maar let op: Er zijn natuurlijk voorwaarden. Je mag bijvoorbeeld nog niet ingeschreven zijn om in aanmerking te komen voor deze korting. Lees hier alles over de groepskorting.

Wil je je direct inschrijven? Bekijk de volledige kalender van hockeykampen op onze club.