headerfoto headerfoto
 
Bestuur

Bericht bestuur HV Abcoude 18 mei 2020

Nieuws afbeelding 18 mei 2020
Beste leden,

We zijn inmiddels alweer enkele weken op de hockeyvelden te vinden. Er wordt volop genoten, maar het is ook wennen om rekening te houden met alle voorwaarden die er gesteld zijn. Wij zijn trots dat het bij iedereen tot nu toe naar tevredenheid gaat! We willen iedereen vragen de voorwaarden om deel te nemen aan de trainingen goed te blijven opvolgen. 

Trainingsrooster & teamindeling volgend seizoen
In de bijlage vind je het trainingsrooster voor de maand mei. Wij streven ernaar om eind mei de nieuwe teamindeling voor volgend seizoen bekend te maken. 

In de 1e week van juni zijn er geen trainingen. In de 2e week van juni zal er getraind worden in de nieuwe samenstelling van de teams. Het rooster voor deze trainingen wordt in de 1e week van juni bekend gemaakt.

Keeperstrainingen gaan door op afspraak, zij worden apart benaderd.

Toezichtrooster
Zoals jullie weten is het organiseren van hockeytrainingen gebonden aan een strikt protocol. Dat betekent onder meer dat gedurende de trainingen twee volwassenen toezicht houden op het terrein (niet op de velden). Daartoe doen wij een beroep op de ouders van de jeugdspelers. In de bijlage vind je ook het toezichtrooster voor de maand mei, met welke teams een ouder moeten aanleveren voor deze 'terreinwacht'. Wij gaan er vanuit dat de teams zorgen dat er iemand staat, aanmelden is niet nodig. Tenslotte als bijlage ook een instructie voor de ouders die dit op zich nemen.

 

Mocht je vragen hebben neem dan contact op per e-mail: [email protected].
Samen kunnen we dit. Bedankt!

Sportieve groet,
Bestuur HVABijlage

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849