Update over nieuw digitaal wedstrijdformulier van de KNHB

Nieuws afbeelding 14 januari 2019 Bij deze de berichtgeving vanuit de KNHB over het dwf. Goed om te weten, scheelt ergenissen.

Update DWF en HockeyWeerelt

Zoals jullie ongetwijfeld gemerkt hebben, is de KNHB afgelopen week overgestapt naar een nieuw DWF. Wij realiseren ons terdege dat een groot aantal wedstrijdsecretarissen en zaalcommissarissen hier extra druk mee is geweest en soms ook last van heeft gehad. Onze excuses daarvoor. Zoals dat gaat met IT-implementaties, liep helaas niet altijd alles direct zoals we wilden, ondanks de testen vooraf.
Gedurende het weekend en de afgelopen dagen is door professionals van de KNHB, LISA en AllUnited hard gewerkt aan een aantal verbeteringen. Alle informatie hebben we per doelgroep (wedstrijdsecretarissen, teamondersteuning en scheidsrechters) op knhb.nl opgenomen.