OVER DE TEAMINDELING 2017-2018

Nieuws afbeelding 14 juni 2017

Beste ouders en jeugdleden van HV Abcoude,

Op 17 juni publiceren we de teamindeling voor seizoen 2017-2018.

Op basis van input van coaches en trainers via TIPS, tafeltjesavonden en selectietrainingen en in overeenstemming met de ondertussen bekende selectieprocedure, maken we een teamindeling die zoveel mogelijk recht doet aan jouw talenten en vaardigheden.

Mocht je na publicatie, vragen/opmerkingen/verzoeken over jouw indeling hebben, die je niet beantwoord krijgt door het lezen van de selectieprocedure of veelgestelde vragen op de website, stel die dan gerust aan de betreffende categorieleider. Daar zijn ze voor.

Ook dit jaar is er weer inloopspreekuur naar aanleiding van de teamindelingen in het clubhuis:

A t/m F meisjes en jongens: zaterdag 24 juni tussen 10.00 - 12.00 uur.

Wel vooraf aanmelden (per mail) via de desbetreffende categorieleider!

Tot slot, laten we het volgende afspreken:

1. Er wordt alleen gecommuniceerd via email. Stuur je mail dus naar de categorieleidervoor jouw categorie. Of stuur je mail naar [email protected] dan zorgen we dat deze goed terecht komt.

2. In geval van vragen over de A- en B-teams, kun je zelf contact opnemen met de categorieleider van de desbetreffende categorie. Voor de C t/m E-teams mogen dat ook ouders zijn. Vragen over indelingen D t/m F gaan direct naar de Technisch Manager DEF (Hans Oostindie [email protected]).

3. Telefoontjes (vooral van jullie ouders) en aanspreken op straat of in de Plus Koot wordt niet gewaardeerd en bovendien niet in behandeling genomen.

4. Jouw email zal in overeenstemming met de selectieprocedure behandeld en beantwoord worden.

Twee dingen: deze indelingen staan niet voor de rest van het nieuwe seizoen vast. Er worden mogelijk rond de herfst en winterstop wijzingen doorgevoerd, mocht daar aanleiding toe zijn. Ten tweede: lijnteams spelen sowieso zaalhockey. Houd daar rekening mee als je in een lijnteam zit.

Geniet van de zomer en zorg dat je in topconditie terugkomt in augustus zodat we volgend jaar een nog weer mooier seizoen beleven.

Namens de Technische Commissie,

Eef Gorter