headerfoto headerfoto
 
Technische Commissie

STERRE DEETMAN CLINICS - 2E SEIZOENSHELFT

Nieuws afbeelding 27 januari 2016

Beste HVA-Kids,

 

Wegens groot succes van de pilot tijdens de eerste seizoenshelft, ga ik door met het geven van de extra trainingen op de maandag-avond! En jij kan je hiervoor inschrijven!

 

Speel jij in de A,B of C- jeugd bij HV Abcoude en wil je graag een extra trainingsmoment één keer in de twee weken? Vind jij het leuk om te trainen met andere kinderen dan uit je eigen team en bezig te zijn met de techniek van het hockey? Dan is dit iets voor jou!

 

Op 22 februari start de eerste training. Vanaf dan zullen er 4 trainingsmomenten plaatsvinden van 1,5 uur. Op de training komen 8 kinderen uit A, B & C- jeugd ingedeeld op niveau.  Je traint met jongens en meiden van verschillende leeftijden. Op de training zullen alle technieken langskomen en staat de persoonlijke ontwikkeling van een speler of speelster centraal.

 

Een deel van de kosten wordt door HVA gesubsidieerd en de eigen bijdrage voor de training bedraagt 30,-  voor 4 trainingsmomenten. Er is plek voor 16 jeugdspelers. Bij over-inschrijving wordt er door middel van loting bepaald wie de trainingen mogen volgen.

 

Lijkt het jou leuk om met mij te trainen op maandagavond dan kan jij je vanaf nu inschrijven. Stuur VOOR 15 FEBURARI een mail naar [email protected]met daarin de volgende dingen vermeld:

 

- naam

- leeftijd

- in welk team je speelt

- Emailadres (van jou en je ouders)

- telefoonnummer (van jou en je ouders)

 

Wie weet zien wij elkaar het komende seizoen op het hockeyveld!

 

Groeten,

Sterre

 Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849