headerfoto headerfoto
 
Bestuur

VAN DE VOORZITTER: HET WORDT EEN MOOI EN FEESTELIJK SEIZOEN

Nieuws afbeelding 12 augustus 2015

Beste HVA’ers,

Het laatste weekend zomervakantie staat op het punt om aan te breken. Zo ook de laatste voorbereidingen voor school, het aftrainen van een gevulde zomervakantie en de start van het nieuwe seizoen.

Het gaat een mooi seizoen worden waar we een derde veld gaan krijgen en waarbij de HVA in december 40 jaar zal bestaan, dit zal uiteraard niet ongemerkt voorbijgaan. De lustrum commissie is hard bezig een prachtig programma in elkaar te zetten met als middelpunt het weekend van 11/12/13 December. Daarnaast zullen tal van activiteiten worden georganiseerd waar u uitgebreid over geïnformeerd zult worden de komende tijd.

Veld 3

Het derde veld komt eraan maar laat iets langer op zich wachten dan aanvankelijk gedacht. De gemeente is druk bezig een en ander te organiseren maar helaas is een exacte opleveringsdatum nog niet bekend. Wij verwachten dat dit ergens tussen de herfstvakantie en de winterstop zal zijn. Dit is later dan verwacht als gevolg van het ingewikkelde aanbestedingstraject. Dit vereist dus nog wel wat geduld en nog wat aanpassingen, bijvoorbeeld in trainingsdagen en sommige jeugdteams spelen wellicht nog op HIC. We houden u op de hoogte.

Trimhockey en veteranen

Het trimhockey is weer terug op de woensdag. Na een noodzakelijk maar moeizaam uitstapje naar de maandag hopen we dat dit weer een aanzuigende werking zal hebben nu alle veteranen teams op de woensdag trainen. Dus als u vrienden heeft die willen trimmen laat ze zich opgeven. Veteranen L zal dit jaar in een combi team met hun vrienden van Pinoke gaan spelen en we zijn zeer blij dat dit team voor Abcoude behouden is gebleven. Het is ook verheugend te zien dat de campagne van Dames B heeft gewerkt en dat nieuwe spelers voor dit team zich aangemeld hebben.

Jeugd

Komende week is ook de start van de jeugdtrainingen en gaat het grote zaterdag circus weer beginnen. Onder leiding van Hans Oostindie gaan we in de DEF categorie grote stappen zetten en we verwachten ook veel van de CBA teams.

Met de vele vrijwilligers die we hebben gaat alles in goede banen worden geleid. Kortom genoeg om de komende weken naar uit te kijken. Ik wens iedereen een heel goed seizoen toe.

Jeroen van MeertenContact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849