headerfoto headerfoto
 
Bestuur

SHAKE HANDS - OOK IN DE ZAAL!

Nieuws afbeelding 8 december 2014

De HV Abcoude hecht veel waarde aan Respect en Sportiviteit en wij sluiten ons dan ook aan bij onderstaand bericht van de KNHB. Wij steunen het initiatief om Shake Hands ook in de zaal door te voeren. Zorg dat de teams erop voorbereid zijn zodat dit niet ten koste hoeft te gaan van de kostbare tijd in de zaal.

 

Bericht van KNHB:

Sportiviteit, gezelligheid en prestatie gaan hand in hand. Dat willen wij als KNHB graag zo houden met onze verenigingen en daarom lijkt het ons geweldig om het Shake Hands initiatief ook in de zaal landelijk uit te rollen. Shake Hands heeft als doel extra aandacht te geven aan Sportiviteit & Respect en daarmee de hockeycultuur waar we allemaal zo trots op zijn te bewaren. In de zaal is er vaak minder tijd tussen de wedstrijden, daarom stelt de KNHB voor om waar mogelijk Shake Hands te doen voor en na de wedstrijd. Elkaar even een hand schudden is per slot van rekening ook zo gedaan!

 

Wat houdt Shake Hands in?

Om nog even op te frissen….. het zijn hele makkelijke en voordehand liggende acties die voor veel spelers bekend in de oren klinken. Concreet houdt het voor de teams, coaches en scheidsrechters het volgende in:


- Voor de start van iedere wedstrijd schudden de aanvoerders, coaches en de scheidsrechter elkaar de hand om elkaar een sportieve wedstrijd te wensen

- Bij aanvang van iedere wedstrijd vormen beide teams en de scheidsrechters een line up en geven elkaar een hand bij de middenlijn

- Na de wedstrijd geven alle spelers en scheidsrechters elkaar een hand om elkaar te bedanken of feliciteren

- Na de wedstrijd drinken beide teams en de scheidsrechters een drankje met elkaar

 

Kortom simpele acties die de ‘typische hockeycultuur’ behouden.  Dus doe ook mee en Shake Hands!Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849