headerfoto headerfoto
 

Lid worden van hockeyvereniging Abcoude ?
 
 
Stap 1:
Lees eerst hier de voorwaarden en regels!
 
Stap 2:
Leeftijdsbegrenzing en wachtlijst
 
Je kunt je (of je kind) het gehele jaar door aanmelden. Vanaf het moment dat een kind vier jaar is kan hij of zij bij onze vereniging hockeyen. Meld je je aan tijdens het seizoen, ben je ouder dan zes jaar en heb je nog geen hockey ervaring? Dan kan het zijn dat je eerst een periode alleen traint. Pas bij voldoende bal-stick gevoel word je bij een team ingedeeld. Heb je wel hockey ervaring? Ook dan kan het voorkomen dat je eerst een periode alleen traint voordat je wedstrijden gaat spelen. Als je je aanmeldt als lid dan hoort daar ook bij dat je in de winter meedoet aan de zaalhockey trainingen en -wedstrijden (vanaf de leeftijd dat je voor veldhockey in een team bent ingedeeld). 

Stap 3:
Inschrijven

 

Na het verzenden van het online aanmeldformulier ontvang je een bevestiging van de Ledenadministratie over je lidmaatschap. Vervolgens neemt iemand van de vereniging contact met je op. 


LET OP: na het invullen dient u 1 x op aanmelden en 1 x op bevestigen te drukken, pas dan wordt het formulier verzonden en ontvangt u een bevestiging.

Gewenst type aanmelding
   
Persoonlijk
   
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
   
   
   
Contact info
   
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
 
Met het ondertekenen van het inschrijfformulier gaat u akkoord met automatische incasso.

 
   
 
   
 
Overige informatie
Vrijwilligers
 
Wij verwachten van alle leden van HVA dat zij een aantal standaard taken vervullen zoals het draaien van een wedstrijd- of bardienst, het coachen, managen en fluiten van teams en het verzorgen van vervoer naar uitwedstrijden. Voor jeugdleden (t/m 18 jaar) geldt dat de ouders/verzorgers verantwoordelijk zijn voor deze taken.

 
   
   
   
Scheidsrechters
 
Alle wedstrijden worden gefloten door vrijwilligers die hun scheidsrechter diploma hebben gehaald. Heeft u een scheidsdiploma of bent u bereid het diploma te halen? Dit kan ook als u geen hockey ervaring heeft! Voor spelers vanaf 15 jaar is het door de KNHB verplicht een diploma te halen.

 
   
 
   
   
 
Sponsoring
 
Overweegt u wellicht toekomstige sponsoring van de club of een team?

 
   
   

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849