Opzeggen
Lidmaatschap Opzeggen
Opzeggen van het lidmaatschap voor het volgend seizoen dient te geschieden vóór 1 mei. U kunt dit per e-mail doen bij de ledenadministratie.
Ontvangst van de opzegging wordt altijd per e-mail bevestigd door de ledenadministratie. Bij een opzegging ná 1 mei, of halverwege het seizoen, blijft u de contributie voor het hele seizoen schuldig, ook al kunt of wilt u niet meer voor HV Abcoude spelen. Het lidmaatschap eindigt dan pas aan het eind van het seizoen. Uitzonderingen op bovenstaande regel zijn ter beoordeling van het Bestuur.

Wijzigingen

Indien u vóór 1 mei laat weten dat u niet in staat bent om het volgend seizoen te spelen, kan het lidmaatschap eventueel worden omgezet in een Niet-spelend lidmaatschap. U betaalt 25 euro per seizoen en u hoeft dan niet opnieuw inschrijfgeld te betalen als u weer gaat spelen.

Alle correspondentie over opzeggingen of wijzigingen stuurt u naar [email protected]