Trainingsschema 1-4 maart en finales Angstel Beker

Nieuws afbeelding 28 februari 2021
Komende week trainen we nog 1x per week en spelen we de finales van de Angstel Beker. Zie het trainingsschema in dit bericht hieronder. Ook de keepers, Funkey en F-trainingskinderen starten weer met trainen!

De week daarna gaan we weer over op het reguliere trainingsschema. Voor de meeste teams is dat dan weer 2x per week. Voor de teams die laat spelen komt er een avondklokschema.

Goed nieuws! Senioren tot en met 26 jaar mogen vanaf 3 maart weer trainen in teamverband en onderlinge wedstrijden spelen. HV Abcoude ziet deze versoepeling als een mooie stap op weg naar sporten voor alle leeftijden. Om dat voor elkaar te krijgen, is het van groot belang dat al onze leden hun verantwoordelijkheid blijven nemen en verantwoord omgaan met deze nieuwe versoepeling. Denk er alsjeblieft aan dat zodra je het veld afstapt, je meteen weer aan de 1.5m regel gebonden bent. Alleen op die manier zorgen we er samen voor dat ook de volgende stappen voor andere groepen in zicht komen.

Trainingschema 1-4 maart

Finales Angstel Beker:

Scheidsrechters: fluiten wedstrijden (ronde 3) zoals eerder ingedeeld door de scheidsrechterscommissie. Voor de 8-tallen wordt nog een indeling gemaakt.

Tenues: omdat er geen 3-luiken zijn kan iedereen zijn uit of thuis tenue aan.

Teamindeling is hier te vinden.