Wedstrijdschema en teamindeling zaterdag 28 november

Nieuws afbeelding 25 november 2020

Zaterdag is de 6e en laatste speelronde van het HV Abcoude Mixed Toernooi om de Gouden GEIN Trofee. Aan het eind is er voor iedere winnaar van de poule een GOUDEN GEIN TROFEE die meteen na de wedstrijd uitgereikt zal worden. De foto's van de winnende teams zijn volgende week hier te bekijken.

Wat gaan we dit weekend doen:

• Alle E en F teams zijn klaar. Alleen ME2 en ME3 zullen net als vorige week gemixt worden met twee D teams en nog een wedstrijd spelen.
  • *MD2, JD2, MD3, JD3, Zwart, Blauw, Rood en Wit hoeven geen scheidsrechter te regelen. Zij worden gefloten door onze kersverse nieuwe jeugdscheidsrechters onder leiding van Edwin en Robin.
  • De coaches en keepers van team Rood, Zwart, Blauw en Wit worden nog aangepast in het schema.
  • Alle jeugdleden (coaches) die nog geen 'We stick together HVA armbandje' hebben gehad, kunnen deze zaterdag na de wedstrijd ophalen bij Mel.

Nog steeds is er geen publiek op de club toegestaan. En natuurlijk geldt dat iedereen de RIVM gezondheidscheck moet doen. Wij wensen iedereen veel plezier!

Videostream

Voor de thuisblijvers zullen hier de videostreams weer te vinden zijn van de wedstrijden op veld 1.

Begeleiding per team*

Ieder (nieuw) team komt naar het toernooi/de wedstrijden op de club met 1 coach en 1 spelleider/scheidsrechter. Spelleiders nemen een eigen fluit mee. En houd aub 1,5 meter afstand van elkaar.

Verzamelen en op tijd beginnen!

Alle teams een half uurtje voor de wedstrijd. Iedereen gaat bij aankomst direct naar het veld en na de wedstrijden weer meteen naar huis. De wedstrijden zijn krap gepland. Inlopen moet buiten het veld, inspelen 5 min op het veld en go. Na de wedstrijd meteen het veld af. Je stopt dus uiterlijk 5 min voordat de volgende in het schema start.

Stand wedstrijden doorgeven

De stand wordt door de coach van het ‘thuisspelende’ team doorgegeven aan de categorieleider aanwezig of anders achteraf per mail.

Tenues

Jongste jeugd: Wit = thuis tenue, Blauw = uit tenue, Wit/Blauw = uit en thuis tenue mee. Jeugd: team = thuis tenue, tegenstander = uit tenue of anders zie nieuwe poules.

Organisatie en contactpersonen

We organiseren dit toernooi als club met z’n allen. Hans is de coördinator van de wedstrijden Jongste Jeugd (EF). Leo is de coördinator van de wedstrijden jeugd (ABCD). Zij worden geholpen door de categorieleiders. Mocht je kind toch niet aanwezig kunnen zijn graag dit zo snel mogelijk  doorgeven per mail: [email protected] of [email protected]

Eigen bidon

Neem je gevulde bidon mee en kleed je naar de weersomstandigheden goed aan. Wc's op begane grond zijn open, maar ga thuis voordat je vertrekt.

Wedstrijdschema 28 november

Teamindeling 28 november

Update van de stand poules

Bijlage