Wedstrijd verplaatsen: hoe doe je dat?

Nieuws afbeelding 12 april 2019 Hoewel iedereen ruim van tevoren op de hoogte is van speeldata, kan het een keer voorkomen dat voor een bepaalde datum/tijd er geen compleet team op de been gebracht kan worden en een wedstrijd moet worden verplaatst. In de bijgevoegde link vind je de procedure van de KNHB voor deze gevallen.

ALVAST ENKELE BELANGRIJKE PUNTEN:
- Het verplaatsen/afgelasten van wedstrijden verloopt ALTIJD via de wedstrijdsecretaris*. Het is niet de bedoeling dit zelf met de tegenstander te regelen.  Mocht je toch al contact hebben met de tegenstander en samen een en ander aan het voorbereiden zijn, zorg dan dat onze wedstrijdsecretaris op de hoogte is. Hij/zij weet dingen die jij niet weet aangaande veldindeling, etc.
- De wedstrijd dient te allen tijde te worden gespeeld (bij niet opkomen van een team heeft de tegenstander niet automatisch gewonnen).

Lees hier de procedure van de KNHB.

*Dit zijn onze wedstrijdsecretarissen:
Frederik Hemmink - Jongste Jeugd, [email protected]
Mettine Bosman - Jeugd, [email protected]