headerfoto headerfoto

Redactie

VERSLAG VAN DE WEEK: KNAP HERSTEL IN DE 2E HELFT KOMT NET TE LAAT VOOR JE4

Nieuws afbeelding 1 oktober 2014 De vorige wedstrijden stonden we vaak nog half te slapen de eerste helft, maar we dat gaan we vandaag niet doen. Taeke staat op goal. Dan wordt het aanvallen wat lastiger, maar we gaan er voor. De eerste helft is spannend. Athena zet ons onder druk en heeft een aantal grote kansen. Daniel en Bing houden de bal een paar keer goed tegen. Taeke maakt een mooie redding.  En de bal gaat een paar keer tegen de zijkant van de goal. Zouden ze dat van de spitsen van Feijenerd hebben afgekeken. We houden stand, maar het lukt niet om zelf te scoren bij een snelle uitval van Tijmen en Sven. We gaan de rust in met 0-0. We moeten het normaal van de tweede helft hebben. Vol vertrouwen, misschien iets teveel, gaan we van start. Binnen 10 seconden een doelpunt. Voor Athena. De bitjes zijn nog niet eens in. Waren zij soms vergeten dat zij Feijenerd waren. Op eens gaat bijna alles fout. Uitverdedigen lukt niet meer. Alle ballen gaan het kluitje in het midden in. Wat was ook al weer een self-pass? Na een paar minuten stond het 0-2. Langzaam gaat het weer beter. Abel laat er niemand meer langs. Tijmen draait een paar keer mooi om zijn tegenstander. Na een mooie aanval lukt het Jesse en Daniel net niet om de bal bij Athena in de goal te krijgen. Ook onze stormram Sven krijgt de bal er deze keer niet in. Na een aanval van Athena onderschept Abel de bal en geeft hem door aan Bing die alles en iedereen voorbij rent en met een bekeken push het doel weet te vinden. De spelbegeleider fluit daarna af. Geen tijd meer voor de gelijkmaker. We hebben verloren, maar de eer is gered. Weer zaten we er vlak bij.