headerfoto headerfoto
 
Redactie

MELD JE AAN ALS BURGERNETDEELNEMER

Nieuws afbeelding 16 september 2014

De gemeente en politie werken dagelijks aan de veiligheid op straat. In je eigen buurt kun je zelf ook al veel doen om je leef- maar ook je werkomgeving prettig en veilig te houden. Nu is er Burgernet waardoor de gemeente en politie nog beter met iedereen samen kan werken.

Burgernet maakt gebruik van een telefonisch netwerk van inwoners en medewerkers van bedrijven in de gemeente. De centralist van de politiemeldkamer start, na een melding, een Burgernetactie op. Deelnemers krijgen een ingesproken bericht via de (mobiele) telefoon. Als deelnemer van Burgernet kun je dan helpen bij het zoeken van bijvoorbeeld een vermist kind. Maar ook bij het oplossen van een misdrijf. Daarom is het zo belangrijk dat heel veel mensen aan Burgernet gaan deelnemen. Door je ogen en oren te gebruiken kun je direct helpen om de leefomgeving veiliger te maken. Dat kan eenvoudig vanuit huis en op straat.

Aangezien er in de afgelopen weken bij sportverenigingen vernielingen zijn aangericht en spullen zijn ontvreemd van sporters willen wij erop wijzen dat met Burgernet er veel meer ogen en oren voor de politie zijn, zodat we hopelijk dit voor de toekomst kunnen voorkomen.

Word daarom deelnemer van burgernet ! Aanmelden kan via www.burgernet.nl als je 16 jaar of ouder bent.Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849