headerfoto headerfoto
 
Evenementen

FAMILIETOERNOOI ZONDAG 8 JUNI - SCHRIJF JE NU IN!

Nieuws afbeelding 19 mei 2014
Het leukste evenement van het seizoen zit er weer aan te komen: Het Familietoernooi! Dit jaar zal het familietoernooi worden georganiseerd op zondag 8 juni (1e Pinksterdag). Vorig jaar was een daverend succes. Geweldig mooi weer en een record aan inschrijvingen. Ook dit jaar gaan we er weer een enorm succes van maken!
 
Op deze spetterende dag zullen er wedstrijdjes gespeeld op een half veld 8 tegen 8. Naast de hockeywedstrijdjes kunnen we natuurlijk ook weer helemaal los op de attractie en wordt de dag wordt afgesloten met een barbecue en borrel. Schrijf je daarom snel in samen met je vader, moeder, broers, zussen, vriendjes, vriendinnetjes en iedereen die mee wil doen.
 
Inschrijven kan met een heel team of als losse inschrijving. Alle losse inschrijvingen zullen wij indelen in teams voor op het toernooi. Probeer bij inschrijven even tussen haakjes de leeftijd te vermelden, zodat we zoveel mogelijk de teams die bestaan uit veel jongere kinderen in één poule kunnen plaatsen. De teams moeten uit minimaal 8 personen bestaan. Schrijf je in via de site:
 
 
Kosten voor het toernooi zijn € 15,- wanneer je de hele dag komt en ook blijft barbecue├źn, € 8,50 als je wel de hele dag komt hockeyen, maar niet blijft eten en € 7,50 wanneer je alleen maar komt eten. Het thema van dit jaar is: Kampioenen!! Ben jij de de hockeykampioen, of ben jij de kampioen van de dierentuin of zelfs een kookkampioen. Of kampioen WC ontstoppen. Het kan zo gek als jullie zelf maar kunnen bedenken. Wees zo creatief mogelijk en leef je helemaal uit op de aankleding van het team. Elk jaar weer zien we teams steeds mooier en leuker verkleed. Deze trend willen we natuurlijk doorzetten. Het team dat het best verkleed komt, wint natuurlijk een geweldige prijs.


Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849